Fifan


Aj

Vaknade klockan 3 efter 11 timmars sömn. Klev upp och proppade i mig 3 korvmackor & lite flingor. Sen har jag legat och kollat tv med pappa i ett tag nu, och fikade just en bulla och en kopp kaffe.

Har äckligt jävla ont i varenda kroppsdel, antar att det är från skoterturen igår. Usch va hemskt, kan knappt röra mig känns det som :( Men snart hoppar jag i duschen i alla fall och duschar bort smärtan, sen får man se vad som händer.

Överallt

Övningskörde till Natta och hamnade väl där kring 6 tiden. Tillbringade nån timma där med några folk, sen for vi vidare till Oliver. Efter att vi lämnat hans lägenhet har jag hunnit vara lite överallt med Jonte, Jonas, Sumpen och ja alla dom. 

Har i alla fall just kommit hem efter många om och men. Är äckligt jävla trött, och glad är jag inte heller precis. Ingen aning om varför jag blev såhär. Men livet suger många gånger per dag. Godnatt.

För att det var ett tag sen

Vem pratade du senast i telefon med? simon.

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? mamma & pappa :*

Vem sov du med senast? robin.

Vem såg du full senast? natta, tror jag?

Vem vet allt om dig? ingen.

Vem kysste du senast? robin.

Vem kramade du senast? jonte tror jag.

Vad blir ditt namn baklänges? ronille.

Har du gjort en snöängel i år? nä.

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? en natt.

Har en dröm gått i uppfyllelse? ja.

Tycker du att sengångare är söta? vad är en sengångare?

Har du någon gång testat karate? nej.

Minimorötter eller pommes frites? pommes.

Vad längtar du mest till just nu? våren & sommaren.

Har du haft vattkoppor? de tror jag.

Vad drömde du inatt? de minns jag inte.

Vad åt du senast? nudlar & en korvmacka.

Vad har du för färg på ditt påslakan? rosa.

Bikini eller baddräkt? bikini.

Är du mörkrädd? ja.

Har du någon gång haft på dig ett par trosor? ja.

Tänt eller släckt när du ska sova? släckt.

Godaste drickan till frukosten? sprit.

Har du spelat tjej i en teater? jo.

Duscha eller bada? duscha.

Har du gråtit i skolan nån gång? ja.

Sjunger du på toa? nej.

Är du höjdrädd? ja.

Vad var det senaste som fick dig att skratta? ida & sofia.

Pratar du med personen du kysste senast? nej.

Har du sett din bästa vän gråta? ja.

Har du fått någon komplimang idag? jo.

Vilka språk talar din mamma? svenska.

Vilka länder har du bott i? sverige.

Senaste piercingen? läppen.

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? idag, tror jag.

Har du däckat/spytt för att du druckit? jo fifan.

Har du täckt någons hus med toalettpapper? nä.

Suger det här? haha överdrivet mycke.

Har du varit på stranden? ja.

Har du haft en stalker? nae inte vad jag vet.

Minns du din/dina musiklärares namn? ja, de jag hade i 9an iaf.

Hur bra är din syn? typ inte.

Har du varit på ett party? jå.

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? nä :S

Har du varit utomlands? finland?

Var är dina syskon just nu? på jobbeeet.

Vilken tid gick du upp i morse? just efter 9.

När var du riktigt sjuk senast? slutet av november, vem bryr sig? :)

Har du färglinser? nej.

Vad gjorde du kl 2 inatt? sov.

Vad ska du göra efter det här? duscha, fixa mig & sen draa pååååå nå partaaaj.

Asnajs

Vaknade redan klockan 9 av mig själv, så tog mig upp direkt och åt lite frukost. Sen hoppade jag på skotern och så bar det av till nå ställe jag inte minns namnet på. Var ganska mycke folk där, grillade och bara hade det skönt. Kändes perfekt att tillbringa en solig lördagsmorgon 5 timmar ute med skotern. 


Tjuvfota pojkarna som försökte dra lös ski-doon.

Nu när jag är hemma igen så ska jag smälla i mig nudlar eller nått. Sen ta en dusch och göra mig klar. För ikväll väntas nog en massa roligheter ifall planerna inte blivit ändrade.

Lite mer skoter

Direkt jag kom hem från skolan så blev det att fara med skoter en bit bort vars bror hade fastnat. Drog lös han och sen for vi hem. Faaaaaaaaaan vilket härligt väder de var!!!


Har just käkat middag i alla fall, som bestod av två hårdbrömackor och ett glas saft. Ska fixa till mig lite nu så jag inte ser helt ut som ett lik, sen invänta att Julia ringer så får man se vad vi hittar på.

Skoter

Nån gång efter middagen hoppade jag på fetingskotern och drog till sikträsk med Jonte & Sumpen. Eller ja, + Babe, henne får vi inte glömma! Väl framme värmde vi oss hos J tills vi drog oss mot stan med bil. Har just kommit hem och slängt av mig alla kalla & blöta kläder. Myser i en stor tröja bara. Men nu ska tvätta bort sminket nu, sen lägga mig i sängen och kolla tv tills jag slocknar.

Onsdag


Nyfärgat & tusen gånger bättre




Dåligt slut på veckan

Den här dagen har varit allt ifrån bra. Började dagen med att vakna alldeles för tidigt, hade ont i hela kroppen, var hungrig, ont i halsen, ja. Tog mig lite te på morgonen, och det kändes lite bättre. Sen till middag åt vi nå äckligt, så det fick mig på sämre humör. Sen kom bror hem och vi fikade han, jag & mamma.

Vi började disskutera massa vilket slutade med att jag började gråta. Har inte varit så här ledsen på jag vet inte hur länge. Orkade verkligen inte vara hemma, så ringde Broberg och for ut med honom. Efter att ha fått prata & gråta ut ett bra tag så kändes det mycket bättre. Nu är jag hemma igen, vilket inte känns lika bra. Men ska försöka göra det bästa av situationen.

Kikade in en snabbis

Kom just hem efter att ha varit ute med T, L & N. Tänkte slänga mig i sängen direkt, är helt död efter så lite sömn inatt. Men då var datorn igång så kikade in här en snabbis. Men ska krypa ner under täcket nu och försöka sova ut, väcker nån mig så bryter jag ihop.

Lite smått om gårdagen

Gårdagen spenderades hemma ett flertal timmar tills jag, Löwe, Jonne, Tim, Marcus & Natta for ut. Blev sen kvar hos Robin när alla andra for hem, och åkte istället hem med bror vid 9 på morgonen.

Slocknade näst intill direkt jag kom hem, fyfan vad trött jag var. Vaknade vid 3 av att det ringde, så sen dess har jag bara legat och kollat sex and the city hela dagen. Ska kolla ett avsnitt till nu, sen blir det duschen och efter det höra av mig till Natta.

Minimorsa

For ut med Löwe och uträttade lite ärenden, sen tog jag en varm och skön dusch. Efter duschen började jag diska, städa, plocka undan osv. Gör ALLTID det när mamma & pappa är borta, vet inte varför, ganska konstigt. Men jag tar väl över mammas roll eller nått, inte vet jag. Lite kul, he. 

Ligger i fotöljen nu med musiken på högsta volym och sjunger. Men ska alldeles strax gå ner till tvättstugan och slänga i lite byxor & tröjor i tvättmaskinen. Flitigt.

Heeeeelg

Har just anlänt i sängen efter en lugn skoldag. Har varit ute och sopat av min skrutt och satt i motorvärmaren ifall att jag skulle få för mig att behöva fara någon stans. Har kört ungefär två gånger under tre veckor, ganska skönt att vara undan från den ibland.

Vet inte riktigt vad som händer idag, Natta ringde för nån minut sen också, så får se vad denna fredag har att erbjuda. Ska till och börja med ta en dusch, sen bara dö av tystnad här hemma ett tag. Underbart skönt att vara själv hemma, ibland!!!! Några timmar går bra, men usch när man är hungrig och under nätterna. Då hatar jag att vara ensam hemma. 

@ korvs

Sitter i brors säng med bror & löwe vid sidan om. Är deperimerad över pengar, skolan och allt skit. Som tröst tänker jag nu beställa hem massa kläder & kanske några skor ifall jag hittar. Det kanske får mig på bättre humör!


Godnatt från mig




Efter middagen tog jag med mig vovven ut på en liten promenad. Väl hemma igen väntade ett varmt och skönt bad, + lite plugg i samma veva. Nu har jag lagt mig i sängen och tänkte kolla sex and the city tills jag slocknar, vilket nog är ganska snart. Så godnatt.

-

Vill inte vänta längre, orkar inte vänta längre.
Låt det bara ske nu direkt.

Håret efter några tvättar


Dags att smälla i en till lila färg, och försöka att inte hälla ut halva så den
räcker till hela håret. Så snart hejdå till det ljusa/gråa!

Jag drar



Alla hjärtans dag

Min arm mår bättre för varje dag som går, till er som undrar och bryr sig. Skolan går ganska bra, redovisade för hela klassen idag & fick C (VG) på matteprovet. Nöjd över mig själv är jag då.

Nu ska jag byta om och försöka platta håret, finns inte så mycke annat att göra i väntan på att skoterkursen ska börja. Sista dagen idag, skööönt! Jo, förresten, måste bara visa vad jag hittade när jag kom hem + en tårta i kylen. Så söt mamma jag har ♥


Skoterkurs

Sitter nu hemma i soffan efter att just ha käkat middag. Väntar på att mamma ska komma hem så hon kan skjutsa mig till skoterkursen. Kul att sitta där i 2 timmar, eh nej. Men det är de värt i alla fall. Nu ska jag springa och kissa så kanske mamma har hunnit komma sen.

Slutade med akuten

Slaggade hos Julia igår till idag, och på morgonen fick hon fnatt och skulle ha med mig på dundret. Sagt och gjort, dit for jag och min gula snowboard och kvaddade första åket. Så gav upp åkandet och chillade i fiket åde med Löwe, bror, Duvmo & min förbannade onda arm istället.

Kom hem vid halv 5, men hann bara hem så for vi till akuten direkt. Där har jag tillbringat denna söndagskväll, inte det roligaste precis. Hem från akuten kom jag i alla fall med en ännu ondare arm & flera piller rikare. + en grön blommig ring av Sandras mamma  för att hon tyckte jag var så duktig ;) 

Men nu efter att ha skrivit detta långa inlägg enbart med höger hand så hade jag tänk gå upp och äta middag. Med tanke på att jag bara ätit yoghurt & en macka på hela dagen borde jag ju vara hungrig. Men de är jag inte, pillrerna kanske mättar??

Svar på tal #7

sandra om Blev lila överhår & svart underhår:
blev det bra? :)

Njaae, spillde ut halva lila hårfärgen.. Så fick snåla som fan med den, så är ganska ljust på vissa ställen. Men ska kolla om jag hittar nån till lila färg så ska jag smälla i den. Annars jätte nöjd! :)

Blev lila överhår & svart underhår


Experimenterar lite


Today


Helt onödigt

Vaknade upp redan klockan 8 helt pigg, så passade på att kliva upp så jag hann duscha och äta frukost för en gång skull. Sen for jag ut med mamma och övningskörde en sväng innan jag skjutsade mig själv till skolan, hehe.

Hittills har det inte hänt mycket i skolan, haft matteprov som förövrigt gick jätte bra tror jag. Sen har jag hunnit äta i skolan också, fjärde gången!! 

Nu sitter jag på svenskan och har ingen aning om vad vi ska göra. Har redigerat klart min argumentation grej, så is nog inte göra något mer för idag. Om en halvtimme har vi industri-teori, inte alls taggad. Men har inte varit där på två veckor, så tror det är dags för mig att gå dit nu. 

Övningskör för fullt

Skolan var rätt lugn idag, trots att jag började må jävligt dåligt efter lunch så kämpade jag mig igenom hela dagen. Mamma hämtade mig vid 3, plockade upp pappa, sen körde jag till gällivare, for och fikade, sen körde jag hem. Hehe de är så kul att köra.

Nu ligger jag i sängen med huvudvärk, går inte att beskriva hur jävla ont det gör. Hellre har jag världens jävla förskylning, hosta och hela köret istället för huvudvärk, finns fan inge värre! Ska slå på nån film nu och försöka få tankarna på annat. Hejdå.

En del

Bestämde redan igår att jag skulle skippa skolan idag, så har bara legat hemma hela dagen. Men nu såhär till eftermiddan så blev jag jädrans pigg av mig, så tog mig upp för att laga mat, trots att mamma stod bredvid mig och själv lagade (men är man kräsen så är man), & nu har jag hunnit ta en dusch också.

Så sitter här med musiken på hägsta volym, onepiece, handuk på skallen och inväntar att pappa ska komma hem. Om det blir enligt planerna så ska vi ut och övningsköra. Sen imorgon väntar skolan för min del.

People




People with blue and green eyes are hyper and love to laugh.
They tend to be quiet at first, but once you get to know them they never shut up.
They're loyal and like long, committed relationships.
They make amazing friends.

Never

Never give up on someone you can't go a day without thinking about.

Now I know what I really want

With everything happening today
I don't know whether you're coming or going


When it all happens
I don't know whether you're coming or going

Lite skitsnack

Har haft skola i 15 minuter idag. Sen resten av dagen har jag för det mesta spenderat i soffan, har knarkat alvedon, sovit, kollat oc & sovit lite till. Har helt enkelt inte haft nån ork till någonting, ganska skönt det också ibland.

Ska be mamma göra oboy åt mig nu och sätta grädde i, så halsen får lite varmt i sig. Sen ska jag nog gå och sova, så är jag utvilad till imorgon. Då väntar nämligen jokkmokk med Löwe, Julia, Carlén & Natta :)

Jag är alltid packad som en fjortisbrud


RSS 2.0