Heeeemmmmaaa!


Myyyyyyyys!






















Nu ska jag hoppa i duschen, och resten av kvällen blir det att bara pyssla om mig själv. & kanske städa, om jag hinner. Så hejdå till datorn :)

Paranormal activity

Blev att övernatta hos Yonna till idag. Vi kom hem ett tag innan 1, och då slog vi på paranormal activity. Har nyss tittat klart den, för jag råkade somna igår. Enligt Yonna så ska vi gå och fika nu, hejdå.

Stan med päronen

For på stan med mamma och pappa idag vid tolv, med mig hem fick jag en jätte söt längre tröja med öppen rygg, nån vanlig tröja bara, svarta leggins & rosa örhängen. & justja, får ju inte glömma kärringcykeln :) Fast den är mest mammas, men jag kommer nog låna den rätt så ofta.



Ska hopppa i duschen nu för att sen vara klar för att umgås med Yonna.

Fan så jag uppdaterar

Vid sju befann jag mig hos Yonna. Filmen vi såg hette human centipede, nog gick den ju att se. Men inte världens bästa, äcklig var den då. & enligt mig så var den läskig, ehehe. Vid tio nån gång drog vi ut för att ha något att göra, vi hamnade på mosebacke. Duktiga vi var som gick både dit och tillbaka. Nu är jag hemma och oskadd, vilket jag har varit i en halvtimme.

Orkar inte hålla ögonen öppna många sekunder till, så ska ta och sova nu. Får se om jag kanske far och tittar på nån fotbollsmatch imorgon, beror på hur pigg jag är.

Vindarna tog mig till Yonna

Har fixat mig och hunnit vara på konsum. Ska kanske strax hoppa i bilen och åka till kullen, efter det ska jag tvinga mamma att skjutsa mig till Yonna, annars är det bussen som gäller. När jag kommer till henne ska vi slå på en film, kommer inte ihåg vad den heter. Men det var något om en tusenfoting? Jag vill också ut och busa, så efter filmen ska jag tvinga henne att dra ut en sväng :)

Nu har ni fått er en till uppdatering, och jag har fördrev tiden lite tills vi ska åka.


Spotify



Klicka på bilden så får ni min spotify lista, hehe.
Ta inte alla låtar så seriöst

Hemskare klass finns inte

Började klockan 10 idag, men våran lärare i bild brukar alltid komma fem/tio minuter senare. Så jag cyklade till skolan så jag var där fem över. Såklart kommer hon fem minuter i halv. Less jag blir på våran klass, dom hade tydligen sagt att hon skulle komma senare, för att dom skulle kunna ta en senare buss till skolan, men får jag det som alltid annars början tio på fredagar? (resten har hk på morgonen, men läraren var sjuk idag). Nej, såklart får jag inte det. JAG LÄNGTAR INTE BARA LITE TILL NIAN DÅ JAG FÅR EN NY KLASS!!!!!!!

Kom hem ett tag innan två, då var kusin här. Så har suttit och pratat med henne och mamma i en timma, har hunnit slänga i mig en kaka eller två och en macka. Får se vad jag ska hitta på idag, ska i alla fall nu fortsätta med biologin, sen får jag se vars vindarna tar mig.


Sommarskola? Nej tack

Vi fick papper om sommarskola i skolan idag, jag bestämde mig för att gå den för att jobba upp mig i engelska. Men efter att jag gjort engelska provet idag så behöver jag inte gå där! Fatta jag är glad? Ah, inte lite heller.



Efter skolan for jag med mamma och hämtade ut mitt paket från H&M som hade kommit, fick den här gången ett par skor, sånadär tygskor som alla har. & en rosa typ tubtop. En likadan som den jag har på min header, syns inte så bra, men i alla fall.

När jag väl är igång och pratar om vad jag har besällt, så kan jag ju berätta att den här hjälmen kommer bli min inom kort!





Har i alla fall umgåtts med Sara en stund idag. & innan det har jag suttit och försökt skriva på min TREDJE biologi läxa. Tro det eller inte, men jag har haft tre läxor i biologi på en vecka, men duktig som jag är har jag bara en kvar. Den måste jag ta och fortsätta med nu, så den förhoppningsvis blir klar! :)


Dagens outfit?


Ni får nån halvmobbad outfit bild i min något smutsiga spegel.
Tröjan är i alla fall från bikbok, något av det jag inhandlade då jag var i luleå :)



Nu ska jag (för en gång skull) hoppa på cykeln och trampa till skolan!

Lusten att blogga har kommit tillbaka!

& just därför bjuder jag på en ny design.
Började sakna att blogga, skriva av mig och rensa huvudet på tankar och skit.



Idag försov jag mig, var ett tag sen sist. Men jag är verkligen expert på det! I skolan lämnade jag in nån läxa i biologi, förhoppningsvis fixar jag ett G i det nu :) Var även med på idrotten idag, ungefär andra gången jag är det på onsdagar, skärpning här va. Skrapade upp armbågen, fick en bula i bakhuvudet och ont i ryggen, lyckat! Vi har även fått veta på ett ungefär hur de nya klasserna kommer bli till 9an, eftersom att alla nuvarande 8or kommer splittras.

Kom hem efter fyra, enda sen dess har jag suttit och gjort en annan biologi läxa och försökt få det att fastna i skallen. Den är klar och nu fattas bara att plugga lite so, till ett omprov jag har imorgon. Justja, har ett engelska prov imorgon också, måste plugga till det med. HOJJA!

Ska hoppa i duschen nu, sen väntar då ännu mer plugg.

Lååååångt inlägg

Kom nyss in efter att ha varit och sprungit med Charlie en bit. Ska slänga i en blondering i håret strax, sen blir det duschen i samma veva som hårfärgen ska sköljas ur. Efter det blir det att trycka ett till hål i örat.

----------
Måndag: Skola, och efter det var jag med Sara.
Tisdag: Skola 1 timme, var hemma resten av dagen.
Onsdag: De vet ni!
Torsdag: Skola, hälsa på farmor, busa med Yonna, kanske packa och kila till Sara och övernatta där.
Fredag: Drar till luleå med bästavän och har kul, kommer hem på kvällen.
Lördag: Ingen aning.
Söndag: Ingen aning.

Aow, de fick bli allt den här månaden. Blivit less på att blogga, vi hörs i juni!
Bjuder på en gammal bild på Frida & mig.

Uppdaterar som tidsfördriv

Somnade just innan 11, och vaknade igen klockan 2 av att bror kom in. Kunde inte somna om så gick ut på balkongen och stekte. Myyyyys! Strax efter det tog jag med mig Charlie ut, var så jävla varmt så jag höll på att dö. Blev därför inte att springa så mycket, vovve flåsade så jag vet inte vad.

Duschade när jag väl var hemma igen, sen balkongen på dirr efter. Har hunnit äta också, innan min kusin ådom kom för att fira bror. Jag funderar över om jag skulle promenera med Charlie kring 10 upp till malmberget. & ta bussen hem som går halv 11, hm.. Får se hur pigg jag är då.
Fick bli nån random bild, bara för att inlägg är så tråkiga utan bilder :)

I do it tomorrow

Sitter hemma med ont i magen och trött som ett sär. Åt nyss en chokladboll, mums. Nu har jag bestämt att jag verkligen inte ska äta något annat än glass, hehe. För.. Inte klarar jag mig utan glass under sommaren..

Ska i alla fall krypa ner under täcket och sova en timme eller två. När jag vaknar ska fan magontet (?) ha försvunnit, för då ska jag ut och springa med Charlie! Kanske man orkar sig till skolan sen? Har tydligen nå prov jag inte hade någon aning om. FAN ELLINOR, DU MÅSTE BÖRJA SKÖTA SKOLAN. Hehe, slarvigt inlägg. Men de får ni stå ut med. Godnatt :)
Eeeey! Söt vovve :)

Tre hål rikare

Sitter och spelar icy tower, som vanligt. Men de är ett så bra tidsfördriv :) Har nyss gjort tre nya hål i örat, dock blev bara två bra. Ska ta ut det ena om nån dag och göra om det sen, ska även göra hål i spillevinken och där uppe. Eller jag ska inte göra det precis, det får en med pistol fixa. Sen fattas ju bara det bästa, awesome! :)

Har världens bästa vovve

Har tillbringat en del av kvällen i gällivare med nå folk. & nu är jag hemma igen och sitter med sminket nere vid munnen, har aldrig i hela mitt liv gråtit så här mycket till en film, de är helt sjukt! Brukar inte vara så känslig, men den handlade om hundar, hah. Ska aldrig mer säga nå dumt te vovve, aldrig. Han är de bästa som finns ♥
Gammal bild.

Ska strax ta och sova, var tvungen att hämta ner Charlie och sova med han, hojj. Ni får några bilder, sen godnatt!

Angående era kommentarer

Skriv namn när ni kommenterar så jag vet, då kan ni få svar på det ni frågar!



Cola light

Sitter en sån här vacker *host* morgon och spelar icy tower, haha. Vaknade för en halvtimme sen av att jag grät, hade seriöst världens hemskaste dröm! ): Men nu ska jag gå upp och fika, hehe. Slarvigt inlägg, men äh.

Det regnar i stockholm

Sanningen är den att jag saknar dig idag, även fast vi har bestämt att inte prata på ett tag. Försöker bara tänka på att allting löser sig, men gråter då och då när det känns som att jag behöver dig. Det var mitt eget fel, jag kunde stannat och chansat även fast jag inte kunde andas. Men du ska veta att jag tänker på dig varje kväll, vare sig jag sitter helt själv eller vacklar hem, packad någon kväll eller när som helst. Kändes ganska hemskt för du ska veta att jag tänker på dig jämt. Vare sig det är en fredag eller torsdag, och tro mig, fan det kan vara ensamt i en storstad. Men jag tror att det kommer bli bra, även fast det regnar här i stockholm idag.





Det handlar om att bjuda på sig själv, godnatt.

Varje gång är som den första

Lovade mamma att baka igår, men hann aldrig klart med allting. Så idag klev jag upp 11 och började direkt med det sista. Lyckades faktiskt, kanske man törs bjuda på det i alla fall. Ah, världens bästa Dota (min bror) fyller år idag. Därför jag har bakat :) Men nu väntar duschen på mig, så jag hinner bli klar innan... Innan... Jag vet inte, nånting i alla fall.
Bror & jag

Sooooooooool (#)

Tant1: vattnet gick just!
Ambulanspersonalen: men var är ungen då?
Tant1: den gick också!
Hah, nog har man allt bra humor!

Vaknade ganska nyligt, kan aldrig sova länge när jag väl får.. ): Ska tvätta bort min så kallade mascara som finns överallt i ansiktet eftersom att jag aldrig hann tvätta bort det igår. Sen springer jag upp och äter nånting, är så sjukt hungrig. Vet att ni antecknar. Har inte heller några planer för idag, utom att jag ska ta en långpromenad med vovven lite senare idag :)
Jag och Charlie för 9 månader sen.

Remember me

Från att jag vaknade tills klockan fyra har ingenting hänt. Men strax efter fyra skulle jag vandra till gällivare med världens bästa, men fick skjuts till bussgaraget, av Broberg. På grund av att jag är seg, men därifrån vandrade jag med Yonna och efter vägen hängde Sara på. I gällivare dumpade vi Y och raggade upp Elina istället. Gick till sjöpen för att kolla modevisningen. Efter det hade jag planer för att dra hem, men följde med Yonna & Angelica på bio istället.

Efter den vandrade jag och Y mest runt och träffade massa trevligt folk osv. Kom hem för en halvtimme sen, yeye. Fråga inte ens varför jag skrev dehär, men ajajajajaja. Nu ska jag äta ett äpple så min mage slutat skrika. Sen tvätta bort sminket och efter det väntar sängen :)

What would you say

Att få sova hur länge man vill, är fan de bästa som finns! Fast, att vakna av att de smäller och håller på är inte lika bäst. Aja, skönt att inte ha nåmer skola på hela veckan. GILLA! :) Nu ska jag gå upp och slänga i mig ett äpple eller två, sen mysa på med vovven och kanske råka somna.

Låtsas som att rubriken är här




Kom nyss in efter att ha varit ute med min älskade vovve, och hans nya gröna gulliga koppel. Hade ingen lust alls att gå ut i kylan med honom. Men vad gör man inte för 100 kronor? Lätt förtjänta pengar. Aja, nu säger jag godnatt!

Nagellack

Fördriver tiden med att måla naglarna och samtidigt sniffa nagellack, mums.

Långa dagar blev till nätter

Hriehgnoresihnresihnrejkh, va glad jag är idag! Hade Broberg på besök en stund idag, sen har jag umgåtts med Elina, och träffat helfränt folk. Känner mig så hyper, har lust att springa till kina och tillbaka.

Jag älskar dessa dagar













Gubbar utanför fönstret

Jag bli galen! Fattar inte varför jag aldrig kan sova när vi har sovmorgon. Då passar det att vakna tidigt och vara hur pigg som helst, men såklart aldrig annars. Men det är alltid lika trevligt att vakna när det står 2-3 gubbar utanför fönstret, myyyys! Så nu sitter jag här och har säkert några blickar på mig, haha.

Enligt termometern i mitt rum är det 10 grader varmt ute, nog för att den är i solen. Men solen skiner och jag är glad idag! Har bara lust att sitta i bikini på balkongen och steka.. Tur att våran balkong har blivit klar då -.- Men nu ska jag börja fixa, så jag inte behöver stressa. Vill klä mig somrigt idag, får se vad det blir. & äntligen är mitt smink hemma igen! Har saknat mina älsklingar. Aja, puss :)

Har fulla håret med färg

Nu är jag verkligen less på att vara sjuk! Det är till och från hela tiden, höll på att bli frisk. Men så var man ute igår och har nu asont i halsen och de bara rinner från näsan, hehe.



Mamma har smällt i en blond hårfärg åt mig, förhoppningsvis blir det mycket bättre. Ska alldeles strax skölja ur den, ni får resultat sen :)

-------------------------

Sara kommer kanske och gör mig sällskap lite senare idag, hoppas det. Måste vara hemma hela dagen med Charlie, om jag inte tvingar bror att vara med han. Får se hur snäll jag är idag.


Sängen väntar

Har varit med Runa ungefär hela dagen, trevligt värre. Har egentligen ingenting att skriva, men tänkte bara uppdatera lite. Ska tvätta bort sminket nu osv, sen hämta ner Charlie, och till sist krypa ner under mitt mysiga duntäcke.

Tralala :)

Duktig som jag är klev jag upp i tid för att hinna till skolan. Väl där funderade jag och Yonna var alla höll hus, då vi fick reda på att vi började 9 istället. Var ju som ingen idé att fara nån stans i en timma, så vi la oss och chilla. Ett tag innan 9 kommer Ebba och säger att vi börjar 10!!!! en till timme att ligga och ta det lugnt? Nej tack. Ringde mamma, så hon kom och hämtade mig. Vi for på coop och köpte hårfärg, sen tog jag ut Charlie och fotade lite :)

Egentligen har vi börjat nu, med svenska/engelska. Vem bryr sig om det? Ska slänga ihop nån header nu, sen be mamma skjutsa tillbaka mig till skolan.

Inge skola idag heller

Nu är jag less på att vara sjuk! Okej, de är skönt att slippa skolan. Men så jobbigt att inte ha nån ork till att göra någonting. Ska gå upp och äta en macka eller två nu, och förhoppningsvis bli jag lite friskare till senare. Då som jag ska hitta på nånting med Elina :)

Design = nästan klar

Har suttit i ett x antal minuter och försökt få ihop någon design. Ja, här är då resultatet! Headern är såklart tillfällig, som jag alltid brukar säga, ehe. Men imorgon ska jag ta och fixa några nya bilder och slänga ihop en header.

Nu blir det att gå upp och dricka nånting varmt så min hals blir bättre, sen väntar sängen. Godnatt :)

Blablabla

När jag vaknade i morse kände jag mig rätt så frisk, så började fixa mig för skolan. Men fick värsta hostattackerna! Hann vara i skolan 10 minuter innan jag ringde mamma, som fick komma och hämta mig.

Så nu sitter jag hemma och är en riktig snorunge. Håller på att ladda ner en film, som alldeles strax är klar. Så då blir det att se den :)


Baby, let me love you

Gick inge bra på utställningen idag, men är då nöjd över det Charlie gjorde. Sitter och väntar på att bil ska komma, hon är seg och jag har tråkigt. Har varit ute med Charlie och eldat upp en nalle, ehe.

Nu har jag inge mer att skriva, men ni vet i alla fall att jag överlevde natten, vilket jag inte hade hoppats på.

Krfewinbhgn

Jag vill börja om från ruta ett, lära känna alla på nytt. Se till att inte ha kontakt med samma personer som min bror, eller med nå jävla idioter.

Nä, nu går jag och sover. & förhoppningsvis vaknar jag aldrig mer.

RSS 2.0