Haparanda

Ligger i sängen på en parkering nån stans i haparanda, mamma håller på att servera mig. Dom ska snart gå och kolla på nån husbil, sen när dom gjort det då hoppas jag verkligen att vi far hemåt. Har lite batteri på datorn, så kan ju inte heller fördriva tiden på det sättet heller.Ska ät upp mitt fika nu, sen stänga av datorn och spara lite batteri till senare. Då ska jag vända mig på mage och sova tills dom kommer tillbaka. Hur långt är de hem från haparanda?? Hoppas det går snabbt i alla fall.

Mot haparanda

Vaknade redan innan 10 idag, klädde bara på mig så drog jag ut och träffa Jocke, Fredde & Simpo. Gick ner till havet vars dom badade, bara tog det lugnt nån timme tills mamma plockade upp mig. Har just varit och lämnat Simons bil där vars han var.Så nu åker jag husbil här nån stans i piteå, ska och tanka, sen tydligen till haparanda, kul. Önska mig lycka till att överleva den här flera timmars resan med min päron som bara är sur och dum mot mig.

Pdol

For in till stan med Jonte, Simon, Sandra, Julia & hennes pappa vid 3, vi köpte nått att äta. Sen for vi (minus J's pappa) och kollade på när massa folk körde gokart, eller jag & Sandra kollade på medans alla de massa andra körde. Drog sen nått varv på stan innan vi for tillbaka till havsbadet för att fixa oss.

När jag var klar drog jag ner till stranden och träffa Jocke, Simpo & Fredde. Vi drog ut i skogen för att leta en bil som vi skulle hämta lite grejer från. Efter det bar det av in till stan. Var så förbannat sur & ledsen att jag bara hade lust att gråta och slå sönder allting.

Lyckades i alla fall ha det trevligt med alla mina söta små vänner. Kom tillbaka till campingen vid 2, chillade på hotellet med Sofia, Anton & Jonte en sväng innan jag gick hem. Har inte fotat en enda jävla bild, och det suger.

Nu efter att ha skrivit ett femhundra meters långt inlägg ska jag fortsätta deppa över att mamma & pappa förstörde min kväll, men så kan de bli ibland, hejdå.


Hitåt och ditåt

När jag & Simon kom fram till piteå plockade vi upp Jonte och for sen till havsbadet. Vandrade med dom ett tag tills dom for då jag gick och var med Julia, Sara & Jocke. Vid 2 promenerade jag hem, gick ut med hunden och sen ut igen för att umgås med andra Simon åh gänget.

Vid halv 4 kom Simon & Jonte så vandrade hem med dom och nu sitter jag här i sängen redo för att sova. Känner mig inte speciellt trött, men det kommer väl när jag väl lägger mig ner, godnatt.

Piteå nästa!


Kolla vilken söt bild jag hittade :)

Har just kommit hem från jobbet, ska hoppa i duschen snabbt nu. Sen plockar Simon upp mig så sticker vi till piteååååå!! Jag är så glad, fan vad jag är glad!

Lunchrast

Är hungrig & har tråkigt, har inge mat & det finns ingenting att göra, det suger. Får se vad man hittar på. Kanske tar en promenad med Jocke & dom andra en bit i brist på annat. Är sugen på en banan, men har inte orken eller lusten att gå själv och köpa en. Så fortsätter väl sitta här tills rasten är slut.

Varför ser inte jag ut som er?
Jag vill se ut som er andra, slippa alla blickar, påståenden & frågor. Fan va less jag är.

9anSnodde en söt bild på mig & Frida från Saras blogg bara för att jag också kommer sakna de två åren jag fick tillbringa på tallbacka som jag inte tyckte var bra då, vilket jag inser nu i efterhand att dom faktiskt var. Puss på söta Frida som jag antar att jag kommer tappa kontakten helt och hållet med nu efter 9an.

Irriterad

Nu har jag just kommit hem efter att ha tagit en promenad hem från Kasper eftersom ingen orkade hämta mig. Ska fixa det sista nu i alla fall, sen hade jag behövt sova. Men är så irriterad att jag inte orkar det. Känns som att imorgon kommer bli en sån jävla jobbig och tråkig dag, kan ju alltid hoppas på att jag har fel.

Bråttom

Slutade ungefär halv 4 idag. Gick ut på parkeringen med Jocke & Simpo och satt där två timmar då Simon kom och skjutsade hem mig. Ska hoppa i duschen nu, sen måste jag packa, boka min biljett, fixa Julias biljett, hinna fara ut och träffa allt folk, och sen hinna hoppa i säng tidigt.Toppstugan

Hos Julia gjorde vi inget speciellt, legade och prata osv. Trött som jag var så lyckades jag somna, snäll & social chey. När jag väl vaknade efter ungefär en timme for vi upp till toppstugan, och har just kommit hem därifrån. Har lovat Julia att hoppa i säng direkt jag kom hem. Så ska borsta håret nu, sen klä av mig och flyga ner under täcket. Nu spårar det, godnatt. 

Nu drar jag

Nu sticker jag till gällivare med antingen cykel eller bil, de får jag se när jag kommer upp. Slängde bara på mig älskade strumpbyxor och en mysig tröja, och är helt ofixad, skönt.

17:00

Hade chill dag idag och slutade tidigare än Jocke så satt på en bänk 40 minuter och pratade i telefon, haha. När han slutade så skjutsade han hem mig. & nu har just fikat en muffins för er som vela veta.Ska hoppa i duschen nu sen försöka att inte somna och efter det höra av mig till Julia, och typ Sara. Nå jo, hejdå.

Trassel

Just innan jag skulle publicera ett inlägg så la strömmen av, så det sket ju sig. Hoppade i duschen istället, klädde på mig och la mig i sängen med handuken runt huvudet eftersom jag inte kunde blåsa det. Snäll som jag är mot Hedvig som jag skulle umgås med så somnade jag, lyckat.

Har legat och kollat Trassel nu, släppte faktiskt nån tår. Nu till de jobbiga, jag är inte trött. & alarmet ringer om ungefär 6 timmar, är ju inge vidare precis.

Aja, nu ska jag säga åt mamma att hon kan komma och hämta sin dator, sen ska jag försöka sova, godnatt.

Tisdag

Ställde 4 alarm igår innan jag somnade, ändå har jag inte hört ett enda, illa. Mamma kom och väckte mig, så klädde bara på mig, plattade håret, satt upp luggen & fikade, så nu är jag klar :) Ska gå upp och borsta tänderna nu, sen börjar man rulla mot jobbet, se yah.

32 timmar

For till gällivare och var med Sandra, Julia & Andre vid 6. Sen vid 8 joinade vi Duvmo & Bergman istället. Har tillbringat kvällen mest i bilen och utanför med massa sociala folk runt om kring.
Fattar inte hur jag fortfarande orkar vara vaken? Har inte sovit på 32 timmar. Ska sätta in kläderna i garderoben nu som mamma kommit in med, sen krypa ner under täcket och försöka sova. Lär ju vara helt jävla död imorgon, godnatt.

En av femton dagar

Första jobbdagen på det här jobbet var då inte jobbig. Slutade kvart i 4 så hämtade bror mig. Åt middag. & nu är jag gaaanska så trött efter att ha varit vaken i 26 timmar. Ska hoppa i duschen nu i alla fall, seeeeeeeeen VET JAG INTE VAD SOM HÄNDER. Hejdå.


Sliten Elli hos Bman imorse.


Sliten B på paus under våran morgonpromenad.

VänskapVill bara få fram det på nått sätt att jag fortfarande bryr mig om dig. Jag är en sån hemsk människa, när ska jag lära mig att det jag gör inte är okej? Jag är så jävla dum, sån jävla idiot. Varför har jag låtit det gå såhär länge? Varför har jag inte varit smart nog från första början att förstå. Jag kan inte fortsätta såhär, för hon som tidigare fick mig att orka fortsätta är borta. Jag vill hitta tillbaka till samma väg som vi en gång tillsammans gick på, den kommer jag aldrig glömma bort. Du har alltid varit bra nog, det kommer du alltid att vara också, det vet du. Börja aldrig tvivla, för för mig kommer du alltid vara hon som du en gång var. Är det försent, eller finns vägen ännu kvar?

Morgonpromenad till gällivare

Jag har inte sovit någonting ännu, är fortfarande pigg som nå jävla svin. Ska hoppa i duschen alldeles strax, sen fika & fixa mig i lugn och ro. Sen när jag är klar tar jag en promenad ner till Bergman, och vi tar en promenad vidare mot gällivare lämplig tid tills jag börjar jobba. Hurtiga eller vad? Får bara hoppas att jag inte somnar sen på jobbet, hehe.

WeakIt's so hard to speak
I can barely look you in the eye
It's so hard to breathe
I know I ain't afraid to die
Your breath is so sweet
Your kisses could get me high
My heart is so weak
But your loving could get me bIt's so hard to speakI can barely look you in the eye
It's so hard to breathe
I know I ain't afraid to die
Your breath is so sweet
Your kisses could get me high
My heart is so weak
But your loving could get me by

Adele - Set fire to the rain

I let it fall, my heart,
And as it fell, you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me
My hands, they're strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms
Without falling to your feet
But there's a side to you
That I never knew, never knew.
All the things you'd say
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!
When I lay with you
I could stay there
Close my eyes
Feel you're here forever
You and me together
Nothing gets better
'Cause there's a side to you
That I never knew, never knew,
All the things you'd say,
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.
But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!
I set fire to the rain
And I threw us into the flames
Well, it felt something died
'Cause I knew that that was the last time, the last time!
Sometimes I wake up by the door,
That heart you caught, must be waiting for you
Even now when we're already over
I can't help myself from looking for you.
I set fire to the rain,
Watch it pour as I touch your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name
I set fire to the rain,
And I threw us into the flames
Well, it felt something died
'Cause I knew that that was the last time
The last time, oh, oh
Let it burn
Let it burn
Let it burn


I let it fall, my heart,
And as it fell, you rose to claim it
It was dark and I was over
Until you kissed my lips and you saved me

My hands, they're strong
But my knees were far too weak
To stand in your arms
Without falling to your feet

But there's a side to you
That I never knew, never knew.
All the things you'd say
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!

When I lay with you
I could stay there
Close my eyes
Feel you're here forever
You and me together
Nothing gets better

'Cause there's a side to you
That I never knew, never knew,
All the things you'd say,
They were never true, never true,
And the games you play
You would always win, always win.

But I set fire to the rain,
Watched it pour as I touched your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name!

I set fire to the rain
And I threw us into the flames
Well, it felt something died
'Cause I knew that that was the last time, the last time!

Sometimes I wake up by the door,
That heart you caught, must be waiting for you
Even now when we're already over
I can't help myself from looking for you.

I set fire to the rain,
Watch it pour as I touch your face,
Well, it burned while I cried
'Cause I heard it screaming out your name, your name

I set fire to the rain,
And I threw us into the flames
Well, it felt something died
'Cause I knew that that was the last time
The last time, oh, oh

Let it burn
Let it burn
Let it burn

Hitta massa roliga korta videoklipp, vilka minnen

Väder & vind

Har just kommit hem och laddat med två mackor, två bullar, en kaka & en tallrik fil efter att ha varit ute med Duvmo & Bergman nån timme. Nu ska jag föräta mig och sen försöka somna tidigt, börjar jobba imorgon igen efter två veckors "semester", dags att tycka synd om mig nu, hejdå.

Tjockiselli

Igår fick jag nån idé att färga håret, så for och köpte hårfärg och plockade upp Julia. Hon slingade mitt hår, sen for vi ut med Simon. Tillbringade väl mestadels tiden med Bergman också. Åh typ Carlén & bror. Jag & Julia for till henne vid 2, fikade, sen slocknade vi vid 4 och jag vaknade då 3 idag. Pappa kom och hämtade mig, och nu har jag just fikat macka & fil, ovanligt, hehe. Maten är klar  om typ 20 min, så ska väl äta middag i samma veva då, hehe, tjockiselli.

De sista bilderna från piteå


1221Är det siffran som satt slutet jag aldrig vela skulle komma?

Frukostdags

Blev en natt på golvet med Sandra, vi somnade halv 7 och jag vaknade halv 2. Har bara legat i sängen och myst sen dess. Nu har mamma lagat jätte god mat, så ska gå upp och äta det till frukost nu. Får se vad som händer senare, jag har absolut ingen aning. Tänkte ju fara till övertonreå, men det blev inte av, tråkigt.

Det har blivit lördag

Sitter hemma hos mig nu med Julia, Sandra & Simon. Vi for egentligen hit för att kolla film, men det har inte blivit av. Jag & Sandra har lekt med bollen, legat på filten och myst. Vad dom andra har sysslat med vet jag faktiskt inte, bryr mig inte riktigt heller :)

Vet inte vad vi ska göra nu, kanske fortsätta mysa eller bolla? Återstår att se, hejdå. Kapten Röd - Ju mer dom spottar

Har stått ute på balkongen i shorts & bh i över två timmar och klippt Charlie. Hur underbart? Ska hoppa i duschen nu, sen gå ut i garaget och fixa lite bakom bilen en snabbis, efter det ringa Sandra och höra vars hon håller hus. 

Är det nu som det tar slut?


Jag drar

Vid 6 plockade Fredde & Simon upp mig från coop, vi for och hämtade Julia & Sandra. Sen vet jag inte vad vi har gjort förutom att ha tvättat Simons bil. Vid 10 for i alla fall jag, Julia & Sandra till J. Satt där, myste och pratade ett tag tills Fredde kom och skjutsade hem mig snäll som han är.Satt ute på gatan i säkert en halvtimme, vela verkligen inte kliva ur bilen för att gå in själv. Har just fikat macka & fil som mamma hade gjort åt mig. Tänker inte sova inatt, vill inte sova själv. Efter att ha sovit med någon i två veckor, inte varit själv en enda natt, så kommer den här natten verkligen vara en pina. Tänker inte sova en blund, tänker inte sova i min säng som jag inte sovit i på två veckor, som fortfarande står där renbäddad och orörd. Tänker inte sova, vill inte. Jag drar.

Utelåst

Tog en promenad hem så jag inte skulle bli själv där när han skulle fara. Åh när jag väl kommer hem är ingen hemma och jag tog inte med nå nycklar igår när jag gick. Så tog en promenad över till mommo & moffa i hopp om att dom var hemma, vilket mommo i alla fall var, men hon har ingen nyckel till oss, utan den hade moffa som inte var hemma.

Mommo bjöd mig på frukost, och nu sitter jag här proppmätt efter två mackor & ett glas fil. Pratade ganska nyss med pappa, då var dom påväg hem strax. Så dom rullar nog in på gården vilken minut som helst, då får jag gå hem och duscha. Sen ska jag umgås med Sandra!!! Har inte trättat henne på snart en månad, illllaaaaaa.

nåmen jo

chacha bloggen idag ska du gå hem för annars så får du vara själv här för snart måste jag åka:P

Bildbomb #2


Bildbomb


Lämnade just luleå

Har just farit från luleå efter att ha stannat där på vägen hem för att shoppa. Hittade äntligen shorts, till och med två. Jag & Julia sitter då här bak i den osköna soffan, har ännu flera timmar kvar innan vi är hemma. Lär väl komma kring 8 gissar jag.

Ska bli riktigt skönt att komma hem till både gällivare och mitt egna rum. Men kommer ju ändå sakna den mysiga veckan i piteå. Men bara en jobbvecka kvar tills jag är tillbaka i piteå :)

Sista natten

Började dagen med att fara in till stan med Simon, Oliver & Julia. Köpte en klocka och två ringar, så käkade vi på thai, sen for vi hem igen :) Chillade, åt, trampade med Filip, chillade, chillade ännu mer, åt chips, lekte i lekparken, och gick hem.

Nu ligger jag och Julia här i sängen som vi alltid gör när jag bloggar på kvällen. Ska slänga upp några bilder sen försöka sova, godnatt.

har sovit i min bil haft sex i min bil
högtalareset har spräckts i min bil
har man somnat i min bil har man väckts i min bil
dom sjukaste saker jag sett i min bil
har sovit i min bil haft sex i min bil
högtalareset har spräckts i min bil
har man somnat i min bil har man väckts i min bil

Övertalad

Börjar som vanligt kvällsinläggen med att jag & Julia ligger i sängen, haha. Eller Julia ligger ner och jag sitter upp, hehe.

Har i alla fall just kommit in efter att ha varit ute och tagit det lugnt med Simon & Oliver :) Var ju egentligen tänkt att vi skulle åka hem imorgon, men dom lyckades övertala mig att stanna längre. Så om det inte regnar imorgon blir vi till på onsdag, men regnar det åker vi hem imorgon i alla fall. Nu får ni några bilder från idag, sen ska jag läsa bloggar och efter det lägga mig ner och sova.

Badaaa

Efter att inte ha gjort någonting på hela dagen så sticker jag & Julia och badar nu, woohooo. HEEJDÅÅÅ.


Igår

Igår var en konstig dag, sov hela dagen och virrade på som bara den. Inatt har jag drömt konstiga drömmar och smsat i sömnen.

Blev väckt klockan 11 av att mamma fråga om vi skulle fara till skellefteå, men jag är inte sugen, så blev kvar i piteå. Hoppade i duschen direkt, sen blåste jag håret, klädde på mig, bäddade upp sängen, plockade fram fika och fikade med Julia.

Nu håller hon på att klä på sig, så jag chillaaaar hära bara. Ska strax platta håret och kleta på lite mascara så är jag klar för dagen. Hade velat bada idag också, men de var inte så speciellt varmt, så skiter i det tror jag.3 timmar

Somnade under filten innan maten, fan va skönt det vaaaar, helt sinnes. Vi gick i alla fall och köpte godis för ett tag sen, så ligger ute under filtarna nu och sjunger med till musiken på radion och äter godis, mysigt.Vi har inte orken till att göra någonting, så ligger bara här, får se om vi hittar på någonting senare, känns inte så lockande.

Bröstoperation

Medans alla lega och sola i bikini tog jag med mig filten ut och la mig i en stol och somnade där. Vaknade av att de ringde så kom J på besök. Han & Sara gick hem för ett tag sen. Så jag och Julia gick in och tog en paus från solen.Ni ser vad jag har på mig på bilden? Man kan ha den istället för bh, kommer inte på vad de heter. Skit samma. Men till saken, när jag har på mig den så känns de som att jag har opererat brösten och har bandage, ni vet? haha.Nä nu ska Julia få datorn så ska jag gå ut och lägga mig under filten igen och somna i värmen tills maten är klar, hejdååå.

95/95

Har just fikat lite macka och juice med Sara & Julia efter att ha varit och doppat oss. Var kallt, så blev inge länge. Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, någonting i alla fall.


Sjulnäs

Efter 5 timmars sömn klev vi upp och hoppade snabbt i duschen innan vi for till sjulnäs. Satt snabbt upp håret drack ett glas fil och fick sen stressa till utställningen. Gick jätte bra för Charlie, är jätte nöjd :)

Nu ligger jag & Julia här bak i sängarna och är helt slut efter att ha sovit så lite. Ska få liv i henne och ta en promenad till vattnen, hade tänkt ta första doppet här i piteå med min svullna mage och inviga min nya bikini, hehe.


Lekparksbusande

Idag har vi hunnit med en hel del. Slängde i Sara i vattnet så hon fick ta ett dopp med min hund så han blev krullig och fin. Har spelat kort med Julia, Sara, Josse & Bergman. Varit i lekparken med Melwin & Filip, J & B fick också springa av sig där i lekparken. Sen minns jag inte annat vi har gjort förutom att vi satt på hotellet och chillade just innan vi gick hem.

Jag & Julia ligger i sängen nu och ska väl alldeles strax sova antar jag. Alarmet ringer klockan 7 imorgon, yey.

LMFAO - Yes

Vaknade av att Sara ringde just innan 11, hoppade i duschen direkt, fikade & fixade oss. Sen promenerade vi över till Sara & Jocke, drog in till stan med Malin och gav några tusenlappar åt Expert. Sen for vi in till havsbadet igen. Jag & Julia tog oss en promenad hem, och nu sitter vi här ute och tar det lugnt. Julia läser tidningar medans jag sitter här och slöar framför datorn.


Chicago

Gick och mötte Bergman & Josse vid 11, gick hem och satt oss ute och spelade kort. Har just kommit tillbaka till husbilen efter att ha följt med dom en bit hem och rastat vovven i samma veva. Hade det i alla fall mysigt där ute med vårat kortspelande. Fick besök av Johan ett tag också.

Sitter här i sängen nu med Julia i alla fall. Har just bäddat ner och gjort oss redo för kvällen. Imorgon är det bad som väntar hade vi tänkt, får se hur det blir med den saken. Godnatt.

Beerklunkers - Ta en ölVi är så jävla snygga! Har just varit över hos dom och ätit, sjuukt gott. Nu sitter vi här och dunkar musik, slitna efter dagens bravader. Yeeeeee, hejdå.

Middag med Burck

Nu sitter jag och Julia här i husbilen på piteå havsbad och chillar. Vi har just kommit in efter att ha tagit en promenad med hunden i 1 timma :) Gick förbi vattnet och runt campingen, mysigt. Nu håller dom på att grilla där ute, blir middag med familjen Burck.

Igår gjorde vi inte speciellt mycket, tog det lugnt mest, gick till havet med Bergman, Josse & hunden :) Idag for vi på stan, blev flera plagg rikare, riktigt nöjd med allting, hehe.

 

Glömde ta med en överförningssladd till kameran, och datorn har ingen minneskort läsare, så ni får bara två mobilbilder från igår. Nu börjar nog maten bli klar, hejdå.


Nu sticker vi


Söt jag ärHär får ni en bild från idag, nu ska jag & Julia kolla film, sover här hos henne idag. Skönt att inte behöva sova själv :) Godnaaaattttt.

Ensam

Nu sitter jag inne, och är själv. Har inte varit själv sen i söndags, så är ganska ensamt. Ska hoppa i duschen alldeles strax, sen medans håret torkar ska jag börja packa lite smått. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, ska förbi Julia senare i alla fall. Här får ni några onödiga bilder på mig & Hedda.Frukost

Hade visst ingen bildbomb att bjuda er på, men ni kan få en bild från igår i alla fall.


Nu sitter vi i alla fall och äter våran frukost som jag gjorde igår, vad som händer när frukosten är slut vet jag inte. Kanske går bak till sängen igen och kollar en film.

Senare idag blir det i alla fall att packa, wohooo!! Taggad som fan att åka från gällivare :)

Mycket husbil

Sitter ute i husbilen nu också, som jag har gjort dom två senaste kvällarna också. Vela inte sova själv inatt efter att ha haft sällskap de två nätterna innan, så fick sällskap ikväll också ♥ Har just varit in gjort två mackor och hämtat ut vatten som vi har satt i kylskåpet nu, så vi har till frukost imorgon eller om vi blir hungriga inatt :)

Har tre filmer på nedladdning, eller en blev just klar. Så ska väl se den nu, ingen skräckis den här gången, tur det. Får se om jag slänger in nå till inlägg ikväll/inatt. Annars så, godnatt alla söta. Förlåt för att inläggen blir bildlösa och tråkiga, men orkar inte lägga in bilderna på den här datorn. Ni får säkert en bildbomb senare.

Tisdag

Ställde alarm på 2 så vi inte skulle sova bort hela dagen. Så ligger här i sängen nu och har det mysigt. Fick nyss order att jag måste borsta klart vovven tills klockan 4, de är ju fan snart??? Jobbiiiigt. Så får väl vandra in nu och äta lite frukost, sen gå ut på balkongen och borsta den där hunden då ♥

Vad gör jag vaken?

Ligger i husbilen med Hedvig den här gången. Vi har just kollat tre filmer, blev två skräckisar & en barnfilm. Barnfilmen var då lätt den bästa, hehe. Borde ha somnat för länge sen, men äsch. Måste vara vaken nu och göra saker under tiden jag väl är ledig.

Men nu blir det i alla fall att stänga av datorn och krypa ner under täcket och sova, hoppas man inte sover bort alldeles för mycket av dagen i alla fall. GODNAAATTTT.

Törs inte

Det är nu man märker skillnaden från dagen innan.
Vill göra någonting åt saken.
Törs inte.

Hos Hedvig

Har nyss kommit hit till Hedvig efter att ha varit hos mig och ätit. Hedvig & Julia är och bakar kladdkakemuffins, men jag kände inte för att baka idag, så jag fördriver tiden här vid datorn istället. Har egentligen ingenting kul att berätta, tänkte bara slänga in ett inlägg så ni blir lite uppdaterade om vad jag sysslar med.

Måndag och inge jobb

Julia ligger i min säng och tar det lugnt medans jag bloggar. Vi hade en mysig kväll/natt ute i husbilen. Vaknade upp vid 11, sen blev det frukost med bror & Strand. Vet inte vad vi ska göra nu. Jag hade velat ta en dusch, men vattnet är avstängt. De ska tydligen vara de hela veckan till och från? Hur gör man om man vill duscha då?? HusbilBlev en kväll med Julia, Fredde & Simon idag också. Jag & Julia kom hit för ungefär 1 timme sen, tog med oss lite saker ut i husbilen. Så nu sitter vi här och myser :) Har inte tid för bloggen, ska spela kort eller nått nu, och ladda ner en film. HEJDÅ.

9 juli
Sista jobbdagen

Sista jobbdagen idag (igår) då, fan så härligt. Men på sätt och vis riktigt tråkigt.Efter jobbet fick jag skjuts av Jocke till Julia, vi gick vidare till Q8 bron där jag samlade mod och hoppade två gånger. Fan så härligt det var.For sen hem med bror, åt och fixade mig. Sen skjutsade pappa mig till Julia, hon fixade sig sen tog vi en promenad till stan vars vi stötte på Simon. Tillbringade resten av kvällen med honom & Fredde. Var upp på dundret och åt våfflor, garvade och hade det allmänt kul :)Nu ska jag prata klart med Jocke, sen ringa min fina vän Sara och höra vad hon hade på hjärtat.

Hos Julia

Är hos Julia, väntar på att hon ska fixa sig. Har inte tid att skriva någonting nu, så skriver sen när jag kommer hem! Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Ha en kul fredag, för det ska jag. Hejdå!

Ett års kalas

Har varit på ett års kalas idag hos lilla Wilja, faaan va hon är gullig! Man dör ju. Efter vi varit där for jag & mamma på konsum och köpte cheez ballz & ett refillkort, hehe. Åsså tog mamma ut pengar åt mig till imorgon :) 

Nu ska jag ta en snabbdusch, sen krypa ner under täcket och kolla film. Fast jag tippar på att jag kommer somna ganska direkt, så godnatt. 


Wilja 8 månader :)

Helt jävla galen


20:47, godnatt

Nu skuttar jag vidare upp och borstar tänderna, sen kryper jag ner under täcket. Ska kolla om det finns nån bra film på tv:n som man kan somna till så jag drömmer någonting riktigt fint. Är sviiiiin trött, hoppas jag kan somna. Godnatt världen.2 dagar kvar

Har plockat pinnar/träd, klippt gräs & rensat i lekparken idag. I början gick dagen sjukt segt, men tiden sprang iväg mot slutet. Sitter här och blöder närblod nu, tredje gången på inte alls länge, vafan vill näsblod mig???? Jobbigt. Nu väntar duschen i alla fall. Förresten, har fått ganska bruna armar! Hejdå.

Svar på tal #5

Ida om Teknisk:
Vad har du kommit in på för program? :)

Jag har kommit in på IP, elfte reserv till fordons, hehe :)

USCH

Jobbet har varit en ren pina idag, nu är jag verkligen less och längtar till fredag! Efter jobbet hämtade pappa mig, for och kollade hur det gick med motorn. Så har dom inte ens börjat... Den kommer inte bli klar förän om nån vecka, niceee.... Så kanske dom har tänkt byta plats på mig till mitt nästa jobb, viiilll inteee! Inte min dag det här, verkligen inte. Kände det direkt när jag vaknade, och det har ju inte blivit bättre precis. USCH! Ska ta en promenad med vovven om ett tag med musik i öronen och rensa huvudet lite.

04-07-2011Teknisk

Jag & Sara stressade oss till stan för att hinna köpa en bikini, hann precis till klockan 6! Sen for vi + Jocke till David och fyndade lite, vidare till J där jag hjälpte honom att koppla in högtalarna, teknisk man är, hähä. Sen ut i garaget där jag & han tillslut fick ihop hans cykel, ännu mer teknisk! Wow. Lyckades även spränga Saras cykels däck, eller rätare sagt Jocke lyckades, vojvoj.Mamma hämtade mig strax efter 9, gick med vovven en snabbis. Sen har jag bara hunnit göra mig sovklar, de vill säga tvätta bort sminket, borsta håreeet, klä av mig, ja ni vet ;) 

Allting hänger ihop

& det blir bara bättre och bättre.
Men vissa stunder kan vara jobbiga.

Måndag

Behöver jag ens säga vad vi gjort på jobbet idag? Ni kan nog själv lista ut att vi har klippt gräs hela dagen idag också. Men de har som inte varit speciellt jobbigt idag, tiden har gått jätte snabbt. 

Ska kolla bloglovin nu innan jag hoppar i duschen, sen middag och efter det blir det nog ut och hitta på någonting.

Wildflower & wildfire sVar med mamma på stan nån dag tidigare i veckan. Fick dom här söta gladiatorsandalerna av henne. Nu är de bara invänta bättre väder så dom kommer till användning.

Förra måndagen så inhandlades även denna söta lila mobil, har glömt att skriva det. Har ju aldrig velat ha en touch mobil, men har börjat vänja mig!

Agility & fika

Har inte gjort något speciellt alls idag, men det är ju söndag så skyller på det. For i alla fall och tränade lite agility med vovven. Stolt över min lilla gris för att bara vara tredje gången ♥ När vi kom hem så kom mommo & moffa, fikade och surrade med dom, myysiiigt. Fick min lilla present i efterskott, söta dom är ♥

Ska kolla vädret för imorgon nu, haha, sen uppdatera lite mer och efter det hoppa i säng. Känner mig inte alls trött ännu, men somnar förhoppningsvis i alla fall, alarmet ringer ju som sagt om 7 timmar.


Helt onödigt2

Visste du ..
att jag lyssnar mest på - musik?
att jag pratar - när jag känner för det
att jag inte gillar - folk som ljuger och låtsas!
att min första riktiga kyss - försöker jag låta bli att ens komma ihåg
att jag avskyr när folk snackar - om saker dom inte vet något om egentligen!
att min senaste kyss - var med världens finaste pojke.
att kärlek är - johan <3
att jag gillar att - det snart är fredag!
att jag alltid kommer att - gilla att sova.
att min mobiltelefon är - på lagning.
att när jag vaknar på morgonen - kollar jag mobilen.
att idag har jag - tagit det lugnt.
att jag just nu tänker på - min fina johan!
att i kväll ska jag - sova!!
att i morgon kommer jag - vara på biblo, på handledarkurs (?) och förhoppningsvis få träffa hjärtat.
att jag hoppas - på att jag får träffa johan imorgon.
har du:
någon som förstår dig? Ja.
någon som du saknar? de också
någon som du hatar? ohja.
vem kramade dig senast? mommo
vem pussade dig senast? - johan <3
vem ringde dig senast? - mamma
vem ringde du senast? mamma
vem var hemma hos dig senast? haha åherregud, måste varit johan.
vem var du hemma hos senast? mommo
har du några kärleksproblem? nej.
har du pratat med någon idag? jies
har du gråtit idag? inte de inte
har du skrattat idag? ohja!
Jag:
är singel? - nej.
svär ofta? för ofta
sjunger i duschen? typ inte
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? nej
skrattar åt mina egna skämt? antagligen?
skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? kanske
har du:
piercingar? öronen och läppen.
syskon? jajamen.
jobb? sommarjobb, jo.
för många vänner? går ju inte?
rymt hemifrån? rymt och rymt.
färgat håret? för mycket.
bra självförtroende? helt okej
sagt "jag älskar dig" till någon? jadå
varit kär? är*
gjort något olagligt? mjo
somnat i skolan? ja
brutit ett ben? nejnej
tappat bort mig i min hemstad? typ..
sett en fallande stjärna och önskat? att jag har.
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? brukar inte lova mig själv saker men.
smugit ut utan lov? inte vad jag kan minnas
en hemlighet som ingen annan vet? det har jag.
sovit en hel dag? jies
somnat gråtande? ja.
blivit generad inför folk? jo
varit kär i någon utan att säga det till personen? längesen, ja.
ätit musslor? nä
varit på en festival? ja!
haft ett förhållande i under en månad? jo.
blivit kallad player? mhm..
färgat ditt hår svart? jo, längesen.
Vad:
längtar du till mest just nu? Fredag!!
ska du göra i helgen? åka till byn och gosa med min pojke hela helgen :')
gjorde du igår? jobbade och sov
ska du göra i sommar? mest troligt luleå, piteå och självklart vara med hjärtat!
åt du senast? tacos
önskar du dig när du fyller år? HAHA, det har jag ingen aning om eftersom jag fyller år först i mars igen.
Visste du..
att jag lyssnar mest på - musik.
att jag pratar - ganska mycket.
att jag inte gillar - bruna bönor.
att min första riktiga kyss - var med en kille jag fortfarande pratar med.
att jag avskyr när folk snackar - om ingenting.
att min senaste kyss - är oförglömlig.
att kärlek är - konstigt.
att jag gillar att - promenera.
att jag alltid kommer att - älska min familj oavsett vad.
att min mobiltelefon är - lila.
att när jag vaknar på morgonen - kollar jag om de hänt nå på mobilen.
att idag har jag - inte hunnit göra nå speciellt ännu.
att jag just nu tänker på - gårdagen.
att i kväll ska jag - försöka somna tidigt.
att i morgon kommer jag - jobba.
att jag hoppas - att motorn blir klar snart.

Har du..
någon som förstår dig? - ja.
någon som du saknar? - ja.
någon som du hatar? - ja.
vem kramade dig senast? - sara.
vem pussade dig senast? - minns inte, undra om de kan vara sara?
vem ringde dig senast? - bror.
vem ringde du senast? - mamma.
vem var hemma hos dig senast? - julia.
vem var du hemma hos senast? - julia.
har du några kärleksproblem? - nä.
har du pratat med någon idag? - jo.
har du gråtit idag? - nejnej.
har du skrattat idag? - jies.

Jag..
är singel? - ja.
svär ofta? - att jag gör.
sjunger i duschen? - nej.
skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - antar de.
skrattar åt mina egna skämt? - såklart, dom är ju bäst.
skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - nä.

Jag har..
piercingar? - nä.
syskon? - ja.
jobb? - jo.
för många vänner? - nä.
rymt hemifrån? - nej.
färgat håret? - joo.
bra självförtroende? - jo.
sagt "jag älskar dig" till någon? - ja såklart.
varit kär? - jo.
gjort något olagligt? - jies.
somnat i skolan? - för många gånger.
brutit ett ben? - jo, nyckelbenet.
tappat bort mig i min hemstad? - jo.
sett en fallande stjärna och önskat? - nä.
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? - ja.
smugit ut utan lov? - ja.
en hemlighet som ingen annan vet? - nä.
sovit en hel dag? - japp.
somnat gråtande? - ja.
blivit generad inför folk? - jo.
varit kär i någon utan att säga det till personen? - nä.
ätit musslor? - nej.
varit på en festival? - ja.
haft ett förhållande i under en månad? - vet inte om man kan räkna det som förhållande men.
blivit kallad player? - nä.
färgat ditt hår svart? - nej.

Vad..
längtar du till mest just nu? - imorgon.
ska du göra i helgen? - ingen aning, nå galet förhoppningsvis.
gjorde du igår? - massa trevligt.
ska du göra i sommar? - jobba.
åt du senast? - tacos om man inte räknar med klubban jag suger på nu.
önskar du dig när du fyller år? - inte nån jävla aning.

Helt onödigt


Vill inte veta vad som hände där borta


01:03

Fick just skjuts hem av bror, vart så kallt och tråkigt så for hem. Emma, Sara & Jocke kom också till Julia, fast medans dom var där var jag hos grannen och surrade med Emelie och några till. Vi tog sen cyklarna ner till statoil där träffade jag lite folk och socialade med. Blev sen en promenad så man nyktrade till lite! Nu sitter jag här och ska läsa bloglovin, efterdet göra mig redo för sängen, är ganska trött.

Rönnbär

Gick med Julia på marknaden och köpte godis, lyckades flörta till mig en klubba utan mening, haha. Är hos Julia nu, sitter i soffan och kramas. Ska grilla, äta godis, få sockerkickar, supa oss fullare än fåglar som just käkat rönnbär & såklart lyssna på musik och danska röven av oss. Hejdå.

02-07-2011

Var förjävligt trött igår, så slocknade redan klockan 8! Vaknade redan klockan 10 idag efter 14 timmars sömn, riktigt skönt :) Har just duschat, så sitter här med blött hår som jag ska blåsa strax. Sen ska jag gå upp och slänga i mig lite frukost och göra mig klar. Klockan 12 kommer nån tjej hit, om jag ska vara med på visningen kan jag berätta mer sen, nu ska jag fixa mig! Tjiiing.

2 = 1Utan att veta någonting de veckor som kommer, hur ska jag klara mig?
Du är galet bra.

Freeeeedaaaag

Idag har vi också baaaraa klippt gräs, redigt less. Fast lagomt mycke enklare nu när det inte är stekande sol. På lunchen skulle mamma komma med mat åt mig, men hon kom även med toy, söta björnar & en dricka, söööt hon är ♥Fick sluta redan 2 idag, skööönt. Då kom mamma och hämtade mig, for hem men sen med bror tillbaka till jobbet och hämta mina solglasögon som jag glömde.. Sen for vi på coop, och nu ha vi just kommit hem igen. Ska hoppa i duschen nu när jag har skrivit det här, sen vet jag inte vad som händer.


Pyntade baracken för nån dag sen, haha.

RSS 2.0