En miljon nollor


30-04-2011


Missnöjet pyr på det romantiska området. Oroa dig inte. Det är bara ett tillfälligt moln på din himmel.

Dieselknack

Vaknade för nån minut sen, har sovit riktigt bra inatt, men drömde värsta sjuka drömmen, haha, som vanligt.. Nu funkar tydligen min bil också, tror jag. Låter då som att den är igång där ute, ingenting jag har saknat precis. Men kan ju ändå bli lite skönt.



För det kändes så tryggt

Försov mig imorse, så kom en timme försent till skolan. Men hade ingen viktig lektion på morgonen, så gjorde mig inte så mycket. Dagen har rullat på och sista timmen hade vi bad, är ganska kul att simma ändå. Kanske man skulla börja motionsimma? hehe.

Efter badet tog jag & Yonna en liten fika för oss själva, sen hämta mamma oss, har just ätit lite tacos. Konstigt nog så har jag inte varit hungrig på hela dagen, åt varken frukost eller lunch, och efter man har badat brukar man ju alltid vara hungrig. Men åt lite tacos i alla fall. 

Ikväll ska vi grilla, så hoppas i alla fall att jag är hungrig då, är ju så himla gott! Ska ta och hoppa i duschen strax tror jag, känner mig inte fräsch efter att bara ha duschat på badhuset. Efter det vet jag inte vad som händer, ingenting gissar jag på.



Tre tunna

Fick med mig Yonna till gällivare som sällskap, gick lös på lindex (köpte tre par tunna strumpbyxor) och sen hämtade mamma & pappa oss. Ska prova strumpisarna nu i väntan på att maten ska bli klar, är inte ens hungrig. Men hoppas jag hinner bli det, för vi ska äta jätte god mat idag :)

Hur ska det gå?

Sitter i skolan nu, har musik. Ska egentligen hälpa Yonna och hitta någon låt hon kan sjunga på avslutningen. Men det klarar hon så bra själv så jag fördriver tiden på andra sätt. Slutar om en timme, förhoppningsvis tidigare. Har utrustat mig själv med mjukisbyxor, jacka, halsduk, vantar & mössa. För när vi slutar så ska jag ta mig en promenad till gällivare och förhoppningsvis slösa lite pengar.

Update: Är förresten jätte glad!

Orange

Sitter hemma nu med mamma & Yonna och pratar om gymnasiet. Just nu disskuteras en flytt, lagomt taggad att flytta. Nu ska jag ta och hämta upp min godispåse i väntan på att vi ska fara tillbaka till veterinären med vovven.

Traktor nästa

Hoppade aldrig i duschen, utan for på stan med Sandra en snabbis istället innan hon skulle iväg på genrep. Påväg dit så stannade bilen mitt i rondellen, så fick putta in den på en parkering. Nu står den i gällivare och jag är jävligt glad att jag inte behöver se den. Snart slänger jag iväg den långt bort åt helvete, vill fan inte ha nåmer med den åh göra. Tur att det är sommar så jag kan börja cykla istället. 


Äckelbil, du är fan inte värd ett enda öre. 

Volvo 740 A-traktor diesel kapad
Traktor nästa!

Just a dream

Skolan var trots allt rätt lugn idag, fick först och främst sovmorgon sen fick vi sluta 45 minuter tidigare. Så har egentligen bara haft 2 ordentliga lektioner. Sitter och smaskar på lite godis nu som jag köpte igår :) Ska hoppa i duschen om ett tag bara sådär för att. Sen.. Ja va händer sen?

Puss

Slängde bara på mig nå mysigt nu såhär efter duschen. Ska blåsa håret nu och leta fram en halsduk, sen dra ut på vilda äventyr i en timme eller två.


Det blev inge bra

Idag efter skolan så for jag direkt till veterinären med vovven, där kollade dom i ögat och sånt, han har fått ett sår under ögonlocket :S så han fick massa kladd och klet i ögat, sånt som skulle hjälpa. Så nu måste vi ge mediciner åt honom typ 7 gånger om dagaen, åsså springer han runt med tratt här hemma, stackarn ♥




Sen var det ju detta också som inte gjorde dagen bättre.


Får försöka hitta på någonting kul nu, så man får nått bra av den här dagen i alla fall. Börjar med att hoppa i duschen, sen ser jag ju vars vindarna tar mig.

Smälla ketchup

Ett tag innan 6 kom Simon & Korv och hämtade mig, for och plockade upp Carlén. Sen mötte vi Broberg när han kom!! :) Kvällen tillbringade jag med S, B & Barre. Vi gjorde inge speciellt, drog efter ritsemvägen och hälsade på Malin, Bergman, Jonte & Sumpen som grillade.

Snubblade in genom dörren för inte allt för länge sen. Har hunnit göra en macka och hälla upp fil i ett glas, prata med Yonna i telefon, deppa lite, smaka på min macka, och skriva det här. Ska äta färdigt min macka nu, sen göra mig redo för sängen. Kändes tungt som fan att ställa alarmen på kring 7, hoff.

Ena far och andra kommer tillbaka

Jag for och hämtade Yonna vid 2, då for vi till gällivare och bara tog det lugnt. Sen kom Simon, Barre, Carlén & Korv förbi, så vi följde med dom när dom skulle tvätta av S's bil :) Sen fördrev jag tiden med att riva bort några tejpbitar från huven som ändå inte var till nån hjälp.

Sen skjutsade jag hem Y, och for själv hem och åt. Har nyss putsat speglarna i hallen, väntar på att Simon ska komma och plocka upp mig, så ska vi fara och hämta våran saknade vän från tåget. Men de kan ju bli om en timme eller två, så funderar ifall jag ska vara snäll mot mamma och dammsuga också. Fast tror jag stannar nere i mitt rum och slöar istället.. Ellllleeeeeer, så går jag ut med pappa och fixar min bil. Den här gången så är det fönstret som har pajjat, hehe.







Nu sticker jag



Livet är hårt, men jag kämpar ändå

Vaknade vid 11 av att min kära vän bombade mig med sms. Klev upp och klädde bara på mig, sen fick jag fara och hämta upp henne och skjutsa henne hem. Kom tillbaka för inte alls länge sen, har bara hunnit äta en macka & ett glas fil. 

Ska hoppa i duschen nu, och sen fixa mig lite snabbt. Efter det så väntar nog en dålig dag, nånting man hade vela göra någonting åt. Men men, duschen var det.



Tänker redan tillbaka alldeles för mycket



~

Ensam.
Lämnad. 
Deprimerad. 
Sällskapslös. 
Ledsen. 
Orklös. 
Svag. 
Desperat. 
Sällskapssjuk.
Ordlös. 


Obooooy

Kameran hamnade i bagaget under kvällen, så därför blev de inga bilder. Simon & Fredde kom i alla fall till mig och störde mig & Y i vårat kortspelande vid 9, for ut ganska direkt. Så har tillbringat min kväll i F's bil och bara haft det allmänt bra. Kom just hem typ, då ringde Y direkt, så snackade med henne samtidigt som jag gjorde en macka. 

Ska prata klart med henne, sen äta upp min macka. Vad som händer efter det får man vänta och se. Ser inte framemot dagarna framöver i alla fall.



Steker som vanligt







23/4 i bilder

















Den förra dagen är inte den här lik

Vaknade för en timme sen av att Y väckte mig. Vi satte oss upp i sängen och spelade kort ett tag, och nu sitter hon kvar där och jag sitter här och knaprar på mitt påskgodis. 

Ska väl gå upp och äta frukost snart antar jag. Y åker ju snart till kallafrika, så vad jag ska göra idag har jag ingen aning om. Antingen så har alla farit bort, har annat för sig eller så dricker dom. Tror i alla fall att vi skulle få F's hår färgat idag.

Fler bilder från idag











Dagen blev som planerat, dock inte kvällen. Skulle till en by och mysa, men slutade med att jag fick reda på att jag & Fredde var släkt och kvällen tillbringades hemma hos mig under täcket med en film på och helt perfekt sällskap. Nu ska jag & Yonna hoppa i säng, eller alldeles strax, godnatt.

Uppdatering om vad jag & Y sysslar med


Tvättning av bilispilis








Jag.Vill.Inte.

Hade värsta spännande drömmen, så ringer Yonna och väcker mig.. Nog för att vi hade bestämt att vi skulle ringa direkt vi vaknade. Så ska börja fixa mig alldeles strax, sen ska jag fara och äta frukost någonstans med henne. Ska göra lite nytta nu den tiden Y har kvar i gällivare, kan ju inte bara ligga inne och slappa hela morgonen. 



Hoffmaestro - Young dad

Vid 2 for jag till Yonna, och inte alls långt efter det for vi till stan för att kika på skor. Men blev distraherade av snygga pojkar, så tog en promenad med hunden istället. Sen vid 4 tiden kom Fredrik & Simon, var med dom ett tag. Sen kvällen tillbringades med Simon & Yonna. 

Har alldeles just kommit hem, tog med mig två bullar och ett glas mjölk ner till mitt rum. Så ska knapra på det nu, sen göra mig klar för sängen. Godnatt!

Du handskas med snygga brudar


21-04-2011


Gör något trevligt ihop med andra. Sportaktiviteter står i fokus. Spendera inga pengar. Ha bara kul!

Torsdag

Har vaknat för inte alls länge sen. Ska ringa pappa och höra med honom nu ifall vi måste pyssla om min bil idag, känner att de inte passar, de kan vi göra ihelg då han inte jobbar. Ska te tvättstugan nu och vika allt jag tvättade igår, sen hoppa i duschen och fixa mig inför dagen.



Filt & korv

Vid 10 så kände jag att jag inte orkade vara hemma nåmer. Så vid halv 11 for jag och plockade upp Yonna, med oss hade vi varsin filt. Så for till statiol och köpte oss varsin korv, parkerade bilen och bara myste. Men närmare 12 for vi ut med Simon & Fredrik och gled i en halvtimme eller två. 

Ska klä av mig och hoppa ner under täcket inom två röda och sova underbart bra inatt. Gör jag inte det så måste det ju vara nå fel.

Det & ett glas saft

Har just kommit hem igen efter att ha varit till gällivare för att kolla ifall jag fått pengarna, men icket. Lever ännu på mina 2,84 kronor. På vägen hem stannade jag och inhandlade passion & dumle ♥ Nu ska jag bara vänta 10 minuter på att tvätten blir klar, så jag kan hänga den (inne på min fjärde maskin idag!), sen slå på en film och tjocka mig med mitt godis & ett glas saft. Här emellan ska jag hinna med kloklippning på vovven också, har hittills bara duschat honom. Slängde in han & mig själv i duschkabinen, mysigt med blöt vovve ♥



Några dagar sen & idag







En gång

Så var det tre, helt oslagbara och underbara. Jag vet inte vad som hände och nu är det bara två, underbara och snäppet bättre.



20-04-2011


Du vill få bättre ordning på tillvaron, både hemma och i jobbet. Nu gäller det att få saker gjorda!

Man känner av

Fan så ont i rumpan jag har efter gårdagens cykeltur. Ska gå upp och tröstäta lite torrkött, sen väntar badning av vovven & sen kloklippning. Har ingen aning om vad som händer senare idag, kanske bara stannar hemma och tar det lugnt, hade varit jävligt skönt!



En av favoriterna

Fick alldeles just skjuts hem, har tagit med lite kvällsfika till mitt rum. Så ska väl smaska på det samtidigt som jag häckar framför datorn.

Idag har jag & Yonna varit duktiga och cyklat till gällivare och tillbaka! Eller jag har rättaresagt varit duktig. Där köpte vi torrkött, hämtade Y's mobil & köpte milkshake. Sen nu på kvällskvisten har vi umgåtts med Simon & Bergman.

Väderberoende

Nu är det dags att hoppa i duschen och göra sig klar inför dagen. När jag har gjort de ska jag gå ut och kolla hur varmt de är, om de inte blåser så hoppar jag på cykeln och cyklar till gällivare för att inhandla nästan världens godaste sak! Men om de är för kallt så får jag vara lat och ta bilen. Åter till duschen nu då.



Galet trött

Simon skjutsade hem mig kring 1, höll på att somna typ femton gånger, hojj va galet trött jag är. Skulle inte heller sätta mig vid datorn, dum som jag är så tror jag på det också. Men såklart hamnar jag hit i alla fall. 

Ska hoppa i säng nu och kramas med min kudde, åh jag tänker fan sova ut imorgon! Ska inte vakna 10 en gång till.



Bara att vänta

For och fikade med mamma & bror kring 2. Efter det for vi och hämtade min jacka jag hade glömt hos Simon, sen for vi och handlade, sen påväg hem hämtade vi upp Yonna :) Vi väntade på att pappa skulle komma hem, då tog vi hans nycklar och två spadar och for upp och skottade fram vårat garage. Tog ut både min & mammas cykel, dom fick sen Y & Bergman cykla hem.

Har typ just ätit middag, finns inte så mycket att göra nu. Väntar på att klockan ska bli lite mer så ska vi vara med Simon.



Just nu, haha

So you do

Varför jag vaknade såhär tidigt har jag ingen aning om, hade behövt sova minst två timmar till. Tror jag ska slå på en film och lägga mig i sängen igen, kanske somnar då, om inte annat så får jag vila lite till :) 



Senare ska jag umgås med Yonna. Men innan det så måste jag ha hunnit ta bort mitt gamla nagellack och måla på nytt, & fixa mina ögonbryn!

En bra dag

Vid 4 for jag ut med Sandra, hann vara och prata med S, A & M. Deppa lite, var med Kasper osv. Sen vid 10 drog hon till nattavaara :( For hem med min trasiga bil & K, åt min middag som bestod av två kakor och några nötter. Sen vid 11 skjutsade vi K och jag drog ut med Simon, och rullade in på gården med bror några minuter innan 2. Vi fikade lite, och nu sitter jag här under min rosa filt och myser i min ensamhet. Ska nog inte sitta uppe länge till, är ganska trött. Så hoppar nog i säng vilken sekund som helst :)


Idag (igår?) innan jag for ut.

Let me hold you

Har hunnit duscha, äta bullens♥, dammsuga mitt rum och klä på mig. Nu sitter jag med sminket framför mig, ska bara kleta på lite sånt, sen ta med mig vovven och fara åh hämta Sandra, i samma veva fara nån stans med Charlie så han får springa. Men det vet hon inte om ännu, hehe. 


Såhär ser jag ut idag, har på mig yttligare en av de nya tröjorna från h&m.

Fyra månader senare


Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket


Sommaren & mitt gröna hår!

Broken


Randigt




Den randiga tröjan är också en av de sakerna jag beställde från h&m.

?

När vaknade du imorse?
08:23 om jag ska vara exakt.

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Vad är klockan?

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Nej.

 

Vilket humör är du på?
Glad, hyper, sprallig, och...

 

Vad har du på dig just nu?

Underkläder, mjukisshorts och t-shirt.


Har du ont någonstans?

Nej.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Bullens såklart!

Hur mycket var din senaste lön på?
Barnbidraget, 1050.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Milkshake.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

Facebook.

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

Nå mysigt med Sandra, maybe.

Vilken är den första låten du sätter på idag?

Broken strings.

 

Varför ska man läsa din blogg?
Man ska nog egentligen inte läsa den.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Duschade.

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Ja, de vet jag inte. Men brukar alltid få de.

 

När fotade något senast, och vad?

Igår, Kasper.

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Nej de kommer jag inte, inte mina egna i alla fall.

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

Har de redan stäckt rakt ut, och de nuddar både vid skrivbordet och min hylla.

Vad tror du att klockan är?

10:35, fan, den var 10:14.

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Jag hade frågat nån snygg jävel..........


16-04-2011

Vaknade för en kvart sen, varför såhär tidigt har jag ingen aning, somnade ju trots allt kring 1 igår. Ska gå till tvättstugan nu och sätta igång en maskin, och sen hänga ner de jag tvättade igår. Guh va duktig jag är. Sen måste jag gå upp och äta frukost, har jätte ont i magen för att jag är så hungrig :(



Jag behöver det du inte ger mig


15-04-2011



Två år sen

14/4 2006 - 15/4 2009
saknar dig ninis 








Världens finaste, Champis ♥

Dags att smula

Om jag skulle skriva nånting nu skulle det bara bli en massa konstiga bokstäver hitåt och ditåt. Men dagen har varit ganska knasig. Nu är det dags att tvätta bort sminket, sen ska jag smula.


Hähehoe, bild från idag.

Lapoina

Kom till skolan vid 11. & då fick vi typ lunch direkt, så drog hem igen. Sen när jag kom tillbaka vid halv 1 så fick vi vänta på att dom skulle fixa ljudet osv. Sen tränade vi och sjunga till klockan närmade sig 3. Då skjutsade jag hem Sara, sen for jag hem och åt. 




Nu ska jag hoppa i skorna och sen vidare in i bilen med vovven, och köra nån stans ut i skogen och släppa han och tokspringa lite. Sen vid halv 6 är de bara att börja rulla tillbaka till skolan och ha den där laponiakvällen. Har aldrig varit på den tidigare, så får de hur de är :)

Dagens





Cardiganen & sjalen är en del av det jag fick hem igår från h&m.

Titta vad jag hittade här om dagen


S to the ur

Var så sur igår så jag ställde aldrig något alarm. Men har vaknat av sms lite då och då under morgonen. Legade i sängen ungefär en timme och bara drog mig, så underbart. Ska nog ta och hoppa i duschen strax, sen får jag se om jag kanske börjar rulla mot skolan. 


:)♥

Allt utom bra

Jag & Simon for ut vid 7. Vid 8 for vi mot Sandviken där Bergman & Isak var. Då hoppade jag i B's skoterkläder och körde med dom. Det blev min första skotertur för iår, garanterat min sista också. När jag och B kom till honom så tog vi det bara lugnt. 

Vid 11 fick jag & K skjuts hem av Simon. Resten av kvällen är inte ens värld att nämnas. Är irriterad, har skrikit åt mamma i några minuter nu och vill bara slänga mig i väggen. Vill ner till en vettig person åh bara prata, sitta och prata i hundratals minuter. 

Har ingen lust att gå till skolan imorgon heller. Vi har inte ens några lektioner, och ingenting att öva till. Värt ens.

Härliiigt

Började 8:20 med nationella, gick bajs de också. Efter det for jag och S till mig, gick ut med vovven, sen tillbaka till skolan. Då bestämde vi oss för att hjälpa till att skotta skoltaket, så for till mig och hämtade bättre skor och täckbyxor, sen till S för samma sak. Tillbaka till skolan, skottade eller ja trampade taket. Sen fick vi lunch, och då drog vi till gällivare och hämtade ut mitt paket från h&m, sen till mig och bytte kläder. Då vidare till mds, där vi åt lunch. For tillbaka till skolan vid halv 2, och fick reda på att vi fick sluta. 





Skrev dedär endast för att ni ska fatta vilket chill dag jag haft, bra väder och ingen lektion i princip, hehe :) När jag kom hem provade jag kläderna, ska behålla allt, är jätte nöjd. Ni får bilder sen, för nu ska jag gå upp och äta. 



Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund

Duscha, vilket jag ska gå och göra nu.

Alanya

Skolan var inge jobbig alls, hade bara en vanlig lektion. & vid 12 for jag, Sara, Danne, Ante, Gustav, Max, Fredde & Jocke till alanya. Där de flesta klämde en pizza och vi andra bara satt som sällskap :) Fick just skjuts hem av D, sitter i soffan med vovven och myser. Känner mig så himla ofräsch när jag inte kunde duscha på morgonen, så ni får en censurerad bild.



Ska strax äta en macka eller två, sen gå ut med vovven och efter det följa med mamma och hämta pappa från jobbet. Följer med som hjälp ifall mamma inte riktigt kan växla ännu med sin arm, haha. Sen efter det tar jag och pappa min bil och rullar upp mot garaget, då blir det att kolla vad fan som är felet i den. Så jävla less nu på att den alltid tjorvar. Börjar nästan tro att de är som D sa, att jag har fler skruvdagar än kördagar....

12-04-2011

Klev upp sju och tänkte ta en snabbdusch innan skolan. Men såklart var duschen iskall och blev aldrig varm, så fick springa upp till andra duschen. Men då var den likadan, och alla kranar är kalla. & vädret är tråkigt nu också. Usch, dehär kommer bli en dålig dag.

Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar


Promenad







Måndag

Har just kommit hem från skolan, fick sluta 40 minuter tidigare än vanligt. Är överdrivet glad, allt är så himla bra nu :) Sitter och knaprar på några godisar som jag köpte igår. Men ska höra med nån nu ifall dom vill följa med på en promenad till gällivare eller så med vovven. Tänkte när de är så himla bra väder och han behöver röra på sig.


För exakt ett år sen, när vi var i björkliden.

11-04-2011

Eftersom att jag är sjuk så orkade jag inte gå på idrotten nu på morgonen, så tog sovmorgon till halv 11. Ska ringa pappa nu och höra ifall jag kan ta bilen till skolan, sen börja fixa mig. Har inte så jobbig dag idag, korta och inte så många lektioner, perfekt.



Jag & B

När jag och B har öppnat motorhuven och ska kolla oljan i min bil.
B - vi behöver en trasa.
Jag - vad ska vi ha den till?
B - men torka oljan antagligen.
Jag - men här finns inge olja.

Haha, nog är jag ju grym.

Godnatt.

Det där med att pyssla om mig själv och hunden, det sket sig. For ut med Elina vid 7, och kvällen slutade med Bergman vid 12. Skulle hoppa i säng direkt jag kom hem, men de sket sig. Tog en fika med bror, och sen hamnade jag här. 

Ska kika bloglovin nu, sen måste jag hoppa i säng så jag inte försover mig imorgon. Får se om jag kan ta bilen till skolan också.. Den har blivit lite knasig.


Efter min fail in i brors bil så har min blivit lite repig åså, ehe.

Söndag




Uppkavlade byxor, låga sockar, nyrakade ben, miniyoghurt och bilder från när jag var liten. Underbart skön söndag, vill inte gå utanför dörren nåmer när det är så himla tråkigt väder. Stannar hemma och pysslar om mig själv och hunden istället.

Just can't get enough

Har just duschat, åh nu ska jag smörja in mig, sen gå upp och äta frukost :) Har ingen aning om vad jag ska hitta på senare, de återstår att se, inte sugen på att sitta hemma iaf.


GodmorGOn


Det här blir en trevlig dag. Undvik dock att ta några risker. Du kan inte lita på din instinkt just nu.

Han kan bli sen, för han har bara två ben och rider på en ren

Vid 9 bestämde jag & mamma oss för att fara och köpa godis, under tiden jag satt och knöt skorna så snubblade B in för tröskeln. Så for med honom och köpte lite gott istället, sen hem med det till mamma & pappa. 

Så tillbringade min kväll dels med B, sen har vi varit med lite olika folk och träffat en hel del. Kom hem för kanske en kvart sen. Ska tvätta bort sminket nu, sen äta upp min miniyoghurt samtidigt som jag kollar bloglovin.

Kan man ha tråkigare?













09-04-2011

Följde med mamma på stan tidigare idag för att leta ett par skor åt henne. Så hem kom hon ett par skor rikare, och jag en börs rikare. Nu ska jag roa mig med nånting tills kvällens händelser sätter start. Här ser ni förresten dagens outfit och en liten snutt av min gulliga börs.



Dag 22 - En sång som får mig att må bra


Frisk fisk

Slog på en film vid 2, men lyckades somna istället. Men nu är jag vaken igen, hostar så det gör ont enda ner till tårna. Bröstkorgen värker som bara den och de rinner från näsan. Efter att ha varit sjuk i över en månad nu så tycker jag faktiskt att jag är värd att bli frisk.

Väntar på att mamma ska göra en hamburgare åt mig, får se ifall jag får i mig den. Resten av denna fredag lär jag väl bara tillbringa inne i sängen, kul... :(

Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum

  • Aceton
  • Tv
  • Spegel

Nationella

Vaknade 10 i 8 av att Simon ringde och väckte mig, tur det. Klädde bara på mig, sen fick jag fara. Hämtade Y, skjutsade S och for sen till skolan. Hade läsförståelse i en och en halv timma, sen for jag hem och hämtade lite frukost, en vidare till skolan för hörförståelse i en timma. Gick bajs på båda. 

Sen for jag hem och plockade upp mamma, for till coop och tankade, gick i 15,40 liter (den rymmer 16), så var ganska behövligt med en tankning. Sen hjälpte jag mamma att storhandla eftersom att hon ännu inte kan använda sin högerarm. Sen när det var klart for vi till idrotten, där lämnade jag in idrottsarbetet till Berit. Sen for vi till apoteket och fixade nån medicin åt mig, mot hosta. 

När vi väl kom hem blev det krig mellan mig och bror, det kastades vatten hitåt och ditåt och sas fula ord, hehe. Så nu sitter jag här, lagomt sådär blöt.. Väntar på att mamma ska göra nudlar åt mig. Under tiden ska jag kolla bloglovin, hehe. 



Idrottsläxan

For till Yonna vid halv 8, då hade hon just gjort middag. Så vi köttade lite kyckling och garvade som bara den. Efter det var det dags att vara lite seriösa, för då plockades läxorna fram. Nu har jag gjort klart idrottsläxan, väntar på att Y ska göra klart den så ska vi gå igenom de frågor vi inte kunde, hehe.

När vi gjort det ska jag nog hoppa i min lilla bil och rulla hemåt. Är ganska trött, så tar en tidig kväll. Börjar 8:20 imorgon med nationella, inte taggad precis.

Motion är bra

Vid 12 började jag rulla hemåt, och hann bara hem innan jag fick skjutsa pappa till jobbet.

Promenaden var helt underbar, bra väder, bra sällskap, lagomt lång och blablabla. Fotade dock bara 2 bilder, men dom är ju bilder dom med. Så här får ni dom. Nu ska jag göra idrottsläxan.




Fan va ja bloggar

Efter vi hade handlat lite gott for vi till sandviken med vovven, sen hem. Bestämde då att jag stannar hemma ikväll och bara myser med mamma, var länge sen vi umgicks sådär. Så vi satt i soffan och tjockade oss framför tv:n, och det slutade med att jag somnade i hennes famn, hehe. 

Så gick och borstade tänderna åh sen ner till mitt rum, så ska klä av mig nu och hoppa i säng :) Börjar 10 imorgon, och då ska vi bara ta en promenad till malmberget och tillbaka, sen slutar vi. Tar såklart med mig vovven, och kameran! Så imorgon när jag kommer hem från skolan, (vilket skulle vara vid 12 har jag för mig?) så slänger jag upp bilder från promenaden, om de nu hinner bli några. 

Oj vad jag skriver massa strunt, nu ska jag gå och sova. Godnatt!


Hittade en gammal bild, tänkte om jag roterar den så blir det inte en tumme ner, utan tummen upp. Smart va? hehe.

Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat

  • Taken
  • Flicka 2
  • Alvin och gänget

Köpa gott

Jag & mamma sitter hemma och har ingenting att göra. Men hon gav förslaget att fara åh köpa nånting gott, de kan man ju inte säga nej till? ehehe. Så ska dra några drag med plattången genom luggen och sen slänga på någon tröja innan vi börjar rulla. 

Vad händer sen? Inte nån jävla aning. Kanske stannar hemma och gör idrottsläxan i brist på annat? Förhoppningsvis kommer någon och räddar mig. Hade behövt hotmedicin också, ojoj. 

Balen & mat

Sitter här nyduschad och väntar på att maten ska bli klar. Efter jag har ätit ska jag beställa massa tröjor med mammsing ♥ Opsidopsi, nu ropade hon att maten är klar, hejdå.



Jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, jag ska gå på balen, men jag ska gå bakisvägis. 

Nu har jag fått det sagt också, nu kan jag inte ändra mig.

Satans förkylning

Vaknade nyss av att Y skickade sms, tur det, för jag hade glömt att ställa alarm. Har sovit helt underbart inatt! Men har hosta så det bara sjunger om det, kul.... 

Ska skynda och ta på mig varma kläder nu, sen fara och hämta Y och vidare mot dundret för fjällsäkerhetsdag typ? Längtar tills jag kommer hem, för då ska jag klicka hem massa somriga kläder!



Läkarbesök

Hade skola mellan 8 och 11. Efter det har jag hunnit vara hem och äta lunch, varit med mamma & Yonna till apoteket och sen på coop, farit till gällivare med Y & vovven, tagit en promenad i det underbara vädret genom stan, varit till vårdcentralen och kollat min hals, och sen efter det skjutsade jag hem Y.

Ska gå upp och fixa nå mat åt mig, bror och kanske mamma nu. Sen fara och hämta hit Y, då ska vi baka, hade planer på blåbärspaj och kladdkaka, får se om de blir båda eller bara nån av dom. Så antar att jag tillbringar hela kvällen med henne, så är min plan i alla fall :)



Stress

Nu måste jag stressa på mig själv här så jag inte kommer på tok för sent till skolan. Har just klivit upp, så liiiite kanske jag måste skynda, hehe. Slutar antingen 1 eller 2 idag, skööönt :)



Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna


Mini x 2

Mamma kom nyss in och vela ha hjälp med kläderna eftersom att hon kommer leva utan höger arm några dagar framöver. Så Ellinor kommer få agera minimorsa i 8 veckor, gissa om jag ser fram emot de? hehe.

Kom i alla fall nyss hem, har tillbringat kvällen mest med Simon, har varit och gjort ärenden åt mamma, snurrat och gjort lite andra busigheter. Ska tvätta bort sminket nu, och krypa ner i min mysiga sov t-shirt, sen äta upp min miniyoghurt och göra mig klar för sängen.



Hello Saferide - The quiz

Slutade halv 3 idag, då for jag med Sara till frissan som sällskap. När S var färdigklippt for hon hem och jag tog med mig Sandra hem till mig. Skjutsade hem henne för typ 1 timma sen. Vad som händer nu det vet jag inte, men en liten aning, de har jag i alla fall.



Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i


Bilderna får tala om vad jag har sysslat med idag















Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i


Mummagröt

Somnade halv 4 igår, med håret i en boll på skallen. Vill inte ens veta hur det ser ut när jag tar bort snodden, men det ska jag kolla snart. 

Ska gå upp om två röda och kolla till vovven, så han har ätit åde. Sen äta frukost-ost-ost-ost med bror, blir ingenting med ost iofs, utan blir tomtegröt, mumma. Nä, nu ska jag kolla hur mitt hår ser ut, brb. 

Så, nu är jag tillbaka. De var ju inte vackert precis, men det luktade underbart gott :)



Bara vara bra

Kvällen började hemma hos mig i 2 timmar, och slutade ute i bilen lite överallt. Kom hem för inte mer än 20 minuter sen, och ska alldeles strax hoppa i duschen och duscha bort all smuts och sen krypa ner i min nybäddade efterlängtade säng :)



Run this town

Löd mitt horoskop och började städa mitt rum, det behövdes verkligen.




Sen till veckan blir det att fara och inhandla några krokar till mitt rum, vars jag ska hänga upp mina halsband, hårtork, plattång osv. 





Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Under tiden blir det att välja nå kläder jag kan ha på mig. Har sprungit runt i bara mjukisshorts, en tröja och mina myssockar hela dagen. Ikväll blir det att hitta på nånting med S, vad, hur, när, vars, de har jag ingen aning om. De enda jag ser framemot just nu är att hoppa ner nyduschad i min renbäddade säng inatt, kärlek till den ♥



02-04-2011


Se dig omkring och fundera över hur du kan genomföra en del förbättringar på hemmaplan. Börja städa.

Vi blev aldrig som alla andra

Frukost med min lurvboll nu, kärlek till honom ♥








Lättroad, egoist, randig, glad, nyvaken

Ja, mycke beskriver mig just nu.










Dag 16 - En bild som är över ett år gammal


Igår var en bra dag

Har vaknat för en halvtimme sen. Måste gå upp strax och kolla ifall Charlie har ätit, annars får jag fixa mat åt honom åde. Är hundvakt än idag, kanske aldrig nämde de? Men har varit hundvakt sen i torsdag halva dagarna typ, heh. Så nu måste jag kolla till världens bästa vovve. Sen hoppas vi på nå kul ikväll också :)



Aldrig mer

Egentligen skulle jag vara hos frissan nu som sällskap åt Sandra. Men eftersom att vi hade skit jävla orientering i mjuksnö på idrotten nyss så är alldeles för blöt och kall för att orka sitta där. Så for hem direkt istället, ska slänga mig i en varm jävla dusch om två röda. Fast innan de sända iväg två sms.

Senare får vi se vad som händer. Beror på de två smsen jag sänder iväg och ett telefonsamtal jag väntar på :)

Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting


RSS 2.0