Födelsedagsfika

Vid 5 for jag, Jocke & Sara till gällivare igen, inhandlade en liten present åt Erik sen for vi dit och grattade honom och hade det mysigt ett litet tag. Sen vidare på ica och därefter till Jocke, Sandra kom dit och vi kollade bara film och mös på :) Kom hem vid halv 11, har borstat tänderna, klätt av mig & tvättat bort sminket nu. Tänkte bara läsa bloggar, sen hoppa i säng och sova inför sista skoldagen för denhär veckan.




Godnatt!

Har klippt mig nu

I skolan hade jag bara en lektion, vilket var slöjd, hann klart med min kudde då, fast den glömde jag hos Sara :( Vovven ska få den ♥ For med Jocke & Sara till frissan vid 1, klippte mig hos värsta konstiga :S Får väl se till att var nöjd i alla fall, bara luggen som är cp. 

Efter frissan blev det mds med B, b, S, M, J, S & S. Efter det tog jag, J, S & S oss en runda på stan. Blev en ögonfransböjare rikare. Sen snurrade vi några varv med F & efter det åkte jag hem med bror. Var inte ett dugg hungrig, men åt bara för att det var så gott. Blev en fläskfiléskiva och en potatis, haha. Sen klippte jag vovvens klor och nu sitter jag här.

Ska försöka få orken att läsa igenom ett häfte jag måste göra i fysiken, får se hur de går. Först bloglovin!

Taggad uta fan

Jag & Simon började rulla mot jokkmokk just innan 2. Vart klar där klockan 3, och började rulla hemåt ganska direkt. Vi fick även med oss Jennie på vägen hem :)



Var hemma halv 5, hoppade in i nästan bil med mamma & vovven. Drog och köpte oss mat från grillen sen varit på lite äventyr.





Vid 7 skjutsade pappa mig till Sandra. Tanken var att vi skulle sola & ta en promenad. Men fick springa mellan bankomaterna och sun boutique typ tusen gånger. Känt mig som en lodis som hängt på stan, men så kan de bli. Närmare halv 10 tog vi en promenad till Jocke, vars älskade Sara var ♥



Kunde inte vara där så länge, var tvungen att åka hem med bror när han skulle hem. Annars hade jag varit tvungen att gå typ, hehe. Nä nu ska jag alldeles strax hoppa i sängen, alarmen är ställda på kring halv 7. Fan va jag längtar till imorn :) De kommer bli en bra dag känner jag på mig!

Brb, skola & jokkmokk

Somvanligt har jag försovit mig.. Har just klätt på mig i alla fall. Ska bara platta håret, slänga på lite mascara, fika och sen fara till skolan. Sen kring 2 sticker jag till jokkmokk! Hörs sen nån gång.



Hittade lite bilder på mammas kamera




Tre bilder från när jag fyllde år förra året :)




& tre bilder från två olika tillfällen när jag och vovven sover ♥ haha

Frukost

Mamma väckte mig halv 3, satan jag inte blev glad. Hade ju plan på att sova tills jag vaknade av mig själv. Men kanske bästa ändå att jag klev upp vid 3.




Har just varit upp och gjort frukost, kunde inte bestämma mig om vilket pålägg, så fick bli tre små mackor med ost, såndär mjukost och en med salami & sallad! Vet att de är intressnat att veta vad jag har på mina mackor :) Åh till de en mugg med yoghurt! För en gång skull utan sugrör ;) Sen hitta jag lite chips osv, så ska klämma de till "efterrätt". Nu ska jag njuta av de goda, hejdå.

Godnatt allihopa

Har just anlänt innanför dörren. Har haft de riktigt bra där borta med massa riktigt bra människor. Bortsett från att ådin pajja och vi fick tjorva med hyrbilar och allt tjoffffss. Vid 3 kände jag att jag verkligen inte orkade vara vaken nåmer, så började rulla hemåt. Blev dock bara jag & B, i våran fina lilla hyrbil, haha. Sov hela vägen hem i princip, och jag är helt döööööd. Ska tvätta bort sminket nu, sen klä av mig fort som fan och hoppa ner under täcket och sova så länge jag bara vill.





Detta blev våran snygga hyrbil! Vill aldrig mer sitta i den, usch så hårda säten :(


Solen hann ju fan gå upp på vägen hem :(

Hejdå gällivare

Trots att det är helg fick jag mig ingen sovmorgon, klev upp 9 för att hoppa i duschen. Har plattat håret och klätt på mig halvt nu. Ska slänga på lite mascara och hitta nån tröja att ha på mig, sen äta lite frukost. Efter det lär nog Simon vara här, då bär det av till luleå med han och resten av finfolket.



Fredag

Har just kommit hem efter att ha varit på stan med mamma. Snäll som hon är så fick jag lite välbehövligt smink, örhängen, en ring, ett armband & två par klämmor. Men orkar inte fota de, så ni får ingen bild :)

Nu ska jag hoppa i duschen, sen prova min balklänning åde. Efter det ska jag ägna denna fredag till att plugga, pratade med min mentor idag, så har en hel del rester som måste göras! Måste bara försöka hitta orken..



Hemma på lunchen

Kom till skolan i tid idag, riktigt bra av mig. Hade sv/eng på morgonen, så jobbade med teknikläxan, bara 10 frågor kvar nu typ :) Fick hjälp av Fredde så, hehe. Efter det så skulle vi ha matte, men våran snälla lärare sa att vi inte behöver ha de om vi typ var klar eller va de nu var. Så jag la mig i soffan och där sov jag en timme tills Nemo väckte mig och sa att alla hade gått på lektion, haha. Hade nå litet test typ om engelsk grammatik, efter vi hade gjort de fick vi sluta. 



Så bror kom och hämtade mig, och har just ätit två mackor och druckt ett glas saft som mamma gjorde åt mig ♥ Börjar 12:05 igen, med so.. Ska tydligen kolla film, kommer ju somna utan tvekan. Efter det har vi idrott, jag som har träningsvärk i benen sen igår.. :( Slutar i alla fall efter det, vilket är ett tag innan 3. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova några minuter innan jag måste fara tillbaka till skolan, puss.


Fan vad jag älskar min säng, erkänn den ser mysig ut??

Värdelös


Bra att jag kan stava mitt namn också


De var en gång tre

Så var den sagan slut, fuck er. Hejdå.


Klänningen & gårdagens shopping




Jag är nöjd över klänningen och tyckte den var jätte söt :) De enda som var jobbigt var att den satt lite för tajt just över brösten. Men känner att jag inte orkar börja leta nån annan klänning nu. Nöjd i alla fall att jag har en, får ju se om jag ballar ur i sista sekund om att ha på den. Tyckte inte heller speciellt mycke om sömmarna just där var jag ringat in, men jag orkar inte bry mig.





Detta inhandlade jag igår, och en helt vanligt helt vit bh.

Lång onödig uppdatering

Igår gick jag & Yonna tidigare från skolan, for på dedär informationsmötet för dom som ska jobba för lkab i sommar. De var ungefär 1 timme, efter det hämtade mamma mig. Provade min klänning jag hade fått hem (kommer bilder), sen skjutsade bror mig till Malin. Vi for på stan där jag blev 300 kronor fattigare, sen for vi och tog en 20 minutare. Fick stänga av solariumet innan de hade gått 20 minuter, jag höll seriöst på att dö där inne! Har aldrig varit med om att de varit så varmt, hoff. Men randen börjar bli tydligare i alla fall! Sen tillbringade jag resten av kvällen med Malin, och även Nadja i slutet.

Idag började vi 9 på sjöpen. Har varit i aulan och tränat och sjunga hela dagens, tills på lördag då vi ska sjunga på nunis. Var faktiskt riktigt kul :) bror hämtade mig vid 1, då for vi och kollade en sak. Sen hem och åt lite kyckling. Har suttit här sen dess. Ska och springa klockan 5, skööönt. Får se om jag hittar på någonting efter det. Skönt att bara vara hemma och ta de lugnt och kanske gå och lägga sig i tid för en gång skull.

Mamma har förresten bokat en klippning åt mig också, på tisdag! Läskigt att gå och klippa sig hos nån man aldrig varit hos :S Hoppas i alla fall att de blir bra.

Kul att folk är inne på bloggen fast jag inte uppdaterar

Stängde av datorn i tisdags eftersom det började åska, sen dess har jag inte orkat slå ingång den förän nu. Har varit riktigt skönt att vara bort från internetvärlden. Har insett att det inte är ett måste att kolla facebook 10 gånger om dagen osv. Nu tänker jag bomba er mig lite olika inlägg som jag inte har kunnat publisera då jag inte varit vid datorn någonting. 


Såhär ser jag ut just nu.

Svar på tal #3

jeje (jejje) om Samma gaffel:
hur många kan man åka i din bil?
är dom bra?
hur snabbt går dom?
är din bil begagnad? :)
och sist men inte minst.. vart köpte du den ifrån?;)
hur många kan man sitta i din bil?
är dom bilarna bra?
är din bil begagnad?
hur snabbt går dom :)?
tacksam för svar, är sugen på en moppebil.
jeje (jejje) om Samma gaffel:
- hur många kan man åka i din bil?
- är dom bra?
- hur snabbt går dom?
- är din bil begagnad? :)
- och sist men inte minst.. vart köpte du den ifrån?;)
tacksam för svar, är sugen på en moppebil.

- I min bil får man plats 3 framme i sätet, och har nån gång klämt in 2 stycken i bagaget också. Men det finns bara bälte för 2. Men eftersom jag har heldyna där framme får man plats 3 utmärkt! 
- Alltså, vad jag förstått så ska dom ju vara bra, alla verkar ju funka som dom ska. Fast jag har haft väldigt mycke tjorv med min, den har stannat några gånger åså. Men det är nog bara ren otur att jag råkat köpa nån lite sämre.
- Alla går väl olika, men min har som snabbast gått 57, i nerförsbacke. På plant brukar jag ligga mellan 45-50. Men i uppförsbacke går den lite söligare, och beroende på hur många jag har i bilen. Men den får ju egentligen bara gå 45.
- Ja, min är begagnad.
- Köpte den ifrån nån familj i skellefteå :)

Hoppas du fick svar på allt du vela, du kommer nog inte ångra dig ifall du köper en! Hoppas bara du inte får samma otur som mig.

Samma gaffel

När jag kom till skolan så var det dags för so prov. Vi blev indelade i fyra grupper, sen gick man typ till olika stationer. Konstigaste provet jag någonsin har gjort. Provet tog 2 (!!) timmar, fatta jag höll på att somna under tiden. Bror kom och hämtade mig efter det, och nu har jag just ätit lunch. 

Vet inte vad jag ska göra under tiden jag väntar på att fara på alla mina uppdrag. Efter banken hade jag även tänkt dra en solning, hoppas jag inte glömmer bort de bara. 96 % säker på att jag kommer göra de..

-

Förssov mig som vanligt, nu ska jag skynda så jag hinner till skolan för 1 lektion i alla fall, hejdå.

Skön humor


Plastskit

For och plockade upp Sandra & Sofia just innan 8, skjutsade hem ena S medans jag & andra S drog nått varv på stan. Sen har vi bara tillbringat kvällen på parkeringen där vi snackat med en del olika folk, trevligt trevligt. Till slut beslutade vi oss för att lämna min bil och åka finbil istället. Vad tror ni inte då händer? Såklart slutar bilen funka. Hämtade släp och tänkte ta hem den, tror ni inte släpet är för litet då?!? Hojja, orkar inge mer.

Närmare halv tolv hoppade jag i alla fall in i rallysaaben och åkte hem med bror. Har just fikat två riskakor och ett glas nyponsoppa. Nu ska jag tvätta bort sminket och hoppa ner i lådan.

Börjar 8 imorgon, och slutar typ 11. Efter skolan blir de att springa, sen på uppdrag till banken åh aktivera mina nya kort och allt vad jag nu ska göra. Godnatt!



Sommarjobb 2



Detta brev hade jag fått idag när jag kom hem från skolan. Har alltså två sommarjobb! Dehär var sista perioden, och lkab minns jag inte. Hoppas bara att de inte var samma. Jävlar jag ska slita häcken ur mig och tjäna fett med pengar.

Brad Paisley ft. Alison Krauss - Whiskey Lullaby



She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

1st Chorus
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

2nd Chorus
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

.


Mamma tänkte förgifta mig

Vid 5 ropade mamma att middagen var klar, gick upp bara för att, hade ingen plan på att äta för jag var så gudomligt mätt efter mjukglassen. Men trots det så fick jag i mig en halv portion i alla fall. Ganska direkt efter det så började jag må illa och fick jätte ont i magen, huvudvärk kom också. Vilken smärta, seriöst, la mig i soffan och kände att jag inte orkade leva nåmer. Har aldrig haft så ont. Mamma kom med en alvedon, svalde den med lite vatten. 5 sekunder efter det spydde jag upp middagen och somnade. 

Har just vaknat, efter att ha sovit ungefär 1 timma. Mår hur bra som helst nu, känner inte alls nånting. Får se hur länge de håller sig.. Känner i alla fall att lite spya inte hindrar mig från att göra någonting sista helgdagen för veckan. Har inte hunnit duscha ännu, så ser ut som nån sliten krigare. Men orkar inte bry mig om hur jag ser ut, har satt upp håret i en toffs. Nu inväntar jag bara på att fara ut, får ju se om smärtan kommer tillbaka, då är de väl bara att vända hemåt.

Förresten, nu funkar tydligen min bil också, pappa hade fixat det medans jag sov!

Storsjön med mamma, pappa & vovven












Hjärtan till er! ♥

Ett sommarjobb rikare

Blev väckt vid 10 idag av att dom ringde från lkab, minns inte riktigt allt vad dom sa, men nu har jag tydligen fått sommarjobb. Känns ju både bra och dåligt. Efter det somnade jag om, och mamma kom in och väckte mig just för att fråga nånting om nå hundgrejjs. 



Ska nog ta och hoppa i duschen strax så är de bortgjort, sen blir det mjukglass, fan så fint de kommer sitta.

En äkta vän är den som inte tror på ditt fejkade leende


Helvetes jävla lördag

Har inte gjort ett nå idag känns de som, bara varit hemma enda tills halv 12 ungefär. Då hoppade jag in i Brynes bil och åkte med honom tills company skulle hem, då blev det hem för mig också. 



Har just tvättat bort sminket, borstat tänderna och tagit på mig en myströja. Ska nog inte vara uppe allt för länge ikväll, så jag inte sover bort hela dagen imorgon. Ska kanske fixa bilen imorgon också, får se om jag orkar.

Back in the days



Alla gånger jag haft kinderna full av tårar och du gått förbi med ett leende på läpparna. Jag kommer adlrig glömma alla gånger du sårat mig. Alla gånger du struntat i hur de varit för mig, jag börjar tro att du aldrig brytt dig. Jag ger upp dehär, ingenting har nån gång varit äkta. Nu tar jag med mig mitt pick och pack bort från dehär, jag hoppas du stannar var du är just nu.

21-05-2011


Se till att du får tillräckligt med sömn under den här tiden. Det är många som känner sig trötta.

Det jag fick hem igår





Skratt & tårar

Vid halv 8 anlände jag hos Sandra, inte många minuter senare kom även Joakim. Jag & S sminkade oss, sen drog vi ut på äventyr, fick skjuts av Jesper till coop. Där härjade vi i en timma tills Malin hämtade oss och vi for till J, spelade kort i två timmar och bara surrade. Men till slut så spårade det nog lite, vart alldeles för trötta.




Sen närmare 1 skjutsade M mig & S till henne, där slocknade jag direkt. Bror plockade upp mig vid 2, då drog vi genom malmberget och snackade med Duvmo en sväng innan vi for hem.

Har just tvättat bort sminket och gjort mig redo, har hällt upp ett glas saft. Så ska knapra på min choklad till min underbart goda saft (↓) nu samtidigt som jag ska spela ett tag.



Har hicka

Skolan är ett helvete, vill bara gråta och skrika på samma gång. Men håller de inne under skoldagarna. Gör ingenting på hela dagarna, ligger i soffan och sover typ? Efter skolan tog jag en kall halv promenad och rensade tankarna lite. Mamma fick plocka upp mig efter halva vägen för det var så kallt när jag inte hade några bra kläder.

När jag kom hem öppnade jag mitt H&M paket, allt ser då jätte bra ut, ska prova det strax. Har just ätit lite bullens, blir grillning på ballis med lite folk idag, så var tvungen att få i mig litegrann eftersom att det blir så sent.


Jag låter signalerna gå & dissar sms, vill inte ha med dig åh göra nåmer

Back in the days

Varför egentligen tro att man är så himla bra?
Varför dra på sig huvan för att skydda håret när man går ut i regnet?
Man är lika förjävlig i alla fall, det spelar ingen roll.



Orange

Ja, vad har jag gjort idag? Umgåtts med Simon, fixat saker i hans bil, snackat med massa trevligt folk. Anlände innanför dörren tio över 12. Har just fikat och surrat med mamma och bror mig. Ska tvätta bort sminket och sånt nu, sen försöka hoppa i säng ganska tidigt idag. Känner på mig att jag inte kommer kliva upp i tid imorgon.. Undra varför?

Hej och hå, kexchoklad

Hade hk som första lektion, var rätt så chill. Kastade flygplan, bakade och bara skrattade. Sen hade vi engelska nationella, vilket förstörde allt. Efter det har jag gråtit, torkat tårarna, gråtit, torkat tårarna, gråtit ännu mer, och torkat bort tårarna än en gång. 

Men efter lite angry birds spelande och ett litet samtal med en glad Hanna så blev det mycke bättre. Har varit i skolan hela dagen idag också, känner mig riktigt duktig. Förutom att jag skrev på typ 5 frågor på ett prov vi hade idag, så kan de gå.

Egentligen hade jag slutat halv 2 idag, men duktig som jag är stannade jag enda till 4! Nu sitter jag och knaprar på min goda kexchoklad i väntan på att maten ska bli klar. Efter jag har ätit ska jag umgås med Simon. Faaen så kull, hoppas han får mig på bättre humör :)

För en gång skull

Är vaken i tid nu, shit pommes! De trodde jag inte om mig själv. Eller i tid är jag inte vaken precis, hade behövt kliva upp en halvtimme tidigare i alla fall. Nä, nu ska jag fort hoppa i duschen så jag inte kommer på tok försent till skolan idag.

Onsdag

Just innan 7 hämtade Simon upp mig, vi for på nå slags möte vars de var massa grabbar, blev där till typ halv 9. Efter det for vi till stan, där började vi (!) byta baklysen åsånt till hans bil. Sen har vi inte gjort speciellt mycke, men kul har jag då haft. Kändes jävligt bra att umgås med honom, 15 år sen sist typ. 

Innan han skjutsade hem mig så gick jag in på statoil och fick med mig två choklad, muuums. Nu ska jag tvätta bort sminket, sen fortsätta kolla bilder på facebook på en så jääävla snygg kille, åh drömma vidare lite.




Bröllopsbilder

Kom till skolan halv 11, har inte hänt någonting speciellt alls. Sista två timmarna gjorde jag ingenting alls. Skulle skjutsa hem Elina med D's traktor, men har aldrig startat i uppförsbacke. Så fick två kärringstopp, vilket slutade med ingen körning för Ellinor, hehe.

Nu sitter jag och suger på en jätte god godis som pappa har köpt. Maten är på spisen, och jag inväntar att den ska bli klar. Under tiden ska jag leta fram lite bilder från ett bröllop som jag varit på för flera flera år sedan. Efter jag har ätit tror jag att det är duschen som gäller för mig, kanske, får se. Senare idag blir det kanske att umgås med Simon :) Hoppas på det i alla fall, minns inte sist vi umgicks.


Jag är så dålig

Försov mig idag igen, lyckat. Har just fixat mig, ska gå upp och äta frukost nu. Sen kommer bror och hämtar mig, och skjutsar mig till skolan. Slutar 4 idag, usch.

Godadadadam

Nu har mitt främmande dragit, och jag sitter och tuggar på en kola. Fyyyy så underbart gott. Ska hämta ner mitt täcke osv strax, gå på toa, borsta tänderna och sånt, sen spela ett tag och efter det sova :) Säger bara lycka till till mig själv för morgondagens uppstigning.

Våra nya mössor


Min bil är så bra

I bilen satt jag, och hade hunnit backa 1 meter, då bilen la av och vängrade starta igen. Så mamma fick skjutsa mig till skolan, förbannat så trött jag var. Hann somna i soffan en gång under rasten också, levande zombie. På lunchen for jag med mamma och åt, sen skjutsa hon tillbaka mig till skolan. Vilket var helt onödigt, för hade ändå ingen lektion, så bror hämtade mig. Han bara komma hem så fick jag fara igen. Den här gången mot kupan, sprang där i en halvtimme, sen hämtade mamma mig. For hem direkt, och nu har jag just duschat.



17-05-2011

Klev upp i tid idag för en gång skull. Har just klätt på mig, blev leggins, linne, kofta & en sjal. Ska kika bloglovin nu, sen göra mig klar. Har också packat ner skor och ombyte, för ska och springa direkt efter skolan idag.



Mörkbrunt




Håret blev rätt så mörkt, men efter några duschar så går det nog till sig. Är då nöjd i alla fall, det är ju huvudsaken :)

Hej hej hej

Tillbringade kvällen med Sandra & Jocke. Vi delade på en pizza och gjorde inte speciellt mycke :) Ska gå upp och äta lite grillad kyckling med mamma nu, sen antar jag att det är sängen som väntar på mig.




Säg hejdå till det röda



16-05-2011


Lite ledighet, en kärleksaffär, kulturella aktiviteter och nöjen står i fokus den närmaste tiden.

Ge mig sommarlov nuuuuu

Orkar inte med skolan nåmer, allt plugg, tidiga mornar, alla prov, redovisningar, usch. På tal om redovisningar så började jag gråta i fredags i skolan för att jag inte vela redovisa, hehe. Nä nu ska jag fixa mig och äta lite frukost innan jag far till skolan. Har bara missat två lektioner nu på morgonen, no:n börjar 12:30.

Överflöd av korv

Vid 10 for jag ut med Jocke & Sara, planen var att dela på en pizza. Men eftersom allting hade stängt så blev det statoilkorv istället. När den var slut så tog vi med oss LWZ:an + släp till vassara och hämtade hem J's skoter. Har just kommit hem, ska spela ett tag tills jag hoppar i säng och sover till ungefär klockan 8. Godnatt.


En söt Sara & Ellinor förra sommaren ♥

Svar på tal #2

sandra om H&M:
visa allt :(

Men har redan glömt bort allt jag beställde, lägger upp bilder på allt när jag får de :)

Over and over again

Lega i badet en halvtimma, så himla skönt. Har just smort in mig osv. Nu ska jag göra de som står på listan för idag, vilket är dehär. 



Fast innan jag börjar med det, ska jag blåsa håret och klä på mig.

H&M

Klickade just hem en massa fint från H&M och blev 900 kronor fattigare. Känns inte speciellt bra, men ändå känns de hur bra som helst att de kommer landa en massa nytt i min garderob. 



Förstärker min rand

Vaknade vid 1 idag, och vid 2 när jag gick upp för att kissa så var Emelie, Wilja & Niklas här. Så stannade uppe och åt frukost, vilket bestod av en tårtbit och ett glas saft. Nu ska jag gå upp och kissa en gång till efter det gå ut med hunden och sen fara och plocka upp Sandra. Då bär det av att sola.



Dagens vill ha







10 korvar

Kvällen tillbringade jag med Sandra, Jocke & Sara. Vi har grillat korv hemma hos Marcus, spelat kort, varit och snurrat och haft allmänt kul :) Synd bara att de finns korkade människor som bara skämmer ut sig själv :') Kom hem för nån minut sen, ska väl göra mig redo för sängen, sen sitta här ett tag tills jag blir trött. Godnatt.

Björnligan

For till Sandra vid 7, var hos henne ett tag. Sen for vi till mig vars vi fixade och donade med bilen. Skitiga som vi blev drog vi till gällivare. Där stötte vi på Wille & company, snackade med dom ganska länge. Sen när vi väl for så har vi bara tagit det lugnt i princip. Har inte gjort speciellt mycke, men har ändå haft de svin kul. Vilket man alltid iofs har med Sandra :)



Idag har jag hunnit..

  • Käka glass två gånger.
  • Klämma plättar till lunch.
  • Köra traktor två gånger.
  • Simma.
  • Duscha två gånger.
  • Käka pizza till middag.
  • Klämma lite tårta och bulla till det.
Nu ska jag blåsa håret och fixa mig lite, sen fara och hämta hit farmor. Sen så skulle jag nog vara med Sandra idag :)

AAaaAAyeeH

For hem från dansen vid halv 10, har hunnit fika, prata med mamma, borsta tänderna, tvätta bort sminket, borsta håret, klä av mig, klia mig på skallen, packa färdigt badkläderna osv till imorgon, ställa mina 5 alarm & hoppa ner i min mysiga filt. 


Har förresten fått tillbaka min mobil nu, så nu funkar allt som de ska.

Nu ska jag göra någonting i några minuter, för innan 11 har jag bestämt att jag ska vara i säng. Säger lycka till till mig själv.

Chokladbolle

Lyckades försova mig imorse igen, tredje dagen i rad. Elina ringde och väckte mig ett tag efter 8, så skynda mig till skolan då. Har just kommit hem, har haft dans i två timmar. Lite för länge, men vissa gånger var det väl lite sådär små kul. 

Sitter och knaprar på en chokladbolle nu, i väntan på att mamma ska fixa nå mat åt mig. Vet inte vad jag ska göra efter jag har ätit, blir nog bara att vara hemma tills vi ska på nordan och dansa ännu mer.

Sista timmen av onsdagen

Kom hem för inte alls många minuter sen. Tillbringade sista timmarna av kvällen hos Marcus med han, Yonna & Ante. Ska äta min riskaka nu, sen spela lite och efter det hoppa i lådan. Vill ha helg nuuu, orkar inte med tidiga mornar nåmer. Försover mig bara hela tiden.

Far ut, hejdå


Råka försova mig

Sitter med filten om mig och är så jäävlaa trött. Har redan missat två lektioner, och nästa börjar om en halvtimme. Får nog skynda mig dit. Sen klockan 1 till 3 ska vi på nån sak på sjöparksskolan. 

Släpper en tår och ger upp

Försöker tänka framåt.



Kulglass

For och plockade upp Sandra & Jesper vid 3-4. Vi for och köpte kulglass, som vi satt i gällivare och åt medans vi surrade med Andre. Kom hem för ett tag sen, då vart de middag, ska hoppa i duschen nu, sen fara ut med Sandra igen. Vad vi ska hitta på det vet jag inte, får se :)

Igår var de kul
















Igår

Här har ni en film från igår, bombar er med bilder när jag kommer hem från skolan.


Drog failen just


08-05-2011

Vaknade halv 1, legade i sängen ett tag innan jag fick orken att kliva upp, när jag väl var uppe hoppade jag i duschen direkt. Så nu sitter jag här med handuk runt skallen. Bror skrev just att jag ska komma upp, bara för att, han har tydligen nån överraskning? Får klä på mig och kila upp och se vad grabben vill.

Oboy

Tar tillbaka dedär om att ni skulle få se dagens outfit sen, för glömde helt bort att fota, och nu har jag klätt av mig.

Strax efter 8 kom dom och hämtade mig, snurrade bara lite tills vi for till Bergman vars de var massa trevligt folk. Sen for vi och skjutsade B nån stans, och vi andra for till stenbron och checkade läget vars de var en massa fler trevligt folk som hade gjort upp en eld osv. Men for lika snabbt därifrån, hämtade upp B igen, skjutsade lite folk.

Sen blev de bara jag & B kvar hemma hos honom, han åt lite fyllekäk och jag drack oboy. Sen kom A, R & Jimmy dit, så for ut med dom. Kvällen slutade i Alvinas bil med henne, Frisk & B. kom hem för ungefär en kvart sen, och har redan hunnit göra mig klar för sängen. Ska krypa ner under täcket efter jag laddat upp några bilder från idag.







Matpaus

Vid 6 for jag och plockade upp Bergman, vi drog till gällivare en snabbis sen for vi till honom vars de var massa folk. Mamma ringde just och sa att maten var klar, så for hem. Så ska alldeles strax äta, sen fara ut med Bergman, Airas & Rebecca igen.


Mamma & jag ♥

Skumbad

Hoppade aldrig i duschen, utan spolade upp ett skumbad istället. Legade där i en timma, gudomligt skönt. Har klätt på mig nyss, och ska nog blåsa håret åde nu. Ni får se dagens outfit sen, för nu ska jag fixa mig.



Lördag

For med bror till coop för att köpa typ grillolja åt mamma, men hela den lilla resan blev kaos. Så nu sitter jag nere i mitt rum och drygar sönder. Har ingen jävla aning om vad jag ska göra idag, alla har farit bort. Snackade lite med Sara tidigare, så kanske hittar på någonting med henne, de återstår ju att se. Ska i alla fall gå och duscha nu, så jag är redo ifall det blir att far ut.



Hemma igen

När jag kom tilll Sandra så chillade jag bara ett tag tills hon hade fixat klart sig. Just när hon var klar ringde Martin, så vi for och skjutsade honom, sen plockade vi upp Kasper och snurrade med honom ett tag :) När vi släppt av honom for vi till Sara, där Jocke också befann sig. Satt där och spelade kort, åt lite gott och skrattade en hel del. 

Strax innan statoil skulle stänga for vi fyra dit, satt sen i bilen och pratade några minuter. Innan Martin ringde igen, då for vi (jag & Sandra) och plockade upp han & Kim. Snurrade lite, skjutsade hem Sandra, sen skjutsade jag även dom dit vars dom skulle.

Kom hem ungefär halv två, och ska då inte klaga. Kan ju inte precis säga att vi har haft tråkigt, har skrattat hela tiden. Här får ni några bilder från idag.









Ken Ring - Nu måste vi dra

Nu måste vi dra, ja vi ses väl nån dag, jag svär livet blir bättre när man vet vars man ska.

NU DRAR JAG UT MED MIN FINA, HELT UNDERBARA, SNYGGA, BÄSTA, ÄLSKADE VÄN SANDRA! HA EN KUL FREDAG, FÖR DET SKA JAG HELT KLART HA. KAMERAN ÄR MED, PUSS!



Dö spotify, dö




Det är knappast fel på dig, det är fel hur världen är idag


Vattenpolo

Hade bad som sista lektion idag, de är så himla mycke roligare än idrott. Man borde ha det varje fredag! Efter badet for jag med Y och tankade med hennes pappa, snälla dom är ♥ Sen bar det av hemåt, har just ätit upp min goda banan som jag köpte idag. En banan för 4 kronor, de borde man ju köpa oftare? :)

Ska strax gå upp och äta, inväntar bara pappa. Efter det hoppa i duschen och duscha bort all klorlukt. Sen efter det har jag ingen aning om vad som händer, förhoppningsvis hittar jag på någonting roligt idag :)

Påfyllning

Låg halvvaken vid 7 men piggnade till när jag fick sms, klev upp direkt och nu är jag redan klar. Funderar ifall jag ska åka redan nu så kan jag tanka innan skolan, och kanske köpa ett refillkort. Har verkligen ingen lust att tanka, men kommer 1 mil till typ.. Så kanske är dags? Jo, vi kör på de. Springer upp och borstar tänderna nu, sen far jag. 



Fronda - Underbar

Slutade 4 idag, kom hem först närmare 5, och då slog jag igång resten av filmen som jag råkade somna till igår. Sen började jag och pappa lasta in lådorna som kom idag, fixade och trixade med det, drog kablar och de som behövdes. Så nu har mitt ljud förbättrats ett gäng mycke, känns lagomt niiiceee. 

Tog en matpaus däremellan, och vi blev klar mellan 8 & 9. Då for jag ut med Yonna en sväng och bara tog det lugnt :) Ska tvätta bort sminket nu, sen packa färdigt min väska för imorgon med badkläder osv. Efter det hoppa i säng och försöka sova så många timmar som möjligt.



Leopard & sömmar




Kände att jag behövde dela med mig av dehär bilderna











Haha, Yonna satt självutlösare på kameran och trodde den skulle ta en bild, så tog den tio! Ni kanske märker hur kul vi hade åt de? haha, garvar ännu fast det var nån dag sen.




LOVE YOU! ♥

Svar på tal

. om Omval:
vad har du för betyg? man ser inte^^

Just nu har jag 155 poäng.
VG i teknik, IG i kemi, resten har jag G i.


Omval



Får se vad det blir, med mina poäng så kommer jag ju inte in på nånting.

Onsdag




Hade först på mig detta, men mina lår som i mina ögon blir för stora när jag sätter mig ner, fick mig att byta till leggins istället. 






På tal om ingenting så ska jag springa upp snabbt ta en alvedon, sen fara till gällivare med min söta mamma & helt underbara hund :)

04-05-2011

Råkade försova mig imorse, vaknade halv 9 av att jag fick sms, så ställde nytt alarm och somnade om. Nästa lektion börjar halv 11, så far till skolan tills då istället. Ska börja leta nå kläder att slänga på mig nu, sen kanske få i mig en macka eller två. Efter det är det nog dags att börja rulla mot skooolaaan.. Slutar 4 idag, vilket mörker.



Prickigt



End of days

Slutade skolan strax efter halv 2, påväg hem stannade jag & Danne vid skolan så fick jag köra hans traktor en sväng, haha, fyfan va kul de är :) Sen for jag hemåt och har suttit sen dess och pratat med Duvmo & bror och fikat lite riskakor, kakor och saft.

Sen när mamma kommer hem med hunden, då ska jag ta och klippa honom litegrann, sen efter det hitta på någonting med Y. Antingen blir det nog att vara med Marcus, eller så hittar vi nog på någonting med Simon tror jag, min plan i alla fall.


07:07

Har just duschat, nu sitter jag här med mjukisbyxor, bh & en handduk på huvudet. Hittar ingen tröja jag vill ha på mig idag, faaaaaan. Tror jag byter till leggins och tar en stor mysig tröja istället.. Får se hur jag gör, har inte all tid i världen att tänka på det.

Slutar tidigt idag, redan vid 1-2 :) Då blir det att fixa och trixa med vovven, ett måste! Nä, nu ska jag hitta nån tröja att ha på mig, hejdå.

.

Sitter hos Yonna nu och väntar medans hon äter, snodde en godis av henne som jag ligger och suger på. Idag har jag & Y hunnit vara och lämna in våra mobiler på rep, såklart fick hon en mycke bättre mobil än mig. Jag fick en nokia utan ens kamera, haha. Men den duger :) Nyss innan vi for från mig så klickade jag och pappa hem två lådor, vars jag ska sätta i 6,9or, sen ska vi köpa en bas också inom snar framtid. & kanske sätta två små högtalare i dörrarna, niiiiceee!

När Yonna har ätit klart ska vi fara och handla lite åt mamma. Sen åka hem till mig och invänta min kusin, då ska jag slinga hennes hår. Efter det väntar förhoppningsvis någonting kul. Nä nu har Y ätit klart, så nu far vi.



Andra maj

Hade det inte överdrivet svårt att kliva upp idag. Klev upp för en kvart sen och har bara hunnit klä på mig och packa väskan. Ska gå upp och ta en macka, sen borsta tänderna och fara till skolan och ha idrott i en timma. Tråååååk.. Slutar vid 3 idag, måndagar är rätt chill.



Söt123


Fastnade som chaffis

Jag tar det snabbt och kortfattat, jag har tillbringat hela min kväll i bilen med störtsköna människor! Bättre dag hade jag inte förväntat mig :) Slutade kvällen med två helt okända människor, vet inte hur dom kom in i bilden, men kul var det i alla fall. Nu ska jag tvätta bort sminket, sen försöka sova. Är inte ett dugg trött, men behöver så mycket sömn som möjligt.





RSS 2.0