Brum brum

Idag blev det att kliva upp redan vid 10. Fikade åde, sen bar det av till storsjön vid 11. Har varit där och kört skoter med bland annat bror & Malin i några timmar. Första skoterturen i år, fastnade bara 2 ggr (a). Jag är så grym, verkligen.

När vi kom hem blev det att äta. Efter det gick jag och vila (kände mig sjuk), slutade med att jag somnade och sov i ungefär 3 timmar. Gick upp och tittade film med bror & Malin, fikade och sen ner hit igen.


Ellinor nöter ut nya bilder direkt

Så! Nu får bloggen se ut såhär ett tag. Den duger :). Det enda jag stör mig på är att jag inte fick den till mitten. Men det skiter vi i nu. Fixar det sen.

Blir att vara med Sandra senare. Ska fota nya bilder till hennes header, så får väl göra det till mig själv också. För som ni märker nöter jag ut nya bilder som bara den direkt, hehe.



Följer med mamma ut med Charlie en stund nu. Sen hem och börja fixa sig, Sandra kommer vid 5-6 :)

Jojojo, jag säger hej

Har tillbringat så gott som hela dagen med älskade Sandra! Hur trevligt som helst, skulle färga mitt hår. Men får göra det nån annan dag.



Har hjälpt Malin med hennes blogg i ett bra tag också. Som ni kanske ser håller jag på med min nu? Den är långt ifrån klar! Men nu blir det att hoppa i sängen och sova till man blir väckt. Jag älskar att sova ut! Lov i mitt ♥



Slänger in en bild på mig och mina nya glasögon jag köpt idag ;). Mamma säger att jag måste gå och kolla synen, får nog ta och göra det. Det här är dock bara läsglasögon. Men jag kommer använda dom otroligt mycket!


Gumma ♥ Gubbe













ELLINOR SAKNAR SIN GUMMA!


Your love is my drug

Blev inte att fara till skolan alls igår (den är ju över 12), hade så sjukt ont på sidan av magen. + att jag typ är lite smått förskyld. Så fuck fuck fuck, får träffa Yonna först vecka 11! Tog lov lite tidigare också. Idag (torsdag) ska vi typ bara vara ute och göra nånting, vem fan is vara ute när det är 645840986540 miljarder minus grader? Inte då jag. & fredag får vi ledigt om vi är på laponiakvällen, eller vare nu heter. Inte för att jag ska gå på den, men tar ändå ledigt, hihi.

Har inte gjort nånting idag nästan. Bara suttit hemma och tagit det lugnt till 7, då som jag följde med mor och far till morbror som fyllde år.

Intressant inlägg, jomenvisst. Börjar känna mig lite smått trött, så förflyttar mig till sängen snart. Godnatt!

Sometimes you have to stop thinking so much, and go wherever you heart takes you

Det är orättvist, jag förstår inte hur man kan säga sådär.
Är så less just nu. Skulle kunna skriva tusentals rader, bara för att skriva av mig.
Nej, det tänker jag inte göra.


Har inte gjort nånting idag. Skola till 2, sen har jag för det mesta bara chillat hemma med hund, bror & Malin. Lyckades somna på soffan i några timmar nyss också. När jag klev upp för att borsta tänderna blev jag såklart pigg. Kommer inte kunna somna på länge, dels för det. + en till ska, hihi. Jag är knäpp.

Egentligen tänkte jag inte fara alls till skolan imorgon, har typ blivit sjuk. Men måste få träffa Yonna en sista gång innan hon far och blir borta ungefär 20 dagar!? Fatta, kommer inte klara mig utan henne! ): Tar i alla fall sovmorgon till ungefär 9 imorgon. Yonna ska inte på matten, tror jag i alla fall. Så knappast att jag går dit själv, finns inte ens i mina tankar.


Tare chill med världens bästa vovve!

Har suttit ett tag och proppat in massa onödig fakta på engelska i min hjärna nyss. Fick dock inte plats mycket, men det räcker förhoppningsvis för att klara ett G på nå bajsigt prov vi ska ha imorgon.

Nu tar jag det då chill med Challbert och hans igelkott. Har framme alla papper från hk:n också. Ska ha nå jävla prov om tvätt? "Om du får repor på strykjärnets sula blir det trögt att stryka och du riskerar att skada plaggen. Kalka av ångstrykjärn regelbundet". Ja mena, vem bryr sig om sånt nu? Stryker ju inte mina kläder, och skulle inte precis komma ihåg det här tills jag blir äldre om jag kanske får för mig att stryka? Äh, skiter i det där och myser vidare med vovve.

  
Superbra och fina bilder, eller så inte. Men Challe och hans älskade igelkott kom i alla fall med.


Brist på annat


Challbert hjälper mig att borsta tänderna.




↨ världens bästa


 
  




Onödigt inlägg, ja0

Slitis dag idag, inga planer alls. Har inte ens orkat sminka mig.
Väntar på att bror ska fixa te åt mig, sen dricka det och förhoppningsvis inte frysa lika mycket. Sen beger jag mig till skolan.

"Läs inga skönhetstidningar, dom kommer bara få dig att känna dig ful" ~ älskar den låten, yeyeyeye!!

Piiiiiillaaa!

Händer det en gång till, kommer jag bryta ihop totalt.
Det gör ont, ont överallt. Varje gång du säger det, jag orkar inte.
Det du säger, de får helt enkelt inte vara sant.



Skola till 4 idag, åt direkt jag kom hem. Sen drog jag och träna me Sara, osvosv. Kom hem för inte så länge sen, vill göra nånting, inte bara sitta här resten av kvällen. Men det lär ju inte bli så. Ska gå upp och hämta te, och sen kryper jag ner under täcket med en film på.


Who says

Försov mig ganska rejält idag. Kom till skolan vid halv 1 i alla fall. Har inte varit på lektionerna efter lunch på onsdagar på jag vet inte hur länge! Har alltid gått hem under lunchen. Jag hatar onsdagar, värsta dagen som finns! Men idag, då gjorde jag det. Var i skolan enda till 4.



Vid 5-6 nån gång skjutsade mamma mig till min saknade lilla filur Sara. Satt på stan i nån timme och pratade, annars tog vi det chill hos henne. Kom hem strax innan 11.

Intressant inlägg, jo jag vet. Ska gå upp och fixa mig lite te, håller på att frysa ihjäl. Sen bäddar jag ner mig under täcket och slår på nån film. Lär inte kunna somna tidigt. Men upp imorn, det ska jag!!


Min älskade lilla sär vän i somras ♥

Jag tror jag är ganska glad, jag är typ glad, jaaaag ääääääär jääätteee glaaaad!

Japp! Rubriken, den stämmer perfekt.
Såhär som den här dagen har vairt, det är en perfekt dag för mig.
~ Skoldagen är chill & umgås med världens bästa människor
!



Skola från 8-16, egentligen. Men försov mig på morgonen, hade inte alls någon orka att kliva upp. Så missade första lektionen och kom till skolan just vid halv 10. Frida gjorde så jag inte gick på nästa lektion. Tvingade mig själv till so:n. Efter det for jag till gällivare med älskiiiii, fikade där. Sen chillade vi bara. Blev att gå på sista lektionen, idrott. Men fick såndär hemsk huvudvärk och yrsel efteråt, som alltid. Så ångrar det alltid. Nog om skolan.

Kom hem strax efter 4. Åt typ direkt, och kring 6 begav jag mig mot Yonna. Drog till sporthallen och solade, även med sötan. Jag blir dock inte brun, men så skönt att bara ligga där i värmen! Efter det, kring 8 gissar jag. Skulle vi vandra upp till Yonna, men vi fastnade hos Broberg. Y & S lämnade mig där och drog. Sen vid 9 nån gång sjuktsade han hem mig. Väl hemma insåg jag att jag glömde min väska hos honom!

Efter 10 började jag vandra för att hämta den (b.l.a mitt smink var i den), blev som lite kaos eller nå. Men var hemma igen strax innan halv 11 tror jag. & då satt jag mig här. Långt inlägg, ja! Men som sagt, blogga är det bästa tidsförvdrivet, och jag har inte tvingat någon att läsa allt :).

Nu ska jag tvätta bort sminket, sen ser vi vad som händer.

Hastbullar i pepparkaksform

Direkt efter skolan följde Yonna med till mig. Hon vela baka, så det gjorde vi. Blev hastbullar. Med vårat dåliga tålamod blev det inte riktigt som vi tänkt. Utan jag kom på idén att göra dom med pepparkaksformer. Japp, snabbt var det klart. Smakade gott gjorde det också.

Resultatet, dock ser de flesta gula ut. Men det var dom inte.
~ Nalle Puh, Tiger & Nasse.





















Nu drar jag mig upp för att baka en kladdkaka, vilket jag och Yonna inte orkade. Kände för att få göra min livs första kladdkaka idag.

Tvättar bort sminket och gör mig redo för sängen


Nå random pix från idag.


Lite onödig fakta, kanske?



Jag har svårt att låta bli att skriva blogg.
Nu när jag har sagt att jag ska minska med skrivandet så måste jag kämpa för att låta bli att skriva. Blir automatiskt att jag börjar skriva ett inlägg. Men sen kryssar, för att jag insåg att det var ett helt onödigt inlägg.

Om jag har gått osminkad till skolan, sminkar jag mig alltid när jag kommer hem.
Fast jag kanske inte har några planer för dagen. Men tänker alltid ifall att, då är jag ju färdig fixad. Men slutar ofta med att jag går fixad en hel dag i onödan.

Jag klarar mig inte utan toy.
Om jag inte tuggar på nånting, kan jag få hyperdamp.


Duktig Ellinor

Sitter här med ett stort leénde på läpparna!
Vaknade för en gång skull av alarmet, kom på vad jag har gjort fel tidigare. Har slagit av alarmet när jag trodde jag satt den på snooze, har inte riktigt lärt mig hur brors mobil funkar.

Ska börja fixa mig nu, sen bär det av till tandläkaren :(! Kommer dö, men jajajajajaja. Efter skolan ska jag klippa mig, sen blire att träna med Sara!!!!! Yeyeyeye.

Plottrigt inlägg, men vafan. Ska sluta blogga! Inte helt, men kommer nått inlägg i veckan i alla fall. Hehehehejdå.

No school for me today

Sitter och proppar i mig glass, tjockt jag vet. Måste sluta med onyttigheter nu! Räcker inte med godislöfte, måste se till att sluta äta allt som är onyttigt. För här ska det bantas, benen och magen ska bli mindre. Ska börja ro på en sån här maskin grej varje dag. Bara för att vi har en sån hemma, annars hade jag aldrig orkat, haha. Sen har jag bestämt att jag ska börja dra mig till gymmet nån gång i veckan också. Fast hade ju varit roligare om man fick med sig nån. Ska allt tvinga med mig Sara!

Det enda jag har gjort idag är att ha legat i soffan samt sängen och läst nån bok mamma hade köpt. Brukar inte gilla att läsa, men har verkligen fastnat för den här boken! Nu ska jag hoppa i duschen, sen lägga mig i sängen och fortsätta läsa tills jag somnar. Blir nog skolan imorgon, se yah.

 


Apricot & White Tea



Jag älskar att smörja in mina händer.
Jag gör det flera gånger om dagen. Det är så himla skönt, och luktar gott. + att man behöver aldrig gå med torra händer!


Aldrig mer!

Skola till 4 idag, och bussen går halv 5 hem. Aldrig mer att jag tänker ta den, tror det blir andra gången som jag gjorde det nu. Men den är alltid sjukt försenad, och man håller på att frysa ihjäl. Ska börja åka bil hem, som jag alltid gjort tidigare dom dagarna! (y).



Har i alla fall nyss ätit. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Mår illa som ett cp, är yr och har ont i skallen. Av den där helvetes gympan. Aja.. Nu hoppar jag vidare till sängen och tar mig en tupplur.


Kände mig tvungen

Jag fick en nominering av min otroligt fina och älskade vän Sandra.

Så här gör du:
1. Lägg in awarden på din blogg.
2. Länka personen du fått den av.
3. Berätta sju intressanta saker om dig själv.
4. Välj tre andra bloggar att ge den till.
5. Länka till deras bloggar.
6. Skicka dem en kommentar om att de fått en award.

1. Jag är mörkrädd uta helvete.
2. Jag har sjukt dålig humor.
3. Jag klarar mig inte en sekund utan min mobil, eller vänner! HEHE
4. Nästan det enda jag gör under min vardag, är att sakna.
5. Jag tycker att blogga är det bästa tidsfördrivet.
6. Jag är toyberoende.
7. Jag har en slagt hudsjukdom.

Jag vill ge en award till dessa tre fina personer:
Sara I, som jag saknar så obeskrivligt mycket.
Hanna D, som är sjukt söt.
Sara N, som har bäst humor.

Hos Sandra

Sitter hos Sandrus nu, har nyss kommit hit. Gick på stan direkt hon slutade, köpte mig en läppstav och smycke. & även ett halsband. Hon köpte värsta gulliga byxorna. Ni anteckar, vet ;). Nu ska vi kila vidare till mig och hitta på lite hyss, puuusss.

Tik tok

Sammanfattning över min dag:

♥ Bror väckte mig kring 10, och hade gjort frukost åt mig.
♥ Ut på en och en halv timmes promenad med Charlie, Malin & bror.
♥ Skulle tolka (?) bakom skotern, men hittade ingenting att åka på.
♥ Jag och Malin lagade mat åt alla, åt även upp det. Konstigt?
♥ Tvättade mitt hatade hår.
♥ Tog det chill framför tv:n.
♥ Tog nå litet att äta.
♥ Mamma och pappa kom hem, fick en parfym (♥) och ett ljus.
♥ & sist av allt gick jag hit.

Tänkte lägga in bilder från helgen. Men fick inte in dom på datorn, så jobbigt när jag har brors mobil.




Nu slår jag på en film, sen ser vi vad som händer resten av kvällen.

Zzzz

Har varit med Hanna idag, sjukt länge sen sist vi umgåtts. Var bara hos mig och chillade :). Skulle göra kladdkaka, men hittade inge recept, så blev chokladkaka. Den gick att svälja, dock lite bränd överst bara, HEHE.

Nä, nu ska jag tvätta bort sminket, sen gå och lägga mig. Sjukt trött efter att ha tittat film hela dagen.

Lördag

Julia räddade min dag igår! Hann dra till gällivare en snabbis, annars satt vi bara hos mig och tog det chill :). Hon drog kring 12, och då somnade jag och Charlie i min säng. Vaknade igen vid 3, och gick då och la mig där vars jag skulle sova.



Vaknade idag vid halv 10 av att moffa ringde och väckte mig, hade ställt alarm på 9, men dock stängdt av det. Klev upp och gav bananen frukost, sen vandrade vi ut. När jag kom in hade bror och Malin vaknat. Så han gjorde nudlar, har nyss ätit det. Får se vad som händer idag, ingen aning faktist :)

Hejsan hoppsan, det här är rubriken

 Idag blir det nog bara att sitta hemma. Eftersom att mami och papi har farit iväg nån stans, och jag har lovat bror att vara med bananen. Ännu en värdelöshelg, rädda den någon!


i will do this on my own


Har blivit kär i blått!

Tillfällig header på plats!
Nu går jag och sover, natti.


Yonna ♥


Yonna, vet att du älskar mig nu (a)



Har haft kul med Yonna & Sandra hela dagen. Bilden ovan förklarar som sagt en hel del. Satt och fikade. Yonna vela inte ha nå mera, men jag och Sandra pressa in tårta i munnen på henne. Var dock tvungen att redigera bilden lite ;).

Ska fixa bloggen lite smått nu, sen platta mitt nyfärgade & krusade hår.


- Rubrik -

Skolan var chill som fan idag. På språkvalet satt jag bara och hade kul med Fridaw hela lektionen. Sen hade vi livsviktigt en kvart, efter det bar det av till gällivare för att gå på den där konserten, som sög apkuk. Stannade på stan med Yonna, Olivia & Angelica. Sen tillbaka till skolan för att gå på svenskan, då satt vi bara och lyssna i 50 minuter när Gunilla läste nån cpbok.

Mamma hämtade mig och Yonna, for till gällivare en snabbis. Sen hem, åt & fikade. Sen tog vi det bara lugnt :). Hon for hem för kanske en halvtimme sen, men kommer tillbaka snart! Blir att vara med Sandra också. Dom ska bleka mitt hår, äntligen! Hoppas det blir bra, eller bättre än att gå som morot i alla fall. Nu ska jag leta nå kläder att ha på mig, sen gå upp och slänga i mig lite glass (a).

& btw, grattis till mamma! ♥

Fredag?

Godmorgon!

Försov mig, så mamma skjutsar mig till skolan. Yonna ringde nyss, så hon kommer hit. Fattade inte speciellt mycket, men trevligt med morgonfrämmande. Nu har jag inte tid att skriva, puss.

Renovering

For med Yonna till gällivare och skulle kika praoplats, men vi var så sega. Fixar det imorgon istället. Köpte ju en brun hårfärg färdigt för snart en vecka sen, som jag skulle sätta i efter blonderingen. Men Broberg tycker jag ska bli blond, kan ju inte annat än lyssna på honom. Så blev att fara på coop med Yonna och köpa blondering, ska tvinga mamma att fixa det imorgon!

Anyway

Fick nyss reda på att släkten på pappas sida är grym (H). Värsta musikerna, haha!

Min farfar på skivomslaget, sen nån annan släktgubbe (y).




Sjuk... Det är vad jag är. På morgonen när jag vaknade var jag svin yr och hade ont i halsen, kan knappt prata. Så sket i skolan och tog sovmorgon till ungefär halv 11. Mamma fixade mat åt mig, sen tog jag med mig lite glass hit ner, tjockt! Ska slå på en film och hoppas på att mitt halsont försvinner.

HAHAHAHAHAHA!

HAHAHA, vi har nog kul. Emma fattar i alla fall. Godnatt, puss på emma ♥


Starstruck

Sitter hemma och tar det lugnt. Orkade inte gå på språkvalet, var så enormt hungrig. Så for hem och åt istället. Men måste fixa betyg i idrott, så ska tillbaka till skolan och gå på idrotten med en buss som går om en halvtimme. Sen hem igen, känns onödigt, men känner mig tvungen ;).

Nu ska jag gå upp och mysa med Charlie en stund. Sen gå ut med honom (OCH HANS GULLIGA ROSA HALSBAND OCH KOPPEL, JAG ÄR KÄR!!) Sen bär det av till skolan.

I miss having someone to
share some things with


I miss it, everything we had

For med pappa och köpte nå te snöslungan, sen och kollade på skotrar. Hittade en gullig en som jag vill ha :). Men nästa år ska jag få en!!! Ska lacka den rosa! Fifan. va grymt. När jag var klar med far min for jag med mamma och hämtade ut paketet, sen till ankis. Hittade massa gulligt jag vela att Charlie skulle ha, blev i alla fall ett rosa blink halsband, rosa halsband och koppel, nå mjukisdjur och ett ben. Blev svin gulligt på honom! Vet inte hur många gånger jag har sagt att det är gulligt, mamma gnäller då på att jag säger det hela tiden. Men det är såååå guuuullliiiiiiiigt!

Väl hemma provade jag de kläder som kommit, var perfekt! :D, älskar byxorna! För er som vela veta ;). Nu ska jag slå på en film, sen får vi se vad som händer.

Redan februari

När jag vaknade på morgonen av att alarmet på mobilen (har min gamla mobil) ringde, så skulle jag självklart slå av det. När jag rörde mobilen så brände jag mig, den var svin het! Kunde inte alls röra den, efter ett litet tag svalnade den till så jag tordes röra stäng av knappen. Så det gjorde jag och sen bytte jag till ett annat batteri. Nu är det bättre, sval och skön! :)



Skolan gick snabbt och var chill. 3 lektioner, det gillar vi. Gick tidigare från sista lektionen så jag hann med en buss som gick enda till malmsta. Hade inte stor lust att knata halva vägen hem. Har suttit och nördat nå spel på ipoden, svin kul! Haha.

När mamma kommer hem blir det att fara och hämta ut mitt paket, från H&M som har kommit. Sen kanske färga mitt hår? Hoppas det. Nu blir det att gå upp och mysa sönder med älsklingshunden, puss!

RSS 2.0