Myser med min sjukling

Sitter i soffan och myser med min fina hund lite extra nu när han är nyopererad. Han sparkar mig titt som tätt med foten, det irriterar väl honom. Men mig gör det ingenting, han är bäst i alla fall. Ska nog slänga mig i duschen nu, sen hoppas på att Ronja & bror min kommer tillbaka så jag får lite sällskap.

Allt bra

Allt är okej med vovven, han mår perfekt! Han har även blivit pappa till två små tikar idag, en mörkbrun och en ljusbrun, så fiiiina! Ni får en bild på Charlie så länge, puss.



Beställde lite skal

Sitter ännu hemma i soffan i väntan på att vi ska få hämta vovven, men dom ringer aldrig.. Har beställt två nya skal till min telefoooon under tiden, naajs! Har även fått hem mitt smyckesträd idag, så nu ska det fixas lite i mitt rum. Men nu ska jag fortsätta vänta på att klockan ska gå så vi får hämta hem honom nån gång.. ♥

Heeelg

Idag hade vi inte alls lång dag, typ en timme i verkstan vars vi inte gjorde nånting. Så nu har jag helg, för vi har inge skola imorgon. Sitter hemma nu igen efter att ha varit ut och snackat med Jocke en sväng. Älsklingsvovven är hos veterinären och har blivit opererad, dom ringde nyss och sa att allt hade gått bra. Väntar på att vi ska få fara och hämta hem honom, skuttisen ♥
 



Björn

Idag hade vi skola en kort stund, lyssnade bara lite på vad några hade att säga. Sen har jag hunnit vara med Viktor på staaoon en sväng, och for sen ner till Jocke och var med han, Malin & bror. Sen har vi bara varit och snurrat ett bra tag jag, Malin & Jocke och bara pratat, så mysigt och skönt. 

Nu ska jag läsa bloggar, sen slänga mig i säng och sooovaaa! Imorgon börjar skolan mer på riktigt, de vill säga att lektionerna börjar, de inviger vi med verkstad, meeeeed Maliiiiin! Weeeh, godnatt.

Ps. Jag ska köpa en björn. 

Kuuuuul dag

Idag var vi ledig från skolan, så jag har umgåtts med Ronja i princip hela dagen. Vi (eller rättare sagt Löwe) förde raggen till malmberget idag, och kul har vi haft! Så vi har fått skratta, även skrika och slåss. Senare mot kvällen hoppade vi alla i en och samma bil och snurrade runt lite. Nu väntas sängen och tidigt uppstigning imorgon inför andra skoldagen. Godnatt!

Måndag

Har tillbringat den här dagen mestadels hemma också, så är det om du heter Ellinor Gundmalm. Var ut en sväng, sen for jag hem och då kom Sebastian & Natalie förbi så satt och surrade med dom en sväng till jag for ut igen. Då jag hamnade och vara med Markus & Simon en sväng, och nu är jag hemma igen. Sängen väntar på mig, godnatt.

Kikar på skal

I väntan på mat sitter jag och dregglar över alla snygga skal som finns. Åååh, vill ha! Ska fråga mamma om det kanske inte är helt omöjligt att jag kanske skulle kunna få klicka hem nått.
 

Första skoldagen

Fyyyyfaaaan va kallt de är!! Har ju varit en isbit hela dagen.. Gick till och med med dunjacka, vantar, mössa & halsduk när jag var ut med hunden och ändå frös jag..

Har i alla fall ganska nyss kommit hem, sitter och målar mitt schema, haha. Var ändå relativt kul att skolan började igen, säger jag nu efter en dag.. Nånå.


Idag har det inte hänt mycket alls, har varit ut nån sväng bara. Annars har jag bara varit hemma, har tillbringat rätt mycket tid framför datorn för ovanlighetens skull! Därför har bloggen bytt utseende.

Nu hade jag tänkt gå upp och äta lite kvällsfika sen krypa ner under täcket till någon film och försöka somna i tid så jag inte är vråltrött när alarmet ringer. Puss från mig och vovven.


Så jävla kul vi har haft det, alla tokiga grejer vi gjort, alla gånger vi skrattat tills vi börjat gråta, när vi sjöng och dansade i bilen så vi fick huvudvärk och fick tigga alvedon av Tommy, sommaren i piteå förra året, alla hårfärgningar, galenskaper i garaget. Är så jävla glad att jag träffade dig min fina vän. Nu med en tår i ögat får jag önska dig all jävla lycka i världen och hoppas du har det förjävla bra där borta och inte glömmer bort mig. Älskar dig finaste bästa vän ♥


Sällskapsspel med Olivia, Julia & Viktor


Ännu mer shopping

Efter middagen for jag med mamma på stan och letade lite grejer till mitt rum. Slutade med en hylla och en rosa liten korg! Kan bjuda er på bilder när vi fått upp allt nytt för er som är intresserad, hehe. 

Nu ska jag byta om till nå finare kläder och trixa lite med sminket och se om det blir nå bra, sen får jag se vars vindarna tar mig.

Nätshoppar

Har vaknat vid halv 12 ungefär, men ligger ännu kvar i sängen. Har beställt lite grejer från nelly nu såhär på morgonen, och igårkväll beställde jag ett smyckesträd, fin fint!

Nu ska jag kliva upp och få i mig nå frukost, sen dammsuga på övervåningen och sen återstår det att se vad som händer.

Idag har jag som sagt hunnit med en vända på stan med mamma & pappa, plus middag med hela familjen på thai!

Sen har har jag umgåtts med Sumpen hela dagen. Nu ligger jag i sängen och fixar med Bellas bloggdesign :) Och äntligen har klockan kommit upp på väggen efter 9 månaders liggande på golvet.. Nu ska bara sista kroken upp till vänster om klockan så är jag nöjd!


Skräckfilm och skog

Har just landat i sängen efter att ha varit hos Jonte mitt ute i skogen och kollat skräckfilm. Gissa om jag var rädd? Började till och med gråta, haha..

Men nu är disney channel på, så då är det lugnt, inge mer läskigt så ska det nog gå bra med sovandet. Imorgon upp innan klockan 2 för att fara med päronen och köpa grejer till mitt rum för att fixa lite, godnatt!


LIIIILAA!

Nu har jag äntligen fixat tillbaka mitt hår lila! Åh så jag älskar att ha nån rolig färg i håret!! Undra vad som kommer här näst, grönt igen? Rosa? Äh, ni får en dålig bild på mitt lila istället, puss.


Upp och hoppa

Ligger ännu kvar i sängen, har ganska just vaknat. Julia ringde för några minuter sen också, så ska ta mig upp och hoppa i duschen. Göra en förändring med mitt hår, sen blir det att ringa upp Julia igen och hitta på någonting. 
 

Haha, gammal bild från mars på Julia, Jonte & mig.

Godnatt

Efter att ha legat i sängen till 5 på eftermiddagen tog jag mig ut och for till Anton & Sofia vars Sumpen också var. Det slutade med att vi + Jocke for till skaulo och köpte en volvo som vi sen for och körde lite med tills vi for hem.

Har lagt mig i sängen nu och känner mig lite trött, otroligt nog. Ska slå på tv:n och hoppas det finns nån vettig film eller nått program som man kan somna till. Godnatt.

Tidigt på morgonen

Idag har jag hunnit med frukost/lunch/middag på nittaya med bror, Markus, Jocke, Ronja & Lina. For sen till Malin med J & b, hann förbi ica och köpa onyttigheter, och förbi Ronja vars hon och Kadja befann sig.

Men kvällen slutade hemma hos oss med Jocke & Ronja. Än är jag vaken, pigg är jag också, illa. Men alla har farit iväg, så ska väl försöka sova.


Fredag

Sitter i mitt rum just hemkommen efter en sväng ute med Jocke, bror, Ronja & Markus. Innan de for jag med Sandra till Adam vars vi tillbringade några timmar med alla fyllon.

Nu tänkte jag tvätta bort sminket, men hade fan inga bomullstussar och orkar inte gå upp, så bjuder på några vackra och mindre vackra bilder från ikväll istället!


En liten tripp

Kan ju uppdatera här litegrann nu, är ju som några dagar sen sist. Kom hem från piteå i söndags, och sen dess har det inte hänt något speciellt bortsett från idag.

Vid 1 lämnade jag gällivare med Jonte & Sumpen för att fara vidare mot vindeln. Efter lite kikande på en bil men inge köp besökte vi lycksele och arvidsjaur och kom hem för lite mindre än en timma sedan. Så en tripp på 90 mil ungefär i onödan, men kul hade då jag.

Nu kollar ögonen i kors, så ska stänga av datorn och sova, slå av ljudet och vibrationen på telefonen. Så jag förhoppningsvis får sova ut ordentligt, godnatt!

Drar vidare mot havsbadet


Nolia

Kom till piteå vid 11 tiden och har sen dess varit på nolia och kikat, har köpt mig lite smått bara.

Nu är jag och hunden i bilen och vilar upp oss lite samt äter mellanmål. Ska nog strax vandra tillbaka in på området.


Luleå

Ligger i sängen nu och är så jävla mätt. Efter några timmar på stan och massa shopping kurrade magen som aldrig förr, så jag vräkte i mig tre (!!) paltar.

Har checkat in på luleås camping och ska sova här en natt, sen först imorgon drar vi vidare till piteå.


Ett nytt försök till att säga godnatt

Det blev inge godnatt för min del. Efter filmen och chipsätandet tills jag fick ont i magen drog jag mig ut på stan och socialade mig med mina fina vänner. Nu har kommit hem igen och lagt mig i sängen. Ställde just alarmet på 9, så det kommer nog bli en tung morgonen för mig imorgon, för än kommer jag inte somna. 

-

Nu har jag laddat upp med chips, dipp & dricka. Väntar på att filmen ska laddas ner klart, sen ska jag mysa ner mig i sängen och trycka i mig allt gott. Ganska skönt med sånahär kvällar, men ändå tråkigt att tillbringa sista kvällen hemma innan vi dammar till luleå/piteå. Men så kan det bli, godnatt.

Packar inför piteå


Måndagen

Idag har jag bara legat hemma i princip hela dagen, en vända med hunden och ett besök på konsum. Sen tillbaka till soffan. Min hals har börjat strejka, den gör på tok för ont. 

Men efter alldeles för många timmar i soffan hoppade jag i min bil och for ut på stan. Vilket resulterade till kaffe hos Sumpen med han, Markus & bror. Sen även förbi katterna och släppte in Tigra. Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas på att min hals blir bättre.

Soffhäng hela dagen


Godmorgon

Nu har jag vaknat till liv, fast jag ligger ännu kvar i sängen. Känner mig otroligt trött efter mina endast 9 timmars sömn. Så hade gärna somnat om. Men då var det ju så att jag är överdrivet kissis och ganska så hungrig. Så nu ska jag ta mig upp. Godmorgon världen.


Godnatt från mig, jobbig kväll, punkt


Mobilbloggar

Idag har jag hunnit med en hel del känns det som. Har hunnit förbi Kasper där jag klippte honom, for sen hem och käkade & spenderade lite tid med min fina familj :) Följde sen med bror & Ronja (efter många om och men) på jysk och lite andra ärenden. Sen med mamma på återvinningen och kiosken. Därefter promenerade jag ner till Sumpen och var med han, Barre & Jonte. Nu ligger jag redo i sängen för att sova med disney channel på tv:n. Blir lite konstiga slarviga inlägg nu, men mobilbloggar och förstår mig inte riktigt på de.. Godnatt!


Redan augusti

Ligger ännu i sängen, har vaknat för bara nån minut sen. Hörde nyss att pappa höll på med min bil där utanför, så ska nog kliva upp och kika hur de går.


RSS 2.0