The ghost of you

Sitter och försöker få in bilderna från systemkameran på datorn. Lyckas inge bra, har alltid funkat tidigare. Men nu är det helt fuckat. Orkar inte bry mig om det nå mer, börjar fixa mig istället. Sen hänger jag med mamma ner till kusin en sväng :). Inga planer annars för idag, hör av er.


13:23

DAGENS:

Klädsel: Leggins, linne, huvtröja.
Smink: Ingenting än så länge.
Låt: Russian Roulette.
Planer: Inga alls.
Sötnos: Charlie, helt klart.
Händelse: Ingen.
Vill ha: Skor.
Längtan: Till sommarlovet, haha.
Film: Wallander ♥.
Roliga: Inge.
Måste: Bestämma mig vilken färg jag ska ha på håret.
Mat: Macka.


Krya på dig ♥


Gangsta bop

Tro det eller ej, men jag sitter med blondering i håret. Men på söndag blir det att färga över det igen, till brunt. Tanken med det här är att få ljusare brun, och försöka få bort alla fläckar. Sliter dock på håret, men det skiter jag i! Nu kommer jag kanske kunna använda löshåret igen, färgen blev fel sist jag färgade. Tror att Malin kanske ska klippa det också, då blire nice :). Ska springa upp och skölja ur färgen nu, kul att gå runt och se ut som en morot i några dagar ^^


Första bilden jag hittade, tillfälligt med
pannlugg! Men jag saknar att vara blond!
Till sommarn, då jävlar :D

What it's like

Somnade direkt jag la mig i sängen, men Charlie dissade mig och gick och sov på golvet istället, haha. Vaknade i alla fall strax innan 8. Känner mig fortfarande trött, så lär ju inte ha svårt att somna ikväll ändå. Vilket tjat om so:n, men nu är den i alla fall klar... Igen!

Har inga planer för helgen, vad jag minns i alla fall. Vill hitta på nå kul för en gång skull, får ju se hur det blir med det. Men nu ska jag ta med mig min ipod & hund till soffan, blir att sitta där under en filt och mysa tills sängen ropar efter mig.

Jag älskar min hund ♥

Gick hem från skolan på lunchen. Mådde dåligt, kändes som att jag skulle spy. Men blev sjukt sugen på chokladbollar, så gjorde det när jag kom hem. När den så kallade degen var klar insåg jag hur onyttigt och inte gott det var, så slängde det. Haha! Sitter och knaprar på ett äpple nu istället med Charlie.

Har fått tillbaka utkastet på so saken nu, så ska göra klart den. Sen ta med Charlie till sängen och sova en stund :)

So arbetet klart!

Skolan gick snabbt idag, trots att vi slutade 4 och har världens tråkigaste lektion i slutet, det vill säga idrott. Men i alla fall, kom hem strax innan halv 5. Maten var klar så blev att äta direkt. Sen upptäckte jag att mitt senaste hål jag gjorde i örat har blivit infekterat ;s. Så har experimenterat med det ett tag. När det har läkt och blivit fint ska jag göra om :).

Har äntligen gjort klart so:n nu också, känner mig stolt! Då behöver jag inte oroa mig över det nå mer. Måste verkligen börja tänka på skolan och höja min värdelösa betyg. Sen måste jag även sluta knäcka mina fingrar. Långfingret var helt fuckat idag på morgonen, huvva. 

Något ointressant inlägg, men det får ni leva med. Ska springa upp och klippa Charlies klor nu. Blir inge mer bloggande idag, orkar inte slå på min egna dator. Lånade bror mins nu. Anyway, ha det!

Vovven är jobbig

Sitter hemma och bråkar med vovven, han är jobbig. Måste göra klart so arbetet, som ska vara inne på fredag. Jag har inte ens skrivit halva utkastet. Lär ju aldrig hinna, men bara utkastet är klart får jag nöja mig. Får se hur det blir med det. Charlie står och skäller som jag vet inte vad, är grymt less på honom! Han är som värst när man verkligen inte orkar. Det är hans fel om jag inte hinner klart, haha. Ska slänga upp han i sängen nu, och hoppas på att jag får skriva i lugn och ro.


Jag suger på att blogga

Orkar inte blogga nå mycket nu för tiden, har ingenting att skriva om. Men kan ju i alla fall berätta att jag har varit med Jocke ungefär hela dagen, trevligt trevligt. Ingenting speciellt händer nu för tiden, tralalala. Ska börja med en ny bloggdesign alldeles snart, sjukt less på den här. + att den är ful! Men måste skaffa nya bilder till headern, fast då är problemet att jag inte har nån fantasti, nog om det.

Nu drar mitt sällskap och sover, så då gör jag också det. Godnatt!


Skola på helgen

Drar mig mot sängen nu för att sova. Har redan somnat med skallen på tangentbordet några gånger, så lika bra att ta kväll nu. Alarmet ringer 10. Ska, som alla andra till skolan i 2 timmar, för att? Minns inte. Är nå bajs i alla fall, men 2 timmar mot en hel dag? Klart som fan. Går dit med min tönt ♥, som jag har umgåtts med idag också.

Vet att ni antecknar. Anyway, godnatt miffosar ;)

Magen kurrar

Drog mig till brors rum vid 1 och skulle titta film med han, men han se 5 minuter. Sen somnade jag såklart, så har sovit på hans soffa inatt. Faktiskt riktigt mysigt, sover mycket bättre i hans rum än i mitt egna :o. Vaknade nyss av att han klev upp och började springa runt i rummet, så tänkte att det var lika bra att kliva upp själv (y).

Så sitter här i mitt rum och tar det lugnt. Ska nog gå upp och äta nå, har inte ätit sen igår vid 12. Då jag åt på nittaya (?) med Ebba & Julia. Slänger in några bilder från igår innan jag går.

Oredigeradebilder.se, men jag orkar inte fixa dom.








Sötare får man leta efter.


Ha-ha!


Tänkte bara meddela er en sak

Att mitt hår ser förjävligt ut!!!!!!! Både jag och frida har missbildat hår nu. Jag ser ut som en tiger och hon som en råtta utan päls.

Nu ska vi nog krypa ner i min säng och försöka sova. Med en rulle på, godnaaaaaatttt.

Hårfärgning på g

Har varit med Frida hela dagen lång. Det har verkligen varit skojj, kan inte påstå att man har tråkigt när man är med henne. Vi har hunnit vara i gällivare och inhandlat kläder, smink & smycken. Varit hos henne och chillat + ätit har vi också.

Nu sitter jag med färg i håret, samma som tidigare. Får se hur det bli, förhoppningsvis bra. Annars åker Frida ut med skallen först ut genom mitt fönster. Nu gnäller hon att jag ska gå och hämta vatten åt hene, har väl inge val. Hejdååååeh.

Bla bla bla

Är vaken nu och har nyss duscha, efter att ha sovit tre och en halv timma, och jag är van med tio timmar till. Känner mig inte bara lite trött.

Borsta, blåsa, platta & fixa håret > sminka mig > fara till skolan. ~ skiter i löshåret, för jag hinner inte, hehe.

The Fridolf's

Det är helt sjukt vad jag sover! Sov 14 timmar inatt, och några timmar på soffan nyss. & ändå är jag sjukt jävla trött nu? Fattar inte. Ska nog strax krypa ner under täcket och sova, ställde alarm på halv 6, kommer dö :(. Som sagt, jag ska till skolan imorgon.

Kan ju passa på att berätta en lite smårolig sak jag och Frida höll på att avlida åt nyss:
Frida: Du vet du såna där moppsiga typ dansband? typ sven-ingvars och sånt?
Jag: Ja?
Frida: Varör inte the Fridolf's?
Båda: Asg!

Vi har bra humor, inge mer om det :). Nu ska jag sociala mig med folk innan jag somnar, gonatt.

Silverstjärnan Av Champinioner ♥

JAG SAKNAR HAN ENORMT MYCKET!!
14/04-06 - 15/4-09


9 månader & 5 dagar
& jag vill inte ta ett steg till, utan dig.

  


Nu funkar det, men det tog sin tid

Funkade inte direkt jag slog på datorn, men trixade med nå. Så nu funkar det.
Slänger in bilderna jag pratade om :)

 









 








Nu får det räcka (y) c(=


Blev inge skola

Kom på att mamma har en dator, så smet upp och lånade den.
Nu sitter jag här och dricker te, som min gulliga bror har gjort åt mig, hihi :). Men ska "springa" ner till mitt rum och kolla om det funkar på min dator nu. Alltså internet för er som inte fattade. Om det funkar ska jag slänga in några gulliga bilder på Charlie från igår.
Om jag nu inte hinner svimma efter vägen, blir så jävla yr när jag reser mig upp.

Aja, vi ser ju ;) pussssss.

Jag och Charlie fördriver tiden

        

Diary of Jane

For till skolan på morgonen, gick på en lektion. Men sen orkade jag inge mer. Så är hemma nu, med massa ajaj i skallen & magen. Så mår jag illa också, gr8.

Nu går jag upp och lägger mig i soffan med Charlie åh tv:n på (y). I hopp om att bli friskare, hejdå.

Ellinor <3 Frida

Sitter hos Fridolf, har nyss käkat kycklingrulle. Tror i alla fall att det hette så ;). Får se vad som händer senare. Knäppgöken är då i duschen nu, huhu.

Intressant inlägg jag vet, men var bara tvungen att fördriva tiden på nått sätt. Nu ska jag snoka i hennes dator, pusss.

Kan inte sova

Vaknade för 20 minuter sen och kan verkligen inte somna om. Har hunnit sova 5-6 timmar, och det brukar räcka för att jag ska orka en hel dag. Så nu blir det duschen för mig, sen kan jag ta lång tid på mig att fixa mig. Skönt att inte behöva stressa.


Jag ♥ smink


I miss u alot


Börjar dagen med en lång promenad

Ställde alarm på 12 idag, men mamma hann komma in och väcka mig en halvtimma innan. Så följde med alla människor och vovvar på ungefär en och en halvtimmas promenad. Riktigt trevligt, huhu. Blev att fika nå när vi kom tillbaka, ska nog äta strax. Sen fortsätta med att klippa Challe, blev bara skallen och under tassarna igår.

Charlie igår.

Avrundar här, puss.

Shopping

Jag och mamma kom inte på nånting att göra och det var tråkigt att bara sitta hemma. Så vi drog på stan en snabbis. Köpte mig ett par skor, en foundation, ett linne & hårfärg. Tror det var allt. Det är ett under att jag hittar nå som jag gillar här, brukar aldrig göra det.

Snart går jag, bror & mamma några meter över till min kusin och hälsar på. Sen ska vi klippa Charlie och jag ska väl säkert färga håret också :)


Tar med mig vovven ut på en promenad

Är så rastlös som det bara går att vara. Så fördrev tiden och gjorde om bloggen litegrann. Japp, nu får den vara så här ett tag.


Inge sömn

Vet att jag har varit bra på att uppdatera igår/idag, vad man nu ser det som för dag. Men det är så jobbigt. Så förvänta er inte mycket uppdatering nu på senaste tiden.

Har inte sovit ett piss inatt, somnade 17 och sov till 00. Så inte så konstigt om jag inte är trött nu. Mamma är vaken nu, hon håller på att göra fika åt mig. Så nu blir det att gå upp och fika nå :)

Prinsessa, typ yey

Har suttit och pratat med bror min ett tag, alltid lika trevligt. Fördriver tiden med photoshop, jag och mina seriösa bilder. Här får ni en av de hundratals jag har gjort nu under den senaste halvtimmen.



Vet att ni tycker den är vacker. Nu går jag upp och borstar tänderna, ska nog strax försöka sova.


Rhjnrehug

Vaknade typ nyss, yey. Så blir inte att klippa Charlie. Gör det imorgon istället (y). Nu ska jag sitta här och dryga vidare, vilket jag har gjort de senaste dagarna, kul.

Ungar är blä

Jag kom fram till en sak idag, jag hatar småbarn! Börjar alltid kriga med dom, och på skolan finns det då massvis med tröga ungar. Åh, vad less jag är. Drog tidigare från skolan, orkade inte med elevensval. Så kom hem en stund innan 3, kusin var hos oss. Så pratade med henne åså, sen blev det att äta. & nu sitter jag här, är sjukt trött. Så ska vandra till sängen ett tag och sova. Sen när jag vaknar, ska jag och mamma klippa Charlie, hans klor och massa sånt där. Så idag blir bara en hemma dag, skönt!


Natti natti

Somnade på soffan i 2 timmar, och är fortfarande grymt trött. Ska låta mitt hår torka, sen går jag och lägger mig igen. Har en liten sovmorgon imorgon, eftersom att jag inte ska gå på spanskan. Skönt att få sova nån timma längre ibland.
Vill ni läsa nå kul, och hålla på att dö av skratt? Då rekomenderar jag att klicka här, för att komma dit.



Långt hår, me like! puss.


Här ska rubriken vara

Är hemma från skolan nu och har hunnit äta också. Fick ett nytt schema idag, jag hatar det! Slutar just kring 4, 3 jävla dagar i veckan. Har 1 enda sovmorgon, och så slutar vi inte 12 på fredagar nå mer. & kanske inte på måndag heller, får se hur det blir med det. Usch, det är det enda jag har att säga. & grattis till Yonna som blir 15 idag ♥


Godmorgon

Pigg som jag vet inte vad! Skönt att inte behöva vara trött för en gång skull när man vaknar. Nu går jag upp och fixar mig, tudelido.


Header

Kunde inte somna, så klev upp igen och fortsatte med headern jag tidigare gjort. Men insåg hur ful den egentligen var. Men den gamla var jag så less på, så gjorde bara nån random tillsvidare. Så nu får den här duga.

Ingen rubrik

Somnade just efter 7 och har nyss vaknat. Är hur pigg som helst, nog för att jag redan har sovit 6 timmar. Hmmm, lär ju aldrig kunna somna om igen. Ska läsa fridas blogg nu, sen går jag och gör ett nytt försök att få lite mer sömn, godnatt :)

Tidig kväll

Somnade framför datorn nyss, vaknade av att mamma kom in och frågade ifall Simon var här ^o). Hmmm, normalt. Hade helt seriöst skallen på tangentbordet. Så hade ju lyckats komma in på nå fina sidor.

Mamma flätade nyss löshåret (a), orkade inte göra det själv. Ska bara tvätta bort sminket nu. Sen går jag och sover. Hoppas på att man är pigg imorn, pusssss.

Hej hej & åter hej

Kom nyss hem från skolan, fick sluta en och en halv timme tidigare. Fy vad skönt! & äntligen har jag lämnat in en sån där ansökan om att få byta språkval, eftersom att jag har IG i svenska och engelska (hehe) så är det ju bättre att jag går i det. + att jag slipper idiotläraren (y). Nåväl, får väl hoppas att bytet "går igenom".

Nu ska jag fortsätta med min header, sen gå upp och äta. & sist fara med mamma och hämta ut mitt löshår.


Hem, ljuva hem

Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute med Charlie i ungefär en timma. Skönt som fan! Men man höll ju på att dö, det är så jävla varmt. Men nu ska jag inte klaga. Ska platta mitt slitna hår än en gång och göra det ännu mer slitet, sen bär det av till skolan.


Min dag i meningar

Direkt när jag vaknade skyndade jag att sminka mig och fixa håret. Hade 30 minuter på mig, tills bussen skulle gå. Hann precis med den. Så kom till gällivare ett tag innan 9, Runa köpte korv. Sen så gick vi bara runt en stund till 9 bussen gick tillbaka. Olivia hoppade av vid sig, och jag och R vidare till mig. Upptäckte att Olivia glömt sin mobil i Runas jacka, så när vi hade hoppat av bussen kom hon och hämtade den. Sen gick vi upp till mig. Satt vid datorn ett tag. Sen gick vi upp och fikade, mumma. Satt och kastade ost i Charlies mun, haha.

Runa for strax efter 11 och jag gick ut med Charlie. Sen har jag bara suttit här. Ska vaka idag, tråkigt. Men så är det, annars kommer jag inte hinna somna innan alarmet ringer. Eftersom att jag sov till 8 på kvällen idag, voivoi. Nu ska jag sluta skriva massa skit och försöka hitta på nå kul istället, pusshejdå!


Typ hej förstörd dag

Vaknade nyss, skandal! :o
Runa ringde och väckte mig, så ska fixa mig nu. Sen drar jag till gve och är med henne och Olivia.

Emma tvingar mig, igen

Jag är bra på att fördriva tiden, här får ni några resultat:

Vet att ni gillar mina seriösa photoshop bilder ;) ↨


Sitter här, fortfarande levande. Men magen har dött, för mycket saknad efter frukt. Rest in peace, eller något. Har ingenting att skriva om, men som sagt, fiskmåsen Emma tvingar mig. Hon är inte fullt frisk för er som vela veta. Fast jag ska inte säga så mycket. Nu ska jag väl fortsätta dampa vidare med ostbågen, puss.

Äpple med sked

Det funkar fan också fint!


Yoghurt, banan & Emma...

Det är fan livet (H) ♥.
Sitter och knaprar på en banan, äter yoghurt & snackar med Emma. Bättre än så kan det nästan inte bli!


Vända tillbaka dygnet

Godmorgon!
För en gång skull var jag trött innan klockan ens hade slagit 12, borde ha gått och lagt mig då. Men hade annat för mig. Somnade kring 2 istället. Ställde alarm på 12, slog av det och somnade om till halv 3. Kommer ju aldrig orka med skolan. Inge mer prat om skolan, spyr av bara tanken +o(. Nu ska jag kolla vad Linus har skrivit, sen hoppa i duschen.

Jag smyger ut

For med pappa och Charlie till gällivare just efter 12. Han köpte nå, sen promenerade vi lite med busen. Lite efter 1 befann jag mig på dundret. Det gick hyffsat bra för att vara första gången, mycket skratt & tårar. Kom hem innan 5, då åt jag. Sen har jag bara hunnit vara ut med Charlie och hälsa på mommo & moffa :). Ska nog strax gå upp och vara social.

 
Bananen vill köra bil ♥


0768239042

Gick upp och var med Charlie, orkade som sagt inte bädda upp min säng för att sova. Jag vet, jag är lat. Låg i soffan och myste med honom, tittade på nån usel film. Somnade i kanske 1 timma, hehe. Tog med Charlie ner till mitt rum och la mig i sängen och sov i 45 minuter. När jag vaknade gjorde pappa fika åt mig. Känns helt otroligt att jag är vaken! Innan klockan 12, duktig jag. Ska ta och fixa håret litegrann nu, orkar inte sminka mig. Sen vänta på att Sara kommer hem (mp).

Pling plong

Emma höll mig vaken, hon sa att vi skulle vaka. Sure, nu ska hon gå och sova. Lär ju vara död på dundret, men vad gör man inte för stumpeliten. Aja, ska nog ta och sova nån timme nu. Eller hålla mig vaken, får se.

Hejdå!


00:53

Drog ner till Sofia just innan 10, där befann sig också Simon♥, Broberg, Jonte & Emma, tog det lugnt resten av kvällen. & kom hem strax efter 12. Ska nog snart gå och sova, ska upp tidigt imorn. Eller ja, typ 12. Tidigt för mig i alla fall, blir dundret med världens bästa Sara :). Har inte åkt nå i år, så lär ju inte gå speciellt bra.


Jag har hört att man ska bjuda på sig

Runa skicka en drös med gamla bilder, så tänkte dela med mig av några. Det är absolut tillåtet att mobba. 2 års, om inte mer gamla bilder, hehe. & ja, jag var fet när jag var mindre ):



Fråga inte ens varför jag laddar upp dom här bilderna, dom ser ju som sagt förjävliga ut. Hejdå innan jag ångrar mig.

Didichanna.blogg.se

Har fixat Hannas blogg nu, eller ja headern och några texter.


~ som ja sagt tidigare, klicka på bilden för att komma te bloggen.

1472 kronor fattigare

Nu har jag beställt löshår. Var inte helt säker på om jag skulle göra det, har funderat över det i några veckor. Egentligen skulle jag inte beställa nu, men jag råkade, haha. Fast jag ska nog ta och behålla det iaf, hoppas färgen passar bara! Så jobbigt att hålla på att färga om och blablabla.

Men nu ska jag börja fixa lite på hannas blogg. Sen duscha och ut med Simon, i guess :)


Llyxiiig.blogg.se

Amanda frågade om nån kunde fixa hennes blogg, så jag erbjöd mig :). Hon vela ha den rosa. Så kan ju inte påstå att den inte är färgglad, hihi. Älskar den där flickan, hon är så gullig!


(klickar du bilden så kommer du till hennes blogg)


23:17

DAGENS:

Klädsel: Mjukisbyxor, linne, huvtröja.
Smink: Inget alls.
Låt: Nomy - Hold your head up high.
Planer: Titta wallander, förflytta mig till dotas rum, sova.
Sötnos: Yonna & Emma får dela på första platsen.
Händelse: Promenad med Charlie.
Vill ha: En guldfisk!
Längtan: Till helgen!!!
Film: Wallander.
Roliga: Film tittandet med Sara.
Måste: Inget (H).
Mat: Pizza (a).

Svullo

Nu har jag beställt hem lite nya kläder, det behövdes. Är less på allt som finns i min garderob, blä. Sitter och trycker i mig en bulla och ska slå på nån fler wallander snart.

I'm still alive

Har inte sovit ett piss inatt heller! Tittat film, lekt med ljusen & spelat petville. Det är vad jag har roat mig med. Fikade nyss med mamma och nu har hon farit på jobbet, så ska gå upp och vara med Charlie nu. & hoppas på att jag inte somnar, nog för att jag inte är ett dugg trött, så lär ju inte göra det :). Gomorgon, eller nått?

Trött och sliten

Vaknade strax efter 4. Är trött uta helvete!! Har nyss ätit nån sallad mamma hade gjort, svin god. Drömde värsta sjuka drömmen för er som vela veta. B.l.a så sprang "min hund" Alvin iväg, haha. Har inga planer för idag, ska nog bara ta det lugnt. Ifall jag skulle hitta på något, då är då en sak säkert. Att jag ska vara inne, tänker absolut inte gå ut i kylan i onödan. Hejdå ^^


Wryehjd

Sitter och tänker på allt dåligt, det jag verkligen inte borde tänka på. & känner hur kinderna blir våtare och våtare för varje sekund. Jag vela inte att det här skulle hända, ingen velade det. Så varför, varför just du?

Ska nog ta och slå på nån film eller nå, få tankarna på annat i alla fall. Förhoppningsvis sova, och drömma världens bästa dröm. Vi får väl se, godnatt.

Den skrämmer mig

Sitter under min nya filt som mamma köpte till mig idag, den är rosa, hihi. Tittar film och den är läskig, den skrämmer mig. Så här, en gubbe gick och la sig, klockan visade 00:00, det gjorde min också. Charlie skäller till där uppe, gubben vaknar i filmen. Han tittar ut från sitt rum, och sen under sängen. När han tittar under sängen skäller Charlie igen där uppe, och gubben blir skjuten (?) i palten och ramlar ner på golvet. Direkt han ramlar ner på golvet, smällde dom i gruvan, så nå saker där uppe ramlade ner. & i filmen exploderade det samtidigt. Hjälp mig, det är läskigt. Haha ): rädd_flicka_95, buhu. Hejdå.

Ellinor tycker att Yonna är bäst

Yonna for nyss hem, det suger. Det vi hann med var att låna en spark, sparka till ok, köpa toy & onyttigt, sparka och lämna sparken där vars den hörde hemma, gå till mig, frysa ihjäl (y) hehe. Hittar alltid på sjuka saker med Yonna, men kul är det allt. Älskar den där lilla saken ♥

Städar, fixar mig och väntar på Yonna


Jag lever ännu

Gick i duschen just innan 6. När jag kom upp så var mamma vaken, så satt och fikade med henne. Trevligt trevligt, inte ofta det händer. När hon for satt jag mig i soffan och kolla tv, madagaskar 2 (y). Sen tror jag jag somnade ett litet tag, hehe. Pappa kom hem, blablabla.

Gick bara ner till mitt rum en snabbis för att hämta ett par till yllesockar, och tänkte att jag kunde skriva och visa att jag lever också. Men måste gå upp nu, Charlie står och gnäller i väntan på mig.

Som jag sa

Visste att jag inte skulle gå och lägga mig tidigt. Så det blir att vaka idag, då ska jag verkligen inte. Inte gå och lägga mig vid 6-7 och sova jätte länge. Så det blir i alla fall att hoppa i duschen vid 6 så jag piggnar till, sen vara med vovven resten av dagen. Eller ja, till 4 kanske. Inga planer för imorgon, så får se vad som händer.

Hojj, nu sitter jag här och skriver massa skit. Ska slå på alvin och gänget nu för att pigga upp minnet i vad som händer i första, tills när jag ska se den nya! :D längtar, hihi. Dom är så söta. Nå väl, slut på babbel och på med filmen.

Hjälpsam Ellinor

Gick upp och var med Charlie vid halv 2. Råkade somna på soffan och vaknade sen vid 4 när pappa kom hem, not good. Hjälpte han med disken då, det var ju lite bättre iaf. Ska börja fixa mig nu, sen äta & vänta på att Emma kommer och hämtar mig, så ska jag på bio med henne, Jonte, Hannah, Duvmo & mitt hjärta. Låter ju som ganska bra (y)

Iskallt

For till gällivare med Simon & Yonna vid 7. Fanns ju inte så speciellt mycket att göra, så vi chillade bara. Kom hem för kanske 1 timma sen, och väntar nu på att min man ska komma hit och sova med mig ♥

Fick en idé

Hoppar i duschen nu istället, hihi. Hejdå ☺

Inte ens trött

Klockan är snart 7 på morgonen och jag sitter vaken nu? Det känns ju ganska normalt. Tittade just nån film, den var faktiskt ganska bra :). Men vet inte vad den heter och is inte ta reda på det. Är inte ett dugg trött, så att sova, det frestar mig inte. Plus, om jag går och lägger mig nu. Sover jag nog säkert minst till 4-5 igen! Om ingen väcker mig förstås, vilken folk gör varje morgon för mig, huhu.

Får se vad jag hittar på nu, is inte gå upp. Då väcker jag pappa & Charlie, och nere i mitt rum är det så drygt. För har ingen film att se. Kanske lägger mig i sängen och.. Hm.. Vet inte, försöker sova i alla fall. & sover bort hela dagen, yes. Lät bra, godnatt! :)

Dålig uppdatering

Har inte haft på datorn något idag förutom nu, så har inte kunnat uppdatera bloggen. Så får räcka med ett inlägg idag. Men har i alla fall varit med älsklings Simon, Hannah, Emma ådom. Har varit lite runt över allt och hittat på lite olika grejer, kom hem för 30 minuter sen. & nu ska jag fortsätta fixa headern till Yonna, puss :)


Pink is nice

Såja, nu är bloggen redo för ett nytt år. D.v.s att designen är klar. Fast en sak har jag inte hittat hur man ändrar, det är när man gör ett ord i inlägget till en länk, hur man ändrar den länken. För det ser som lite sjukt ut för mig just nu. Men får väl leva med det, är inte så ofta jag skriver så. Men det stör mig som fan, och jag gillar inte när jag inte är nöjd med det jag gör. Okej, finns ganska mycket jag stör mig på just nu med designen. En annan sak är att de till vänster är alldeles för långt till vänster, vill ha det mer mot höger. Men det blev cp när jag ändrade.

Huvudsaken är ju att jag har en design som jag är ganska så nöjd med och som inte liknar någon jag har haft tidigare. Det var ju så jag velade ha det :)

Det känns sjukt

Har haft det trevligt med Yonna hela kvällen. Innan 12 slaget drog vi ut, med oss fick vi Ebba! :). Jag & Yonna drog oss tillbaka till mig kring 1. & hon har just åkt hem. Sitter och smuttar lite på nån cider sak.

Det känns så sjukt att det är 1 januari, som att man har tagit ut batteriet ur mobilen och datumet har blivit fel. Eller något liknande. Känns verkligen inte som ett nytt år. 2009 gick så himla fort! Men tack till alla som gjorde det perfekt, ett år värt att minnas! ♥


RSS 2.0