Första doppet

Igår kom vi fram till piteå vid två, tog det lungt till 5-6 då jag gick och mötte Evelina. Vi gick mest runt och pratade, mysigt. Hann inte gå många minuter innan jag skull hem och äta, blev att grilla med Johan och hans familj, gooootttt!

Efter det bestämde jag och Evelina oss för att bada i havet! Vi fixade oss för badet och gick ner till havet, kan ju säga att det var bara liiiiite kallt! Men vi båda doppade oss i alla fall :) Efter det blev det en varm dusch. Vi skiljdes åt, gick hem och fixade mig åde. Tog det bara lungt till halv tolv ungefär, då kom Jessica förbi. Vi gick runt på campingen och pratade för det mesta, riktigt trevligt. Kom hem strax innan 1 har jag för mig, var så förbannat kallt, man blåste fan bort.

Idag
väckte mamma mig just efter 1, skönt med 12 timmar sömn kan jag ju säga! Klädde på mig och gick ut med datorn. Men det blåste som fan, så vandra in igen. Då var maten klar, har just ätit. Ska nog hitta på nå busigt med Evelina idag också. Fast nu ska jag nog ta och bege mig till servicehuset för en dusch osv.

Korn - freak on a leash

Skriver nu istället för på morgonen, för då kan jag sova nån minut länge. Nu är det i alla fall såhär att jag ska till piteå imorgon. Japp, jag lyckades övertala mamma och pappa att fara dit. Lixom, vad gör man i gällivare när alla ens vänner är i till exempel piteå. Så jag ser framemot en halv helg och massa bus med evelina!

Funderade först på att dra en vakning.. Men det orkar jag nog inte, slocknar säkert vid 5-6, not nice. Så nu ska jag ta och krypa ner under täcket, och somna till 17 again. Yes, jag och Yonna såg den för nån dag sen, men jag somnade efter 5 minuter..



& förresten, märkte ni? Det här inlägget hamnade inte i kategorin sommar-aggression! Vilket betyder att.. JAG ÄR GLAAAAAD :) & det är tack vare två saker! Ena kan jag avslöja, och det är ju piteå förstås. Andra får ni veta troligtvis imorgon, för det är inte säkert att det blir så.

NU SKA JAG SLUTA SKRIVA MASSA KONSTIGA SAKER OCH SOVA ISTÄLLET, KOMMER JU VARA HELT DÖD PÅ MORGONEN, GODNATT!

Midsommar är väl ingenting att fira?

En helt vanligt dag ju, den tillbringar jag inne framför datorn helt ensam..


& ser ut ungefär såhär.

Ni fick er en ny kategori

& förhoppningsvis har jag stavat rätt aggression!



Tänkte bara berätta att jag aldrig har varit med om ett sånt här värdelöst sommarlov! Usch, blä, oiehguierhgnuerh.



/#&)#¤/!"¤%=?/"

JAG HATAR SOMMARLOV, JAG HATAR ATT JAG SKA BÖRJA NIAN NÄSTA ÅR. & NEJ, JAG ÅNGRAR VERKLIGEN INTE DET JAG SKREV NYSS.

Utkast: Juni 22, 2010

Kom inte på någon rubrik, därför bjuder jag på den vackra som är nu.
Yonna sov här inatt, igen.. Hon har nyss farit hem, och jag ska nog börja fixa mig nu. Funderar om jag ska ta med mig vovven och promenera till malmberget, för att ta ut pengar till min bror. Har kommit överens med honom om en sak, haha.

Nä, har inge vettigt att skriva. Därför avrundar jag här med ett HEJDÅ.


Klaaaar för avgång!

Jag & Yonna har just fixat oss. Nu ska vi fara en sväng till OK och tanka, sen bär det av till henne, sen vet jag inte vad vi ska hitta på för busigt. Säkert samma som vi alltid gör, ehe.



Tänkte ladda upp en bild, men de gick inte.

Jag vet inte

Yonna räddade min dag. Hon kom till mig strax efter nio, och vi begav oss ut och busade med en del coola & ocoola folk. Vi har nyss kommit till mig, ska slå på nån grym film nu.


Väääärdeeelöööööst

Har varit vaken sen halv tolv, och vad jag gjort? Jo jag har suttit framför den här jävla datorn enda till fem!!!! Tog då en matpaus, och nu är jag tillbaka...

Har inte gjort nå vettigt under hela helgen.. De märks att jag bara brukar umgås med en och samma person, för när "den" inte är hemma har jag ingen att vara med. Har tappat kontakten med så sjukt många, hemskt.

Ska väl fortsätta sitta här och ruttna nu, i sisådär 5-6 timmar till, då jag har bestämt träff med sängen. Hejdååååå!

Ellinor är duktig..


Här ser ni vad jag har lyckats med!


Därför ser det ut såhär just nu..








JAAAAG ÄÄÄÄÄLSKAAAAAR MIIIIIN VOOOVVVEEEEEE ♥

Lånar pappas dator

Mamma, pappa och bror min är ute. Så jag måste vara hemma med vovven, ah verkligen kul. Men det gör ingenting, hade ändå inga planer för idag. Sitter i köket nu och ska kolla om jag hittar nått roligt recept, om jag gör det, då blir det att baka.

Har glömt att skriva vad jag har lyckats göra för någon dag sen, men det går ni en bild på när jag är på min egen dator, typ ikväll.

Men nu ska jag kolla vidare på recept, puss.


Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag beställt hårfärgerna, ni får en dålig redigerad bild på hur det blir.


När dom färgerna börjar försvinna, då ska jag färga såhär.


& ifall det passar att ha rakat på ena sidan fast jag har brunt hår, då gör jag det också.


Fast inte just sådär, för det där var fult :)


Trööööttt, trööööttt, tröööööttt!

Det enda jag har skrivit om idag, är att jag ska sova. Så jag skriver det igen, nu ska jag slå på nån film och somna till den. Förresten, jag har kommit på att jag är svin dålig på att veta när man ska använda enda & ända. Godnatt!


Rlrikesnhg

Vaknade helt i onödan, har varit vaken snart en timma, ilrhenuikredh! Därför ska jag krypa ner under täcket igen och somna om med Dear john på skärmen. Godnatt!

Ska jag.. Ska jag inte..





Funderar över att sidecuta mig, hah. Tror de skulle vara nice, men vet inte riktigt. Orkar inte fundera över det nåmera, utan drar till Yonna för att hitta på nå busigt :)

Sssssara ♥ Eeeeellinor


Oooohoooo i love you

Kom hem för inte så länge sen. Har varit på mitt och Y's uppdrag, och for förbi gällivare med familjen också. Nu sitter jag och äter nån god varm macka mami har gjort. + att jag dricker världens godaste dricka, coca cola vanilla!



I mer än fyra år

Kom alldeles nyss hem från Danne, har tillbringat kvällen där med några fräna. Ska tvätta bort sminket nu, sen blir det sängen, och nån barnfilm! Knappast att jag kommer våga sova efter den äckliga filmen vi sett nyss typ.



Imorgon blir det att fara på nått hemligt uppdrag med Yonna, och förhoppningsvis komma hem med en stor glad mun!


Luuuuleeååååååå

Åker husbil med tre filurer, efter att ha varit i luleå över dagen med Yonna, och liftat hem med mami & papi. Har typ inte köpt nånting, bara lite skit. Men har gjort hål i spillevinken :) Är stolt över att jag vågade!

Har typ 20 mil kvar hem ännu, hah. & kan inte sova, för går inte att sträcka sig i den här jävla saken, aja.. Nu ska Yonna få datorn, hejdå eller nå.

No parents in four days

Hojj, de är rätt drygt att vara ensam hemma. Fast aa, skönt som fan. Alltid om vi är ensam hemma får jag alltid nå ryck och städar typ hela huset. Japp, så var det idag, började diska städa och hela dedär. Så nu ska jag gå upp och fortsätta med det!


Tralalalala

Pigg som jag är, är jag vaken redan nu efter åtta timmars sömn. Nu väntar i alla fall en dusch, finns inge bättre än att duscha på sommaren, hah. Sen tar jag med ett glas saft på balkongen och steker där tills jag kommer på något fränt jag vill göra idag. Puss, eller något.


12 juni!






















Gör min dag

Direkt jag vaknade slog jag på Bolt, började se den igår, men somnade efter fem minuter. Så spenderade hela morgonen i sängen, myyyys.

Ska hoppa i duschen nu, sen väntar väl lite fix. Efter det hoppar jag på cykeln och trampar åt de hållet vars Sara & Elina befinner sig.


Jag för exakt ett år sedan.

Skolavslutning


Den här halvsöta klänningen köpte jag också i luleå, från bikbok.
Så såg i alla fall jag ut på avslutningen.

Kaggen - hon är min ängel

Sitter och fixar alla de hundratals bilder från balen igår, medan Yonna ligger och sover. Får se vad vi ska hitta på, vill väcka henne, men vågar inte.. & det känns verkligen inte som att de är sommarlov, det är hemskt! Tänk att inte få träffa alla vänner på kanske flera månader, och till hösten (?) börjar man nian, usch.

Kan lägga in två bilder från balen igår, kanske kommer fler eftersom.



ALDRIG MER 8C

Har varit hemma en halvtimme nu, och känner mig slut i hela kroppen. 23 & ½ timme av den här dagen har spenderats med Yonna. Vi krigade ute på studsmattan ett bra tag, efter det trodde jag att jag skulle dö. Låg i en soffa helt... Finns inte ord till hur jag var. Ramlade seriöst ihop på golvet och orkade inte resa mig upp, orkade inte skratta, eller något liknande.

Vi har i alla fall varit och tittat på grundalbalen också, guh så söta de flesta var! Y fotade massor med bilder med min kamera, så ska lägga in dom på datorn imorgon, & se ifall de finns några som duger. Efter balen for vi till henne, slog på nån film. & jag somnade efter 5 minuter. Efter 2 timmars sömn begav vi oss till gällivare med Daniel. Hade världens morgonröst och trodde seriöst jag skulle somna!

Kom hem halv tolv ungefär, slängde i mig lite fika. & nu sitter jag här. Ska prova kläderna jag ska ha på mig imorgon, sen väntar sängen. Är trött som en kossa, fast jag sovit ungefär 11 timmar, ojoj. Godnatt!

Rhkerrrtfhkd

Är hos Yonna, har sovit här. Vi kom nyss hem efter att ha spelat brännboll med en trög klass, wiiiie. Sista dagen med dom, fatta jag är glad. Nu ska vi göra nånting annat, hejdå.


Har ingenting att skriva

Är sur, och kommer förbli det resten av sommaren också! Hejdå.

Äppelknyckarjazz

Det jag tänkte på direkt jag vaknade och just innan jag somnade, det var de jag önskade skulle hända. Det var min största önskan, och jag trodde allt skulle bli perfekt. Det blev som jag tänkt, och allt sket sig, A L L T. Ingenting kommer kunna bli som de var innan, allt jag önskar just nu.. Är att allt blir som det var innan. Jag vill spola tillbaka tiden till just det ögonblicket, bara för att allt skulle bli bra, jag gör vad som helst. Allt blev som en mardröm, att vilja springa långt långt bort men någon håller i dig. Jag blev fast, kanske för alltid.

& nu ska jag försöka överleva hela sommarlovet, vilket jag inte kommer göra. Jag ber, snälla, bort med sommarlovet och hit med augusti! Orkar inte.

Saknar snöööööön!

Då var man vaken, konstigt att de första jag gör är att sätta mig vid datorn, ojoj.
Nu äta frukost > duschen > fixa mig > busa med Sara!


Varning för oseriöst inlägg

Ligger hos Sara och myser med henne, det är ju riktigt trevligt. Har tillbringat ungefär hela dagen med henne, jo hej det var kul :) Ska kanske ta ett skutt till mig snart, och mysa vidare till en film.

Sara ligger och gör grisljud och skrattar som en häst. Nu orkar vi inte med livet nå mera, hejdå :)

Hon låter så lycklig

Har varit förbi stan och köpt en ögonbrynspenna. Mörka ögonbryn är nog ingenting för mig, hemskt. De jag har sysslat med den senaste timmen är att sminka mig, tvätta bort sminket, sminka mig på nytt, åter tvätta bort det, sminka mig igen och tvätta bort det. Försökte komma på hur jag ska ha imorgon, men inte blev nånting bra.

& inte blev det att städa heller, ojoj. Ska i alla fall springa upp och borsta tänderna nu, sen slå på nån film och somna till den. Godnatt!


En viss jag för 1 år sen, fan så tiden går fort..


Dansmannen Bertil

Trodde jag skulle slippa de flesta från min klass i 9an, men nejdå... Nu vill jag byta till den klassen dom går i. Åh, hatar de nya klasserna och alla som tänker med röven.



Börjar åtta imorgon istället för tio, de är alltid lika kul, verkligen! Sen hål i tre timmar, efter det svenska. Känns inte så nödvändigt att fara på den eftersom att vi bara ska gå igenom betygen typ? SISTA DAGEN IMORGON SOM VI HAR LEKTIONER, ÅÅÅÅÅÅH!!!! :D:D:D:D:D:D:D


Söt vovve som är nybadad ♥



Nu har jag inte tid att sitta och skriva massa onödigt, måste städa mitt rum som verkligen ser förjävligt ut..





& innan jag stänger av datorn.. Måste jag bjuda på några bilder från i veckan :) hah.




Nu är det dags för avgång

Efter skolan, de vill säga vid 4 for jag hem och smällde i mig lite mat osv. Efter det traskade jag till frisören, blev då nöjd! :) Allt de slitna är borta och jag har inte page nåmera.





Nästan direkt efter att jag kom hem bar det av till Yonna. Drog på coop en sväng, sen fikade. & efter det drog vi ut och busade med en grabb.

Nu ska jag tvätta bort sminket, sen sova. Ser framemot lite fler timmar sömn än vad jag har fått de senaste dagarna.

En kyss per telefon

Igår blev en datafri dag, varav därför inge bloggande.
Har inte så mycket att berätta idag. Skola som vanligt, under lunchen for jag till Yonna och pluggade istället för att gå på de två sista lektionerna. Vandrade hem vid fyra då maten var klar. Efter jag hade ätit slog jag igång datorn, och  satt där ett tag. Sen hoppade jag på cykeln och cyklade till Elina, sen vidare från Elina till coop, och från coop till Elina igen, och därifrån till mig. Hos mig blekte vi bådas hår, E's blev ingen skillnad. Men är nöjd med mitt, har äntligen fått till de blonda! Fast... Har en mörk fläck mitt på skallen, ehehehe.





Nä, nu måste jag skriva klart no:n! Har fyra uppgifter kvar, och en berättelse att göra till imorgon. Lär ju inte få mycket sömn.. Så måste jag plugga till so & no provet imorgon också.. JAG HATAR SKOLAN, USCH FYFAN BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

RSS 2.0