Hittade en gammal bild på mig





Nu, skillnad?

Suuuuuur

Mamma ringde och väckte mig halv 11, orkade verkligen inte kliva upp då eftersom att jag var vaken så länge. Men halv tolv var jag uppe från sängen, redo för en kort springtur med vovven.

Har bara tittat film hela morgonen, och nyss ätit. Är irriterad, hojja. Nu ska jag göra nånting vettigare, hejdå.


← sådär såg min hylla ut för exakt ett år sen, haha
nu har den fått lite ändring och ser ut sådär, gillar de lite mer ;) →

Flicka 2


Tittade nyss den här filmen.

Guuuuh, jag älskade den!! Har aldrig gråtit såhär mycket till en film, hojja.
Nä, nu måste jag springa och kissa, sen sova, godnatt.

Jag har alltid funderat över..

vad människor får för uppfattning av mig, alltså såna jag inte känner.




Edda - ni som har legat med ett skåp

Vaknade halv 1 idag, åt lite frukost direkt. Så från klockan 1 har jag hållit på att hjälpa Malin att färga hår hit och dit. & nu är vi äntligen klar :) Ska bara skölja ut en färg, sen helt klar!

Senare idag, ska jag i alla fall följa med mamma ut med vovven. Annars har jag inga planer alls, höhö.


Jag idag!

Tramp, tramp, tramp

Maten blev perfekt! Houff, va gott de var :) Efter maten klippte jag och pappa vovvens klor. Sen kände jag för att tjäna lite pengar, så jag tog och dammsög nästan hela övervåning, så nu är man lite rikare, de gillar vi. Vid halv 9 hoppade jag på cykeln och trampade till lassa, för att möta mamma. När hon slutade, så trampade vi hemåt.

Nu (när jag skriver nu, då menar jag egentligen om en timme eller två, är seg av mig) ska jag leta nån film som jag kan ladda ner, och såklart se den. & hoppas på att jag somnar. Godnatt!

"Detta fält måste fyllas i"

Vid 1 cyklade jag till Malin, skulle egentligen bara lämna hennes cykel & hämta en laddare. Men jag blev kvar där istället :) Vi (jag, Malin & Dota) har hunnit vara och ränna på stan, lämnat in min mobil på lagning, köpa korv, köra runt lite här och där & varit på en skogspromenad med vovvarna.

& nu är jag hemma, rätt skönt ändå :) Ska jag kila upp och hjälpa pappa med maten, önskade mig tacos idag!


Malin & Dota i vintras, hehe.

Några halvkassa bilder, hähä


Kommer inte på nån rubrik

Nu är jag hemma igen, efter mitt lilla äventyr till frissan. Jag vet inte om jag är nöjd.. Tror det i alla fall, är bara lite ovan :) Nåja, nu ska jag gå och sova en stund, tills vovven ska äta. Godnatt :)

Weeaaaah

Drog till Runa vid 6, & vi gjorde inte ett skit. Så vandrade hemåt vid 9 :) Ska tvätta bort sminket och de nu, sen krypa ner under täcket och se på nån film. Ska upp tidigt imorn, så hoppas jag kan somna tidigt!

Naw, vovven för exakt ett år sen :)

18:06

När jag vaknade, (d.v.s nyss) så var min mobil på äventyr nån stans. Så jag tittade på min väckarklocka vad klockan var. & den stod på 18:06, blev ju nästan lite rädd. I panik letade jag min mobil och när jag väl hittade den såg jag att klockan bara var 14:20! Vilken lättnad :)

Nä, nu ska jag springa upp till vovven.


Saknar mitt gröna hår!

Gulliiiiigt

Hoppade på cykeln och trampade mot Sara igår vid 8. Vi drog till coop och köpte lite gott, resten av kvällen gick mest dels till att titta film.

Idag har Sara hunnit färga mitt hår. Skulle bli en röd tjock slinga, men den blev rosa/orange & ser bara urblekt ut.. Kom hem vid 7 nån gång, har jag för mig :) Har ännu inte ätit nånting idag, (förutom nån köttbulle hos Sara) så kanske är dags att jag ber mamma smälla på nå mat åt mig nu.


Elskarej ♥


Alldeles för tjock & ful..

Flygbolags John

Nästan direkt jag vaknade begav jag och mamma oss ut på stan. Jag fick inte med mig hem nånting speciellt, bara lite små grejer som kan behövas :) Nu ska jag hoppa i duschen, sen äta. & efter de ska vi vandra några meter mot min kusin.


Bilder från förra året när jag fyllde år, haha.

Snabba cash

Har nyss sett snabba cash, med vovven som sällskap. Har annars inte gjort ett skit idag, bara varit hemma och tagit det lugnt. Riktigt skönt faktiskt, såna dagar är också behövliga :) Ska ta och tvätta bort sminket nu, byta om osv. Sen kryper jag ner under täcket och läser min lilla tidning, hihi.





Alla bilderna är tagna för exakt ett år sedan.
Då tillbringade jag min sommar på en liten udda camping i piteå.
* Jag hade en söt valp då också - som nu har vuxit upp och blivit en jobbig skällande vovve. MEN JAG ÄLSKAR HONON IAF ♥
* Jag hade ett liv - men de har jag tydligen tappat bort.

* & jag hade verkligen en rolig sommar - den här har varit den tråkigaste av alla.

The ghost of you

Med två skavsår på foten och ont i ryggen, begav jag och vovven oss ut i regnet för att få lite motion! & nu pratar jag i telefon med Elina ♥














Yeeeaaaah

Har nyss vaknat, efter 13 timmars sömn, gudomligt! :) Nu ska jag slå på fortsättningen av filmen, puss.

Trööööööttttt!

Efter att bara ha sovit 6 timmar inatt, så känner jag mig ganska så död just nu! Vill se fortsättningen på en film jag och Runa började se, men vet inte om det är någon idé? Lär väl somna efter 1 minut..

Hahaha, söt..

Visa från utanmyra

Jag & Runa håller på att fixa oss nu. Ska till sandviken, sen får vi se vad som händer.


Kaggen - mordtankar

Har hunnit ta en promenad till kullen med vovven, fyfan så härligt :) Ska leta fram nått linne eller tröja som jag kan ha på mig. Sen ska jag försöka fixa skjuts till Runa, eller så kanske man tar en promenad dit med, får väl se.


Kallt, kallt, kallt..

Hoppade på cykeln och trampade till Sara vid halv 9, endast för att få hinna träffa Elina innan hon sticker, hehe (a). Fyfan, kommer ju sakna ihjäl mig.. Varje kväll kommer jag skriiiiiiiiiiiikaaa efter henne ♥

Aja, färden hem var ju inte speciellt kul. Det regnade som faaaaaan! Så cyklar jag där med SANDALER, TIGHTS, KLÄNNING & MIN SOMMARJACKA!! Fyyyfaaaan säger jag bara.. Kan då redan nu säga att jag inte känner mig speciellt frisk.. Kuuuuuuuuul, verkligen. Bjuder på några fräsiga bilder från idag innan jag slår på nån frän film och somnar till den, hihi :)














Älskar er, era puckon ♥

Hemmmmaaaaa :)

Då är man hemma, 700 kronor fattigare.. Med mig hem fick jag
• tre armband & en "rosettklämma" från lindex.
• ett par cheap monday jeans från mondo.
• ett par gladiatorsandaler från dojjan.

När vi kom hem så satt jag, bror & malin och knarkade vattenmelon. & drog ut en sväng med bilen. Sen väntade lite palt här hemma på oss.. Så nu är jag mätt som jag vet inte vad. & har ingen aning om vad jag ska göra idag.. Lär väl bli en tråkig hemmakväll. Skulle ju vara med Elli, men hon kunde visst inte visade det sig.


JAG ÄLSKAR DIG

Nu är ja här igen..

Asså jag har kommit på en sak.. Jag har fan uppdaterat som ett psyk dom senaste dagarna, haha. Jag ska ta och leta fram nå kläder som jag kan ha på mig, sen drar jag på stan med mamma en snabbis. Eyey :)


Söt brud i björkliden, ah verkligen, hah.

Nu ropar mamma att vi ska fara. Hejdo, hihiiihihi

Kunde inte somna..

Så nu sitter jag här igen, med svin ont i magen.. Har nog ätit för mycket godis, tumme ner till mig.. Sara hade lagt upp två fiiinaaa bilder från idag.. Så jag snodde dom, HEHE. & lägger väl också upp dom :)


Jag bara älskar dig ♥


Söt brud som försök dela kycklingrullen, men bränner sig på
den istället, hehehehe.

Farsan

Sara for hem för inte så länge sen. Satt och tittade Farsan, men hann inte se klart den. Så nu ska jag gå och lägga mig under täcket och proppa i mig godis. & förstås se resten av filmen, förhoppningsvis somnar jag också.. I min ensamhet.............


Charmigt..

Sådärja! Ska smälla på lite mer mascara & ta på mig nå kläder, sen är jag redo för att dra på coop med mamma och handla. & efter det drar jag vidare mot Sara, och har det riktigt skojj. Ah, förhoppningsvis!



African queen

Sov lite för länge.. Vovven har varit själv från 10, helt i onödan.. Nu har jag dåligt samvete! Måste springa upp och mysa med honom nu, hejdå.


Let your love flow

Nä.. Nu har jag blivit trött! Ska tvätta bort sminket nu, sen krypa ner under täcket och kolla om de finns nå bra på tv :) Skönt att få vakna imorgon och vara ensam hemma, älskar det!


Eeey, bara för att man är så söt med
sjukhuskläder på åsånt, hehe.


Bilder från idag












Rolig bild


Gråa strumpbyxor
Ljusrosa linne
Svart.. kofta?



Haha, tyckte den första bilden var rätt kul.. Jag lånar vovven bädd för att fota mig, och han får ligga bland skorna. Hahaha, men han låg faktiskt där när jag kom!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Tingalingaling'



Söt mommo jag har :)♥
Aye, de går väl i släkten (H)


Jorden värmde våra fötter där vi sprang


Med ett fejkat leende


För mörkt, tror jag

Färgade som sagt håret, men tror det blev för mörkt för att de ska passa mitt löshår.. Först för ljust, nu för mörkt, irriterande. Kanske färgar löshåret istället i samma färg som mitt vanliga, då slipper jag slita på de :)

Kom i alla fall typ nyss hem, har varit med två fina och fikat på nyfiket. Men nu har dom dragit tillbaka till nattavaara :( Kommer väl sitta hemma resten av dagen då, får se vad jag hittar på.


Ensam bland pensionärer

Ställde alarm på klockan 10 idag, eftersom att jag skulle hinna på coop med mamma innan hon skulle på jobbet. Köpte hårfärg där, en mörkare brun så mitt löshår ska passa. Gick sen hem ungefär halva biten, sköööönt!

Nu ska jag gå upp och se vad vovven sysslar med, äta nånting, och sen efter det färga håret :)


12-18 juli
































Gal1 nöjd



Hemma!

Är hemma nu, äntligen! :) Ska gå till husbilen och hämta in kläder åsånt som jag behöver nu. Sen efter det blir det att hoppa i duschen, och efter det.. Då ska jag tvinga mamma att färga mitt hår, fan vad jag har längtat säger jag bara!


- Bilder från piteå får ni typ ikväll :)

Barnvakt

Den här dagen har jag inte tillbringat inne nånting nästan. Nästan direkt jag vaknade for vi på stan åsånt, och kom hem 6 timmar senare. Då grillade vi, åt åde. Sen blev det att fixa Charlie, klippa/borsta osv. Har varit barnvakt nån timme åt en söt liten Melwin också, guh så söt. Åh vet ni? Jag blev kär i stället sjulnäs! Ska fan flytta dit, helt seriöst :)

Nåväl, mamma har börjat göra kväll i husbilen, så ska nog byta om och borsta tänderna nu. Sen hoppas på att jag kan somna, blir att kliva upp ungefär 7 imorgon, ojoj. + att dom har lovat 23 grader, tror jag det var. Snacka jobbigt att springa runt som ett psyk då! För er som inte fattar, så ska jag ställa ut vovven :)

Avrundar nu, puss.

Jag och vovven för flera månader sen.

Sänghäng

Ligger i sängen och är allmänt lat. Pappa håller på att plocka ner typ vindskydd åsånt, för vi ska byta plats. Så egentligen borde jag hjälpa honom, men orkar inte. Mamma kommer snart, så då får hon göra de :)

Haha, sandra! Vetu vad jag började tänka på när jag skrev orkar inte?
"varför har inte du nå sommarjobb?"
"jag vet inte.. orkade inte"


Nä, nu ska jag ligga och fortsätta lata mig. Kika facebook, bloglovin åsånt :)

Saft i stora lass

Kom ganska nyligt in efter våran promenad. Sitter själv i husbilen och gör inte ett skit, finns nämligen inte speciellt mycket att göra när det inte finns nå folk hära som man vill umgås med. Solen har försvunnit, så sola kan man inte heller. Aja.. Får väl se vad jag ska hitta på. Att duscha igen hade varit ganska skönt, tror jag ska vandra mot duschen inom kort.

Nu ska jag ta och spela på facebook, tills mamma och vovven kommer tillbaka. Så jag kan kila och duscha, tjingeling.


Ni får en gammal bild, som jag hittade i arkivet på blogg.se!
Saknar mitt bruna hår. Men snart ♥


Värmeslag

Vaknade redan klockan 9 idag, av att det var på tok för varmt i husbilen, trodde seriöst jag skulle dö. Gick och tog en kall dusch, efter det väntade en promenad och mys med vovven min. Blev så kallt ute eftersom att jag inte hade speciellt varma kläder på mig, så gick in igen, och kröp ner under täcket, lyckades somna..

Vaknade upp 2-3 timmar senare, då blev det att fika. Sen lånade jag papis cykel och drog och köpte en kortlek, så spelade kort med mamma en stund. Efter en stund blev det strålande sol, så jag och mamma vandrade ner till nån strand. Vovven badade, men jag vadade bara :)

Sen åt vi, och efter det har jag bara legat och solat. Har faktiskt blivit liiiiiteeee brun. Nu ropar pappa att han ska och promenera med vovve. Så hänger väl på då, har inge bättre för mig!

& ja.. Inläggen är tråkiga utan bilder, vet. Men orkar inte lägga in bilderna nu, när bara pappas dator är med. Ni får dom när jag kommer hem! :) Än så länge får ni stå ut med tråkiga inlägg. Nu tjatar pappa att vi ska sticka, hejdå.

Sitter ute i solen och steker

Gick till stranden med Charlie så han fick simma litegrann, fyfan så varmt vattnet var! Väl hemma igen så fick vi besök av bland annat två söta små pojkar. Så uppfyllde deras önskning och for och hyrde en trampbil i en halvtimme. Efter det väntade flintastek hemma på mig. Efter det har jag endast suttit här ute i solen med datorn och försökt bli brun. Men nu börjar det bli kallt.. Så ska gå in och dra på mig mjukisbyxor och långärmad, istället för korta short och linne, haha.

Nu gnäller vovven, så ska gå och mysa med honom också.

Äckliga kryp

Fyfan, var nyss ute med vovven typ i skogen. Så sitter det två svin äckliga kryp på min arm! Trodde jag skulle dö på riktigt, har aldrig sett såna hemska saker förut, aja.. :) Jag överlevde!

Har ingenting bättre för mig än att sitta framför datorn och nörda. Ska ta en sväng till servicehuset för en dusch, men känns så dumt att sätta in vovven i husbilen, eftersom att han kommer dö av värmeslag. & törs inte lämna honom ute, ifall nån gör nånting.. hehehehe. Stora problem jag har! Får helt enkelt vänta tills mor eller far kommer tillbaka.

Ja, jag har riktigt tråkigt, så jag sitter och skriver massa onödigt, haha. Endast för att fördriva tiden, har verkligen inte tvingat nån att läsa det här, houff :) får inte glömma att skriva.. att... DET BOR EN HELLMUTT BREDVID OSS, OMG. JAG ÄR KÄR!!!!!

Nu har jag inge mer onödigt att skriva, ska ta och... och.. hm... Vet inte, får se vad jag hittar på. Kanske spelar på facebook? Ah, jag tror nästan det.

Kent - utan dina andetag

Har suttit här i en halvtimme nu, kanske borde ha hoppat i duschen istället? Fan vad jag hatar mig själv när jag gör så, och jag hatar datorn också när den är så beroendeframkallande!

Nu duscha > gå med packningen till husbilen > äta frukost > hälsa på fammo > shoppa i boden > steka i piteå > sova!       - så kommer min dag se ut.


Vadå blek? :(
Men efter en vecka i Piteå borde jag få lite mer färg..

3 doors down - landing in london

Har varit och hälsat på lillbebis, fyfan så söt! Har ännu inte hunnit vara på mitt hemliga uppdrag, får se om det alls blir av, hoppas! Ska i alla fall packa det sista nu, eftersom att jag sticker till Piteå imorgon, och kommer tillbaka först på söndag. Kommer ha internet, men blir ändå inge mycket uppdatering eftersom att de flesta dagarna tillbringas ute i solen, och i sängen på natten, hah.

Men nu har jag inte tid att sitta och skriva massa onödigt, måste fortsätta min packning! Känns som att jag har med det mesta, men säkert har jag glömt miljontals saker, blir alltid så fast man kanske till och med har skrivit upp allting man ska ha med sig, förstår mig inte på det där.




2 bilder från tidigare idag! Älskar värmen ♥
(Termometern visar hur varmt det är i solen)


Sådärja, I'm back!


Under tiden jag inte har bloggat har jag umgåtts med Sandra en hel del.


Tyckte det var rätt kul, hah. Sandra hade två godisar, och båda pasade
våra hårfärger.




Har hunnit göra massor med nytta, t.ex trätt ett snöre genom huvan, haha.


Har rensat garderoben och slängt en massa kläder som jag borde ha gjort
för lääääääänge sen!




Har upptäckt att jag har ändrat stil nå sjuuukt jävla mycket, jag gillare.



Har tusen fler bilder, men orkar inte ladda upp massor. Men nu ska jag i alla fall byta om, sen bege mig till coop och köpa hundmat. Sen och hälsa på min lillkusin, eller vad man kallar de :) Sen efter det ska jag på ett hemligt uppdrag.

Blääää

Har varken bytt om, eller slagit på wallander. Hojj så jag hatar när jag fastnar framför den här idiotiska datorn. Så vet ni? Nu har jag bestämt att jag ska slå av datorn imorgon på morgonen när jag vaknar! & ska försöka få en datafri helg, grattis till mig om jag lyckas! Kommer väl något inlägg då och då i alla fall, från nån annans dator.

Men imorgon (ja, jag säger imorgon, för det känns inte som en ny dag innan jag har vaknat efter att ha sovit hela natten, ja ni fattar) ska jag i alla fall vara med Sandra, igen. & på kvällen ska vi upp till toppstugan, har vi bestämt. Hoppas det blir av också :) Då vet ni det då!



Hörs väl.. Nån dag? Godnatt osv :)


Kaggen - mordtankar

*jag ligger med huvudet ut ur tältet*
jag - vad hade ni gjort om jag bara mitt i allt blev skjuten i huvudet och ramlade ihop?
sandra - jag hade skrikit och sen sprungit in
*agge och jag kollar på varann som om sandra var dum i skallen*
jag - jaha, tack då!
alla - HAHAHAHAHAHAHAHA
sandra - nej men, jag hade ringt polis och ambulans, och suttit här tills dom kom för hade inte vågat gå ut
agge - så elli har just blivit skjuten och ligger i tältet död, och vi ska sitta kvar här?
alla - HAHAHAHAHAHAHAHAHA
sanda - jaha, först var det fel att springa in, och nu var det fel att sitta kvar?
agge och jag - HAHAHAHAH ja



Nåja, sitter och har det tråkigt här för mig själv. Ska byta om nu, och sen slå på wallander och somna, fyfan så trött jag är.


Jossan och jag för nån dag sen.


Sandra byter om

Kom nyss till Sandra. Var förbi fammo innan jag for hit, lyckades skrapa låret där, så nu är det rött och vackert, wiie! Hon håller på att välja kläder nu, efter det ska vi dra nån stans bort, hihi.


Nyvaken

Vaknade nyss av att pappa startade gräsklipparen just utanför mitt fönster, niiiice. Ska hoppa i nå kläder, slänga på mig lite mascara och proppa i en macka i käften. Sen beger jag mig till Sandra! ♥


En bild från första gången jag var med henne, vilket är
nästan 1 år sen nu :)


Without your love

Igår & idag har varit två kanondagar! Har umgåtts med störtsköna människor och haft en massa kul :) Har även fotat massvis med bilder som jag tänkte bjuda på, men måste hitta ett batteri till mobilen vars bilderna är först!

Ska gå upp och borsta tänderna nu, och tvätta ögonen, har nå jävla skräp där som irriterar mig som fan. Sen efter det ska jag hoppa i säng, har endast sovit två timmar inatt. + några minuter inne hos Sandra då. Godnatt :)





Jag och Ronja för ganska exakt ett år sedan, i piteå.

Förstår inte vad som hände mellan oss, vi gick åt två helt olika håll. & frågan är om vi nånsin kommer hitta tillbaka till den väg vi var på först. Jag tvivlar nästan på det, saknar dig.. Gumma.

Det är fint med blåmärken


Liindblaads.blogg.se

Jo juste!

Jag är med och tävlar om veckans blogg hos liindblaads.blogg.se! Kika gärna in där och lägg en röst på 6an, så är ni gulliga :)

Daughtry - life after you

Vaknade för ungefär 1 timma sen, har jag för mig i alla fall. När jag kom upp hade mamma gjort frukost åt mig, och hon hade varit och köpt saft!!!! Som jag har tjatat om hela dagen igår, haha.

Ska nog ta och hoppa i duschen strax, sen har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Kanske bara blir att sitta hemma? Eller så far man ut och busar med nån frän typ! Återstår att se :)


Kom just in efter en promenad med vovven i det blöta


















Att jag drömmer om dig varje natt, gör verkligen inte saknaden mindre

Längtar fortfarande som en gris tills sommarlovet är över!

---------------

Vaknade 10 minuter i 5 idag, av att min kära bror kom in med min kudde som han hade snott natten innan (märkte ingenting eftersom att jag inte sov hemma). Så då var det väl lika bra att kliva upp, hade redan sovit bort halva dagen. Gick upp och åt frukost, eller jag kanske ska kalla det middag?

Sen har jag suttit fram till nu och redigt ut Charlies tovor, ska gå upp på ett tag igen och fortsätta. Måste bara göra lite hemliga saker innan.

& justja, skrev för en vecka sen att jag skulle berätta en sak som gjorde att jag var så glad. Men det glömde jag helt bort, det var i alla fall att jag skulle på kirunafestivalen, haha.

Bara för att jag inte har skrivit på länge

Kom hem för 1 timma sen, efter att ha varit på kirunafestivalen med en söt brud vid namn Josefine. Var då riktigt trevligt, mer än det finns inte att säga. Ska vandra mot sängen nu och sova, är helt slut.


Hah, pappa stod där utanför och lyssnade en stund. Såklart hann han tjuvfota oss. Man ser då direkt vars jag är, haha fint att vara greenhead.

Godnatt!

Det enda jag vill få fram med det här inlägget är att jag saknar mitt bruna hår så jävla mycket! HIHI













& just därför bjöd jag på några udda bilder som jag tog för några minuter sen. Nej, jag tänker inte berätta vad jag sysslar med just nu, då blir jag nog mobbad resten av livet. Men en sak kan jag berätta, att jag längtar nå sjukt tills jag färgar brunt! :)

Bilder från piteå osv






















Äntligen är färgen på plats!

Folk säger att jag är knäpp, men jag gillare!







----------------------

Alltid om någon har färgat håret, och det inte blev riktigt bra. Brukar man få höra/läsa någon mening i form av "det är mycket finare irl" , "det ser konstigt ut i solljus" osvosv. Men nu ska jag vara ärlig och säga att det ser mycket bättre ut på bilderna!

Blev inte heller riktigt som jag hade tänkt, hade i färgerna lite för länge. Men annars är jag nöjd, det skiftar i blått och grönt! :)

 


Hihihihih

Har inte orkar blogga, men har ju som sagt varit i piteå, och kom hem igår. Yonna kom hit, och vi gjorde inte nå speciellt utom att vi drog på statoil just innan 12. Var vaken hela natten, spelade sims och hade allmänt dålig humor. Ah, som ni säkert har hört så kallas de övertrötta.

Vid halv 7 på morgonen hoppade vi på en buss mot nyfiket, där vi åt frukost, gott! Efter det våldgästade vi Sandra som låg och sov, kröp ner under täcket och det slutade med att vi också somnade. Hon väckte oss ungefär 12, mamma hämtade mig och Yonna ganska direkt och det bar hem till mig.

Yonna for hem på momangen, och jag gjorde en sak, det får ni i inlägg 2 av 3 (idag alltså, ska skriva 3 olika inlägg bara för att det är olika kategorier). Just innan 6 hoppade jag in i bilen där jag blev skjutsad till gällivare för att gå och se eclipse med Y & S, riktigt bra faktiskt.

Efter det åkte jag och Y till henne, och kring 11 bar det av till toppstugan vars vi tjockade oss med våffla och läsk. Har ganska nyligt kommit hem därifrån, så ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen med en film på skärmen, och äta chips och dricka dricka!! :)


RSS 2.0