Jag ser grön ut, men visst

Följde med mamma och inhandlade hårfärg åt henne för ett litet tag sedan, fick som tack för sällskapet ett refillkort, så de var ju värt de :) Har smällt i blonderingen i hennes hår nu, väntar på att de ska bli klart som vi kan skölja ur de. Sen slänga i det röda.


Ser ni vad lång min lugg har blivit förresten? hehe. Tur att jag ska klippa mig imorgon! Fan vad jag längtar. Ignorera att jag ser grön ut på bilderna :)

Är själv sjukt sugen att färga håret. Känner jag mig själv så kommer jag nog inom snar framtid råka vara blond igen.. hehe. Och om jag råkar bli det, då vet jag att jag kommer ångra mig för det sen, för jag trivs mycket bättre som mörkhårig. Jaja, vi ser ju hur det blir med det!

Grädde & riskakor

Sitter och äter mina jätte goda riskakor nu, till det har jag grädde. Gott va? hehe. Är jätte sugen på mina älskade winegum.. Aja, lite Chuck på grädden & riskakorna så blir det nog askalasbra. Väntar i alla fall på att pappa ska komma hem så ska vi fixa färdigt min dator, seeeeen vettefan vad jag ska göra.



Vi hör inte ihop

Har just kommit ur duschen för er som är intresserade av att veta det. Råkade försova mig litegrann, hehe. Jag & tider har aldrig riktigt hört ihop.. Ska ta och blåsa håret och fixa mig nu, sen ta reda på när nästa lektion börjar och vad de är för nå. Sen kanske börja rulla mot skolan litesåhär lagomt i tid? Eller så väntar man till efter lunch. Får hitta ett schema så jag kan ta reda på om de är någon idé att fara nu eller inte. Aja, åter till fixandet och ett hittande av ett schema. Hejdå.

Allt ifrån nytt



















Dödar tid

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? - jadå de gör jag
Har du sett din bästa vän gråta? - jo
Har du gråtit över en kille/tjej? - ja
Har du fått någon komplimang idag? - ja
Bor din mamma och pappa tillsammans? - jaa
Är du polare med grannarna? - nej, men släkt med två
Senaste piercingen? - läppen om man inte räknar med öronen
Är du gay?
- nä hehe
Har du däckat/spytt för du druckit? - nej
Vad har du för telefon? - htc wildfire s
Har du täckt någons hus med toa-papper? - nej
Suger det här? - japp 
Har du varit på stranden? - de klart
Vem är din bästa vän? - sandra är en av dom
Vem träffar du mest av dina kompisar? - kanske typ sandra eller sara?
Har du bra syn? - nej
Vilket är ditt favoritdjur?
- hund
Vilken är din favoritfärg? - rosa
Har du varit utomlands? - räknas finland?
Har du sett din bästa vän naken? -  nae
Vilket är det bästa bröllop du varit på? - k&h's 
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? - antar de
Var är dina syskon just nu? - inte en aning

Vilken tid gick du upp imorse? - halv nio
Vad ska du göra i helgen? - inga planer
Vad står det i fjärde smset i din inkorg? - Okej, is du köra hem mig ? :$

Vad står det i ditt nyaste sms? - väntar på mat :)
Vad har du för kläder på dig just nu? - nylonstrumpisar, linne & kofta

Vad har du för färg på ditt hår? - brunrött?
Vad gjorde du igår? - kom hem från nattavaara
Vad är det första du gör på morgonen? - kikar på mobilen

Vad ska du göra efter det här? - duscha
Tänker du på någon viss person just nu? - nej
Vad är klockan just nu? - 18:44
Katter eller hundar? - hundar
Har du varit kär i en lärare? - haha nej
Vad önskar du dig i julklapp?
- ingenting
Sommar eller vinter? - båda två
Bästa låten? - ingen
Bada eller sola? - sola & bada
Är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? - ja
Sminkar du dig? - ibland, ibland inte
Vill du dö? - nej
Är detta sista frågan? - ser så ut

Hela dagen

Känns som att jag bara har kört bil hela dagen idag, haha. Fick i alla fall sluta 2 timmar tidigare idag, skönt det. Har suttit uppe med pappa åh fikat och trixat med hans nya systemkamera som trilla hem idag. Sitter nu och funderar ifall jag ska hoppa i duschen eller om jag ska göra det ikväll. Till och börja med ska jag sätta in mitt nya minneskort i kameran, hehe. 



Hemma igen

Kom hem för inte allt för länge sen efter en helg i nattavaara. Har hunnit äta en bulla och fått väskan uppackad. Ni får en bild att glo på för jag ska ta och hoppa i duschen nu, sen blir det film för hela slanten tills jag ska sova. Är helt slut.



Hejdå gällivare

Var och hämtade ut mina neonslingor idag som jag beställde för någon dag sen. Men såklart hade dom skickat fel lampor, fick nå små hårda konstiga. Va less jag är när ingen jävel skickar rätt saker åt mig, blir fel hela tiden. 

Springer i alla fall runt i min onepiece nu och packar, lämnar gällivare inom några timmar, skönt. Fan va kul vi ska se till att få det ihelg. Nu ska jag blåsa håret, sen fortsätta packningen med musiken på högsta volym.

Packa

Vaknade av att Marcus skickade sms, tur de. Har just klätt på mig, packat väskan, plattat håret, sminkat mig osv. Ska gå och leta fram min andra väska så jag har den färdigt framme och bara kan packa ner grejer i den sen snabbt efter skolan. Sen borsta tänderna och börja rulla mot skolan, har idrott, hojj.

25-08-2011

Slår på fjärde avsnittet för idag av Chuck samtidigt som jag målar naglarna nerkrypt i min onepiece nyduschad & ren. Orkar ingenting annat idag.

Fyra fyra fyra fyra fyra fyra fyra.

200

Slutade skolan halv 2 idag, for direkt till gällivare och plockade upp Julia & Sandra. Tänkt att jag skulle med dom som sällskap på stan, men jag råkade själv slösa 200 kronor, inge vidare. Har en skål med paprika framför mig, så ska smaska på dom nu samtidigt som jag kollar Chuck i väntan på att maten blir klar ;)

Stirrandes hela vägen hem


Metso

Klev upp för 10 minuter sen, och nu är jag klar. Ska gå upp och borsta tänderna nu, sen far jag och hämtar Ante och vi drar vidare till metso. Blir inte där länge, och slutar efter det. Skööööönt!

Ailien

Ganska just när jag hade städat klart så kom Sara, vi for och letade grejer till min bil. Men hittade inte det jag vela ha, så köpte bara röda ventilhattar, en rosa jätte liten converse & en jätte söt doftgrej.


Hehe, gillar snörningen på skon!

Nu har jag just klickat hem neongrejer till bilen och en ailien doftgran! Men nu ska jag springa på toa, sen fara och plocka upp Jocke så ska jag fara med dom när dom ska tjocka sig.

Industri trots allt

När jag väl kom in till tanten som jag skulle säga vilket jag skulle välja, så visste jag inte vad jag skulle säga. Så råkade kläcka ur mig att jag stannar på industri, men det blir säkert bra. 

Efter skolan for jag hem och hämtade hunden, for till handelshuset och beställde två nya bränslefilter. Bra att ha. Nu har jag burit ner dammsugare osv till mitt rum, så ska till och börja med sätta en CD på bränning eftersom mitt usbminne lagt av. Sen vrida på volymen på max och städa till underbar musik.

Dusch

Har just kommit ur duschen, ska klä på mig nu sen blåsa håret och börja fara till skolan utan att veta ifall det blir fordons eller industri. Jag kan inte bestämma mig, jag vill inte bestämma mig. Får se i sista sekund hur jag gör.

Ångest

Jag & Sandra gjorde ingenting tills klockan började närma sig åtta då vi for till Sara & Jocke. Men Sandra lämnade snabbt placet och vi drog till statoil och sen for jag också släppte av S & J.

Jag hade sån ångest, var svin sur åh allt vad som nu bara gick att vara. Så jag for till en mörk parkering vid skogen och ställde mig, låg där i bilen i min ensamhet och pratade i telefon tills jag fick orken att fara till Jocke. 

Kom hem därifrån för ungefär en halvtimme sen. Vet ännu inte alls om det blir fordons eller industri, valet blir bara svårare & svårare, hojja. Ska kolla lite bilder nu som kanske får mig gladare, sen slå på Chuck i hopp om ett leénde. 

Vill bara rymma till din famn och aldrig mig komma tillbaka till verkligheten.

FP11?

Sitter hos Sandra nu, vi har hunnit vara och lägga in min lön från kommunen på mitt konto, också har vi varit och tankat. Nu sitter hon och käkar medans jag sitter här med beslutångest. De ringde en tant och sa att jag fått en plats på fordons.. Vet inte hur jag ska göra, måste bestämma mig tills imorgon. HHOOOJJAAA VA JOBBIGT!

IN11

Har just kommit hem från skolan, ska be Sandra ringa, sen slänga i mig någonting att äta. Sen antar jag att jag drar till gällivare och umgås med Sandris.

Finner inga ord


Toppstugan

Blev en tur till coop och sen en sväng upp till toppstugan innan vi for till Jocke. Usch va läskigt det var att köra både dit upp och ner. Trodde seriöst vi skulle dö. Man såg ingenting, och mina bromsklossar är typ helt slut. Men vi överlevde!

Har just kommit hem, ska tvätta bort sminket och dricka upp min fil nu. Sen blir det Chuck för hela slanten tills jag lyckas somna!

Två saker

Sitter hos Julia, kom hit för ett litet tag sen och blev bjuden på tacos, hehe. Julia springer runt här nu och byter om medans jag kirrar någonstans vars vi kan fara.

Söndag

Har just klivit upp, vet inte varför jag vaknade så tidigt eftersom att jag somnade så sent igår. Sitter i alla fall och snackar med Sandra nu som det känns som att jag inte träffat på jätte länge, även fast det var i onsdags, men ändå. Ska ta och lägga mig i sängen igen och kolla Chuck, och be mamma komma ner med frukost åt mig hehe.

Tänkte bara önska dig lycka till


My life

Började kvällen med att Julia kom hit, sen Sumpen, Jonte & Barre. Vi (minus Julia) for ut, och dom släppte sen av mig hos Jocke där jag tillbringade resten av kvällen. Har just kommit hem därifrån, ska slå på nått avsnitt Chuck nu, sen försöka sova. Godnatt.



Nu funkar den igen


Chuck

Vaknade vid halv 2 idag, och har sen dess bara legat och kollat Chuck. Har just varit uppe och ätit frukost/middag och ska nu hoppa i duschen, sen lägga mig i sängen och fortsätta kolla. Känner att jag inte orkar göra någonting alls idag, vilket jag kände igår också. Men hade i alla fall behövt fylla på mobilen så man hade kunnat ringa ett samtal eller två.

40 minuter

Jag & Julia har bara legat hos mig och kollat film ikväll, psykfilm! Sen for vi ut en kortis innan jag skjutsade hem J. Plockade upp bror & Malin som jag skulle ta med mig hem. Resan hem tog bara 40 minuter, och bilen slog bara av två gånger. Sååå leessss.

Fikade kvällsfika med dom när vi kom hem, och nu ska jag ta och borsta håret, sen ta av mig mina osköna kläder och ta hit täcket och fortsätta sociala med Viktor tills jag hoppar i säng. Är konstigt nog inte trött.

Håret



Såhär ser håret ut i dagsljus. Va har de ens för färg? Typ rödbrunt? & nu efter att jag har tvättat håret flera gånger har det blivit grått i topparna. Va ska jag göra???? Vill ha lila....... Fuck lila.

Första augusti


Wilja

Vid 11 kom mamma ner och väckte mig eftersom jag inte hade klivit upp av mina alarm som ringde vid 10. Klev upp då, åt en bulle till frukost. Sen har jag bara myst med Wilja hela morgon fram till klockan 3 ungefär. 


Så jävla söööööt!

Ska ta och hoppa i duschen nu, sen slå på första avsnittet av Chuck, fick nå fnatt och laddade ner flera säsonger av det, så nu är de väl bara att börja kolla.

Fråga inte varför

Hemstad/ort: malmberget
Hårfärg: nått åt rött, brunt & ljust.
Längd: 162 typ.
Frisyr: slitet.
Ögonfärg: gröna & blåa.
Skostorlek: 36/37.
Humör: glaaaaad!
Vänster eller högerhänt: höger.
Tror du på kärlek? - ja.
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - nej.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nae.
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja.
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej.
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej.
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej.
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - hur ska jag veta?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej.
Kärlek eller pengar? - kärlek.
Vin eller öl? -
Dag eller natt? - natt.
One night stand eller förhållande? - förhållande.
Tv eller internet? - internet.
Pepsi eller cola? - cola.
Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror helt på humöret.
Färgfoto eller svartvita? - båda är fint.
Telefonkontakt eller face to face? - face to face.
Bilddagboken eller myspace? - va är myspace?
Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej.
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej.
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja.
Har du hoppat bungy jump? - nej.
Har du nånsin varit med i en olycka? - nej.
Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej.
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja.
Har du nånsin gått på bio ensam? - haha nej.
Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja.
Saknar du någon just nu? - ja.
Är du glad? - ja.
Är du fundersam? - jaaa.
Är du uttråkad? - utan tvekan.
Är du tysk? - ne.
Är du italienare? - ne.
Är du fransk? - ne.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ne.
Namn? - ellinor.
Vart bor du? - malmberget.
Hur många barn vill du ha? - vet inte.
Vill du gifta dig? - nej.
Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär.
Har du ätit sushi? - nej.
Favoritglass? - ingen.
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inte en janne.
Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej.
Har du en hund? - jå.
Sover du helst själv eller med någon? - med någon såklart.
Tror du på spöken? - nej.
Skulle du vilja vara längre? - ne.
Skulle du vilja ha sex nu? - ne.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - ne.
Kan du röra på öronen? - nää.
Kan du slicka dig på näsan? - nää.
Kan du kolla i kors med ögonen? - jaa.
Kan dina föräldrar lita på dig? - att dom kan.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - haha nej.
Kan du va på en fest utan att dricka? - ja.
Kan dina vänner lita på dig? - ja.
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - jaa.
Kan du suga? - japp.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - knappt.
Har du ett par rosa string? - ja.
Vem var den senaste du pussade? - jocke.
Vad har du för bhstorlek? - 70c.
Vad gjorde du inatt? - surrade massa.
Och i förrgår natt? - sov.
Vad gör du innan du ska sova? - släcker lampan.
Kan du prata med din mamma om allt? - ja i princip.
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - såklart.
Har du varit gravid? - nej.
Choklad eller glass? - glass.
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - jo.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja.
Har du syskon? - ja.
Har du någonsin haft sex med någon? - ja.
Har du varit full den här månaden? - nej.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - ja.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - ja.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - nä.
Har du ljugit på någon fråga än då? - nej.
Vem älskar du? - sara.
Vem är den bästa artisten/gruppen? - ingen.
Vem pratade du senast i telefon med? - världens bästa pappa.
Vem vill du prata med? - yonna.
Vem sov du senast med? - julia.
Vem såg dig full senast? - ingen.
Vem vet allt om dig? - ingen.
Vem hatar du? - jonas.
Hemstad/ort: malmberget
Hårfärg: nått åt rött, brunt & ljust.
Längd: 162 typ.
Frisyr: slitet.
Ögonfärg: gröna & blåa.
Skostorlek: 36/37.
Humör: glaaaaad!
Vänster eller högerhänt: höger.

Tror du på kärlek? - ja.
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? - nej.
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - nae.
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? - ja.
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? - nej.
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? - nej.
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? - nej.
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? - hur ska jag veta?
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - nej.

Kärlek eller pengar? - kärlek.
Vin eller öl? -
Dag eller natt? - natt.
One night stand eller förhållande? - förhållande.
Tv eller internet? - internet.
Pepsi eller cola? - cola.
Vild fest eller romantisk hemmakväll? - beror helt på humöret.
Färgfoto eller svartvita? - båda är fint.
Telefonkontakt eller face to face? - face to face.
Bilddagboken eller myspace? - va är myspace?

Har du nånsin blivet upptäckt när du smitit ut? - nej.
Har du nånsin viljat ta livet av dig? - nej.
Har du nånsin gjort något du ångrar? - ja.
Har du hoppat bungy jump? - nej.
Har du nånsin varit med i en olycka? - nej.
Har du nånsin ätit en hel tårta? - nej.
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? - ja.
Har du nånsin gått på bio ensam? - haha nej.
Har du nånsin tyckt att världen suger? - ja.

Saknar du någon just nu? - ja.
Är du glad? - ja.
Är du fundersam? - jaaa.
Är du uttråkad? - utan tvekan.
Är du tysk? - ne.
Är du italienare? - ne.
Är du fransk? - ne.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? - ne.

Namn? - ellinor.
Vart bor du? - malmberget.
Hur många barn vill du ha? - vet inte.
Vill du gifta dig? - nej.
Rullar du spaghettin eller skär du den? - skär.
Har du ätit sushi? - nej.
Favoritglass? - ingen.
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - inte en janne.

Har du någonsin blivit jagad av polisen? - nej.
Har du en hund? - jå.
Sover du helst själv eller med någon? - med någon såklart.
Tror du på spöken? - nej.

Skulle du vilja vara längre? - ne.
Skulle du vilja ha sex nu? - ne.
Skulle du vilja dricka dig full nu? - ne.

Kan du röra på öronen? - nää.
Kan du slicka dig på näsan? - nää.
Kan du kolla i kors med ögonen? - jaa.
Kan dina föräldrar lita på dig? - att dom kan.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? - haha nej.
Kan du va på en fest utan att dricka? - ja.
Kan dina vänner lita på dig? - ja.
Kan du tänka att pierca dig i naveln? - jaa.
Kan du suga? - japp.
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? - knappt.

Har du ett par rosa string? - ja.
Vem var den senaste du pussade? - jocke.
Vad har du för bhstorlek? - 70c.
Vad gjorde du inatt? - surrade massa.
Och i förrgår natt? - sov.
Vad gör du innan du ska sova? - släcker lampan.
Kan du prata med din mamma om allt? - ja i princip.
Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? - såklart.
Har du varit gravid? - nej.
Choklad eller glass? - glass.

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? - jo.
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? - ja.
Har du syskon? - ja.
Har du någonsin haft sex med någon? - ja.
Har du varit full den här månaden? - nej.
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? - ja.
Har du borstat tänderna den senaste timmen? - ja.
Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? - nä.
Har du ljugit på någon fråga än då? - nej.

Vem älskar du? - sara bland annat.
Vem är den bästa artisten/gruppen? - ingen.
Vem pratade du senast i telefon med? - världens bästa pappa.
Vem vill du prata med? - yonna.
Vem sov du senast med? - julia.
Vem såg dig full senast? - ingen.
Vem vet allt om dig? - ingen.
Vem hatar du? - jonas.

Rosa



Fick hem min rosa urmysiga ziperall idag, så tillbringade min dag i den med några ursöta människor på sidan om. Kom hem för ungefär en halvtimme sen, tänkte ta en tidigare kväll idag eftersom jag ska upp kring 10 imorgon.

En svartvit dag











Blev just klar, så nu drar jag



Gör mig redo för kalas

Legade i sängen 1 timma efter att jag hade vaknat innan jag orkade pallra mig upp för att duscha. När jag väl kom ut från duschen hade min söta mamma gjort frukost åt mig, har just smällt i mig det, så nu sitter jag här proppmätt. 

Ska ta och leta fram nå kläder nu som jag kan ha på mig, sen ta och fixa mig. Blir en runda på stan efter det, sen tar jag med mig mina vänner och far till Sara ♥


Ganska precis ett år sen, älskar dig vännen.

What am I gonna do?





I look at my passenger side
And there's nobody to ride with me for life
It feels like the end, I lost my friend
I can't sleep at night,
Because your side ain't occupied
The hurt in my eyes, won't go away
I'm in so much pain..
I look at my passenger side
And there's nobody to ride with me for life
It feels like the end, I lost my friend
I can't sleep at night,
Because your side ain't occupied
The hurt in my eyes, won't go away
I'm in so much pain.









Drar på stan med Bullis


↑ missbildad hand?

15/8 - 21/8


På sistone har du inte direkt prioriterat att satsa på dig själv och det du vill, men det borde du göra nu. Försök föreställa dig ditt eget drömscenario – det är något helt annat än vad någon annan hade kunnat tänka sig. Att veta exakt vad det är du vill uppleva här i livet får dig upp på banan igen med en känsla av målmedvetenhet och en ökad livsglädje.

Smile

Vid 9 vaknade jag av att Broberg kom förbi, sen for han och jag somnade om. Sen efter en stund kom han förbi igen och hade med sig en glass som jag velade ha, snäll han ääääär. Efter att ha ätit upp den somnade jag om igen, och vaknade för en timma sen. 

Nu håller jag på att fixa ny musik till bilen, samtidigt som jag äter en dumleklubba, fan va gott. Får se vad som händer senare, vet då att jag ska ringa ett samtal innan denna dag är slut.

No more you



Bingo är bäst

Idag blev det en sväng på stan med Sandra där jag blev 550 kronor fattigare, men är såååååå nöjd! Följde sen med henne & hennes far på bilbingo, sen blev det mest bara att ta det lugnt hos Sara. 




Nu ska jag fortsätta sitta här och vara glad tills jag ska gå och sova, vilket är ganska snart, vill aldrig sluta vara glad. Fan va det är fantastiskt.

Hur blir det nu?


Två dagar i augusti


For med Julia till nattavaara och överraskade våran fina vän.






Sen blev det mys hos Sara, och även en tripp till tjotti.

------------------






Blev hårfärgning för både mig & Julia, ni får bild på håret sen.




Nu ska jag sänka musiken, klä av mig och krypa ner under täcket. Somnar hit annars. Har för övrigt tvättat och städat bilen idag, så nu är den lite ren i alla fall. För övrigt2 så har vi hittat våran skoter som blev stulen förra helgen, skönt. Vilka puckon de finns egentligen. Godnatt.

Hårfärgning på g


4


Sprallig

Har just ätit lunch efter att ha fått sluta tidigare från jobbet. Gudomligt skönt att det var sista dagen idag, skuttade ut från jobbet idag med ett leende på läpparna och det kändes verkligen bra att veta att det var sista gången jag är tvungen att gå in dit igen. Okej, klart man kommer sakna det litegrann, men inte är det mycket.

Nu ska jag i alla fall snabbt hoppa i duschen och försöka fixa mig lite smått och sen far jag till luleå med Simon. Fan vad jag känner mig glad & sprallig, vilket jag gjort hela veckan! Fan vilken bra vecka det har varit, hejdå.

Saknar redan



Skynda

For till Jocke direkt efter jobbet, och nu för ungefär en halvtimme sen har jag kommit hem, har just fått i mig lite middag och bulla. Trodde inte precis och klockan var såhär mycket, så ska skynda mig i duschen och sen klippa vovvens klor och dra ut en sväng innan det är läggdags.

Kusin



Facebook trodde att bilderna på mig var min kusin, hehe vi kanske är lite lik varandra ändå?

En till dag

Allt känns fortfarande kanon och jag har ingenting speciellt att skriva utom att jag är lite dum som var ute så sent eftersom att alarmet ringer om mindre än 6 timmar. Fast det skiter jag i, är jag hemma i alla fall, ni får några bilder idag också.










För söt


Så bra

Livet är underbart, mina vänner är underbara, min familj är underbar, allt är underbart just nu och jag fortfarande bara älskar allting. Dagarna rullar på och jag slutar aldrig skratta. Ni får några bilder från idag, sen ska jag göra annat än att blogga.







Work

Har just klivit upp, är inte farligt trött idag heller. Sitter här i mjukisbyxor & bh, kändes jävligt skönt med mjukisbyxor idag i det trista gråa vädret. Ska ta och leta nån tröja jag kan ha till nu, sen platta håret och försöka hinna göra egen frukost idag. Sen får vi se om bilen känner för att starta, lika spännande varje gång.



Vilken bra jävla dag

Jobbet har varit kanon, har inte slutat le en enda sekund nästan, skrattat hela dagen. Efter jobbet fick jag & Julia skjuts in till stan, slösade ännu mer pengar. Ångest blandat med ännu mer lycka. For till mig, jag duschade och sen tog vi min röda lilla bil♥ (som äntligen är igång på riktigt igen efter tre månader) till gällivare och snurrade. Hann plocka upp Sandra och parkera min bil för att istället åka med Barre & Sumpen.

Jag har varit så himla glad idag, fan vilken bra dag det har varit, fan vad jag älskar mina vänner och min familj. Fan vad musik gör en lycklig, och att kläder & skor kan få en på så mycke bättre humör. Fan vad jag älskar mitt liv just nu! Det enda som fattas är sovsällskap nu när jag ska hoppa ner under täcket. Puss.

Party in my head

Vid 9 tog jag & Julia en promenad ner till Sumpen & Jonte vars vi bara satt och pratade tills vi tok körde till coop för att hinna innan dom stängde. Efter det skjutsade vi hem Julia och for till Sumpen och chillade ett tag. Fick just skjuts hem, och nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova bort min feta ångest över att jag slösat 1700 kronor idag. Inte taggad för jobb imorgon heller kan jag ju säga i alla fall.

Kläder & skor

Sitter uppe i vardagsrummet på golvet med Julia och lyssnar på musik. Har kikat runt på massa sidor efter skor & kläder. Har redan beställt saker för 1500 kronor, vad de blev får ni se när de kommer :) Nu ska Julia fortsätta leta efter skor, hon har ännu inte hittat nånting alls, hehe.



Dusch sen frukost

Nu har vi vaknat efter att ha sovit ungefär 10 timmar, underbart. Jag ska då ta och hoppa i duschen nu, sen ska jag ta med mig Julia upp och äta frukost! 




Sikträsk

For till Sandra vid 6 vars Julia också var, vi satt där en stund och bara pratade tills vi promenerade ner till stan under ett paraply för att jag & J skulle dela på en kycklingrulle. Satt kvar där över en timme och bara pratade, mysigt. Sen kom Sumpen och plockade upp mig & J, snurrade med han tills vi for till sikträsk med Jonte.



Där grillade vi fisk som han just hade fiskat, eller vi rökte den, sen fikade vi det på macka. Efter det la vi oss i soffan och kollade film, såklart somnade jag. Jag & Julia fick skjuts till mig för en timma sen ungefär, vi har bara fikat lite och hunnit sitta här ett tag :) 




6 augusti


Fan va skönt de var att sova

Det enda dåliga var att du inte höll de du lova.



Har sovit 11 timmar inatt, har inte sovit så länge på två jävla veckor. Fan va skönt det var. Nu ska jag fortsätta kolla klart filmen från igår som jag aldrig kollade klart på kvällen heller, haha. Eller nä, först gå upp och se till att bli serverad lite frukost!

Fantasi är fantastiskt

Idag har jag hunnit vara och fika med Sandra, tagit en promenad till nå garage vars Sara & Jocke befann sig, hann gå vilse under den tiden, har hunnit cykla, åka moppe, spelat kort & suttit hos Sara åh bara myst på. Fan va mysigt det var att bara sitta där åh prata med min fina vän. Åh fan va mysigt det är att det har börjat bli mörkt ute på kvällarna nu.




Har i alla fall just kommit hem, fick skjuts hem av Adam, snellll han är. Har tvättat bort sminket och hoppat ur kläderna och krypit ner under täcket här framför datorn. Ska kolla klart filmen som det aldrig blev att jag kollade klart.

Heelg

Den här dagen har gått så jävla segt, har inte haft nått att göra typ, inte haft nån rast alls, och bara suttit hela dagen i princip. Slog på en film när jag kom hem, men har pausat den nu för att hinna blogga lite snabbt och slänga mig i duschen snabbt, efter det fortsätta kolla den.

Senare drar jag till Sandra och hittar på någonting kul förhoppningsvis. Faaaan va skönt med helg, har inte sovit ut på 2 veckor, illa.

Haha hojj

Har just fikat macka & ett glas saft efter att ha kommit hem från jobbet för inte alls jätte många minuter sen. Ska hoppa i duschen nu alldeles strax och fortsätta garva åt min tanke om en verktygslåda gjord av kex (& att jag bara är så allmänt störd) i väntan på att Julia kommer hit. Hon ska tydligen det, hihi. 


Drack med sugrör såklart! hehe

Humor




Ashärligt

Nu har alla lämnat huset, nästan i alla fall, jag & hunden är fortfarande kvar. Har nyss varit ut med honom efter hans kvällsfika. Nu är han i hallen och har sex med hans bädd, mysigt. Medans springer jag runt här i huset till musiken (basen?) som vibrerar i golvet och sjunger med assköna kläder på samtidigt som jag äter ett chips då & då.



Tekniska E:n

När jag slutade så väntade jag med J & S på Simon i en timme, när han hade kommit med min börs & hårspray satt jag ner allt i bhn och tog mig en promenad hem. Har suttit uppe och socialat med folket som är här, jag & Emelie var tekniska och fick ljudet från datorn att spela i de stora högtalarna till tvn, hehe. 

Ska ta och hoppa i duschen nu, har ingen jävla aning om vad jag ska hitta på efter duschen. Vet i alla fall att jag måste gå ut med hunden osv eftersom jag är ensam hemma. Men det hindrar mig inte från att hitta på nått kul i alla fall.

Många bilar

Har tillbringat kvällen ute med för det mesta Simon, Sandra & Julia. Men dom for hem vid 11 och jag stannade kvar i gällivare med annat folk, hann träffa Hedvig som det var länge sen jag umgicks med. Lyckades glömma min börs & hårspray i Simons bil även fast han påminde mig om att jag skulle glömma de. Hunnit äta upp en korv snabbare än aldrig förr för att jag var så förbannat hungrig. & lyckades även komma hem alldeles just, vilket är alldeles för sent. Klockan ringder om mindre än 6 timmar, har ingen mamma som kommer på morgonen imorgon och väcker mig när jag inte vaknar av alarmen. Så jag lär ju inte kliva upp i tid imorgon, vaknar väl nån minut innan 7 så jag kommer försent och blablabla. Ska börja med att läsa bloggar nu, sen ta med mitt täcke till sängen och sova, är ganska trött. & nej, jag orkade inte med styckeindelning idag, godnatt.

Shit pommes

På lunchen idag så gick jag in till stan och åt lunch med mamma, kusin & Wilja. Fick även ett par nya (för en gång skull röda) tygskor, kan ju säga att det var mer än behövligt. Hittade ett par till skor också men dom fanns tydligen inte på lagret, döööö. 

Efter jobbet tog jag en promenad till hedenbron, där plockade mamma upp mig så for vi hem. Han bara kliva ur bilen så klev jag in i nästa bil, de vill säga min bil. For nått varv med den runt malmsta. Ja, den går nu, men den går allt i från bra.

Simon ringde just åh sa att dom är påväg hit typ, shit pommes. Ska hoppa i duschen nu alltså och försöka hinna duscha innan dom kommer.

?

Efter duschen så satt jag mig i köket och pratade med kusin och hennes lilla familj som var här. Sen gick jag ut på gården och fixade litegrann med bilen trots allt :) Ska på ett tag gå ut och fortsätta. Under tiden jag väntar på att gå ut igen så ska jag slå på hööööööög musik åh basa på här nere och samtidigt städa mitt rum. Vad är det för fel på mig idag?

Snäppet gladare

Var lagomt död på morgonen när jag snabbt skulle duscha och hinna fixa mig innan jobbet. Väl där så kändes det helt värdelöst, men orken kom till slut. När jag slutade kom Simon och hämtade mig, och jag for hem åh åt. Pappa visade även en sak som fick mig på lite bättre humör :D 

Ska hoppa i duschen nu, sen vet jag inte vad som händer. Hade ju bokat in mig på att hålla på med bilen, men så blev det ju inte. Så får se vars vindarna tar mig.



29-31





Haha, Jonte syr sina byxor :) 



Hemma

Har just kommit hem, trodde verkligen inte vi skulle bli i happis så länge, men tydligen. Jag har i alla fall bara legat i husbilen och sovit medans dom har gjort allt vad dom nu har gjort. Mamma sa i alla fall att hon har köpt en rosa lampa åt mig, får se vars jag kan sätta den.

Nu ska jag springa upp och kissa, vilket jag inte har gjort sen igår, alltså ungefär 30 timmar sen för er som vela veta, jag är ju otrolig. Sen ska jag kolla på min lampa, måste fan gå och sova efter det. Åh vet ni? Jag längtar till imorgon.

RSS 2.0