Hemma på lunch

Gjort bort två engelska nationella nu på morgonen, så lyckades få till ett E på dom. Lagomt glad tjej! Sitter hemma nu och väntar på att maten som är i micron ska bli klar. Äta lite snabbt nu, sen ut med hunden och tillbaka till skolan för att göra ännu mer rester i engelskan. Kämpa kämpa kämpa!!

Håll alla tummar och tår

Fick mail från svenskaläraren idag, fick betyget E!! Ååååh vilken lättnad. Har även gjort bort nya zeeland's arbetet, hoppas det också blir godkänt. Engelska är ju inte precis min grejj. Sen är det bara hålla alla tummar och tår att jag nu inte bangar ur alla arbeten som är kvar. Vill verkligen slippa engelskan nästan år. Fyfan vilken härlig känsla det hade varit, går inte att beskriva.

Nu borsta tänderna tvätta bort sminket klä av sig slänga sig under täcket & sova! Förlåt för mina tusentals bildlösa inlägg, men jag har blivit så dålig på att fota. Skyller på mobilen, med tanke på att den inte är helt okej.

Massvis med rester

Nu är svenskan bort gjord, de känns helt underbart skönt! Var förbi engelskan, fick med mig ett arbete hem att göra. Så ska jag tillbaka imorgon och göra två nationella + nått arbete, sen måste jag även dit på fredag och göra ännu mer.. FYYYYFAAAAAAAAN.

Är väl bara att sätta igång åh skriva om New Zealand då.. Det ska vara klart imorgon så jag kan börja med det andra. Livet är ju verkligen så kul ibland.

Att vingarna bär

Har varit vaken sen klockan 10, så har haft gått/gott (?) om tid att äta frukost och fixa mig litegrann. Ska plocka undan lite snabbt i mitt rum nu innan jag beger mig till skolan.

Förresten, Charlie har blivit pappa inatt. 5 hanar & 1 tik. De fick mig bara på sämre humör, för ingen valp flyttar in hos oss. Fuck.


Charlies förra & första kull. Som nu är 1 år & 4 månader.

Mys i soffan

Idag efter skolan (som jag försövrigt slutade ungefär 11, sköönt!!) for jag hem direkt, åt lite lunch och tillbringade resten av eftermiddagen i soffan. Minus ett besök för köp av ett par milo-byxor & ett stallbesök. Har kommit hem för ungefär en timma sen, har slängt i mig lite middag och hoppade sen i duschen. Sitter nyduschad i soffan med vovven och tänkte slå på en film, sen på en stund blir det nog att fika med mamma! 


Skolan är så gott som slut, hade inte haft några fler lektioner om de inte vore för att jag är dum och samlar på mig massa rester. Så imorgon ska jag till skolan för att göra ett nationellt prov, då borde jag förhoppningsvis kamma hem ett E i svenska.. Därefter måste jag prata med engelskaläraren och höra vad jag jag har kvar att göra där. Idrotten då? Kanske det också. Inte är man ju smart alla gånger.

Morsdag

Klev upp vid 1 tiden, åt bara frukost och klädde på mig sen bar det av ut med pappa. Var förbi konsum, till fammo, till coop och sen till växthuset. Har kommit hem först nu. Nu kliar det som jag vet inte vad på min arm, vet inte om det är på grund av nån blomma eller nå.

Köpte mig en krukblomma igår, en rosa såklart, sen köpte jag en bukett blommor idag, dom var självklart också rosa. Så mysit mitt lilla rum blir. Nu inväntar jag potatispalt, sen hoppa i duschen och förhoppningsvis duscha bort det som stör mig på min arm.

Tjohoo

Har just anlänt i sängen efter en rolig och allänt konstig kväll. Har tillbringat den mest med bland annat Bergman & Markus. Nån galen brud drog mig i håret, vi skjutsade massa finuliga typer, jag & B var värsta affärsmännen med tanke på de vi gjorde osv! Nu är jag hemma och så galet trött, ska bara springa upp och kissa, sen sooooovaaa! Mmmmm, så skönt. Godnatt.

Nya grejer påväg hem


Har just beställt lite grejer med mamma. Blev båda shortsen ovan, ett par jeans, en jumpsuit & ett par skor. Letade egentligen en blommig kjol, men det hittade jag inte så fick bli lite annat :)

Helg igen

Somnade nästan just efter jag skrev förra inlägget, var inte mycket jag hann se av filmen. Så blev ungefär 12 timmars sömn inatt för min del, så skööönt!

Tog en promenad med Marcus & Oskar idag på idrotten igen, sen slutade vi så har just kommit hem igen. Sitter i soffan och har vovven tryckandes mot mig, så mysigt. Ska slå på filmen jag började på igår, och se klart den nu. Tjing!

24 maj

Efter skolan tog jag en lång promenad med vovven i det fina vädret. Sen grillmat till middag, satan så fint. For därefter på stan med mamma, blev bara några sockar, en deo & nån peeling rikare, alltid nått :) Klämde sen milkshake med mor & far, och därefter bar det hem. Har lagt mig i sängen nu igen och hade tänkt slå på en film, hade varit skönt att somna.

En snabb uppdatering

Ligger hemma i sängen nu. Har varit i skolan och haft idrott, men tog bara en 5 minuters promenad ner till Oskar med Marcus, och sen upp igen efter ett litet tag. Börjar nästa lektion om 20 minuter, så ska nog börja röra mig mot skolan strax. Hej.

Helt ok

Skolan idag har verkligen inte varit jobbig. En engelskalektion som bara bestod av att lyssna, en mattelektion som bara bestod av svammel och sist industriteori 10 minuter där läraren bara pratade. Helt ok med andra ord.

Sitter i mitt rum just nu med bror & vovven. Bror kollar nån film, hunden ligger utslagen på golvet jag jag sitter i sängen och bara bloggar.

Tisdag

For med mamma och köpte en milkshake, rastade hunden & hämtade räkor, så i samma veva fick jag övningsköra. Än så länge är jag inte less, de är ju så kul! hehe.

Sen vi kom hem har jag spelat kort med mamma, och haft "skrivtävlingar" haha. Man får försöka roa sig på olika sätt när man inte har någon att umgås med. Nu väntar jag på att mammsen ska hänga tvätten klart så jag kan hoppa i duschen. Blir nog inte så mycket mer gjort ikväll.


22 maj




Idag har solen varit framme, åh gud så skönt. Hade dock på mig för mycket kläder för att kunna sitta ute, på tok för varmt!

Nu ska jag ladda ner några nya låtar till usbminnet. Sen fortsätta med min blogg design. Orkar verkligen inte med alla hemska katter nåmer!

Usch

Igår hände verkligen ingenting märkvärdigt, somnade redan kring 6-7 på eftermiddagen. Har vaknat för ungefär en halvtimme sen, är så pigg som det bara går att vara. Men mitt halsont och min hosta blir bara värre. Suck.

Börjar först klockan 9, så jag har lagomt med tid på mig! hehe. Har nationella på morgonen, så ska fara till skolan till en början i alla fall. Får se sen hur länge jag orkar hålla igång. Nu ska jag slå på tv:n och se ifall det finns något sevärt i brist på annat såhär 7 på morgonen :)

Måndag

Vad tycker ni om min nya design? Visst är den fin, katter katter & lite mer katter. Har den endast för att mamma inte ska kika in här, hon är livrädd för just katter. Så den är bara tillfällig, tyckte det var lite småkul. Håller på med en ny, den blir klar sakta men säkert. Kan bli om två dagar, en vecka, en månad eller kanske två. 



Den här dagen har bestått mestadels av skola hittills. Har städat/plockat undan i verkstan hela dagen. Kom hem för ungefär en timma sedan. Sitter och slänger i mig mängder med halstabletter. Har fått jätte ont i halsen och min röst har sprungit iväg. Hoppas hoppas hoppas att det inte blir värre!!

Nu ska jag springa upp och se ifall mamma kom ihåg att köpa popcorn, vilket jag bad henne att göra. Har hon glömt det blir jag väldigt ledsen med tanke på att bror åt upp mina jag hade tidigare. Vi hörs när vi hörs.


Ni får en gammal bild från instagram på mig & vovven ♥

Sorry

Känner mig lite elak. Men puss på dig mamma, får jag vara ifred nu? ♥



Good times

Har just tagit mig upp från sängen. Är helt död. Kom hem ungefär vid 3 igår. Nu när jag vaknar har jag somnat med smink på och fått med mig när vovvens jätte stora kudde? Inge minne av det precis. Snacka om trött. Men nu ska jag ta mig upp och äta frukost. Godmorgon förresten. 

Sova sig va

Är just hemkommen efter att ha tillbringat kvällen hos Markus med ett gäng roligt folk. Sitter i mitt rum och pratar med bror, kollar tv osv. Ska börja tvätta bort sminket nu, sen hoppa i sängen strax antar jag. Godnatt!



Fredag

Tog mig upp från sängen vid 2 tiden. Spolade upp ett alldeles för varmt och skummit bad och legade där några minuter. Nu har jag just plockat undan lite i mitt rum, försöker hålla efter nu så det ser hyffsat ut. Funderar över vad jag ska hitta på nu, lutar mot att blåsa håret. Där efter fundera ut vad som händer idag.

Ovanligt

Började dagen med att ligga och kolla film flera timmar, for sen och köpte lite chips osv, fortsatte därefter mitt filmtittande. Men vid 9 for jag ut med Spunker en kortis, sen hoppade jag in i Carléns bil och var med han & Löwe. Slutade med film hemma hos Markus.

Nu är jag hemma igen och har lagt mig i min sköna säng. Lagomt skönt att äntligen få komma bort hemifrån och socialisera sig litegrann. Gode skön dag. Nu sova, night.

?

Hej jag har inget liv och gör ingenting på dagarna/kvällarna nu för tiden. Jag har inga vänner, ingen som vill umgås med mig, ingen som hör av sig, ingen jag kan prata med, ingen som förstår hur nånting är. Ska gå ut med hunden nu, sen tillbringa resten av kvällen i sängen vilket jag gjort dom senaste dagarna. Mitt liv borde inte ens vara värt att levas.


Lillskorven blir stor





Han blir hela 3 år idag ♥

-

Ingenting är som det borde vara.

Godnatt kanske


Har just kommit hem efter att ha tillbringat min lördagkväll med ett gäng roligt folk. Ska tvätta bort sminket nu och borsta ut alla mina hundra tovor. Sen kanske det är dags att sova med tanke på vad klockan är och att jag vill vara utvilad imorgon då jag hade tänkt äta så mycke bulla, tårta & kakor så jag spricker. Grattis bror ♥


11 maj



En hel del minnen som får en att tänka på en hel del


På en halvtimme




Utanför & innanför



Dagens



Bilder på senaste köpet



7 maj





Gör ingenting som vanligt

Har inte gjort nå vettigt än idag. Hunnit hälsa på mommo & moffa, klämma första kulglassen med bror & Julia. Sen bara legat hemma resten av tiden. Bortsett från skolan i 2 timmar.

Nu tänkte jag hoppa i duschen, sen springa över till mommo & moffa igen för att klippa håret på dom. Vad gör man inte för pengar. Sen ser man ju vad som händer en fredag som denna, förmodligen ingenting som vanligt.

4 maj

När pappa kom hem från jobbet följde jag med han & mamma på stan en sväng. Hittade ett par skor som jag föll för direkt. Men inte fick jag dom. Så for hem, satt mig i mitt rum och surade, hehe. Slutade med att jag och mamma for och köpte dom, taaack mamma ♥ 


Vovven, jag & mamma ♥

Tog det sen lugnt ett tag hemma tills jag for ut med JD, vi var med Tommy & Spunker resten av kvällen. Inget att klaga över, vi hade då kul, eller i alla fall jag :) Nu har jag just kommit hem och lagt mig i sängen. Ska slå på nån film att somna till, sen hoppas på att man tar sig upp i tid imorgon. Godnatt.

Jag vill också ta studenten



Har haft en helt meningslös skoldag. Efter skolan följde jag med mamma när hon skulle göra lite olika saker så fick jag övningsköra lite. Hämtade bland annat ut brors paket vars studentmössan osv var. Han beställde bland annat två par solglasögon, så jag snodde ett par av honom, gillar dom jätte mycket för er som bryr sig.



JA dom är vita, gillar inte det lika mycket eftersom att jag har blont hår. Hade hellre velat ha dom svarta, men det fick jag inte. Håller det om man målar dom med nagellack?



Nog om det. Nu ska jag fortsätta kolla på alla snygga kläder & skor som finns. JAG VILL BESTÄLLA. Men då var det ju så att allting skulle kosta och jag inte har nå pengar. Inte är det lätt alla gånger.

Sitter med färg i håret nu


Det blev blont trots allt.


Eller?


Men dags att skölja ur färgen nu.


Hejdå gullungar.


Brunt? Blont?



Bilden är ett år gammal. Men jag saknar mitt mörka hår alldeles för mycket. Trivs verkligen inte i blondt, ändå envisas jag om att ha det. Imorgon hade jag plan på att smälla i en till blondering i håret. Får se hur länge den planen varar. Slutar säkert med brunt. Den som lever får se.


Första maj

Tillbringat denna dag i sängen enda fram mot kvällskvisten då jag tog mig en dusch och tillbringade kvällen med Strand, Malin & bror. Nu är jag tillbaka i sängen igen och hade tänk försöka sova. Men tror det kommer gå dåligt med tanke på 10 timmars sömn inatt och 2½ timmars "powernap" under dagen. Men värt ett försök!

Liv & död

Gårdagen blev inte direkt som planerat. När alla skulle dra vidare från Jocke, så fick Matti skjutsa hem mig istället. Legade hemma och kollade film istället och snackade i telefon med min fina otroligt saknade vän♥. Så redan klockan 11 slocknade jag, och har vaknat för en timma sen. Nu är jag gladare och på mycket bättre humör. Gårdagen sög helt enkelt tills jag for hem. Så trots att jag lega hemma helt själv så har jag haft en bra valborg. Är glad att jag for hem. De var de, vi hörs när vi hörs.

RSS 2.0