Sprider röda fartränder

Idag har det varit en händelserik och rolig dag, har umgåtts och träffat en hel del fränt folk :) Ingenting jag orkar skriva om. Ska tvätta bort sminket nu, sen hoppa i säng och skriva lite på idrottsläxan. Sen blir det att sova, fyyy så skönt!



Födelsedagsfirande

Efter en kort runda på stan fick jag med mig hem en hårspray, fem par sockar, en mascara, två ringar & en dricka :) Snäll mamma man har ♥ Blev inge mössköp idag eftersom att han aldrig vaknade när jag ringde, hehe. 

Senare om ett tag blir det att vandra över till kusin och gratta henne och hennes kille. Efter det vet tror jag nog att jag bara ska ta en dusch och jobba lite på en idrottsläxa vi har fått. 


Jag, kusins bebis, hundis & kusin idag :)

Bara för att


Idag













Dags för mössköp

Nu ska jag åka till gällivare med mamma för att kolla lite, sen blir det att gå och köpa en mössa åt B, eftersom att vovven åt upp hans. När jag kommer hem igen lägger jag upp bilder från idag :)

Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen


30-03-2011

Vaknade klockan 9 av att jag fick sms, kände att de inte var någon idé att somna om när jag ändå var relativt pigg :) Ska väl börja plocka fram nå lite varmare kläder nu så jag har de färdigt. Sen börjar jag nog rulla mot dundret vid 11 halv 12 kanske, får se när Sara far dit :P

Hur?

Idag har jag och pappat skruvat ner tanken till min bil, där hittade vi massa skrot, tog bort de osv. Åh nu funkar den igen, har varit billös i en vecka, och de har faktiskt funkat fint ändå. For ut en sväng på kvällskvisten, och tog sen en liten fika hemma hos mig.

Känner mig inte speciellt trött, men ska krypa ner under täcket och försöka sova på ett tag i alla fall. Har friluftsdag imorgon, vilket betyder att jag börjar 12. Ska till dundret då, ska dock inte åka nånting, för de orkar jag inte. Sen slutar vi vid 3, sköönt. 


Hur ska jag kunna veta att du uppskattar allting jag gör för dig?

Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen

Har ingen aning om vad det hade kunna vara. Kanske en sak som hände 2009, eller kanske tiden då man var mindre?

en frän människa

lille b hälsar:D


-

Så, nu är jag vaken igen. Hade värsta sjuka drömmen, haha. Ska gå upp och äta frukost nu, mår faktiskt bättre. Kanske bara behövde få sova ut?

.

Ångrar mig, hoppar tillbaka under täcket och somnar om. Inge skola för mig idag, nej, de orkar jag inte.

Sjuk?

Har ont i halsen, känner mig yr åh allt vad jag nu gör. Ska hoppa i duschen nu, ser ju om jag svimmar dit eller så.

Det gamla vanliga

Idag har det inte hänt nå speciellt. Skola som vanligt, skulle skruva i min bil, men de blir imorgon istället, så gjorde de gamla vanliga, for ut med S, B & Y. Ska hoppa i säng alldeles strax, och sova i alla fall 8 timmar. Tar en liten sovmorgon imorgon, eftersom att min skjuts går först vid 9. Godnatt.

En liten resa

Blev visst lite försent för min del ikväll. Har just kommit hem efter en tripp till kiruna med S & B. Är så jävla trött så hade plan på att gå och sova direkt jag kom hem. Men den planen sket sig, slog igång datorn och sitter här istället. Tar mig ändå inte till skolan på nå sätt imorgon, så har ju ingen tid att passa.




Är det nu jag borde ?

Valpisar & hockey

Mamma hade visst tagit med sin dator hit, så i väntan på att vi ska bli klar för att fara hemåt bloggar jag lite.

Igår direkt vi kom fram till piteå så for vi och kollade på valpisarna, guh så underbara, hade kunnat ta med mig hela högen hem ♥ tyvärr så blev de inga bilder. Sen for vi och klämde en hamburgare och vidare till Kalle & Helen. Där blev det hockey och massa prat. Jag och bror han även med en promenad till ok med Melwin och hundis. Sen vid 11 tog jag kväll och somnade.

Vaknade halv 10 idag av att vovven hoppade på mig, har just ätit frukost. & nu sitter jag här i det såkallade köket och kollar när alla håller på att plocka ihop diverse saker, så vi kan börja rulla. Då blir det stan en snabbis, sen rullar vi hemåt.


Hittade en bild på mig och min fina vovve på mammas dator.

Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra

  • Köra bil.
  • Sjunga.
  • Sova.
  • Träna vovven.
  • Shoppa.
  • Fota.
  • Köra skoter.
  • Äta.
  • Skratta.
  • Spela tvspel.

Piteeelelelelå

Fyyyfaaan, va jobbigt de var att kliva upp. Har inte varit såhär trött på jätte länge :( En sak som är säkert, de är då att jag ska sova hela vägen till piteå. Nu ska jag gå upp och kissa, sen äta frukost. Lär väl somna på köksbordet..



Hörs imorgonkväll antar jag, för tar inte med någon dator.

Åka åka åka

Vid 8 kom S & B och hämtade mig, tillbringade kvällen med dom lite överallt i lite olika bilar och hus med J & A som sällskap. Mamma ringde vid halv, och då hade jag lyckats somna i bilen, glömde helt bort tiden och att jag ska upp och 6 timmar. 

Så har nyss snubblat in genom dörren, och ska hoppa i säng nu, så avrundar här.

Hon



Hon blev hoppet när skratten blev tårar,
hon var värme när vind blåste kall,
hon var sången som dikten bedårar,
hon fanns nära då sömnen var all.

Freeeedaaaag!

Kom hem vid 4, åt jätte god mat, och gick sen ner hit. Ska hoppa i duschen alldeles strax. Vet i alla fall vad jag vill göra idag, så tror jag ska sända iväg ett sms eller två efter jag har fixat mig. Så får vi se vad som händer den här fredagen, vill gärna göra nå kul eftersom att jag sticker imorgon.



Datasalen

Sitter i datasalen och ska skriva några rader om typ nån händelse under andra världskriget, tror jag. Fattar egentligen ingenting. Kopierar väl bara nånting från wikipedia typ? Hehe.

Men är lite svårt att få ett enda ord skrivet när de sitter tre pojkar här bredvid som bara svamlar, ojoj. Nä nu ska jag googla lite hära, hejdå.


Dag 11 - En bild som är från när jag var liten


Fu u u u uuuuuckk


Torsdag

Nu är jag hemma från skolan, älskar torsdagar! Ska göra klar mattediagnosen nu, sen äta middag. Efter det får jag se vad som händer. Känns som att dehär kommer bli en värdelös dag, förhoppningsvis har jag fel.



Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan

  • Mat
  • Kläder

On repeat

Drog en till skolk idag och slutade 3 istället för 4. Hem och blåsa med hårtorken på bilen, och sen putta in den i garaget. Sen var det middag, och efter det har jag bara suttit här. 

Har tagit hem fysiken och en mattediagnos, så tror jag ska leka duktig nu och göra diagnosen. Senare blir det att testa ifall bilen startar, sen vara med Sandra. Får se var vi hittar på, sugen på nå galet i alla fall :)



Lånar mammas dator

Drog en skolk och fick två och en halv timmes lång lunch. Mamma hämtade mig och vi for och hämtade ut de sista från min h&m beställning. For hem och åt bullens ♥

Bilen tjorvar nu igen..... Så mamma får aggera taxi idag. Om 20 minuter är det dags att fara tillbaka till skolan, så då får hon skjutsa mig. Slutar först 4 idag, hörs då.


23-03-2011

Nu har jag fixat klart mig och var redo för att fara och skjutsa Simon till hans lilla jobb. Men han vart typ sjuk, så nu har jag några minuter över, så bloggar en sväng istället. Känner mig söt idag med mitt lilla volanglinne :) Nä nu ska jag springa upp och knyta skorna, sen börja rulla mot skolan i tid för en gång skull. 





Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010






Sova sova sova

Gick och vilade vid 6, och nu 3 timmar senare har jag vaknat. Har tappat bort min mobil i sömnen också, får damp. Måste hitta den nu, hejdå.

Godis och småsaker

Skolan var chill, gjorde ingenting nån lektion typ, hehe. Sen just innan 12 skjutsade jag hem E & Y. For själv hem, gav mat åt vovven och gick ut med honom. Nu sitter jag här och äter godis, är hungrig, men orkar inte göra nå mat.. Tror jag ska ringa min bästis nu och tvinga med henne på stan en sväng och inhandla lite småsaker :)



Dag 08 - Två saker jag längtar efter

  • Värme, få kunna gå i bara shorts och linne.
  • Gå ut 9an och börja gymnasiet.

Looptroop Rockers - The building

Råkade försova mig.. Har nyss kommit ut från duschen, kanske måste skynda? Börjar ju 8.. Fast vi slutar tydligen redan klockan 12, skönt de i alla fall :)

Nu

Nu är jag hemma. Nu ska jag tvätta bort sminket. Nu ska jag sova. Nu ska jag läsa bloggar. Nu ska jag kolla facebook. Nu ska jag göra massor. Nu säger jag godnatt.

Just nu


Dag 07 - Någon jag saknar



Det var den motorhuven det


Dag 06 - Tio sanningar om mig

  • Jag har ett blåmärke på min tå.
  • Jag älskar att sjunga, men de låter uruselt.
  • Jag är perfektionistisk av mig.
  • Jag tål inte ljus, är typ snöblind.
  • Jag är beroende utav massa, bland annat musik.
  • Jag bryr mig inte vad andra tycker, bara jag själv gillar de eller är nöjd.
  • Jag älskar att fota, typ beroende av bilder också?
  • Jag är usel i skolan.
  • Jag tål inte andra människor än dom i min umgängeskrets.
  • Jag älskaaaar att sooovaaa!

Nä, först dagens horoskop


20-03-2011

Nu är jag vaken efter att ha sovit över 12 timmar, så himla underbart! Ska ta och sätta bilen i motorvärmaren alldeles strax, sen äta lite frukost. Efter det drar jag en vända till coop för att inhandla en grej. Sen hopp i duschen, och göra sig redo för den här dagen. Tänker verkligen inte sitta inne idag bara för att det är söndag, verkligen inte!!!!

Godnatt

Har tillbringat dagen mest med Yonna, nån timme med S, D & b också. Har lyckats backa in med fronten i brors bil så min bil fick lagomt fina rispor, och hans blinkersglas gick sönder, och fick rispor den med. Har nästan lyckats backa in i en lyktstolpe, istället fastnade jag typ i snön som låg bredvid den. Jag och Y råkade somna när vi bara skulle ta det lugnt ett tag, så hon får hem och sov istället. 

Nu ska jag byta om till t-shirt och sedan hoppa i säng och sova, är dödstrött efter den lilla sömn jag fick inatt. Tråkigt att gå och lägga sig så tidigt på en lördag, men fanns ändå ingenting att göra ikväll så.. Dagen sög, lagomt mycke. Några roliga stunder har man ju haft, men mestadels bara varit... Irriterad?

Coop & bilsnöbollskrig






Bullens pilsnerkorv

Vaknade upp imorse på bra humör, efter inte speciellt många timmars sömn. Medans jag väntar på att mamma är och köper min älskade bullens åt mig till frukost så ska jag hoppa i duschen :) Sen om kanske typ 1 timme börjar jag och mina favorittjejer rulla mot marknaden för att säkert spendera lite pengar på godis, hehehe.

Tillbaka

Nu är jag hemma igen efter våran lilla tripp till luleå. For dit vid 11 med Simon, Yonna & bror. Åh hem därifrån kom vi typ vid 9. Men har varit ute och snurrat med dom + Duvmo fram tills nyss :) 

Med mig hem från luleå fick jag underkläder, ett linne, örhänge till tragus, en ring & ett par skor. Har för mig att det bara var det. Men här får ni några (ganska många) bilder från våran lilla resa.


















Brb, luleå



Pomperipossa med stort hår

For till Yonna vid halv 7, då vågade jag hennes hår och nu ser hon ut som ett troll, haha. Kan inte sluta skratta åt henne, hehe. Nu väntar vi typ på att S ska komma så ska vi prata liiiiteee business, sen ser vi ju vad som händer och sker :)

Nu ska jag fortsätta titta på Yonna och garva, okej, så hemskt ser de inte ut men ändå. Eller jo, det gör de, hahaha.

Rött rött rött

Drog en skolk och slutade typ halv 3 istället för 4 idag. For och snurrade lite med Y, köpte hårfärg bland annat :) Så ska springa upp nu och slänga i färgen i håret, sen i samma veva som det ska sköljas ut tar jag en dusch för er som bryr er. 

Ingen aning om vad som annars händer idag, de får jag se senare.



Kom just på att jag inte riktigt visat några bilder på håret efter jag har klippt mig, så orkar inte visa några speciella heller. Ni ser ju med tiden.

Skolklar

Nu har jag fixat klart mig för skolan, orkar inte äta frukost eftersom vi har så lång lunch idag, hinner äta då istället :) Så nu ska jag leta fram nå kläder jag kan ha imorgon, har i alla fall hittat ett par byxor, ska bara leta nån tröja som passar, hehe.



Jag nyss, hehe lite trötta ögon

Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på

  • Blogg.se
  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google
  • Cybersite

Rallybil

Pappa hämtade mig halv 4 idag när jag slutade, for till gällivare och hämtade ut min dieselpump (!!!!!) sen for vi också och köpte en röd hårinpackning åt mig och fick med nå schampoo :) 



Sen bar det av hemåt, puttade in bilen i garaget och bytte pumpen sen åt jag middag. Tog en promenad med vovven sen for jag och plockade upp bror och Yonna, snurrade lite med dom. For förbi S & B i garaget, snurrade lite till med bara Y. For till dundret, gjorde lite ärenden åt mamma. Snurrade ännu mer, fota massa söta bilder. Skjutsade hem Y, och for själv hem :)






Nu väntar den dagliga sminkborttagningen och ombytningen, sen hoppa i säng och sova 8 timmar eller 9. Imorgon blir veckans sista skoldag för mig, för på fredag sticker vi, förhoppningsvis! Måste bara säga en sak, FYFAN VA DE ÄR SKÖNT ATT MIN BIL FUNKAR IGEN!!! :D




Skratt & tårar

Kom just innanför dörren efter att ha tillbringat i princip hela dagen med Simon & Yonna. Har inte skrattat såhär mycke på länge, så kändes verkligen behövligt med en sån här dag :) Ska tvätta bort sminket nu, sen hoppa i säng direkt. Har sovmorgon imorgon, så får sova i alla fall 1 timme längre än vanligt, skönt.



Dag 04 - En person som betyder mycket för mig


Gårdagens bravader


Galna idéer på gång

Har just kommit in efter att ha varit ute på kissrunda med vovven. Så himla härligt ute, tråkigt bara att de blåser. Ska leta fram nå andra kläder jag kan ha på mig, sen kolla ett avsnitt oth i väntan på att pappa kommer hem. Har inte kollat oth på flera dagar, vad har hänt med mig? I alla fall, när pappa kommer ska jag följa med honom och handla, sen skjutsar han mig till Sandra :)♥ 

Nyss när jag stod i hallen och tog på mig ytterkläderna, så slängde jag ett öga eller två mot spegeln, och fick värsta idén! Inte värsta och värsta precis men.. Så när jag far till Sandra så ska vi utföra den! Galet taggad, hoppas det blir fett!


Älskar våran stora spegel ♥ hehe

Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad





Dundret & sandviken

Efter jag hade duschat fixade jag mig och gick upp. Då hade vi kusin och lillbebis på besök, så satt uppe och fikade och surrade med dom ett tag.



Vid 2 for jag, pappa & fammo och köpte lite fika. Sen for vi upp till dundret med husbilen och satt där, fikade, pratade & hade det allmänt mysigt :) 







Sen for vi och släppte av fammo, och plockade upp mamma. For till dannes och hämtade ett barnmål åt mig, förbi pizzerian och hämta pizza till mamma & pappa. Sen for vi till sandviken och åt, rastade vovven och tog det lugnt.



Kom hem typ halv 6, riktigt skön söndag. Har varit så jävla härligt väder :) Nu ska jag öppna matteboken och jobba lite, samt svenska novellen & fysikhäftet. Kanske inte roligaste avslutet på lovet, men sånt är livet.

Dag 02 - En ny tagen bild


Punkt

Gomorgon världen. 

Sitter här nyvaken och ofräsch, så ska ta och hoppa i duschen alldeles strax. Sen får vi se vad som händer och sker en sån här söndag, sista dagen på lovet. Har inte varit i skolan på två veckor, så känns ju lagomt tungt att måste fara dit imorgon. Speciellt utan bil också.



Diieeeseeel

Sitter nere i mitt rum med musiken på högsta volym. Har lovat att vara hemma ikväll med vovven, för mamma & pappa skulle ut. Bilen är fortfarande sönder, och den där satans dieselpumpen kommer aldrig, så vi kan byta den. Så här är jag, fast på tallgatan, själv. Kul lördag.

Vill fara och köpa godis, men tar mig inte till affären på nå sätt...... Ska försöka ringa hit B & b, får se hur de går. Hejdå.

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag

yyonna.blogg.se

Gomorgon

Pappa kom nyss in och väckte mig. Ska strax klä på mig, och efter det gå upp och äta frukost. Sen om nån timme ska vi fara till tjotti och kolla den där skoter saken som är där. Vet själv inte riktigt vad de är, hehe :)



Börjar med en ny lista

Dag 01 - En blogg jag läser varje dag
Dag 02 - En ny tagen bild
Dag 03 - Fyra bilder som gör mig glad
Dag 04 - En person som betyder mycket för mig
Dag 05 - Fem webbsidor som jag är inne ofta på
Dag 06 - Tio sanningar om mig
Dag 07 - Någon jag saknar
Dag 08 - Två saker jag längtar efter
Dag 09 - Fem bilder från ett minne 2010
Dag 10 - Två saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 11 - En bild som är från när jag var liten
Dag 12 - Tio saker jag gillar att göra
Dag 13 - En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 14 - En bild som gör mig arg/ledsen
Dag 15 - En bild jag har tagit som betyder någonting
Dag 16 - En bild som är över ett år gammal
Dag 17 - En bild som är tagen i staden jag bor i
Dag 18 - En bild som inte är tagen i staden jag bor i
Dag 19 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna
Dag 20 - Tre filmer jag sett och gillat
Dag 21 - Tre saker som finns i mitt rum
Dag 22 - En sång som får mig att må bra
Dag 23 - En bild på mig och en kompis som badar
Dag 24 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 25 - Någonting jag saknar väldigt mycket

Fredag

Sitter nere i mitt rum med tv:n på, väntar på att klockan ska bli 8 så nånting bra börjar :) Annars har jag inte gjort nånting speciellt idag. Jag och vovven for på stan en sväng och shoppade lite åt honom, sen har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt. Tråkigt, men ändå ganska skönt. Ibland behöver man sånahär dagar =) 



Dag 30: En bild på någon du aldrig kommer släppa taget om


Heeemmmaaa

For till garaget vid 11, och har typ nyss kommit hem därifrån. Har hunnit ut en sväng med vovven också. Fan va jag tycker om att hålla på med min bil! Körde in den i garaget nu när jag kom hem, för senare idag eller typ imorgon så ska jag och pappa pimpa den lite, hehe :)

Hade vela byta hela karossen eller va man ska kalla de, så alla sprickor försvinner, åsså hade jag velat ha en annan färg på den. Vet inte vad det kostar, får spekulera mera på det, hehe.



Till garaget

Pappa kom nyss in och berättade att min bil hade startat när han testade. Så ska alldeles strax klä på mig så vi sen ska vi fara upp till nå garage vars dom har en lyft, så vi kan byta olja i växellådan och va mer de nu var vi skulle fixa. 

Men nu ska jag gå upp och prata med mamma, ska se till så hon planerar in en resa till piteå. Vill dit och se alla Charlies urgulliga valpar! Kanske man kommer hem med en också? Nä, knappast.


Charlies små söta ♥

Born this way

Vaknade nån gång efter 10 idag, tog det lugnt, duschade, åt frukost, fixade oss och drog sen till gällivare. Där drog vi en fika och lite shopping på kicks. Efter det hämtade mamma oss, Y hem och jag vidare till kullen. Kom hem därifrån ett tag efter 4, och har just ätit middag.

Om ett tag blir det att putta in bilen i garaget, den här gången är det bränslepumpen som havererat.. Men har beställt en ny, så förhoppningsvis kommer den snart. Senare blir det att hitta på nånting med Yonna, vet inte vad, men vi hittar alltid på nånting :)



Onsdag

Hon ligger redan i sängen. Nu hoppar jag också dit. Hon skriver väl imorgon. Godnaatt

/Min blogg

09-03-2011


Du kan få oväntat besök. En överraskning är definitivt att vänta på hemmaplan. Var på din vakt.

Plättar

Har nyss vaknat efter att ha sovit helt underbart inatt! Ska kolla klart ett avsnitt oth nu, som jag pausade igår. Sen blir det frukost, och efter det kanske en långpromenad med vovven i det härliga vädret :) Fast först av allt, platta håret.



Plattång

Kom nyss in efter att ha varit och hämtat hem bilen. Så nu har den ny drivaxeldamask & så har den fått sig ett tanklock, skönt! :) Den här gången väntar jag också på mat, men nu blir det hamburgare. Är jätte hungrig, så det kommer nog sitta fint! 

Ska ta och platta håret nu i väntan på att maten ska bli klar, får se senare idag vad som händer. Har i alla fall en liten aning.

"Det som inte dödar stärker inte heller"

Nu är jag hemma igen efter att ha varit och kört bilen till service. Nu väntar jag på att mamma ska göra plättar♥, så jag kan äta det till frukost. Orkar inte gå och sova igen :) I väntan på det ska jag börja kolla ett avsnitt oth.


Aftonbladet

Idag har jag hunnit med en hel del, vissa knasiga, en del roliga, andra saknade, en hel del olika folk. Nu sitter jag här med min godispåse och festis, efter att ha varit och gjort lite ärenden och skjutsat hem Yonna. 

Har på mig min mössa som jag fick idag av Bbästis, tänker aldrig ta av mig den, hehe. Nu ska jag slå på ett avsnitt oth, sen hoppa i säng. Alarmet är ställt på 7, för klockan 8 ska min bil in på service.



Ps. Tycker att det är skandal att aftonbladen är slutsålda överallt! Ds.

10a

Nu är musiken på, jag springer runt och städar bort min sjuka, rullgardinen uppdragen för första gången på jag vet inte hur många veckor. Humöret på topp, och sjukt taggad för att göra någonting kul när jag mår prima. Åh justja.. Finns ingenting att göra här i gällivare, nu sjönk mitt humör. Det har gått 8 dagar utan att jag har gjort ett nå. En 10a på att det blir en till sån dag.


Godnatt

Jag började den här dagen med saftsoppa och oth, nu avslutar jag dagen med te & nån film på tv. Den här dagen sög, nu vill jag verkligen bli frisk.

On my way

Igår hade jag jätte svårt att somna, och när jag väl somnade har jag inte sovit bra heller. Vaknade i alla fall för ungefär 20 minuter sen, och mår mycke bättre än vad jag har gjort någon av de andra dagarna som jag varit sjuk. Hoppas det fortsätter såhär nu :) 

Inatt drömde jag bland annat att jag och Y var och körde skoter. Så när jag vaknar och tittar ut så ser jag hur fint väder de är?!?! Åååååååååh :(

Nä nu ska jag gå upp och kolla ifall de finns kvar så sallad från igår, då ska jag slänga i mig de, och dricka något varmt för min hals, hejdå.

4 kilo snyggare

Vaknade 8 idag, slog på oth och legade i sängen och kollade det enda till 3. Då gick jag upp och åt lite rostbiffssallad, för en gång skull kände jag mig faktiskt lite hungrig. Mår mycke bättre nu, men min hosta tar död på mig. En fråga bara, vars kommer allt snor ifrån? 

Mamma kom ner med en lypsyl åt mig nyss, och efter att ha haft på den i två sekunder så insåg jag att den smakar blää. Trodde inte lypsyler kunde smaka så konstigt, man brukar ju lixom inte känna nån smak av dom? Men den här var vedervärdig. 

Nu ska ni inte behöva läsa nåmer om min härliga sjuka, eller konstiga funderingar om snor, eller lyspsyler. För nu ska jag gå upp och slänga i mig lite mer sallad, sen ta på mig jacka och täckbyxor för att ta mig ut på gården en stund, är verkligen i stort behov av friskluft nu. & efter det ta en lååång varm skön dusch, det förtjänar jag. & jag är glad som har fått tillbaka orken nu.

Ps. Hostar snart upp mina lungor. Ds.


666666

Har tillbringat halva dagen uppe i soffan och kollat en massa olika filmer som gått på tv. Sen har jag fått ner lite mat i magen också, efter att den har varit tom i tre dagar. Sen så har jag tillbringat resten av dagen nere i mitt rum och tittat klart säsong 5, och korkad som jag är så har jag glömt att ladda ner säsong 6, så nu är jag oth-lös. 

Känns som att det inte finns så mycke mer att göra nu såhär på kvällskvisten. Så jag ska nog gå upp och borsta tänderna, sen hoppa i säng och hoppas att jag vaknar upp frisk imorgon. Godnatt :)

I just can't sleep on this tonight


På bättringsvägen

Vaknade halv 8 idag, utan huvudvärk, frossa eller något sånt. Har bara ont i halsen nu, skönt att vara på bättringsvägen! :) Yonna ringde nyss och sa att dom kanske skulle komma och hämta pengar av mig, för skolkläderna. Ser helt förstörd ut, så ska hoppa i duschen nu så jag kanske ser lite fräschare ut ifall dom kommer :)

1 mars

Somnade nån gång efter 10 igår, och har bara vaknat 2 gånger under natten. Sov mycke bättre än vad jag hade förväntat mig i alla fall. Vaknade halv 8, mamma fixade te, saft, apelsin och alvedon åt mig. Så har suttit uppe och tittat på vakna med the voice samtidigt som jag försökt få i mig nånting i magen. 

Mår bättre idag än vad jag gjorde igår i alla fall, fast mår ändå inge bra för de.. Nu står de mellan att lägga sig i sängen och typ kolla oth, eller gå upp och lägga mig i soffan. Oth frestar mig mest, så blir det!


RSS 2.0