Gott nytt år typ





Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Kommer bara ihåg förra årets & årets.. & kan inte riktigt välja vilken jag tycker är bäst, men troligtvis så är det årets.. :)



Putta bil

Kom hem från Yonna vid 1, spolade upp ett bad, och när jag skulle hoppa i badet ropar mamma att vi ska fara och hämta min bil. For till gällivare, men fick inte hem den. Tillbaka hem, hämta spännband och sånt. Sen hade vi samlat på oss några, så dom hjälpte att putta upp bilen på släpet. & vi for hem, så nu är den i garaget :)

Sitter här nybadad, och väntar på Elina, eller ja, hon kom just. Nu ska jag klä på mig, hejdå.

Skitbil

Är nöjd med presenten åt Sandra, jag & Yonna köpte en gemensam. Det blev en korg med massa roliga saker i ;) När vi var klar hos Sandra hämtade mamma mig & Y, for på konsum och handlade lite, sen till Yompistomp. Nu sitter jag här och tar det lugnt, medans hon steker bacon. Som vi ska sätta på ett hårt bröd och äta till kvällsfika.

Åh ja... Min bil klarar nog inte riktigt av den här kylan heller.. Den är ju bara trots allt av plast. Så nu för andra gången så är den stående... Hoppas ingen sladdar in i den, eller förstör den eller nå, nu när den är på så öppet ställe... Men förhoppningsvis imorgon ska jag och pappa ta in den i garaget och byta lite grejer och sånt som vi har beställt. Om vi nu får hem den...


30-12-2010

Vaknade vid 10 av att dom levde om där uppe lite smått... Men tog kudden över skallen om somnade om. Vaknade igen ett tag efter 12, då gick jag upp och hämtade ner mina chips & ett glas saft. & de har precis tagit slut... Ska ta och hoppa i duschen strax, sen fixa mig lite för att sen hoppa i min lilla bil som jag inte har kört på tre dagar (!), för att fara på stan med Yonna och köpa present till Sandra som fyller år idaaaag! ♥ 


GRATTIIIIIIISSSSSS!

Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har inte riktigt något favoritminne precis.. Men nånting jag aldrig kommer glömma är nog vissa dagar av det sista halvåret 2009. 


November 2009.

Jag är irriterad, jag är irriterad, jag är irriterad & jag är irriterad


Nu ska jag plocka undan lite i mitt rum, sen vänta på att Filip kommer hit.

Söt tjej

Vaknade vid 11 idag (igår?), tog det bara lugnt tills klockan närmade sig två. Då drog jag och bror till gällivare och fikade med Malin, tillbringade min dag med dom enda till typ 9. Vi han med att klämma en pizza också.. Nyttig dag... Äh, men jag bryr mig inte om vad jag äter så :) 

For hem och kollade film med bror & Filip, typ lär dig leva med vilda djur? Inte vet jag vad den hette, men den var bra i alla fall. Den slutade vid 11, och sen dess har jag bara tagit det lugnt.

Nu ska jag ta och tvätta bort sminket, sen hoppa i säng och försöka sova trots att jag inte alls känner mig trött.



Dag 16 - min första kyss

Ja, det är ingenting att skriva här om inte, löjligt löjligt.

Lite lyckat trots allt

Dagen blev ju lite lyckad trots alla mina stora problem. Pappa "lagade" bilen som vägrade starta, så vid halv 10 for jag mot wassara (?) och plockade upp Elina, for på coop, och sen hem till mig. Sen vid halv 11 for vi ut igen, snurrade bara ett tag och stötte på massa läskiga typer, läskigt :( Skjutsade hem henne vid halv 12, och då hoppade Malin in i min lilla bil istället. Så tillbringade den sista halvtimmen av denna dag på eriksson parkeringen med bror och "gänget".

Ska kika facebook & bloglovin nu, sen ska jag kila över till mitt rum och försöka hitta någon film på tv som man kan somna till :)

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har inte precis några speciella drömmar. Men nånting jag verkligen skulle vilja testa... Det är att flyga, sånthär jätte stort flygplan. & det hade ju inte varit helt fel ifall flyget gick till typ utlandet heller, för dit hade jag också velat fara.



Pooooffff

Kom hem vid 11 efter att ha varit ute en snabbis och hållt på att bli överkörd, mysigt. Skakar ännu.. Lånar brors dator för att jag inte orkar slå igång min egna. Men ska springa över till mitt nu och krypa ner under täcket direkt, så galet trött.

25-12-2010

Har suttit och pusslat hela morgonen, mycke roligare än att bara sitta vid datorn och ha tråkigt. Tog en paus nu, ska fixa mig lite :) Sen ska jag leka lite taxi, därefter blir det att hitta på nånting med Elina.



1000 bitar

Jag & Yonna kom till mig vid 12. Fikade lite och bara snackade, då kom vi in på pussel. Då kom jag på att jag har massa 1000 bitars pussel ;) Så sprang direkt och hämtade ett av dom, så sysselsatte vi oss med att pussla. Y ledsnade ju lagomt fort och gick och sov. Nu, efter två och en halv timme pusslande börjar jag känna mig ganska trött... Så ska krypa ner bredvid Y och sova nu, godnatt.



Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?



Jo detta HAR jag på mig idag. Ett rött pösigt linne med virkade band, svarta lite pösiga korta shorts ovanpå linnet, och svarta nylonstrumpisar till det.

Kul jul

Jag har öppnat mina paket, och jag fick det jag velade ha. De vill säga en ny stereo till bilen, resten utöver det är ju bara ett plus. Har nyss kommit hem från mommo & moffa där vi bara sa hej osv, sen dök jag och pappa ner i garaget till min lilla bil och satt i min stereo, satan den är snygg!

Nu ska jag fixa håret, fota min outfit till den där 30dagars listan & vänta på mat.

Deprimerad tjej

För exakt ett år sen så var jag och firade Lisa, som egentligen fyller år på julafton, men vi firar alltid henne dagen innan. Istället för att fara hem efter det, så blev jag upp hämtad och for till Hannah, för att kolla på uppesittarkvälls saken med massa härliga folk. Men vi hittade på massa busiga saker ute runt över allt i stället. Kom hem efter tolvslaget med förfrusna fötter, men fan så kul jag hade då. Det är verkligen nånting jag saknar...

Idag så var jag på "samma" födelsedagsfirande.. Men nu istället blev det att åka hem med Yonna och bara sitta.... Enda tills 11..... Då hämtade Nicke oss och vi for till han i en timme och kollade nån usel film...... Kul liv jag har egentligen......... Kul att jag har nå vänner också........

Nu hoppar deprimerade jag i säng, och hoppas jag sover bort denna hemska dag som klockan har slagit över till. Ååååh.......

Dag 13 – Den här veckan

Hittills har väl den här veckan inte varit så bra, den började med en förkylning och det har den fortsatt med. Så jag har mest dels suttit hemma och bara tagit det lugnt, i hopp om att bli frisk. Så har haft det tråkigt de dagarna av veckan som har gått... & det lär väl inte bli bättre heller. Jag är fortfarande sjuk, det är julafton imorgon, alla mina vänner är upptagna/inte hemma.. Så resten av den här veckan lär jag väl tillbringa sittandes hemma och snora.

Fuck min förkylning

Nu ska jag ta och blåsa håret, klä på mig, och kleta på lite mascara, sen måste jag bege mot Yonna, för att sen fara vidare till skolan för avslutning. Näsan rinner, jag nyser, hostar som ett psyk & ögonen gråter... Orkar inte vara sjuk nåmer.....

Jag, Yonna & våran humor


Sometimes goodbye is a second chance

I brist på annat har jag suttit och skrivit en "göra lista" för imorgon. Där stod bland annat att köpa julklappar, men jag ger upp.. Hade ju en plan att köpa några i år, men det sket sig. Jag har ingen julstämning alls, vi har ingen julgran i år, och inge speciellt julpynt. Det enda juliga som befinner sig synligt i vårat hus är en julstjärna i köket, och två andra ljussakar i några andra rum. 

Jag känner mig verkligen inte peppad för jul i år, tycker julen är helt onödig. Hade lätt klarar mig utan den, fuck julen alltså. Nu slänger jag mig i duschen och drömmer mig bort från denna hemska jul.



Söt_skoterbrud_95




Dag 12 – I min handväska

Använder inte handväska, så ni får en bild på vad som finns i min jacka istället. Vände din bokstavligt talat upp och ner, och detta ramlade ut. 


Headset, klämma, hemnycklar, tuggummi, hubbabubba klistermärke, lypsyl, hårspray, sudd, pengar, hundgodis, halstabletter, läppglans, hubbabubba toy, penna, bilnycklar & en börs!

Förskyld

Har ont i halsen som aldrig förr, så stannade hemma idag från skolan. Ska gå upp och dricka massa koppar te, och knarka nässpray. Sen hade jag en plan som var att jag skulle fara och hämta ut mitt körkort, och sen handla julklappar åt familjen, + Y & E. Men jag är inte så bra vän med julklappar, så får se hur det går.



4,3907uvy,3vwofgmitu9

For hem tidigare idag från skolan, eftersom att jag har lyckats bli sjuk. Har så jävla ont i halsen så gud vet inte vad. Har bara suttit hemma och tagit det lugnt enda tills fyra, då for jag med mamma och bytte till en större storlek på en reflexväst som vovven har fått, sen for vi vidare på ett möte. Direkt jag kom hem gick jag med vovven till parkeringen och där fick han leka med hans beestiiiis. 

Nu ska jag väl sitta här och vara irriterad för att jag är så duktig att jag glömde papperna i skolan, så jag inte kan skriva på min SO som jag hade tänkt göra hela kvällen. & för att jag är så jävla irriterad, less, förbannad, och ja, allt vad jag nu är.



Dag 11 - Mina syskon

Jag har ett syskon, en bror, som är 4 år äldre än mig. Vi har haft bra kontakt hela livet, alla syskon har ju sina småbråk, vilket vi då också har ibland, men vi blir lika snabbt sams igen. Nu de senare åren har vi till och med umgåtts med varandra på kvällarna och sånt också. De känns så himla bra att vi är så nära varandra, ibland sitter vi i timmar och bara pratar. Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan min storebror, syskonkärlek ♥


Maj 2009


2000 kanske?

Bruno Mars - grenade

Förhoppningsvis förstod ni att jag skojade med förra inlägget, haha. Har ju mina dagar då jag kommer på tröga idéer ;) 

Har i alla fall nyss kommit hem, här får ni två bilder som ni kan skratta åt.



Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag



Strumpbyxor: Lindex
Byxdräkt: Gina Tricot
Hårband: Kappahl 
Halsband: Jive
Armband: Lindex

19-12-2010

Jag & Elina vaknade vid halv 12, nästan direkt for jag och skjutsade henne till stallet, och bror gjorde mig sällskap. Vi for och köpte godis, sen hämtade vi henne igen, skjutsade hem henne, och efter det for vi också hem. 

Nu ska jag ta och duscha, sen fixa mig åde, för att sen vara redo att göra något fränt med Elina & Martin idag också.

Bara för att vi har fina ögon


Nintendo 64

Vid 8 for jag och Elina till henne, hon åt och fixade sig. Sen for vi och hämtade upp Martin, och efter det har vi bara varit och snurrat lite. Nu sitter vi alla tre hos mig, dom spelar nintendo och jag bloggar. Väntar på att dom ska spela klart så jag får möta vinnaren, ganska säker redan nu att det blir Martin ;)



Bilder från i somras.

Dag 09 – Min tro

Jag tror inte på nånting om jag ska vara helt ärlig.



Allt utom trög

Hahaha, igår så råkade jag somna hos Nicke, och då snackade jag i sömnen om grillkorvar och förråd som jag sladdade in i. & idag vid 11 så vaknade jag och Y av att jag ramlade ner från sängen, och jag har drömt värsta konstiga sakerna också... Haha, jag är så trög :D

Vi har nyss vaknat i alla fall, och ska gå upp och fika nånting nu.

17&18-12-2010

Hämtade upp Yonna vid 5, då for vi och hämtade min ros från medborgarskolan. Sen har vi tillbringat kvällen mesta dels hos Nicke. Jag började fara hemåt efter tolv, och mötte Broberg & Nilsson. Så dom följde med mig hem, och har nyss typ farit hem. & Yonna har kommit hit, nu ska vi göra nånting.. Vet inte vad, i alla fall inte sova, eller.. Försöka att inte sova.



Dag 08 – Ett ögonblick

Kommer verkligen inte på nått ögonblick att skriva om.. Vet att det inte har blivit nå bra skrivet dom senaste gångerna nu, men kommer verkligen inte på nånting. Hejdå dag 8.

Bad father, bad son

Fan va galet trött jag är.. Råkade sova lite för länge än vad jag borde. Nu ska jag slänga på mig nå kläder, sätta upp håret, packa idrottskläder, & sen antar jag att klockan är så pass att jag måste börja rulla till skolan.



:*¤/)=(/&%¤#"!¤/(

Efter skolan så for jag, Yonna & Elina till kullen för att hämta min halsduk som jag råkade glömma där igår, sen hem till mig. Vi åt, och sen gick jag till mommo och grattade henne. Efter det tog vi det bara lugnt tills klockan närmade sig 9. Skjutsade hem Elina, sen for jag & Y och gjorde lite hemliga saker, efter det träffade vi på två filurer som vi tillbringade kvällen med.

& nu har jag nästan just kommit hem, alldeles för sent idag också... Så nu hoppar jag i säng och hoppas på att jag inte försover mig imorgon som jag lyckades med idag... Godnatt :)



Snöööö

Vid 8 for jag och hämtade upp Broberg, så har tillbringat denna kväll med honom. Har alldeles just kommit hem, råkade vara ute lite för sent... Borde egentligen sova nu :( Vilket jag ska gå och göra nu, men här har ni i alla fall två bilder från idag.




Jag ser det snöar

Bror kom och frågade ifall jag skulle följa med och hälsa på fammo, så visst. For dit med min lilla bil, men dom var tydligen på nån typ föreställning eller nå, så vi for hem igen. Mötte Jd efter vägen också, så stannade och snackade med han också ett tag.

& nu har vi kommit hem igen. Ska ta och skriva lite på so:n som tidsfördriv, bara för att jag råkade lova Sofia att jag skulle de....


Haha, Erik fotade mig på dundret ;)

Jul hit, och jul dit

Snart är det jul, och jag har inte ens funderat på några julklappar ännu. För det första hatar jag att köpa presenter åt folk, för det andra tycker jag att det är rätt så onödigt... & det sista skälet är nog att min ekonomi inte riktigt räcker till det. 

Men... Jag har hittat en perfekt julklapp åt Elina!!!! Tror jag i alla fall... :O Vill så gärna ge den! Så ska be mamma komma ner nu, så jag kan fråga ifall hon sponsrar mig med pengar till den.


Snygga som få... Älskar dig!

Dag 07 – Min bästa vän

Orkar inte göra nå långt komplicerat känslosamt inlägg om mina bästa vänner. Men dom vet vem dom är, och hur mycket dom betyder för mig, att jag älskar dom osv.


Bild från lucian som jag snodde av Johanna.

Dag 06 – Min dag

Min dag började med att jag klev upp redan klockan 6. Hoppade i duschen och åt frukost, sen var det bara att stressa iväg till skolan. Där hade vi tre lucia "konserter" för typ hela skolan, sen fick vi sluta, vilket var vid halv 11. 

Jag & Yonna gick till bilen, och den startade som vanligt och när vi väl börjar köra så slår den av. Jag slog igång den på nytt, kom 5 meter, så slog den av igen. Då var det bara att vända om och parkera den igen, så kom mamma och hämtade oss. For till gällivare och fotade mig, sen hem, åt lite, sen somnade jag & Charlie. Medans jag sov har jag hunnit prata i telefon i sömnen med Yonna. Vilket påminde mig nu om att jag måste höra med en viss person en sak, aja..

Vaknade när pappa kom hem, vilket var halv 4. Fikade lite, sen spelade jag med bror ifall jag minns rätt. Vid 6 for hela familjen (ja, Yonna är inräknad) till tallbacka för att försöka få hem min bil. Men icke sa nicke, den vela inte gå. Så vi for hem igen, hämtade släp och for tillbaka, lastade den och for hem. 

Sen skjutsade bror mig & Y till Gustav, där Love också befann sig. Stannade inte där så jätte länge, utan Yonnas mamma skjutsade hem mig strax innan 10. & nu har jag varit och borstat tänderna och är redo för att sova.


Gustav & Yonna i förr går.

Lucia

For hemifrån strax efter klockan 7 idag på morgonen, hämtade Ante & Yonna, sen bar det av till skolan. Samlades där halv 8, fixade åde. Sen har vi haft lucia tills klockan halv 11 :) Då hoppade jag och Yonna in i bilen och skulle fara, men nå inte funkade bilen som den ska heller...... Sur jag blir....... De är nå konstigt, när jag tankar full tank, så går den svin dåligt? hah, mystiskt..

Mamma hämtade oss istället, for till gällivare och fotade mig till mitt körkort, blev så jävla snygg alltså, shit..... Nu sitter jag här hemma och väntar på att mamma ska komma hem med nå mat som hon kan laga åt mig. Under tiden ska jag ta och spela nintendo 64 :)

Dag 05 – Vad är kärlek?

Jag orkar inte skriva om dag 5, har ju redan skrivit om en sak som handlade om kärlek, så det får räcka. Hejdå dag 5.

Don't let me fall

Vid fem när luciashowen var slut, så stannade vi och pratade med Elina ett litet tag. Sen skjutsade jag hem Yonna, och for hem och åt. Vet inte om jag ska ta och vila en stund nu, eller om jag ska dra till Elina nu på en gång. Tror jag sticker nu direkt, är ju trots allt inte så ansträngande. 


Galet nöjd med resultatet av färgningen förresten!

12-12-2010

Vaknade vid 11 idag, klev upp efter ett tag och slog på Kenza & Tyra show. Nu ska jag gå upp och göra nå frukost, sen ta med mig det hit ner och spela nintendo 64.

Senare idag blir det att fara och kolla lucia showen i stallet med Yonna, eftersom att Elina ska vara med :)



Dagens kväll i bilder









Dag 04 – Det här åt jag i dag

Två mackor & yoghurt. 
Godis.
Fläskfilé & klyftpotatis.
Chokladboll.
& massa mer godis.

Färgning och klippning på g

Har nyss kommit hem efter att ha varit en sväng till gällivare med bror & Yonna. Nu ska jag ta och byta om till nå kläder jag inte är rädd om, sen ska mamma klippa mitt hår och färga, efter det blir det min tur att färga hennes.


Gissa om jag saknar dethär? & gissa om jag älskar bilden? ♥

Dreaming people

Elina & Yonna sov här inatt, vi alla delade på min lilla säng, men de gick fint det också. Nu håller jag på att klä på mig, ska väl fixa mig åde nu, och sen får jag se var som händer ikväll. 



Dag 03 - Mina föräldrar

Vet inte vad jag ska skriva om mina föräldrar.. Men ja har riktigt svårt att visa känslor till dom, säga att jag älskar dom osv. Men jag älskar mina föräldrar såååå hiiiiimlaaaaaa mycket! Dom ställer alltid upp, och är så himla bra ♥ Skulle verkligen inte klara mig utan dom. Dom skämmer bort mig, och får mig att må bra.


Jag & mamma i somras :) Har ingen bild på pappa i bloggarkivet..

Att man så fort kan förändras

Idag har jag haft det riktigt skojj med Yonna & Gustav. Sen har jag ingenting mer att skriva förutom att jag älskar mina föräldrar, och att jag är såååååhäääääääääääääär less på min f.d bästa vän, eller något sånt. Det var allt, hejdå.

Dag 02 – Min första kärlek

Ja.. Vad ska jag skriva... Förhållanden har man ju haft hit och dit, men de seriösaste jag har haft var med Simon för ett år sen, som ändå inte var speciellt seriöst om man säger så. Men det får man väl ta och kalla som min första kärlek.



Japp, nu har jag ingenting mer att dela med mig av.

Brrrrruuuuumm

Kvällens planer var egentligen att sitta hemma och titta desperate housewives. Men just efter att jag skrivit förra inlägget ropade pappa att min lilla bil var påställd och klar för att kunna köras. Så jag hoppade i den och for och hämtade Yonna, sen for vi vidare till Elina, där hon också hoppade i. 

Har varit och skjutsat nån hit och dit, och hälsat på lite folk. Var nyss förbi Yonna och hämtade hennes saker åde för dundret imorn. Så nu ska jag säga till henne att vi ska hoppa i säng och sova :)

Dreaming with a broken heart

Idag har jag i princip inte gjort ett skit, slutade redan klockan tolv och då hämtade mamma mig, och for hem direkt. Sen dess har jag suttit vid datorn, gjort bokanalysen, sovit, varit kollat min motorvärmare, köpt kupévärmare & kört bil. 

Nu pratar jag i telefon med Yompistomp, stora problem hon har om kläder, voivoi.. Nu har jag ingenting att skriva, hejdå.

Bilder från luleå #2, första kvällen










Dag 01 – Om mig

Kan ju börja med att säga att jag heter Ellinor Nilsson, men det antar jag att ni som läser min blogg redan har fattat. Jag har alldeles just fyllt 15, vilket innebar moppekort, köpte nyligt en mopedbil också, så nu väntar jag bara på att få den påställd så man kan börja köra. 



Annars är jag väl som en helt vanlig 15årig tjej antar jag. Är jävligt envis och blir lätt sur om jag inte får som jag vill. Är van att bli uppassad, och när jag väl måste göra nånting själv så sjunker humöret direkt. Är ganska bortskämd på vissa sätt.. det har jag ganska nyligt börjat inse. 

Jag bor i Gällivare, med min mamma, pappa, bror & snart tvååriga hund. Förut hatade jag det här stället, men nu efter 15 år har man börjat vänja sig. På fritiden spenderar jag oftast tiden med Yonna, och vi brukar ofta (läs ibland) hitta på massa skojj. Har även kommit riktigt nära Elina, vilket jag är jätte glad över. Man kan inte hitta nån bättre vän. Har även Broberg som står mig väldigt nära, fast jag inte umgås med honom så ofta så jag vet att han skulle finnas där om de var nånting osv. Jag har helt klart världens bästa familj och vänner, som jag älskar över allt annat ♥





Drar ett eget race

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Nu känns det lagomt bra


Humor


Everlast - broken

Nu såhär efter maten har jag sysselsatt mig med att byta ut sanden till mina ljus. Så nu är jag nöjd, lite variation behövs ju :) 

Nu ska jag ta itu med den här bunten böcker/papper, i hopp om att allt som har med trafik och tjoffs fastnar i min skalle. & att jag får göra provet imorgon.. Men det kommer jag nog inte få göra på grund av en så onödig sak, blir så jävla irriterad....

Aja, åter till böckerna.

Bil, bil, biiiiiiil ♥

Har nyss kommit in efter att ha varit ute på en runda med pappa & min lilla bil :) Först körde han runt lite i malmberget, och jag fortsatte färden från malmsta upp till kilen åsånt. Fastnade där i en brant backa och skulle försöka backa, men då fastnade jag då också, ja hojja.. kul var det då! Alltid lär man sig nå nytt :)



Tar bort 1 objekt ()

Nu är jag vaken och sur över att ct inte funkar, och fundersam/orolig över min fina vän som jag hade behövt prata med. Ska gå upp be mamma göra frukost åt mig ifall hon är hemma, hehehe. Sen plugga heeeeeelaaaa dagen lång! 


Biiiild fråååån iiigååååår ♥♥♥♥♥

Bosh bongalov

Ställde alarm på 10 idag, jag och Elina klev upp typ halv 11. Gav mat åt vovven och gick ut med honom :) Sen gick vi ner och fortsatte spela ct, som vi har spelat hela natten. Vid 1 lämnade vi hunden hemma och for till stallet, hjälpte till med maten åde, sen red Pilis.

Efter det sprang vi till coop för att köpa choklad, men det slutade med två varmkorvar istället, goooott! Tog bussen hem till mig, och nu sitter vi här igen och spelar ct, hehehe... Vi ska ta och äta snart, när vi kan slita oss från spelet.. Antingen gör vi världens godaste mat, de vill säga bullens, eller så beställer vi pizza.

CT

Lök
Krök
Pök
Sök
En
Gök


Bigfight with myself

Inatt när jag gick och la mig, så släckte jag taklampan och var helt utan skador. Imorse när mamma kom ner för att väcka mig, var taklampan igång, och jag hade massa rivmärken. & ett jätte stort är ännu kvar på handen, gör jätte ont.. Undra vad jag har sysslat med inatt :O

Update: Glömde säga att jag har ett jack på läppen också.. Man blir ju fan orolig... :S

123

Sista "lektionen" idag var luciaträning, kan typ ingen låt utan till, och vi får inte ha papper nåmer, hää. Efter den fick sprang jag och Ebba till bussen som nå sär, men vi hann i alla fall! Ska ta och gå upp och plugga lite moppe, ska göra amprovet på måndag förstår ni, och skulle som inte vara så kul ifall jag inte klarade det.....

Sen antar jag att det blir att äta middag, och efter det kommer min kusin hit, då ska jag slinga och färga hennes hår, hoppas det blir bra :) Efter det..... Så tror jag att jag ska ta och fixa mina naglar ;) blir alltså en hemma dag idag!



Stone Sour - Through glass

Sen Yonna for har jag suttit och läst lite i moppeböckerna, ätit kräm, spelat car town, ätit pepparkaksdeg, läst nå papper & svarat på nå frågor. Men det som jag har glömt bort, som var viktigast, det var att göra klart bokanalysen som jag skulle lämna in igår.. Nå nejdå, den ligger här på bordet och gör mig bara irriterad. 

Är trött som ett svin, men ska försöka hålla mig vaken, och skriva den där satans bokanalysen, sen hoppa i säng direkt! Så jag inte försover mig igen, som jag lyckades med idag.... :)


Fan vad jag älskar dig!

Pimp my car

For till gällivare efter skolan och gjorde de första moppeprovet, och klarade det. Sen gick jag och Yonna till bil & fritid, där köpte jag tärningar, och fick med två wunderbaums. När vi väl kom hem, så gick vi ut och pimpade min söta lilla bil. 




The Fray - never say never


Du charmar din omgivning! Nu gäller det att försöka förverkliga en dröm. Sätt dina planer i verket!

RSS 2.0