Skruttis

Var inte i garaget länge, gick väldigt snabbt att fixa det där. Mindre låter bilen också, helt sjukt vilken skillnad. Fast ändå låter den ju inte så jätte tyst precis.. Nu fattas bara att byta bromsklossar, mina är heeeelt sluuut, fixa handbromslampan, baklyset och fronten. Puss på min skrutt.


Avgasrörsgrej

Har just öppnat ögonen efter att ha sovit dåligt inatt. Vaknar upp med jätte ont i halsen också, kul. Ska kliva upp nu och ta på mig nå varma kläder, fika varm frukost och sen vid 12 blir det att fara till garaget med pappa. Ska byta den där grejen vars det är hål i typ avgasröret, vet inte vad det heter. Så förhoppningsvis kommer den börja låta mindre nu, kan ju hoppas på det bästa.

Kalas

Har varit med Julia på stan en sväng, for till henne och käka, sen skjutsade jag henne till zumban. For själv hem då, och har nyss klämt en bulla. Ska fixa håret nu, sen ska jag hämta upp henne igen klockan 6. Senare blir det att fara till världens bästa Sandra och gratta henne ♥


1

SOMNADE REDAN 11-HALV12 NÅN GÅNG IGÅRKVÄLL OCH VAKNADE HALV 1 IDAG, HAR SOVIT JÄVLA 13 TIMMAR. DRÖMDE VÄRSTA AWESOME DRÖMMEN OCKSÅ, HELT UNDERBART. Jag håller förövrigt på att hungra ihjäl, så ska snabbt slänga mig i duschen nu innan jag går upp och käkar.

Jätte charmigt



Grovt efterbliven

Har tillbringat många timmar av den här dagen till att fara fram och tillbaka mellan hem och batteriaffärsgrejen. Tog tre svängar för att hitta rätt batteri till min skrutt. Men nu har den i alla fall fått sig ett nytt, var ju inte bara lite behövligt.

Den här dagen har sugit, har inte funnits någonting att göra, for ut med Julia en sväng i alla fall. Men nu är jag hemma, jätte frysen och jätte trött. Väntar på att mamma ska duscha klart så ska jag gå upp och fika kvällsfika med henne, sen raka vägen i säng.

Rosa

Ringde och väckte A för ungefär tjugo minuter sen, tog mig upp då i samma veva. Har hunnit klä på mig, måla dit ett par synliga ögonbryn och platta + sätta upp håret! Nu ska jag gå upp och rengöra mitt öra eller ja mitt nytagna hål. Sen tar jag nog en macka ifall jag hinner innan han kommer och plockar upp mig. 



Dåligt

For och käkade frukost/lunch/middag med Bergman vid 6, sen plockade vi upp Crille. Lämnade min bil hos B och for ut med C's. Tillbringade ungefär 2 timmar till att försöka fixa nånting, jag var ju inte lite isig med tanke på hur lite/tunna kläder jag hade på mig. Men vi fick det inte att funka, så fick skjuts till B och där startade inte min bögbil även fast vi försökte på våra egna små sätt. Så det slutade med att jag fick ta en iskall promenad hem. Nu ska jag slå på ett avsnitt OC och försöka somna till det, klockan ringer halv 10, inte är det ju precis så att jag längtar.

Bilderna jag snackade om







Kärlek

Börjar med att säga att det var helt underbart att sova. Sen fortsätter jag inlägget med att visa en bild på ett par av skorna jag fick hem igår som jag beställde för någon dag sen. Gjorde även hål i örat i luleå, ni får en google bild på det också.



Luleå som sagt

I luleå blev det rätt så mycket shopping för min del trots allt, men känns ändå som att jag inte fick med mig så mycket hem. Vi vart klar redan halv 2, då kom Helmersson och gjorde oss sällskap, vi åt, höll på att kunna missa tåget osv. 

När jag kom hem pratade jag bara med mamma en sväng sen hämtade Crille & Bergman upp mig. Vi gjorde ingenting speciellt fram tills 12-1 nån gång då vi började rulla mot puoltikasvaara/skaulo. När vi for tillbaka så hade vi en till med oss, plus fick det bli min tur att köra. Tog en promenad hem från Bergman vid 5. Efter 3-4 timmars sömn inatt och varit vaken i 24 timmar så fattar jag inte hur jag orkar hålla mig vaken. Kneppt.


Hejhallåtjosanhejsan

Ja, vad ska man skriva här då? Kan ju börja med å säga att jag och Elli, eller i alla fall Elli, ligger på mitt golv på ett täcke och jag tror hon somnar snart.. Fast hon vägrar erkänna det. Vi ska i alla fall upp sex imorgon!! Undra hur detta kommer gå.. Blir i alla fall en hel dag i Luleå med massa shopping och skoj. Nu ska jag kolla hur det går för filmen vi har på nedladdning och sen när den är klar ska vi kika om det är något att se. Puss & kram, jag älskar dig Elli ♥ / Sandra



Där får ni två assnygga bilder på mig också. Godnatt!

Vi drar

Ligger i sängen och har just kollat ett avsnitt OC efter att ha vaknat. Efter jag bloggat färdigt ska jag ta mig upp och se ifall nån har börjat med middag, annars får jag fixa en macka eller två. Sen ska jag fara och umgås med världens bästa Sandra ♥ Ska tillbringa natten där också, så drar vi till luleå imorgon på morgonen. Så vi hörs imorgon nån gång på kvällen säkert, puss.


En räcker inte

Fick sällskap till slut. Gjorde inte så överdrivet mycket tills jag & Julia for till gällivare för att skjutsa Jesper, skjutsade hem Julia i samma veva och plockade upp Kasper. Jocke drog med oss till nån lägenhet i gällivare vars vi tillbringade resten av kvällen.

Har just kommit hem och lagt mig i sängen, är inte ens trött. Men ska slå på ett avsnitt OC och försöka somna till det i alla fall. Har faktiskt fotat lite idag, men bilderna är på kameran där uppe, så det sket ju sig med att lägga upp dom. Ni får dom nån annan gång. Godnatt.

Golvet

Ligger på golvet med vovven och sjunger med till musiken som spelas i våra öron. Är ensam hemma idag, så ikväll väntas nog en kväll hemma som sällskap til vovven. Får väl se ifall man far ut en sväng eller två, men i alla fall. Ligger här och väntar på lite folk, om det bara skulle komma någon hit nu nån gång, börjar bli ganska drygt.


Omvänt

Ligger i sängen nyvaken och utvilad. Känns ganska illa att jag vänt på dygnet såhär mycket redan, det var ju inte riktigt min plan men. Ska strax kliva upp och ta mig en dusch, sen när B & C kommer till B ska jag promenera ner dit och se ifall min bilis vill starta så ska jag ta med mig den hem. Men först och främst duschen nu.

Äntligen över

Då var julen äntligen över. Tillbringade morgonen hemma, sen for jag ut med K & D en stund tills jag for till mommo & moffa. Efter det ut med bror & Bergman. Efter att snurrat ett tag tog vi med oss Crille till garaget då vi satt ihop motorn igen. När vi vart klar for vi ut och snurrade och nu har jag just kommit hem. Sitter och knaprar på torrkött nu, helt underbart. 


Fortsätter åt samma håll




Hej. Idag är det julafton, antar att inte en enda jävel har missat det. Jag har just sminkat mig litegrann och fått på mig nå kläder. Mamma tjatar på att jag ska komma upp, så är väl lika att gå upp nu. Antar att jag drar mig ut efter att jag varit uppe en stund, hejdå. Bajs till julen.

Perfect


Dansar, sjunger, skrattar, ler och skrattar lite till.

Vart litä fääl

Den här dagen (eller kanske dagen som var?) har jag tillbringat lite här och var. Var hos Jennie en sväng på kaffe med Kasper, sen stan nån enstaka minut med han & Max, for sen till Liza vars jag grattade henne pratade och fikade lite smörgåstårta. Efter det for jag och var med Dennis, M & K. Fick en julklapp av M, snäll han är! For sen till Frallan vars jag även stötte på Fredde. Sen plumsade jag, Bergman & Crille i snön för att fixa motorlyft och allt vi nu gjorde. For till gällivare och hämtade saker och blablabla. Resten av kvällen har tillbringats i garaget i hopp om att få byta motor. Vilket inte gick så bra med tanke på att vi fått fel.

Det blev fredag

For till gällivare vid 3 och träffade Julia, när vi var klar där kändes allting tusen gånger enklare, fuck va skönt. Sen ägnade vi lite tid till att försöka putta igång Crilles traktor vilket inte gick så bra, jag ramlade och slog bakskallen också.

Sen vet jag inte riktigt vad vi har gjort, ätit, sovit, skrattat, varit hos B & C en stund osv. Sen skulle alla fara hem så då hoppades det över till Duvmos bil. Har just kommit hem, bara hunnit tvätta bort sminket och borsta tänderna. Ska klä av mig och hoppa ner under täcket vars jag ska spela mitt jätte roliga helt värdelösa spel jag laddade ner till mobilen idag, haha. Har kommit på att jag blivit skit dålig på att fota, måste bli bättre, suger utan bilder. Godnatt.


Håret



Själv gillar jag inte den här bilden, tycker den ser knäpp ut. Men tänkte jag lägger upp den så ni får se mitt hår, hehe. Det är ganska ljust brunt, med svarta slingor längst fram och rött i underluggen ner till örat. Puss.

Skor påväg hit

Vaknade för ungefär en timma sen, minns typ ingenting från igårkväll efter jag kom hem, var så förbannat trött. Men nu har jag fått sova ut och känner mig ganska så pigg.

Klickade in på Nelly nyss, och det slutade med att jag klickade hem två par skor, nice! Ska klä på mig nu och gå upp och göra nå frukost, sen måste jag gå ut med vovven också, antar att inte bror har gjort det.

Jag rapade

For till Julia under kvällen nån gång, vi fixade lite med bilen, sen surrade vi bara, lyssnade på musik, hon slog in julklappar osv. Vid 9 for vi på coop och påväg tillbaka till henne blev vi fast på stan. Skjutsade hem henne vid 11 och skulle då själv fara hem, men fastnade med Crille & Bergman en stund och kom hem för 20 minuter sen istället. 

Nu ska jag tvätta bort sminket, klä av mig och släppa ut håret så är jag redo för nått avsnitt OC innan jag slocknar. Rapade förresten idag, otroligt. Jag som aldrig gör det. Blir helt till mig när jag väl gör det, haha. Orkar inte gå på avslutningen imorgon i alla fall, så jag tar sovmorgon imorgon. Nattooo.

Skoter är kul

Vid tre for vi till nått ställe jag inte vet riktigt vars det var, var till sandviken, forsvallen och hälsade på Julia, och sen for vi hem vid fem. Mysigt vi hade det. Kärlek till skoter.

När jag kom hem käkade jag, satan det var gott. Och nu sitter jag nyduschad i sängen under duntäcket och filten, här under gör jag ingenting vettigt, fryser. Ska ta och blåsa håret nu, sen fara ut, orkar verkligen inte vara hemma i det här dryga huset. Måste prata med Bullis också, vet inte vad jag ska göra åt den här saken. Det hade förändrat livet så äckligt jävla överdrivet mycket. Men det hoppas vi på att det inte gör. Nu hejdå.

Skoter

Hade två lektioner idag, det klarade jag faktiskt av. Duktigt. Sitter i sängen nu och gör inte ett skit förutom att blogga. Ska på en liten stund dra på mig nå varmare kläder så blir det att fara ut och köra skoter. Förhoppningsvis slutar det bättre än sist, ska försöka att inte spräcka nån läpp den här gången :)



Älskade hund

Tog mig upp på morgonen efter ett tiotals alarm och många samtal från pappa. Men nu sitter jag hemma i soffan i alla fall. Hade ingen engelska så börjar halv 11 igen. Vovven ligger i min famn och myser, underbar han är.

Jag & Jocki gjorde ett arbete idag, men såklart sparades det inte. Så nu ska jag ta och skriva om det, sen är det väl bara att fara tillbaka till skolan. Är inte på bättre humör idag heller, läraren påpekade mitt humör flera gånger. Illa. Jag måste lära mig att bete mig, kan inte hålla på såhär. Speciellt inte mot mina vänner. Ni vet att ni är bäst!

Äckligt

For och plockade upp Julia när vi vart klar, vi var och snurrade hela kvällen bara och roade oss med både det ena och de andra. Vid 11 for vi + Bergman till Johannes vart Jocke också var. Kom hem därifrån för 10 minuter sen.

Satt batteriet på laddning till bilen nu när jag kom hem, men kom på nu att jag glömde trycka igång den. Men is fan inte gå ut och göra det, startar den inte imorgon är det ju bara skönt att slippa skolan.

Den här dagen sög ändå rätt så hårt. Är sjukt äckligt jävla förbannad nu, har råkat göra en sak, har hållt på att bli påkörd av två idiotiska turkar, det är skola imorgon, jag funderar fortfarande över samma hemska sak, jag har varit grinig mot Bullis, fått damp tiotals gånger, jag hade gjort en macka nu när jag kom hem, men den tog bror en tugga av så fick damp och slänga pålägget i backen och lämnade allting på bordet. Livet suger helt enkelt jävligt hårt ibland. Ganska ofta. Ska kolla OC nu och sända iväg ett sms eller två i hopp om att man kanske får ett litet leende på läpparna i alla fall. God jävla äcklig natt.

Massa mysigt

For på stan med Sandra en sväng, hon skulle köpa nån julklapp. Jag har inte köpt en enda i år, och inte året innan det heller. Minns inte sist jag köpte julklappar, tycker bara det är helt onödigt. Hatar julen, den är överskattad. Alla är på tok för stressade, ska hinna köpa alla julklappar i tid, det ska bakas, städas, kläs granar, julpyntas. Usch, julen är hemsk. Trots att jag tycker den är hemsk så har jag faktisk en liten ljusstake i bilen, men det är ju bara gulligt. Det har jag faktiskt velat ha, och fick en av Bullis ♥

Ska gå ut och skotta (skåtta?) gården nu så jag kan köra ner bilen i garaget, då blir det att koppla in neonet, mysigt. Bättre sent än aldrig. Sen om det blir tid över så blir det nog att träffa Bööllen en sväng. Men nu snösko(å)ttning, hejdå.



Hur?

Minns att jag snackade med Ante på facebook igårkväll och att jag började bli lite trött. Har tydligen somnat under tiden, men stängt av datorn har jag då gjort, men sminket hade jag inte hunnit tvätta bort.

Hungrig är jag också, men orkar inte kliva upp och göra nå frukost åt mig, och mamma är sjuk så då orkar hon säkert inte göra någonting. Det är inte så enkelt allting.

I'm scared


Gråter

Ligger i sängen och gråter av skratt, loggade in på facebook och blev då påmind om att Julia varit i farten på kissies blogg från min facebook. Håller på att dö av skratt, är nog ganska trött, för det var egentligen inte ens kul.

Förövrigt så har jag varit i sikträsk med S, J & J idag, var ett helt berg av disk utan att överdriva, så allt det diskade vi bort och vi dammsög, det skurades, dammades mattor, dansades, kollades film, skrattades och krossades en ljusgrej. Men fint blev det ju till slut i alla fall :) 

Julia har varit i farten och kommenterat kissies blogg, mongo





Livet leker i min oro


Ledig

Hann inte blogga någonting igår, hade fullt upp hela dagen. For och körde skoter med Bergman, råkade flyga litegrann så jag spräckte hans läpp, ops. Jag ska nog inte köra skoter. Sen snurrade vi för det mesta hela kvällen. Skjutsade hem B vid tio elva någon gång, och fick med sovsällskap hem.

Idag är jag ledig, men ändå har jag klivit upp klockan 7, illa. Vart tvingad att kliva upp som sällskap av både han och mamma när han skulle fika, älakt. Nu har han i alla fall farit till jobbet, så jag ska strax slå på ett avsnitt OC och försöka somna om till det. Godnatt, eller kanske godmorgon?

Framåt

Vaknade halv 11 av att jag drömde en läskig dröm om nån läskig gubbe, så kunde inte somna om. Har hunnit kolla ett avsnitt OC, och just klätt på mig. Ska gå upp och fika en macka eller två nu, sen ta en promenad ner till C & B.


En opassande bild, men vi var ju ganska söta.

Bajs

Kom hem för en halvtimme sen och har hunnit trycka i mig lite pizza, borsta tänderna och krypa ner under täcket. Ska slå på ett avsnitt OC nu och somna till det. Är inte ett dugg trött nåmer. Bajs.


Helt underbart

Har fått mig 11 timmars sömn, tror inte jag har sovit såhär bra på jätte länge. Helt jävla otroligt hur skönt det var att sova, smsa ett J har jag också hunnit göra i sömnen. Nä men ska slå på en film nu och bara ligga kvar här tills någon fixar mat, ååååh va jag älskar helg.

Man måste

Efter fikat hos mommo & moffa gick jag ner en snabbis till Ante sen tog jag min skrutt till stallet och kollade när Julia red och hann sen mysa lite med hästis. När hon sen varit hem och fixa sig så for vi och var med Crille & Bergman. Bullis for hem vid 1, så då parkerade jag min bil och åkte med pojkarna istället. Dröjde inte länge förän jag slocknade dit, som alltid. Satan den är sövande hans bil, speciellt med bra musik och massage osvosv. Nice. Har just kommit hem i alla fall, blev någonting bra av den här dagen trots allt. Behövde en sån här dag, har inte tänkt någonting alls på alla problem som jag aldrig kan släppa ur mina tankar annars. Men jag ber till gud att detta löser sig. Annars så skjuter jag mig dirr, japp. Sitter i alla fall nu och värmer mig, är iskall efter att haft lite snökrig innan jag for hem, fan vad jag älskar snö. Nånå, nu ska jag väl tvätta bort sminket och sen lär jag nog slockna direkt. Förresten, man måste hålla koll, puss.

Lite roligt på allt det tråkiga

Livet suger verkligen, skolan är sjukt jävla äckligt bajs jobbig även fast vi inte har nå läxor eller nått, men i alla fall. Har fått hem papper idag från skolan, nå jävla skit om frånvaro åh massa. Dom vill skicka mig till skolsköterskan för nån koll? Tackar. Lika att skicka mig till psyket dirr. Skönt att man är ledig enda till på onsdag i alla fall och bara har typ 4 lektioner dåå. Men jaja. Ska väl ta och blåsa håret nu strax om ett litet tag på en stund och göra mig klar för att gå över till mommo & moffa för att gratta henne. Gott med tårta. Men godare med nått annat. HÄÄÄJS.

Hej

For till Julia nån gång under eftermiddagen, satt där och bara pratade, åt lite osv. Sen gick jag ut och mötte Sandra, vi prommade runt lite och pratade i ungefär en timma. Både mysigt och behövligt. Kärlek till den bruden. Sen gick jag tillbaka till Julia, då hade hennes mor kommit hem, så vi satt där och surrade, drack glögg, fikade och kollade på allt hon hade köpt. Fick ett armband av henne, va söt hon är! Fick i alla fall just skjuts hem av Malin, ska lägga mig ner nu. Kommer nog slockna direkt, helt sjukt vad trött jag är.

Livet suger

Sitter i D-huset och gör ingenting. Har haft hål sen halv 9 typ, satan drygt. Kasper ligger i ena soffan och snarkar på som jag vet inte vad, medans Emil ligger i den andra och mumlar.. Har suttit här skit länge nu, åh jag är skit hungrig.. Livet suger, nu ska jag spela pingvinspel!

Fortfarande lika orolig

Fortfarande lika tom på ord,
och fortfarande lika förvirrad.

Drömmer mig bort

Sitter hemma hos Kasper i soffan just nu och drömmer mig bort bland alla traktorer som finns på blocket. Vi tog i alla fall en promenad ner hit efter skolan, fick sluta en timma tidigare också. Sköööönt.

Jag är i alla fall så kräkless på min bil, så nu vill jag verkligen sälja den och köpa mig en traktor. Har hittat två stycken jag fastnade för. Då är de ju bara de att övertala pappa, han verkar ju inte vilja sälja iväg min skrutt. Får se hur det blir med den saken, nu ska jag i alla fall göra någonting annat. HEJDÅ.

Jag vet inte



Jag vill inte ens tänka tanken på vad det kan visa.
Jag vill inte att allting ska kretsa kring dig.
Jag vill inte tänka någonting.
Jag vill veta, men jag vet ingenting.
Jag vill bara spola fram två veckor om inte en månad.
Det enda jag vet är att jag kommer bli så lättad eller bryta ihop totalt.
egnjehgsogjmvaklegnkinjkialgva.

As

Crille & Bergman hämtade mig vid 9, så hann fara ut en stund i alla fall. Är hemma nu med iskalla och blöta fötter, kul. Har haft humörsväningar så det bara sjunger om det, hela dagen. Lagomt irriterande. Allting suger. HEJDÅ.

Händer och fötter

På lunchen slocknade jag och Kasper i soffan och missade sista lektionen eftersom att ingen kom och hämtade oss. När vi väl vaknade igen fixade jag mig lite snabbt så sprang vi ner till Ante, han fick vakna till liv så for vi öööööööt. Har inte gjort ett skit, men blö.

Har just käkat middag i alla fall och sitter i sängen och är allmänt jävla trött. Ska slänga mig i varm jävla döösch, är ju så förbannat kallt ute nu för tiden. Sen får jag väl fördriva tiden på nått vänster tills någonting händer ifall någonting ens händer.

Massa

Råkade somna efter jag skrev förra inlägget och vaknade vid 6 av att Helmis (inte hemlis hehe) ringde, han och Oskar kom förbi en kortis bara. När dom for så duschade jag, och vid 8 nån gång plockade Anders upp mig. Har hunnit vara med han, Sandra, Kasper, Ante, Helmis ett tag och träffa Jocke åh blablabla. Känns som att jag hunnit se en massa folk ikväll på sån kort tid. Fick i alla fall just skjuts hem av Anders. Ska försöka sova nu så jag orkar upp imorgon, godnatt.

Bajs

Sitter i sängen och äter flingor, är grinig som nån jude. Vet inte vad det är, men allt ifrån glad är jag då. Svart i hela ansiktet är jag också efter mitt och Andres krig i skolan. Så efter jag har käkat upp mina flingor ska jag slänga mig i duschen i hopp om att jag blir ren. Sen vettefan vad som händer, säkert nå tråkigt bara för att göra den här dagen ännu värre.

Blev bättre

Sebbe hämtade mig vid 7, vi for och hämtade Sandra, käkade osv. Sen lämnade jag dom för att fara och köra duett en stund. Väl tillbaka så hade Sandra farit hem, så jag har snurrat på stan med Sebbe och surrat med folk och egentligen inte gjort ett skit. Men trevligt var det då.

Nu är det väl bara försöka sova och tagga för skolan imorgon, kul att man har ett fungerande fordon.. Nä men att Jocke skulle plocka upp mig när han far till skolan, hoppas bara han inte försover sig. För jag har lovat pappsen och mig själv att inte ha en enda skolktimme i veckan. Har fått brev hem om att jag håller på att tappa studiebidraget, va duktig jag är. Nä.

Ingen bra dag

Först hostan, sen ingen röst, sen öm i hela kroppen, sen förfrysit hela mig & sen pajjar bilen. Fan vilken bra dag! Börjar kunna dehär med att bli bogsering, är nästan så att jag är bättre på de än att köra. Är så jävla kräkless. Ligger under täcket nu och känner hur jag sakta börjar tina upp. Blir en lång kokhet dusch nu, sen det sista avsnittet av Gossip Girl. Kanske gör dagen lite bättre.

Ont överallt

Igår kunde jag verkligen inte somna. La mig redan klockan ett, men somnade inte förän halv 5. Har hunnit hosta sönder allting som finns inuti min kropp, sociala & knäppa mig med Ante och prata i telefon med S & en annan S.

Efter att bara ha sovit 6 timmar är jag ju inte speciellt pigg, men kan inte somna om. Har så jävla ont i hela kroppen, direkt jag förflyttar nånting en millimeter så gör det ont. Har hostat sönder mig så de bara sjunger om det.

Ska skriva till mamma nu och be henne komma ner med kokhett te, det kanske hjälper litegrann. Hade velat fara och kolla luciashowen också när Julia ska vara med, men vem ska jag ta med? Tvivlar på att nån kille vill följa, hehe.

Tolv

Mamma kom just in och väckte mig, har sovit tolv timmar ungefär. De var då jävligt behövligt! Men har vaknat inatt och haft värdens jävla hostattacker, har varit på god väg att kräkas, så äcklad har jag blivit av mina hostningar. Hatar att vara så känslig. Mamma har i alla fall farit iväg, så jag är själv hemma. Hade vela ha frukost, men de får bli när mamma kommer hem. Fördriver nog tiden med Gossip Girl tills hon kommer tillbaka och fixar nå gott till mig ♥

Fullt upp

Har varit igång hela dagen idag. Fick stressa efter skolan, hämta Sandra, äta lite, fixa oss lite, ha problem med kläderna, varit och blivit sminkade och sedan fotade, for till S, hämtade min bil, for till malmberget, åt från dannes med Simon & Crille, for till gällivare åh var med Viktor & Hannes en kortis, for hem och lämnade min bil, blev upplockad av Crille, snurrade med dom, fick köra, sladdade, sladdade in i snödrivorna två gånger, såg polisen vara ute och gå med sånadär knarkhundar, typ? hunnit somna i bilen flera gånger. Men nu är jag i alla fall hemma, och är galet trött. Ni får några bilder från idag, sen godnatt!






Ett stort frågetecken


Allt går fel

Efter skolan for jag till laguna med Jocke, Larsson & nån annan jag faktiskt inte vet vem det var. Skjutsade sen tillbaka Jocke och for hem efter det. Har krupit ner under täcket och hunnit kolla ett avsnitt Gossip Girl. Har ingen röst kvar, vet inte vars den har sprungit iväg, för jag är ju inte precis sjuk eller så? Nu ska jag ta och hoppa i duschen sen lär jag nog lägga mig under täcket igen och stanna där resten av dagen. Är inte alls på humör idag. Allt går bara fel.

Försov mig igen

Ligger i sängen och har just vaknat till liv. Somnade redan halv 11 igår men ändå orkade jag inte öpnna ögonen förän nu. Har missat idrotten och matten börjar nu. Måste verkligen sluta skolka, har alldeles för mycket frånvaro. Men nu är de ju ingen idé att ta sig upp, så jag chillar till nästa lektion istället, vilket är halv 12, sen efter den slutar jag. Jobbig dag, häää.

Allt utom stor

Påväg tillbaka till skolan från lunchen dog min bil och vägrade starta igen, så bror fick komma och putta in den på våran kusins gård och sen skjutsade han mig till skolan. Väl där lyssnade vi bara på redovisningar och hade sen två typ prov. Fick slutade tidigare och snälla Löwe skjutsade hem mig. Tog med mig vovven ut direkt och kissade, sen tog jag av mig alla kläder och ligger nu under täcket. Hade lite krig ute med bror & Duvmo idag, så hamnade i snön och vart inte lite blöt. Ska fördriva tiden på nått sätt nu medans jag väntar på att pappa kommer hem så vi kan hämta hem min bil som jag för tillfället hatar.


Snodde bilden som min kusin fotade på den, inte är den ju stor i alla fall.

För sent

Idag har jag inte varit hemma mer än för att äta & duscha. Har varit ute hela kvällen med Kasper & Sebastian, hunnit vara förbi bästis också som jag inte träffat på länge känns det som. Nu är jag i alla fall hemma, alldeles för sent ifall jag ska klara av att kliva upp i tid imorgon. Så därför blir det snabbt att tvätta bort sminket och hoppa ner under täcket. Godnatt.

Promenad med hästis

Ändrade planerna lite. For och hämtade upp Julia istället, påväg till stallet stannade vi på statoil så jag fick mig lite middag eftersom att ingen var hemma, innan jag skulle orka laga egen mat. Väl i stallet fixade vi hästis redo och tog med han på en promenad. Sen stannade vi upp på stan en sväng och socialade med allt folk, efter det väntade en skrattrunda på coop, har inte skrattat sådär mycket på länge. For sen till Julia för att fika det vi köpte. Sen påväg hem stannade jag upp hos Viktor, hade lite disco på hans bro innan jag for hem. Ligger under täcket nu och har piggnat till, så blir nog ett avsnitt Gossop Girl nu, eftersom jag inte hann se tidigare idag när jag verkligen kände mig tvungen till det. Har sovmorgon imorgon så kan ju vara uppe några minuter längre utan att försova mig. Har gett upp dethär med styckeindelning har jag märkt, hehe. Nu får ni en bild på söthästen innan jag lämnar internet.


Segt som satan

Skolan har varit seg som jag vet inte vad, har inte fått nånting gjort. Istället har jag svamlat runt överallt och hunnit åka finvolvo med Löwe som kirrat körkortet. Direkt jag kom hem så hoppade jag i duschen, sitter här påklädd med blött hår nu. Ska gå upp och kolla när det blir nån käk, sen måste jag kolla ett avsnitt Gossip Girl, ja jag måste det.

Lättroade


Söndag

For ut redan vid 2 idag, for runt med Bergman & Crille en stund tills jag for med Ante & Felix för att hämta min bil. Fick köra Antes traktor, satan den kändes stor jämfört med att köra min! Vi hann åka häst med släde (;)), garva som nå psyk åt en gubbe som kom och pratade med oss, klämma lite mat på sibylla, fara och vålda med min lilla skrutt. Trodde nog att jag hade nån stor monstertruck med tanke på vars jag försökte köra. Gjorde även ringar i backen för första gången, haha va kul det var. Lägger upp en film strax på hur fjantigt det så ut. & nej mamma och pappa, ni får inte läsa det här, för jag är lugn med min bil, ingenting ni behöver oroa er över eller påpeka :) Nu är jag i alla fall hemma, sitter i sängen och käkar chips, satan gott. Ska på ett tag slänga mig i en varm behövlig dusch efter dagens bravader. Sen blir det nog Gossip Girl resten av kvällen tills jag somnar.



Burn it

Blev ingen hemma kväll för mig inte. Jag tog med mig vovven ut på äventyr istället. Plockade först upp Bergman och sen Anders så for vi + favoritvovven till Sandra och hälsade på. Han skötte sig jätte bra, guuuh vad jag älskar min vovve, helt otroligt. 

Har hunnit fara lite överallt men slutade kvällen hos Sandra igen, och nu är jag hemma. Fan va skönt det ska bli att sova i sin egna säng inatt, har längtat efter det hela kvällen. Bara mitt täcke får mig på bra humör. Bortsett från mina två onda fingrar så är allt så himla bra just nu. Godnatt.

Tillbaka i gällivare

Igår hade vi eller i alla fall jag kul som jag skrev. Blev en hel del folk där. Idag blev det att städa, plocka in ved och vad vi nu gjorde innan vi liftade hem med David. 

Sitter i soffan nu ganska så död, smaskar på stjärnor. Idag lär ju ingenting hända eftersom att jag måste för det mesta vara hemma med vovven när jag är ensam hemma. Får väl se, kanske drar mig ut en sväng eller två i alla fall.




Här på bilderna hade det flesta farit och vi andra satt och roade oss åt Bryne, haha. Nu ska jag slå på Gossip Girl och bara ta det lugnt. Hejdå.

Nattavaara

Är hemma nu igen efter en sväng till gällivare med Sandra vars vi inte gjorde någonting intressant. Mamma fixar middag nu, lax, så inge äta blir det ju för min del. Bajslax. Vet inte vad jag ska göra medans jag väntar på att folket ska bli klar så man kan ta sitt pick åh pack och dra till nattavaara med Malin, Jenny, David & Sandra om jag har förstått det rätt. Får ju se vad det kommer för folk dit. Kul ska vi då se till att ha. Nu blir det nog ett eller kanske två avsnitt Gossip Girl under tiden. Hejdå, hörs när vi hörs.


Sandra, jag & Jenny för nån helg sen.

Inuti

Smutsig bil & kassa bilder, men här har du! :)

Idag och lite imorgon

Eh, vad har hänt idag. Dagen har försvunnit snabbare än vinden. Hade bara skola till halv 2 som vanligt på torsdagar, for hem, hoppade i duschen, åt, for till Kasper, till imega en sväng tills vi for och käkade med Sebastian, tillbringade sedan resten av kvällen i hans vita bil. Har just landat i sängen och är sjukt jävla trött, märkte det just innan jag for hem, skrattade åt ingenting. Slutade med att jag halvlegade på backen och skrattade för att dom tände extraljusen och tutade, det var sjukt kul, då i alla fall. Nu är det inte ett dugg roligt. Men ska stänga av den här fula datorn nu och försöka få mig några timmars sömn. Imorgon väntas ett läkarbesök för mitt hemska öra. Godnatt.

Myser med vovven

Efter idrotten for jag hem och käkade jätte god frukost som mamma fixade åt mig :* och nu sitter jag i soffan med vovven och bara myser. Väntar på att dom ska ringa upp från vårdcentralen så jag får veta vad det är för fel på mitt öra!! Hugger snart av det och rycker ut allt som har med örat och göra, så slänger jag iväg det långt åt helvete, så less är jag.




RSS 2.0