Det blir svårare & svårare


Endast helguppdatering

I fredags smet jag & Julia från gällivare med tåget och hoppade av i boden. Så har tillbringat hela helgen där hos Helmer, lagomt jävla äckligt underbart att komma bort från gällivare.



Så på fredagen gjorde vi i princip ingenting, åt god mat, fick besök av tre gällivarebor, sen.. Somnade vi? Lördagen tog jag & J en tripp till stan, slösade upp alla pengar på H&M, gick sen vilse på vägen hem, vi är bra. Sen åt vi litegrann när H kom hem, och därefter kom David och vi tillbringade bara kvällen i lägenheten.



Söndag.. Klev upp, duschade, diskade, gick och åt frukost, tillbaka till lägenheten, kollade film, spelade kort osv. Sen var det dags att fara tillbaka till tåget. & nu när man är hemma igen känns det som att man aldrig varit borta, illa. 



Löwe & bror plockade upp oss från tågstationen, så har tillbringat denna trista söndagskväll med dom filurerna. Ligger nu i sängen och håller på att dö av trötthet, helt sjukt vad äckligt trött jag är. Så ska slå av datorn och sova nu, godnatt.

Ordning på livet

Den här helgen har varit både mysig & bra. Fredagen spenderades mestadels i garaget med Crille & Bergman tills vi tog oss ut en timme eller två.



Lördagen ringde Bullis och väckte mig vid 11-12 någon gång. Slängde i mig nå käk och klädde på mig sen bar det av till stallet. Hoppade upp på hästryggen för första gången på nästan tre år. Tillbringade sen resten av dagen med henne, sjukt kul man kan ha med den bruden.


Jag chillar bara lite.



Idag
vaknade jag av mig själv vid 11, helt utvilad, satan de var skönt. For till stallet vid 1 ungefär, fixade och donade, googlade på hur man spänner sadelgjorden på en westernsadel, haha! Sen blev det en liten tur på banan. Tog modet till att trava & galoppera idag, eheee. Sjukt kul. Satan jag saknar verkligen ridningen. 



Aaw, såå sööööööt ♥

Väl hemma från stallet blev det middag, sen en lång jävla stund i badet. Blev en drös med funderingar. Nu jävlar ska jag ta tag i både det ena och det andra! Ligger i alla fall i min renbäddade säng just nu och ska inom två röda slå på ett avsnitt OC och somna till det, är sjukt trött fast klockan är så lite. Skönt det hade varit att få sova ut. Natti natti :)

Måste dela med mig

Har börjat sköta skolan mycket bättre nu än förut, ingen frånvaro på hela den här veckan, har redovisat (!!) idag på naturkunskapen, sist jag redovisade var i 7an. Inte för att det var för hela klassen, utan bara för läraren. Men det är ett stort steg för mig. Är fan stolt över mig själv. Har faktiskt ätit i skolan två gånger den här veckan också, sist jag åt i skolan var väl kanske i 8an nån gång?

När jag kom hem så skottade jag till och med gården, eller den där snökanten som kommer när dom plogar vägarna. Jag har plockat undan disk, diskat lite förhand och slagit igång diskmaskinen. Gjorde också frukost imorse, vet inte vad jag har slagit huvudet i, men är ju inge negativt i alla fall.


Har hunnit träffa Kalle, Helen, Melwin & Filip en snabbis idag också. Senast var väl i somras, alltid kul att få träffa dom. Idag är fan en bra dag! Skadar ju inte heller att det är fredag & helg, fan va underbart. Nu fattas bara en sak så skulle livet bli helt underbart. 

Knas



Har ingen blogglust nu för tiden, därför blir det inga uppdateringar här. & jag började med en ny design för någon dag sen, men gav upp innan jag hade gjort klart den. Därav också en anledning till varför jag inte is blogga, tråkigt med halvtaskig blogg. Ni förstår kanske.

Varav bilden ovan så hade jag rätt så tråkigt hemma på lunchen igår, så jag målade vårat nya schema, som för det andra är helt bra. Skolan rullar väl på som vanligt också, har inte skolkat en enda gång den här veckan, bara nån enstaka sen ankomst. Stora framsteg för Bacco.

Men nu väntas några mysiga minuter i soffan med min alldeles underbara vovve och en cola i handen (som jag fick av en snäll Max) till nått avsnitt OC. Tillbringar väl dagen så tills det finns något underhållande att göra en dag som denna. Puss, vi hörs nån gång i framtiden.

Långt inlägg utan bilder

I fredags kom Helmer till gällivare, därför jag inte har haft tid för bloggen. Tillbringat hela helgen med honom istället medans han har varit här. Har myst på hela helgen, varit med B & C en sväng, tittat film hos Julia med henne & H, snurrat på stan, träffat folk, umgicks med J & Löwe idag, och inte fan vet jag vad vi gjort. Men nu är helgen slut och han har farit hem.

Ligger redan i sängen vilket jag tycker är väldigt duktigt gjort för att vara mig. Ska ställa alarm nu innan jag glömmer bort, sen slå på ett avsnitt OC och försöka somna till det. Känner mig rätt så trött idag trots att jag somnat relativt sent ihelg. MEN att godnatt.

Födelsedagsfirande

For med Kasper efter skolan och köpte bland annat hårfärg, och nyss har jag kämpat med att dra slingor ut hättan helt själv, fan va jobbigt, ingenting jag tänker göra om precis! Sitter nu med blonderingen i i alla fall, när jag ska skölja ur det tar jag en dusch i samma veva och gör mig klar så jag kan fara och gratta Yonna.


Skärpning

Har just fikat lite kvällsfika efter att ha varit ute med C & B, ska gå upp och borsta tänderna nu sen antar jag att det är sovdags för mig. & lat som jag är så orkar jag inte heller gå ut och sätta i motorvärmaren i timern och sen in i bilen så den startar imorgon. Så ingen bil blir det för mig till skolan. Men fixade skjuts i alla fall, så jag slipper gå.

Måste skärpa mig, sluta vara så jävla lat och göra någonting själv nån gång. För det kommer ju faktiskt en dag då jag flyttar hemifrån (förhoppningsvis) då mamma & pappa inte kan göra allting och lite till till mig. Så ja, ska försöka på en skärpning nu.

Nothing with your life


Slingade håret igår



& här har ni resultatet. Nån slingning till så blir det nog fina grejor! Seeeeen, liiiilaaaaaa!

Matte

Lyckades försova mig idag, är ju inge nytt precis. Sitter i alla fall på matten nu, läraren babblar om nå promille åh blablabla, fattar ingenting. Har lunch kvart över elva i alla fall, då ska jag hem och gå ut med vovven. Kanske jag får i mig nå mat också, för hungrig är då nått jag är. Nu ska jag fortsätta lyssna på vad han babblar om och försöka fatta nånting. Åsså ska jag slå alla jobbiga som hela jävla tiden ska hålla på, damp.

Hehe hej

Efter skolan (som var helt jävla värdelös och jag är totalt jävla less redan) så skjutsade jag hem E & J, for sen till Julia. Vi klickade hem varsinna täckbrallor från junkyard, sen åt vi och for på intersport. Där hittade jag en jacka som jag tyckte om, så la undan den så blir det att fara och köpa den imorgon. Sen for vi till mig just efter 6, vart irriterad och la mig i sängen. Somnade direkt och har just vaknat av att Julia skulle fara hem. Snäll vän som sover typ 3 timmar, hehe hej. Nu ska jag fika en macka eller två, sen gå och lägga mig igen, helt sjukt vad trött jag är.

Knasigt

Har börjat bli trött nu trots allt. Men måste måla naglarna innan jag kan lägga mig ner och sova, knas. Måste även springa upp och borsta tänderna. Mitt hår har nästan inte ens torkat klart sen jag badade så det lär ju stå åt många håll när jag vaknar. Undra om jag ens kommer ta mig upp imorgon? Lär ju somna tidigast tre, vilket innebär 4-5 timmars sömn om jag tar mig upp i tid, det tvivlar jag ju på.

Jag skriver på massa här och lyssnar på så bra musik, den är så mysig. Men ska till och börja med måla klart naglarna nu så kan dom ju torka medans jag borstar tänderna, smart brud. Alltså, jag är ju ganska efterbliven som person, lite såhär knäpp & retard, efterbliven & sär, ni vet? Men när det väl gäller så kan jag ju faktiskt vara ganska smart. Nu syftar jag ju inte precis på det där med nagellacket, hehe. Men jag tänkte bara så ni visste. Undra egentligen vad folk som inte precis känner mig har för uppfattning om mig?


Nu blev det ganska så jävla mycket text, fingrarna bara flyger fram här över tangentbordet. Ska fixa lite styckeindelning nu, sen nagellacket! Jo men godnatt, puss?

Underbart

Skulle egentligen färga håret med Julia idag, men det sket sig och vi for ut med Löwe istället. Kom hem nyss, blev tidig kväll idag. Mamma håller på att spola upp badkaret åt mig, så ska strax springa upp och ta ett varmt och skönt bad, fan va underbart.

Gladare

Gick upp och åt frukost till ett avsnitt OC, sen vid 2 tog jag med mig vovven ut och kissade, gick även förbi mommo & moffa och sa hej påvägen hem. Kom tillbaka för en kvart sen och pappa kom också in i samma veva så, så umgås nåmer med vovven behöver jag inte.

Är på bättre humör nu, känns lite bättre trots att min munkjävel är borta, haha tönt. Ligger under täcket nu igen och lyssnar på alldeles för bra musik. Ska slå på ett till avsnitt OC och bara dö hit ett tag. Inge sova blir det för min del trots det är det enda jag vill nu.

Inte alls

Nae, jag är inte alls trött efter att ha somnat klockan 6 och blir väckt nu. Bara för att gå ut och vara sällskap med hunden, fan va värdelöst. Måste få i mig nå mat också, men de lär ju skita sig. Ska skicka sms till bror och höra om han varit ut med hundis, vilket han förmodligen inte har eftersom att jag måste göra allt jävla bajs själv. Sen ska jag gå ut med honom om det nu behövs, efter det tänker jag somna om i soffan med vovvsingen. Usch vad hemsk dag. Bättre kommer den nog inte heller bli.

Fan

For till Sandra under eftermiddagen någon gång och var med henne en timma eller två, for sen till Julia och var med henne, Löwe plockade upp oss nån gång under kvällen och tillbringade många timmar med honom. Har just kommit hem och blev på världens sämsta humör på grund av en munkjävel, jag såg framemot att få äta min goda munkjävel, men nä då har nå jävla mongo ätit upp den. Det förstörde min kväll, äckligt jävla bajs hungrig är jag också. Upp tidigt ska jag imorgon också och vara med hundfan, gör inte saken bättre heller. Vill höja volymen och bara dö hit för stunden, faaaan vaaa värdelööööööst.


Igår & lite idag

Gårdagen spenderades mestadels hos Sandra vars det befann sig en hel drös med folk, hann även förbi Malin & en annan Malin en sväng också. Vid 2 så kom Helmer till gällivare, så då skjutsade vi bara hem Jonas innan vi själv for hem och sov. Eller ja, jag somnade först halv 7 imorse, kul.

Tog oss upp redan vid 1, for ut och åt en sväng och nu är vi hemma igen. Mamma håller på att koka kaffe osv, så ska alldeles strax gå upp och fika.

Medina - Sagoland


Äckligt

Du och jag under täcket, baby
Det har gått flera veckor, baby
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby
Jag blev tagen på sängen, baby
Jag låg där naken och ängslig, baby
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby


Du och jag under täcket
Det har gått flera veckor,
Sen vi låg där hos dig och du frågade mig,
Ska vi göra något äckligt, baby

Jag blev tagen på sängen,
Jag låg där naken och ängslig,
Men det kändes okej, när du visade mig
Hur man gör nånting äckligt, baby

W

Vid 4 ringde Sumpen, så klev upp i tubofart, hoppade snabbt i nå kläder och hann få i mig en gurkskiva innan han var utanför. For till sikträsk en snabb sväng och plockade upp Jonte, sen lite mat från dannes, sväng på stan, förbi S & A och coop. Sen vid 8 släppte dom av mig hemma, fikade macka och oboy innan jag tog en promenad ner till F vars Simon befann sig. Så har tillbringat hela kvällen där, kollat film, haft gråtkalas, ätit chips, spelat kort på datorn, lyssnat mysig musik, bara tagit det allmänt lugnt. Fick skjuts hem av en snäll Löwe för inte många minuter sen, har hunnit äta en gurkskiva nu också. Riktigt mättande. Nu ska jag försöka bli trött och tagga för att det kanske blir en uppstigning vid 10-11 imorgon, weeey.


Detta eviga tjat

Vid 3 nån gång blev det att följa med bror & Malin på coop åh köpa lite sån där mat. For sen till M och höll sällskap när hon tillagade den.


Vid 7 skjutsade dom mig vars Crille & Bergman befann sig, så har tillbringat resten av kvällen med dom. Vid 3 skjutsade Tobbi hem mig, har suttit och surrat med bror och hunnit äta en glass också. Nu ska jag förflytta mig till sängen och försöka sova.



Min nya vän, förgasarfjädern.

?

Har legat i sängen enda fram tills nyss. Pappa ropade och fråga ifall jag kunde gå ut med hunden, så snäll som jag är gjorde jag det. Har hunnit få i mig lite mat nu också, ett under att jag åt hemma. Nu vet jag däremot inte vad jag ska hitta på, varför finns det inge kul att göra nu för tiden?

Hakkas

Vid 8 började jag, Viktor & Julia rulla mot hakkas. Körde lite vilse där osv, till slut hittade vi rätt och släppte av V. Jag & Julia rullade vidare till sammakko och kikade, sen for vi hem, eller ja mot gällivare.

Väl i gällivare gjorde vi väl inte så mycket, snurrat, snackat med folk bara, varit allmänt glada, dansat och sjungit som dårar i bilen. Fanns inte så mycket mer att göra sen, så skjutsade hem J och har själv just kommit hem nu.

Däckad i soffan

Ställde alarm på 11 idag och tog mig faktiskt upp då. Är ensam hemma, så vovven behöver ju sällskap. Käkade frukost, sen gick jag ut med hundis, efter det har jag bara legat i soffan hela morgonen. Ligger ännu här helt död, samma gäller vovven, han ligger bredvid mig och snarkar. Får se sen vad som hittas på idag, förhoppningsvis någonting roligare än gårdagen.

Blö

Har kollat miljontals avsnitt OC i brist på annat att göra, sjukt tråkigt. Men Sumpen ringde för en halvtimme sen, så ska ut med honom strax, skönt att få komma ut.

Dax att skaffa tillbaka förtroendet.

Jag kan också, bara jag vill ;)




Värdelöst

Öppnade ögonen just efter 3, bror kom in just i samma veva och frågade ifall jag skulle med på coop. Hoppade bara i mina myskläder och for iväg, köpte en glass, var ju jävligt kallt att äta en sån när det är 8 minus ute.

Antar att det här kommer bli en värdelös dag, känner mig bara allmänt sliten, trött och less på allt. Kommer nog inte finnas så mycket att göra idag heller känns det som.



Två i alla fall

Jag & Julia tog oss upp vid 4, vart frukost ätande, duschande och fixande innan vi begav oss till stallet och mockade lite bajs, sen blev det pizza med Löwe & bror. Efter det vet jag inte riktigt vad vi sysslat med, skrapat rutorna miljontals gånger eftersom dom isade igen direkt, sjukt irriterande. 



Vi gjorde inte så mycket mer innan jag skjutsade hem Julia, parkerade min bil och hoppade in i Crilles. Styrde mot dundret för att försöka dra lös A som backat fast sig, två timmar senare kom han lös med Brobergs hjälp. C fick skjutsa mig till min bil när vi var klar, så nu har jag kommit hem.



Får förövrigt inte dra min handbroms heller, så fick sätta en liten påminnelse till mig själv, haha. Nu ska jag lägga mig och kolla OC och se ifall jag somnar. Godnatt.

Bra nyårsafton trots allt knas

For ut med Crille & Bergman vid 7. Har hamnat lite överallt den här kvällen. Det har varit kaos lite här och var. Men kul har jag då haft. Kvällen slutade med att Felix plockade upp oss från Micke då vi for och hämtade upp Julia så for jag och hon hem till mig. Vi har just käkat lite chips till kvällsfika, borstat tänderna och tvättat bort sminket. Nu tänker då jag lägga mig under täcket och sova, får se vad den tjejen gör.

RSS 2.0