Fullsmockad dag

Hade skola från 8 till 13:40, kom hem strax innan 3. Slängde i mig två korvmackor och drog på moppekursen. Efter den har jag umgåtts med olika folk lite här och där, åkte hem med mamma ett tag innan 9.

Nu ska jag gå upp och borsta tänderna, sen slå på nån film och somna till den. Har inte varit såhär trött på länge, hojja!






Man ska aldrig varva diesel

Vid halv 8 så skjutsade bror mig till gällivare. Så tillbringade några 90 minuter med min fina vän Josefine. Åkte hem med mamma just efter 9. Nu ska jag be mamma göra några mackor åt mig, och äta dom till en film. Godnatt :)



Hihi, vi för två månader sen ♥

If I had to

Kom hem från skolan strax innan tre. Då slängde jag i mig lite mat, sen skjutsade pappa mig till Sara. Vi for direkt mot nunis, där vi båda körde den där saken för 30moppe, vi är grymmast. Bror kom och hämtade mig efter det, så kom hem ett tag innan 6. & nu har jag slängt i mig lite mera mat, hehe.. Får se vad jag hittar på senare, kanske bara blir en hemmadag :)


Hähä, smygfotade Sara :)

Glider fram på min racercykel

Såja, nu har jag hunnit duscha & fixa mig. Nu ska jag hoppa på cykeln och trampa mot skolan. Börjar först 12:15 idag, sköööönt.


Nyss ut genom mitt fönster, vädret ♥

Sommarens alla färger

Satt och kikade på bilder från sommaren, och insåg att jag haft massa olika färger på bara tre månader!















Ska färga om svartlila igen om typ en vecka, sen efter det klippa mig. & efter det, då måste jag verkligen låta mitt hår vila.. 1 månad i alla fall.. Sen blir jag BLOND!!!!!!!!!!! Min plan just nu iaf, får ju se hur det går med den.

Shazaam - pojken / Shazaam - flickan


Hojj, hemka låtar. Kunde inte hålla inne tårarna, haha.

Bob, bob, bob

Vaknade halv 11 idag, gjorde ingenting tills klockan blev typ 3-4. Drog till gällivare en sväng med Malin & bror då, påväg hem så stannade vi på coop och hyrde en film. Så har tillbringat kvällen i soffan med dom + Jonte. Filmen tog typ nyss slut..


Kanske man skulle färga blått hår igen?
Nej, skoja bara.

Jag har förändrats, hähä..


.

Är i behov av att träffa mina två bästa vänner nu, tack och hej.

Dagen har gått med fräserfart

Idag har jag åter igen hunnit en sväng på stan, den här gången med mamma & pappa. Med mig hem idag fick jag, ett par mjukisbyxor och två t-shirtar. Var nyss (nästan nyss) en sväng till Malin, där hämtade jag en töjning och läste nån körkortsbok. For förbi coop på hemvägen och köpte nå daimgodisar.

Nu ska jag mosa i töjningen i örat, sen vet jag inte.


Fick bli en bild på min lurvboll, eller det kanske heter hund.

JAG HATAR..

ATT JAG FYLLER ÅR SÅ JÄVLA SENT, FINNS FAN INGE VÄRRE.

Men trots alla min stora problem, så har jag hittat min livskärlek ♥ Tänker dock inte dela med mig av den, men ni skulle bara veta! Sitter här lagomt taggad, fyfan!
-
Nu, byta om > släcka mina ljus > slå på tv:n > läsa körkortsboken > SOVA ♥

Hej hej hallå

Hämtade ut mina paket idag, glasögonen var perfekt & kjolen lika så. Men blev jävligt irriterad när jag inte fick bikini överdelen, fick istället nån genomskinlig långärmad tröja? Irriterande!!

Var i alla fall på stan idag, med mig hem fick jag ett par vanliga svarta leggins & en "plopp" till mitt läppsmycke (som jag har i spillevinken).

Hos mommo :)

Sitter hos mommo och moffa just nu, med vovven min :) Bakade chokladmuffins igår med elli, så tog med mig fyra stycken hit nu, tänkte bjuda dom, hihi. Ska strax börja vandra den långa färden hemåt ;) okej.. Typ 50 meter, men vafan, de är långt det med!

Om 1 timme ska jag börja rulla mot gällivare också. Har ju börjat moppekurs, yeah ;) haha.. Låter lite töntigt.. Skit samma, snart är det i alla fall traktor som gäller :D



Bara för att inlägget inte skulle bli bildlöst, så tog jag två
bilder som jag hittade på hennes dator :)


Jag har söt mommo, okej? :)


Ge upp..


Lilla gumman.. När ska du förstå att allt du gör, inte förändrar nånting? :)

Tralalala :)

Jag tycker verkligen inte att skolan är nå hemsk! Alla klagar på att det är så värdelöst osvosv. Men jag har insett att jag tycker att det är rätt kul.. Man har nånting att göra halva dagen, kliver upp tidigt åde. Man får in en rutin, jag gillar de. Nu när jag går i en klass jag trivs i, där jag har vänner att umgås med. Då känns det ju ännu bättre, det är verkligen ett stort + :) Så jag tror jag kommer klara av 9an mycket enklare än 8an!

Slut snackat om skolan, nu ska jag hoppa på cykeln och trampa nån stans mot ok, för att möta Sara. Puss så länge :*


Lagomt snygg bild på oss, hähä ♥

Facelook


Fick bli en snabb bild på hur jag ser ut idag! Nu måste jag springa upp och se om mamma har gjort fika, isf slänga i mig de. Annars borsta gaddarna och bege mig mot skolan.

Glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad

Skolan var chill, behövde bara vara där 15 min :) Efter for jag och Yonna till mig, åt åde, sen ut med Danne, träffade folk och hade det trevligt, sen till Johan en stund, och nu har jag nyss kommit hem.

& glad är jag också! Känner på mig att den här veckan kommer bli super!



Fick bli några bilder från idag, nu ska jag se film.

Har nyss klickat hem detta


Barabrillor.se


Nelly.com

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans

Är redan vaken, och har varit det i 30 minuter också! Känns lite onödigt att jag ställde alarm så tidigt eftersom att vi börjar för klockan 5. Men då kommer jag inte ha så jobbigt att kliva upp resten av dagarna, smart jag är :)

Sitter och gäspar som nå psyk, och skakar, för de är så jävla kallt i mitt rum nu.. Måste be pappa slå på mitt element! & inte är det varmt ute heller.. Fan!

Städat och klart!





Insåg att mitt rum var för stökigt, så fick nå ryck och började städa. Så nu.. 30 minuter senare, är det fint igen :) Asså.. Jag har inte tänk på det innan, men nu märkte jag att jag verkligen älskar mitt rum! Det är så litet och mysigt, hoff! =) Speciellt på vintern när jag tänder mina ljus jag har!

Lagomt suddig bild


Jeansleggins - Gina
Linne - Jive
Skjorta (?) - Vet inte

Default - it only hurts

Vaknade strax innan 12, slog på fortsättningen av filmen jag såg igår & nu har den tagit slut. Ska se en till, hehehe.. Sen blir det att hoppa i duschen och göra nå vettigt av sista dagen på sommarlovet :) Helt ärligt så känns det inte så jävla hemskt att börja skolan! Nåväl, nu blir det film igen.


Yeeeaaaaaaaaah

Vid 3 for jag med pappa och hälsade på fammo, sen vid 4 vidare mot Runa med vovven. Kom hem igen vid 6, då åt jag, sen igen vidare.. Men den här gången mot Yonna, där befann sig även Sandra. Kom hem därifrån för typ 5 minuter sen. Hittade lite godis i skafferiet, hehehehe.. Så ska slå på en film nu och proppa i mig lite onyttigt, godnatt.

FET JÄVLA ÅNGEST

Jag har fått höra ett riktigt bra bantningstips idag..
*Häll upp vatten i badkaret.
*Lägg dig i badkaret.
*Häll i yes (diskmedel).
- Har hört att det är fettlösande.

Omg, så braaaaaaaaa.



Juste, jag har färgat håret idag.. De blev svart, FETT MED ÅNGEST.. Tur att det bara var en toning. För er som inte fattade så var det inte meningen att de skulle bli svart.. Okej, de är inte hel svart, ni får bild nån dag. Nu ska jag fixa Emmas blogg, sen titta film.

17-19 augusti!














Hejdå

Nu ska jag ut med vovven. Sen blir jag upphämtad och sticker 10 mil bort, hejdå.

Fräscht, hähä



Aaaaaj, höhö. Duschen väntar, hejdå.

Ja, nog är vi allt knäpp


platttång

strumpbyxor har hon problem med att hitta! ja vi sitter här och väntar på yonna ;)
och ska snart fara ut och hitta på nått.
heeejdå

True colors

Gjorde inte ett skit tills klockan blev 4. Då slog jag på love at first hiccup, slängde även in sex and the city 1 & 2 i spelningslistan. Så har tillbringat 6 timmar i sängen idag, känns lagomt tjockt.. Men har inte kunnat göra nånting annat, har så förbannat ont i benet & axeln. Hoppas det försvinner till imorn!

Nu ska jag krypa ner under täcket, och verkligen sova ut!

Bild från i maj, haha

I was a highwayman

Dagens låt: Proud to be a stoner
Dagens frisyr: Platt
Dagens smink: Inget alls
Dagens klädsel: Mjukisbyxor, t-shirt
Dagens planer: Inga alls
Dagens vill ha: Sol
Dagens saknad: Alla som jag inte träffat på länge
Dagens drog: Musik
Dagens tråkigaste: Vädret
Dagens finaste: Mamma ♥
Dagens kram: Hundis
Dagens humör: Glad
Dagens parfym: Ingen
Dagens bästa: Musiken
Dagens sämsta: Vädret
Dagens sysselsättning: Datorn
Dagens köp: Ingenting
Dagens längtan: Tills jag får träffa bästaste
Dagens fundering: Vad jag ska göra för tråkigt idag
Dagens middag: Ingen än så länge
Dagens kärlek: Kärlek?
Dagens skratt: Har inte skrattat idag
Dagens irritationsobjekt:
Mobilen
Dagens smycke: Örhängen
Dagens önskan: Att de blir sol

13 augusti!









Three little birds

Yonna väckte mig kvart över 11, (bad henne väcka mig om de var bra väder) så nu har jag hunnit äta frukost också, det blev två skedar nutella, hehehe... Har nyss slavat med mamma, så hon har just dammsugit mitt rum, nu är det fint igen :) Ska bara byta om nu, sen smsa yonna och säga att jag är redo för att göra nånting fränt i det fina vädret!


Om du kom från andra sidan jordklotet, hade jag inte behövt kalla dig idiot

Godnatt..

Kvällens mysiga outfit


T-shirt, gammal bild på pappa som tryck.
Mjukisshorts, från hm.
Duntofflor, julklapp.

Tog ett varmt morgonbad

Vaknade tjugo i ett av att yonna bomba mig med sms. Klev upp, och tog ett varmt och skönt morgonbad. Så nu känner jag mig fräsch! Ska ta och gå ut med vovven nu, och när jag kommer in, är yonna troligtvis här. Då ska vi ta och laga nå god mat!


Yeah, kyrkogården, hähä

Kottonmouth kings - proud to be a stoner


Bättre bilder på håret




Promenad till kullen

Tog en promenad med mamma och hundis till kullen & tillbaka för nån timme sen.




Kassa bilder



Klädde mig lite somrigt idag, med en känning från H&M

Nöööööööjd!


Galet dålig bild, men fixar bättre nån gång :)

Har varit på äventyr

Vid 2 hoppade jag på cykeln och trampade till Yonna, "plockade upp" henne och trampade vidare till gällivare. Nu är jag hemma, och har till och med hunnit äta!



Rött?

Justja! Glömde säga att jag aldrig färgade håret igår. Tanken var ju att jag skulle färga min slinga röd, den har blivit ljusrosa redan.. Men sen började jag fundera om jag ska färga hela håret rött? Hade i alla fall en på min sida! Återstår att se hur jag gör, hihi. Blir i alla fall att bestämma mig idag! höhö.


En viss jag med rött (urblekt) hår för många många år sen..

Jag lever idag, idag, idag

Bror min ringde och väckte mig för en halvtimme. Är jävligt trött, men kände att det är lika bra att kliva upp nu och göra lite nytta, de vill säga, duscha & städa!


Hårfärg

Kom nyss hem efter att ha varit på en cykeltur till coop med min fina vän och köpt hårfärg! Ska be henne hjälpa mig att färga håret senare idag, hihi.


4-8 augusti
















¤=/&)#¤!"#=¤¤"/&"

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, JAG HATAR SOMMAREN, JAG HATAR ALLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTTTT. IERSJHNIOGOREDJHM. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "&=%¤u/)=#/u&#¤)%!?"(&¤#(=¤#=/&%=/(¤

Det återstår att se

Jag & Yonna tillbringade kvällen hemma hos mig. Har tittat the last song & marley and me, gråtkalas har vi också haft. Hon har nyss åkt hem, så jag ska väl ta och krypa ner under täcket nu.

Hår i näsan

Har hunnit vara förbi stan en sväng, med mig fick jag en söt klänning från jeansgruvan. & nyss har jag och mamma klippt Charlie, så nu ser han knäpp ut! Ska ta och klä på mig nu, sen be pappa skjutsa mig till Yonna.


*pruttljud*

Har varit och hämtat ut mitt paket idag, från H&M. Är galet nöjd med allting, speciellt en jätte söt klänning :) Men nu ska jag sätta in all ren tvätt i garderoben som mamma kom med nyss.


Ponnyhäst

Jag har insett att jag saknar ridningen, att pyssla om hästisarna osv. Men jag har inte lust att börja i nån ridgrupp eller så, det är för jobbigt. Men jag skulle kunna tänka mig att bara ta hand om en söt ponny då & då, guh va jag saknar det.



T to the önt

Vaknade vid 12, då fixade jag mig direkt åde. Sen tog jag och vovven en promenad till Runa, där var vi enda till 6. Då vi tog en buss till mig, åt åde. Sen bara tog de lugnt, dom for vid 8. Sen dess har jag hunnit laga min mobil, fika & bara suttit här. Är sjukt trött, så ska ladda ner nån film, och försöka somna till den strax.




Fick bli några bilder från idag :)

eeelliiinooor.blogg.se

Har tillbringat eftermiddagen och kvällen hos Runa, har suttit och pratat, myst med hennes übersöta vovve & ätit pizza! Är just hemkommen därifrån. Ska tvätta bort sminket åde, ladda ner nån film, se den & sen sova. Ska nog kliva upp ganska tidigt imorgon tror jag.


Min übersöta valpis ♥

Nån sågar i min säng

Vaknade vid 11, trodde nån stod och sågade i min säng, haha. Men dom var visst och höll på och fixa i toan. Blev en springtur idag direkt också, med mamma och vovven. Ska ta och städa de sista i mitt rum nu (storstädade nästan hela igår), sen ringa Runa.


RSS 2.0