Älskling, jag vet hur de känns

Är hemkommen efter att ha spenderat några få timmar i gällivare med Sara & Sara. Stötte även på bror, Malin, Broberg & Jonte :) Under dom två senaste dagarna har jag redan sovit vid den här tiden, så gissa om jag är trött nu?! Funderar på om jag ska hämta ner Charlie, så jag har nån att sova med. Fast nä, det orkar jag inte.

Helgen börjar verkligen bra..

Sitter här med en rejäl förkylning och feber. Tårarna rinner, för att.. De vet jag inte. Alltså ingen skola idag, måste vila så jag blir frisk till imorgon och definitivt söndag. Har aldrig varit med om såhär tråkig valborg, men men. Nu ska jag gå upp och dricka te, i hopp om att min hals blir bättre. Puss!

Snart klickar jag hem dessa färger


Passande att bli sjuk just nu

Kände mig inte alls frisk igår på kvällen. Så jag tog med mig Charlie till mitt rum, och vi somnade på dirr! Klockan hann nog inte ens bli 10. Klockan 6 väckte han mig, så vi gick upp och sov istället. Vaknade för en timme sen, och märkte då att jag inte har någon röst kvar nästan! Har sjukt ont i halsen och skallen, + att jag mår illa. Ihelg är det valborg & hundutställning, sååååååå kul att jag har blivit sjuk just nu!


Heh, bjuder på en gammal bild.

Sommar ♥

Jag hatar "p gubben" på msn.
Den är hemsk, den ser rent ut sagt förjävlig ut!

Jag är gladare än vad jag någonsin varit just nu.
Mer än det behöver ni inte veta.

Jag vill ha sommar mer än någonting annat i världen.
Även fast jag snabbt blir less på sommaren och vill att vintern kommer tillbaka, är det de bästa som finns!

Jag ska gå upp och klippa Charlies klor nu.
Haha!

Skaburbian Collective - Woman

Jag & Sara pratade för någon dag sen om att vi ska fara till luleå och inhandla massor med fräna kläder till sommaren! Hoppas verkligen att det blir av, det behövs verkligen påfyllning i min garderob.
 
Nåväl, skoldagen har varit chill. Jag har lämnat in arbetet på so:n, och fått tillbaka min recension. Egentligen slutar vi 4, fast hade inge idrott och hk:n sket jag i. Vem fan är intresserad i hur man konserverar en gurka till exempel?

Nu:
Fixa till recensionen, så jag kan lämna in den imorgon.
Sen: Ta med mig Charlie ut och träna till utställningen.
Ännu senare: Borsta ut Charlies tover/tovor (?), klippa hans klor & päls.
Efter det: Sova!!!!

Magen ropar efter mat

Ellinor har blivit duktig i skolan, däremot dålig på att uppdatera bloggen.
Hade skola till fyra idag, efter det for jag på stan med pappa. Fick ett usb-minne & minneskort till mobilen. Men nu är maten klar, så ska kila upp och äta. Sen drar jag mig mot Sara och hittar på nå riktigt fränt!!
Det går inte att beskriva hur glad jag är över att vi har fått tillbaka
kontakten!

Sommaren är så jävla skön

Först tänker jag börja med att berätta att den här designen är långt ifrån klar! Sen fortsätter jag med att bjuda på några fula bilder från i helg. Okej.. De blir bara bilder på mitt fula hår.

Inte trodde då jag att man blir gråhårig om man färgar de blont?


Smällde därför i en till blond färg, som jag först inte trodde det
blev nån skillnad med, men det blev de. 

MEN NU MÅSTE JAG BÖRJA BLONDERA OCH SLITA PÅ MITT HÅR IGEN, FÖR ATT FÖRSÖKA BLI BLOND IGEN, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH. DÖ, SKA RAKA AV ALLT MITT HÅR OCH BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN.



Förhoppningsvis gör morgondagen mig gladare. Ska alldeles strax krypa ner under täcket och sova.

Världens bästa vän

Mongo bilder på mig och mitt hjärta från idag

Nu måste jag bara packa klart, sen ska jag göra mig redo för att sova. Tillbringar hela dagen imorgon med mitt älskade hjärta, förvänta er ingen uppdatering.

Har inte kunnat sova

Vaknade redan halv 4 och trodde jag hade försovit mig, men nejdå. Har vaknat i princip varje halvtimme, irriterande. Men nu ska jag hoppa i duschen, sen ringa Sara :)


Orkar inte utan dig

Isglass ♥

Sitter och tjockar mig med en isglass.
Kom hem vid halv 4. Tog en macka, sen ut och tränade med Charlie. Ska på utställningen 2 maj, ojoj! Har suttit och skrivit so saken ett bra tag nu, men tog en paus. Ska fortsätta när glassen är slut. Sen kommer kanske Yonna och gör mig sällskap :)

Nån mongo bild på mig och bil ♥

Hey, soul sister

Började 11 idag. Hade so, gjorde omprov på kommunen, och äntligen klarade jag de! Sen hade vi hål från 12 till 2, jag och Yonna drog till mig och chillade en stund. Nu har man fina riv & bit märken lite här och där, tack vare vovve.


Bjuder på en till bild från Björkliden.


Nåväl, nu ska jag leta reda på pappa och be han skjutsa mig till Sara :)

Stolt över mig själv ^^


Nog för att dom här bilderna är tagna för exakt 1 månad sen. Så idag såg mitt rum 236457 gånger värre ut.



Känner mig duktig idag, äntligen är mitt rum städat! Men nu måste jag springa och hänga upp tvätten ;) sen bege mig mot sara.

Rejnkgn

Idag måste jag..
• plugga - har prov imorgon.
• städa mitt rum - eftersom att mamma aldrig gör de.
• hinna umgås med elsk - för de äger.
• göra om bloggen - för den ser hemsk ut.
• tvätta kläder - fick nå ryck och insåg att mamma tvättar alldeles för sällan.




Satt på balkongen och vispade grädde tidigare idag med Charlie.

Nog är de allt tidsfördriv

Björkliden







Nödvändiga och oredigerade bilder!

Champis födelsedag




Ett år sen Champis dog






Fredag



Älskade f.d fru ♥



Idag



Hahaha!






Älskar dig ♥



Okej, nu blev de inte lite bilder heller. Godnatt!

Thb ;)

Blev först dundret i 5 timmar med Olivia & Yonna. Sen hem, äta, duscha. Promenerade till Sara, med sällskap av bror osv. Väl där myste vi bara på, tills nu. Då jag fick skjuts hem av Andre. Är dö trött, så ska byta om, sen springa upp och sova.

Jo men att ja

Jag brukar ha oerhört svårt att vakna på morgonen. Men nu när jag har sovmorgon, vaknar jag redan innan 7! Det är ju hemskt, förstår inte. Då behöver jag i alla fall inte stressa, de bra. Ingen aning om hur jag kommer till skolan, kanske ringer moffa eller använder benen.

Ska hoppa i duschen nu osv. Tänkte slänga in en bild också, men hade inte orken till de.

14/4 2006 - 15/4 2009

Ett år sen
du sist andades. Ett år sen jag såg dig för sista gången.
Att se dig ligga där, helt stilla, åh veta att de var sista gången vi sågs. De är det värsta som nån gång har hänt. Det har gått ett helt jävla år utan dig, så fucking tomt.

vila i frid
saknar dig nå sjukt

Champis ♥

Champis ♥

Grattis på din 4 års dag, saknar dig.



Ska aldrig mer åka snowboard!

Skola från 8 - 11 ungefär, chill. Sen dundret till 4, har då haft kul. Men en sak är säker, ska aldrig mer åka bräda! Blev så sjukt less på det idag. & det är typ bara jag av alla mina vänner som åker de, tråkigt. Så ska börja åka slalom istället.

Ignorera att jag är så söt, nej jag är inte så röd i ansiktet som de ser ut.
Älskar dig gulle ♥



SKA BÖRJA FIXA MIG NU, FÖR SNART KOMMER MINA SAKNADE GULA BIL, PUSS PÅ DET. HEJDÅ :D

Eeeey!



Tryck på bilden :)

Bara för att det är tråkigt att åka bil

Kan ju uppdatera lite bara därför. Det är så sjukt jävla tråkigt och värdelöst att åka bil! Tack för att älskade datorn finns med, stort hjärta till den :) Har typ 2 mil kvar tills vi är i kiruna. Äh, nu ska jag kolla vad folket skrev på msn, ni fick ju en liten uppdatering iaf.

Duschen väntar

Sitter i husvagnen och myser med vovve. Ska springa och ta en snabbdusch nu, sen fixa mig osv. Sen bär det av hemåt.

Nu vela inte vovve mysa me mig nåmer, då väntar duschen. Ni får bättre uppdatering när jag kommer hem, med bilder osv. Puss =)

Man kan ju fan gå i bikini

Bäddade ner där vars man äter inatt, så det fick bli min och Charlies säng, orkade inte sova i min egna. Ja ni vet, gillar inte att sova i mina egna sängar, ehehehe. Så sitter ännu kvar i sängen, tänker inte kliva upp på länge! Ska sova bort hela dagen så man nån gång kan fara hem. Enligt pappa ska vi åka skidor till nått jävla berg, typ en mil dit? Oh no. Men hellre kanske jag gör det, tror jag. Tiden går ju snabbare då.

Kan ju också säga att jag skämde ut mig igår, HAHA! Oj oj, vad vi alla skrattade. Men nu ska jag börja fixa mig trots allt, pusss :)

Steker i björkliden

Medans mamma och pappa är ute med vovve och bränner fett sitter jag här i husvagnen helt ensam och tjockar mig med godis och läsk, oh no.

Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, suger när inte bror är med. Ska i alla fall ta med Charlie och utforska stället lite senare när mor och far ska göra nånting jag inte orkar hänga med på.

Mätt som en gris är jag också, de är jobbigt. Tralalala, nu ska jag kika nå andra grejs sen orkar jag inte vara på datorn nåmer, typ puss.

Aldrig mer

Nu är det så här att jag bestämde igår kväll att det skulle vara sista natten jag sover själv. För det är ju som det tråkigaste som finns, sprolla vem det är man sover med.

Inatt har jag inge sällskap, så håller mig vaken.. Har blivit van att sova i brors rum, men nu är det upptaget där. & kan inte sova i nått av de andra rummen jag brukar sova i. Har inte sovit i mitt egna rum på jag vet inte hur länge, hehe.



Bara för att fördriva tiden kan jag ju berätta vad jag har gjort idag. Vilket var att jag var och åkte skidor med nå vuxet folk till en stuga, vars vi satt och tog de lugnt i nån timma. Väl hemkommen har jag kikat film och bara ruttnat.

Har som sagt tappat lusten att blogga, så kan därför redan nu skriva att jag ska till björkliden fredag till söndag. Låter kul, men nej. Varken nån skoter ska med eller bror, så det kommer suga. Överlever nog, kanske hyr en skoter :)



Men nu ska jag fördriva tiden och göra om bloggen, puss.

Ännu mera bilder

Igår





Ebba får stå för bilderna ;)

Idag


Tralalala

*Igår














Söta vi är




Säg inge annat än att jag är duktig


Bror gör "backflip"


Stek med fastkörningar




En söt flicka & pojke får avsluta gårdagens bilder

*Idag






Söt vovve.





ORKAR INTE LADDA UPP NÅ FLER BILDER, VET ATT DET BLEV MÅNGA BILDER FRÅN IDAG, HEHE. MEN NU ÄR JAG TRÖTT OCH SKA SOVA, GODNATT!

Skoter i mitt ♥

Ebba kom till mig ett tag innan 1. Egentligen skulle vi och köra skoter idag, men när det regnade så blev det inte, tråkigt jag vet. För ni hade gärna velat se bilder på hur kung vi är på att köra, hehe. Har bara tagit det lugn åsånt, drog ut och busade i snöhögarna en stund osv. Hon for hem för typ 1 timma sen, då hjälpte jag pappa att lasta hans skoter på släpet.


Bus med Ebba.


Åka släp.


Åka skoter på släp.
Jag vet att ni gillar våran snygga gamla bil.



Nu sitter jag här, blöt och kall som jag vet inte vad. & väntar på.. Bättre tider :) puss.

Ebbster

Har varit med Ebba idag och busat, tänkte tolka bakom skoter. Men det sket sig på grund av att vi inte kom ut från gården. Så vi hittade massa backar och åkte ner för dom istället med madrass ;)

RSS 2.0