Torsdag

Vid 7 mötte jag upp Hedvig, vi gjorde inte alls mycket, köpte milkshake, satt och pratade på stan som nå lodisar, men de är tillåtet att vara lodis ibland :) Sen kom Sumpen & Jonte, så vi hoppade in i bilen och var med dom. Har just kommit hem, fikat en macka och ett glas fil. Ska hoppa i säng alldeles strax, måste sova så mycke som möjligt, började blöda näsblod igen när jag var påväg hem..

Promoe - Never follow

Denna arbetsdag har också bara bestått av att klippa gräs, börjar bli lite enformigt & förjävligt tråkigt. De är i alla fall de enda som gjorts idag, förutom min och Jockes läskiga lilla upptäcksfärd genom de tomma husen, haha. 

Har just klätt på mig, plattat håret åde, gjort mig klar helt enkelt. Får se hur det blir nu, ska i alla fall umgås men en flicka som jag inte har varit med sen slutet av 2009, satan länge sen. Får se vad vi hittar på, återkommer ikväll, hejdå.

Dålig form

Har ont i heelaaa kroppen sen igår, blä. Har i alla fall just gjort mig klar, tog 15 år att välja kläder, jåååbbbiit. Ska gå upp och se vad mamma fixat för frukost åt mig, brukar alltid vara nå gott. Sen drar man vidare till jobbet, kommer väl hem kring halv 4 idag också som jag brukar göra. Häääjdåååå!



Hasch kokain & missbruk


Sick fint väder

For till Larsson kring 6 tiden, då for jag & Nilsson till Larsson2 vars jag och Larsson2 tog en promenad till Larsson. Sen in till stan med Nilsson också. Stannade och snackade med Wikman, Blom & Holstad. Körde Wikmans traktor, första kärringstoppet, konstig koppling hon hade, hehe. Socialade sen med Silverplats & Conrad. När dom drog fick jag skjuts av Nilsson2 till tallbacka. Där var massa killar som spelade fotboll, orkade inte vara med så jag Nilsson & Larsson2 kollade bara på. Sen kom Strand och skjutsade hem mig för inte alls så länge sen, sick snällt. Nu ska jag ladda upp några bilder, sen hoppa i säng hade jag tänkt.




Underbar



- Det går inte att beskriva min lycka, du skulle nog aldrig förstå.

Alldeles för varmt för att klippa gräs

Kom hem från jobbet för inte speciellt många minuter sen. Har klippt gräs heeeela dagen, ingen höjdare precis i den här värmen? + att gräset var flera decimeter högt, bläää. 100 myggbett rikare är jag också. Skadade mig också på tummen, jävla gräsklippare :( 



Nu ska jag hoppa i duschen och duscha mig ren, sen äta middag antar jag. När jag är färdig ska jag umgås med Sara & Julia om jag inte är helt ute och cyklar. Är pigg idag trots jobbet, skönt det i alla fall :)

Badass

Började morgonen med en cykeltur till jobbet. Väl på jobbet så har vi bara plockat massa små träd som dom sågat ner, sjukt tråkigt. Lyckades få en pinne i ögat två gånger & snubbla på backen två gånger. Sen så blir man också mobbad bara för att jag fortfarande är liten och barnslig, gillar matkrig & hubba bubba? :( När jag väl skulle cykla hem och har kommit en bit, tror ni inte jag har glömt min mobil i mina byxor på jobbet då? Såklart. Bara vända och cykla tillbaka för att hämta dom. När jag väl var påväg hem igen började det regna, gissa om jag vart ett gäng less?

Väl hemma så åt jag middag och for sen efter ett tag med pappa och checkade läget med lagningen av motorn åde. Men icke, de går segt, fan satan. Vill ha min bil nu :( Idag händer ingenting som vanligt under vardagarna, får ju aldrig orken till att göra någonting. Tur att det kommer helger ibland i alla fall.



Idag


Don Curlyones Bello Bellino






Nog är jag ju allt sjuk

Fick just reda på en sak som gjorde livet 1000 gånger enklare, trycket i hjärtat släppte direkt och hoppet börjar komma tillbaka.



Nu ska jag dra på ett par byxor sen följa med pappa till coop eller vars han nu skulle. Ska se om jag hittar nå mat som jag kan äta imorgon på lunchen, vill inte ha maten från idag :( Nu far jag på coop med världens största leénde på läpparna, hejdå :D

Du gör mig tokig

Att inte få veta gör mig galen, men vill jag ens veta? 
Att inte få höra din röst gör mig galen. 
Att se dig där med de andra får mig att vilja slå sönder någonting. 
Att inte få höra ditt skratt. 
Att inte se ditt ansikte gör mig åt helvete för mycke. 
Att inte veta helt säkert att det kommer fler veckor får mig att tappa hoppet. 
Att inte få sitta i din famn och veta att det kommer fler gånger, det tar kol på mig. 
Jag vill inte ha det såhär, du gör mig tokig.



Dagens underkläder


Rostbiffsallad

Kom hem från jobbet för ungefär en halvtimme sen. Fyfan va varmt de har varit vissa stunder idag, helt sinnes. Har bara planterat blommor idag, men de gör inte mig nånting, de är de roligaste vi har gjort hittills :)

Sitter och äter mammas jätte goda rostbiffsallad nu. När den är slut ska jag ta och hoppa i duschen och duscha bort all jord jag har i ansiktet och innanför tröjan. Eller skulle i alla fall tippa på att jag har det, hehe.

En ständig längtan efter något du aldrig kommer åt



Afasi & Filthy - Sverigetrotters

Kollade film med mamma & pappa igårkväll. Inte ofta det händer, men riktigt skönt faktiskt. Efter filmen satt jag uppe med pappa och spelade angry birds till tolv, haha. Sen vid 2 kom Simon och sov med mig.

Vaknade för en timme sen, har fikat lite och spelat lite, hehe. Ska hoppa i duschen strax i alla fall, sen kanske det blir en sväng till ritsem. Det får vi se senare.

Hemma igen

Har just kommit hem från mommo & moffa, med oss dit kom även Simon :) Fikat god tårta och nördat angry birds. Jag har sagt till mig själv att aldrig ladda ner det på mobilen, men bror lyckades övertala mig idag. Nog är det illa. Blir garanterat inte att göra någonting nu, så ska nog krypa ur kläderna och hoppa ner under täcket med en film på tror jag. Får se hur det blir med det. 


Mommo & moffa ♥

25-06-2011


Ovettig dag

Tänkte ställa alarm igårkväll på 10 så jag skulle komma upp i tid, men blev 12 istället, men klev ändå upp först 2. Nog äre illa, på bara 2 dagar har man redan fuckat upp dygnet. Somnade 4 igår, och på måndag ska jag upp 6, hur ska de gå??? 

Tog en dusch direkt jag klev upp, åt sen lite frukost, och efter det for jag till gällivare med bror och köpte glass. Nu vet jag däremot inte vad jag ska göra, finns absolut ingenting att göra idag tror jag. Blir att gå över en sväng till moffa på kalas senare i alla fall. 

Gick vilt till

Simon kom till mig vid 11, kollade film ett tag tills vi for och skjutsade Linus & Jacob. Tog det lugnt hos honom ett tag tills vi for och bytte till Malins bil och fick med henne som sällskap :) Har just kommit hem, är svin trött. Hål överallt i mina strumpisar är det också, vojvoj. Ska hoppa ur kläderna ganska nu, sen krypa ner i min renbäddade säng. Godnatt.


Många moln så långt ögat kan nå


Gick ut på ballis med mamma och surrade, åt popcorn och drack saft, hehe :) Sen la jag mig i hängmattan och chillade med musik i öronen i en timme.





Nu ska jag äta upp min sista rad av min goda choklad, sen vettefan vad som händer. Alla far iväg, antingen till piteå eller nån annan stans, eller så super dom. Så får se vad som händer idag.

Fredag & midsommar

Har just vaknat, skönt att få sova ut efter att ha klivit upp 6 hela veckan. Drömde att jag blev nerslagen i en trappuppgång och när jag vaknade upp var jag i fängelset, satt där och myste med en pojke för att jag inte klarade av att smita ut. Sen fyllde jag på mobilen med 500 kronor, och då fick man fara. Wierd.

Ska hoppa i duschen nu, sen bädda rent i sängen. Efter det gå upp och få i mig lite frukost. Ser ut att vara ganska varmt ute, eller har jag helt fel?

*


Fan för gungan

Har tillbringat dagen med Sara & Jocke, vi har väl inte gjort speciellt mycket. Mest promenerat hela eftermiddagen/kvällen. Tog en gungtur sen mot kvällskvisten vilket jag ångrar så rejält, sitter nu här och mår jätte illa, är svin yr.. Hojj. Nu ska jag äta popcorn, hejdå.



Sista dagen för veckan

Var jätte trött imorse när alarmet ringde, men det gick över när vi väl kom igång med jobbet. Har varit ute hela dagen, sick härligt. Sprungit runt i mina rosa solglasögon med en jordpåse i handen och sjungit för fullt. Fan va de är härligt att vara såhär glad. Har i alla fall just kommit hem, skönt med helg. Men tråkigt ändå, har ju så kul där borta.




Jag kan inte sluta titta, det går inte


En till dag avklarad

Den här dagen har bestått av att plantera blommor & fortsätta plockningen i den där satans jobbiga snabbväxande lekparken. Utöver det har vi spelat kort och haft kul, har även hunnit köra Jockes traktor litegrann. Man märkte att de var ett tag sen sist, gick ju som inte precis oerhört bra, hehe. Pappa hämtade mig när vi slutade så for vi med motorn till gällivare, sen hem och äta. 


Sitter och småäter lite godis nu, mycket gott, men redan less. Vet inte vad jag ska göra idag, hoppa i duschen nu i alla fall sen återstår det att se. Hejdå.



Morgontrött

Har bara hunnit klä på mig sen jag klev upp. Är ganska trött idag, jobbigt. Men det går nog över när jag väl kommer igång och rör på mig. Ska ta och platta håret nu, får se om jag kletar på lite mascara bara för att inte känna mig så trött. Hade ju som kunnat få vara lite bättre väder idag... Men nejdå, alldeles blött och trist. Åter till hårplattandet nu.

Jag tänker på dig hela tiden, det går inte att sluta


2 dagar avklarat

Fick sluta jobbet kring 3 idag, har bara hunnit äta sen jag kom hem. Sitter här med jätte fult hår efter dagens allt regn. Trivs då jätte bra att jobba där, härligt folk och lagomt chillt :) 


Ska vänta en halvtimme nu, sen ska jag & pappa gå ut i garaget (ÄNTLIGEN!!) och börja fixa igång min lilla bil. Känner att det verkligen är dags nu, är ju passande väder också, är det sol vill man ju inte tillbringa dagen inne i garaget.

Svar på tal #4

sandra om Fan vilken bra film:
vars haru ladda? :)

http://www.tankafetast.com/torrent/5326-the-next-three-days-2010



Fan vilken bra film


Uppe med tuppen

Lyckades ta mig upp, bra jobbat Ellinor. Har då inte sovit bra inatt i alla fall, varit uppe och sprungit två gånger, blivit väckt mitt i natten av att nå idioter ringde dolt, har också vaknat flera gånger under natten, minst tre, drömt massa olika konstiga drömmar, hojj.

Nä ska ta och leta fram nå kläder för idag nu, sen svara på ett sms och efter det kanske ta och göra sig i ordning eller nått, inte vet jag.

Jobb imorgon

Kom till Sara för 20 minuter sen. Har ännu blött hår efter min snabbdusch jag fick ta innan jag fick skynda mig hit. Hon är och äter nu, så ska nog ta och platta håret nu under tiden. Vet inte vad vi ska göra efter hon har ätit, ska fråga om vi ska ta oss ut på en promenad :) Blir då inte ute länge idag i alla fall, börjar ju jobba imorgon, fiiifaaan. Har ställt 7 alarm så jag inte ska försova mig, varav 2 är undangömda i mitt rum. Får se om jag orkar upp, får ju hoppas på det. Har inte gjort den där SSG grejen heller, råkade radera mitt lösenord. Så får se vad som säger när jag inte har gjort den heller..

Fjorton och en halvtimme

Skulle ju som sagt vara hundvakt igår, men somnade i soffan redan halv 9. & vaknade alldeles just, så har sovit fjorton och en halvtimme. Tror jag var ganska trött.. Hoppas jag kan somna ikväll bara, så jag inte är dödstrött när klockan ringer tidigt imorgon.

Ska fråga mamma nu om hon is göra frukost åt mig, de får hon se till att göra. För jag ska kolla bloglovin nu under tiden. Åh fan för vädret, vela ju ligga på balkongen och sooolaaaa.


Stolt Ellinor

Har varit på utställningen ungefär hela morgonen, kom hem strax innan 4. Har så förbannat ont i min tå som är pajj efter en hel dag med massa springande. Så sitter i fotbad nu, hehe. Gick i alla fall jätte bra för Charlie, hade kunnat gå bättre men ändå :) Han fick very good, och i avelsklassen blev dom tvåa. Så är jätte nöjd :)

Under pausen på utställningen så hann vi även med att inhandla oss en bil, blev en bmw, sick nice. Nu håller mamma på att laga mat så väntar på att den ska bli klar så ska jag äta. Sen ut med mamma & pappa en svänka och kolla bilarna. Efter det vara hemma resten av kvällen och vara med vovven eftersom jag blir själv hemma. Dags för mat nu, hejdå.

Svart & vitt

Balen 9/6





Avslutningen 10/6



En solig dag 17/6



Utställningen idag 18/6






Tidig morgon imorgon

Vid 9 kom Simon och hämtade mig. Vi for ganska direkt till hans stuga och donade med lite grejjer, hunnit få massa nya myggbett. Hojj vad jag hatar myggar, går inte att beskriva mitt hat till dom. När vi kom tillbaka till gällivare har vi inte gjort speciellt mycket, surrat med folk och varit till honom och snackat med hans gulliga familj. 

När jag kom hem för ungefär en halvtimme sen fikade jag lite kräm samtidigt som jag surrade med mamma och det ena och det andra. Ska leta fram nå kläder jag kan ha på mig imorgon så är det överstökat. Sen hoppa i säng, alarmet ställt på 20 över 7, kliver jag inte upp då blir det vatten över mig förhoppningsvis. Godnatt allihopa.

Vi stod vid fönstret bara du & jag


Långt inlägg

När vi kom hem från våra ärenden gick jag och la mig i hängmattan med min trasiga fot i fotbad. Lega där i bara shorts & bh, fan såå underbart. Efter att ha legat där en och en halvtimme tog jag, mamma & hunden en promenad till Eva, där finklipptes han litegrann och sen vandrade vi hem igen. La mig i hängmattan igen men bara en kortis. 

Vill fara och bada med vovven så hans päls går till sig till utställningen. Men har ingen skjuts dit, och ingen som vill bada med honom. Får ju inte det själv eftersom min tå är pajj, och vovven går inte i vattnet utan att man själv är i. Så sitter här och är lite små irriterad pågrund av det, haha. 

Tappade förresten min mobil på golvet inne på konsum idag, så nu är den ännu mer trasig. Måste hålla i luckan så den inte ramlar ner osv. Så på måndag blir det staden åh kolla/köpa sig en ny telefunk. Nu väntar jag på att maten ska bli klar, men är väl länge tills dess. Dom håller på att grilla där ute. Under tiden går jag ut och lägger mig på hängmattan igen, hoppas det inte blåser så mycket.

Uppdaterar lite snabbt bara

Somnade redan klockan ett igår och vaknade upp just innan tolv idag, gode skönt. Sitter uppe i köket nu, har just ätit frukost. Ska springa och borsta tänderna nu, sen klä på mig snabbt och följa med mamma när hon skulle på stan. Kanske ska säga det till henne, för hon vet inte om de, så hon inte far utan mig hehe.

Dagens planer är att hålla på med min bil litegrann, så den blir klar snart. Sen klippa Charlie lite till inför utställningen som är imorgon, och klippa klorna. Efter det om det finns nån tid över så får jag se vad som händer. Åter till tandborstningen och påklädningen nu.

Sommar, sommar och sol

Spenderade dagen med Sara, Jocke & Julia. Vi promenerade in till stan där vi köpte glass & popcorn. Sen gick vi till Jocke och lämnade Julias cykel. Dom tog sen bilen till Sara medans jag körde moppe. Där hoppade vi hage med Rebecka och spelade land och rike, old memories. Sen spelade jag och Julia wii, och pappa plockade upp mig vid 11.

Sitter nu i köket helt själv, alla i huset har gått och sova. Har ingen lust att gå ner till mitt tråkiga rum, för finns inget att göra där. Datorn har fuckat up sig helt, den slår av direkt man slår igång den. Kanske ska berätta det för pappa?

Så blir nog att gå och borsta tänderna nu, sen krypa ner under täcket och försöka somna tidigt. Fördriver väl tiden med disney channel, som jag gjorde igår! Bjuder på en töntig bild jag tog nyss förresten.


Hos Sara

Tänkte jag slänger in ett inlägg här så det inte blir så tomt. Sitter hos Sara nu i alla fall, har just kommit hit. Väntar på att hon ska äta sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Jätte sugen på glass i alla fall, får se hur det blir med det. Nu har jag ingenting mer att skriva, hejdå.

Här får ni dagens outfit



Som består av shortsen jag fick idag, och en zebrarandig t-shirt som jag lånade av mamma.

Några plagg rikare

Fick mitt paket från H&M idag som jag väntat på i evigheter känns det som. Paketet innehöll jeansshorts, nån slags tröja & underkläder. Smart som jag är så hade jag dock råkat beställa en storlek förliten på bh:n eller om dom råkade skicka fel, så den måste jag byta på. Tröjan vet jag inte ens om den var fin, den var nog lite smågräslig. Men behöll den i alla fall. 


Här ser ni en snutt av shortsen & den gräsliga och lite konstiga tröjan.

.

FAN VA SUR JAG BLIR PÅ MIG SJÄLV NU NÄR JAG TÄNKER EFTER. HAN ÄR JU SÅ FÖRBANNAT SNYGG OCH JAG HADE VÄRSTA CHANSEN ÅH JAG KOMMER ALDRIG FÅ TILLBAKA DEN CHANSEN. MAN DÖR JU NÄR MAN BARA KOLLAR PÅ HONOM. FYFAAAAAAAAAAN VA HAN ÄR SNYGG. FAN FÖR MIG SOM ÄR SÅ JÄVLA KORKAD. HADE FAN DÖDAT EN KOSSA FÖR ATT FÅ TILLBAKA DET SOM FANNS I NÅGRA TIMMAR. VISST SANDRA? FYFAN FÖR MIG. ÅH FAN PÅ HONOM SOM ÄR SÅ JÄVLA SNYGG. SHIT ASSÅ.



Har känt mig söt & sprallig idag

Vid 7 blev jag upplockad av Sandra, hennes mamma & pappa. Följde med dom till stenbron för att skaffa sig lite myggbett.










Efter ett tag tog vi paus och fikade fruksallad & saft, tog dock inte paus från de galna myggorna som bet en som så psyk.





Efter vi varit klart på stenbron for vi runt i massa byar och checkade läget, mysigt mysigt. När vi väl var i gällivare igen blev det en runda på gojan och kulglass rikare. Tog en promenad till Sandra när glassen var slut, där spelades det mario & bubble trubble. Sen började jag fixa hennes naglar, men bror kom dock och hämtade mig innan jag vart klar. Hann även få lite nagelmassage, de var underbart skönt.





Ekorren var söt

Var ute och promenerade med vovven när Malin ringde, så vandrade hemåt så kom hon och hämtade upp mig. Vi har hunnit busa runt med David, äta billys & chips (igen, hehe), fått se våran söta ekorre brinna upp åh allt va vi nu gjort. För inte alls länge sen så började vi rulla hemåt, så nu har jag anlänt till mitt älskade rum. Ska nog ta och försöka sova strax.

Den är blå

Ställde alarm på halv 12 idag, klev upp strax efter det och for direkt på stan med mamma. Gjorde lite ärenden åt henne, gick på stan osv. Blev där 2 timmar, har alltså just kommit hem. Ska sända iväg ett sms till min tokiga vän nu och se vad hon sysslar med, efter det kanske jag tar och plockar undan i mitt rum litegrann, hade behövts.. Eller så tar jag och klippper vovvens klor, hade behövts det med.. Eller så skiter jag i båda sakerna och bara chillar här tills det händer nå roligare.



Fan va udda


2009 var ett bra år på alla sätt och vis
















Stupid girl

Vaknade klockan 2, hoppade direkt i duschen då sen gick jag upp och hann säga hej åt Lisa som var och hälsade på. Tog med mig två bullar ner och ett glas fil, har just ätit det. Nu håller mamma på att göra middag, så ska väl strax gå upp och äta det. Trist väder idag förresten :( Fast man kanske behöver en lite svalare dag nu så man inte smälter bort.


För exakt ett år sedan.

Chips & dipp

Vid 8 skrev Malin, så blev att fara ut med henne. Vi var mest bara och snurrade, köpte chips & dipp och åt det. Hälsade på Simon på krogen åh va vi nu gjorde. Just innan jag for hem fick vi Andreas & Jonas med oss. 



Har varit helt virrig idag, till och med Malin märkte det inne på statoil när jag skulle betala. Typ fått solsting eller nånting liknande, haha. Nu ska jag klä av, fixa till sängen så den inte ser ut som kaos nåmer. Sen får vi se vad som händer och sker. Jag vet då var jag har lust med.

11-06-2011

Usch fyfan va dåligt jag har sovit inatt. Har vaknat typ 5 gånger, vridigt och snurrat på mig i evigheter. Sängen ser ut som kaos, madrassen halvt nere på golvet & täcket halvt utanför själva lakanet den ska vara i. Förstår inte vad jag sysslat med inatt egentligen.

Ska i alla fall ta och hoppa i duschen nu, är tydligen bra väder idag också läste jag på S's blogg. Har själv inte orkat öppna i fönstret ännu. Lite senare blir det att fara till Charlies uppfödare, dom ska klippa honom fin till utsällningen som är nästa helg, åsså ska jag få hälsa på deras söta valpar. Gissa om jag kommer bli sugen?


Charlie, hans systrar & mamma när dom var två veckor ♥

Satans myggbett

Har just kommit hem efter att ha varit på avslutningen och en sväng genom malmberget. Fyfan vilket härligt väder alltså, ska då inte klaga. Sitter och väntar på att bror ska komma hem, så ska vi fika lite jordgubbar, de kommer då sitta hur fint som helst :) Nä nu måste jag klia på mitt myggbett, hejdå.

Har aldrig mått bättre



De var någonting i hallonsodan

Sara & Jocke tog med mig ut just efter jag hade skrivit förra inlägget. Vi tog oss en promenad halva vägen till gällivare, sen plockade Malin upp oss så for vi till statoil. Köpte mig en korv där, sen for vi till Jocke. Hann inte vara där länge så plockade bror upp mig så for vi hem :)




Kanske man skulle försöka sova nu eftersom man ska upp redan klockan 9 imorgon. Får se hur de går, blir kallt vatten över mig ifall jag inte vaknar i alla fall.

Torsdag & bal

Har alldeles just kommit hem från balen. Vad som händer nu har jag ingen aning om, vill ut och ha kul resten av kvällen. Men de tror jag ju inte kommer hända. 

Imorgon är de i alla fall skolavslutning, äntligen sommarlov på riktigt. Ska bli lite småkul att få se mina betyg, ifall jag har höjt mig i nånting. 


Mamma & jag tidigare idag ♥

Skojar ni med mig?

Är 6 myggbett rikare efter gårdagen, fyfan. Har i alla fall just vaknat, ska ta och hoppa i duschen strax, sen ringa några samtal och checka läget. Hejdå.


Tjohoooooooo

For till Sandra vid 5, vi for till dundret och kollade balen. Sen for vi till stan och kikade lite med Sara & Jocke. När dom for hem for jag och var med Broberg, Jonte, Sumpen & Barre. Snurrat med dom hela kvällen, sen just innan jag for hem blev det att åka med S's bror med han, hans fru & Barre. Kom hem ungefär halv 4, hade kunnat vara ute hela natten fast. Är inte ens trött, jobbigt :( Nu tänker jag bomba er med bilder, sen läsa bloglovin och efter det kanske försöka sova.










Solning på g

Vaknade upp kvart i ett idag, efter att ha sovit 13 timmar! Gissa om det kändes bra och behövligt? Sket i skolan idag, betygen är ju ändå satta och vi gör inge vettigt där, så känns onödigt. Ska ta och klä på mig nu och be mamma göra en macka åt mig så jag får i mig nånting lite snabbt. Sen skjutsar mamma mig och solar.


Från idag




Härlig dag

Började cykla mot gällivare kring 7, plockade upp Sandra vid coop. Vi köpte glass åh dricka och bara tog de lugnt ett tag. Sen for vi till Sara och har varit där hela kvällen. Blev kvar där lite för länge än vad jag hade tänkt, men orkade verkligen inte cykla hem. Men snäll & underbar som Sara är så cyklade hon i princip hela vägen hem åt mig, så fick jag köra moppe istället. Hur snällt är inte de på en skala 1 till 10? Jag slapp alla dom jobbiga uppförsbackarna, fyfan va bra!








Hej solen, jag har längtat efter dig

Bror kom och väckte mig halv 3, tur det. Undra hur länge jag hade sovit annars? Klädde på mig och tog på ett par solglasögon över mina trötta ögon, så for jag till gällivare och köpte glass med mamma, pappa, bror & vovven såklart, har just kommit hem igen. 

Ska ta och hoppa i duschen en snabbis nu, sen gå ut på balkongen och chilla lite, är ju så himla skönt ute! Ingen dag man vill tillbringa inne precis :D

Vänskap är de finaste som finns


Fuck er säger jag bara

Vid 3 fick jag skjuts av Anton till Malin. Vi, eller rättaresagt hon tvättade av bilen. Sen efter det har vi bara varit ute och ränt, hunnit klämma ett barnmål från mds och fick värsta gulliga ekorren i kinderägget. Sen for jag & Malin och grillade med Jocke, Malin, Verro, Sofie, bror, Carlén & Erik. Efter det kom även Simon & Fredde, lite småkul åh i alla fall få se F eftersom de var så länge sen sist.




Lite bilder från idag, här ser ni även min ekorre som fick pryda M's bil.

Har typ just kommit hem, mitt humör har varit både bra och dåligt. Nu sista tiden sjönk de rejält, nånå, hoppas S kan i alla fall få mig på bättre humör.

Godmorgon

Nu ligger jag och vovven i soffan på mitt sköna täcke och chillaaaar. Fyfan va trött jag var när alarmet ringde, helt sinnes. Ställde de på 8, och tog mig upp först halv 11 ungefär. Gav vovve mat då i alla fall sen prompa vi ut, orkade inte klä på mig den här gången heller, så drog bara på dunjackan över t-shirten. Frös faktiskt ingenting, var ganska härligt väder :) hade dock inte behövt blåsa så mycke..

Ska slå på en film nu, (den som jag råkade somna till igår hehe) och krypa ner under täcket och kolla den. Lär ju somna, men de gör ju ingenting.


Jag & min söta alldeles just ♥

Nattuggla

Kollade Chihuahua 2 med vovven, den var fiiiin! Sen efter den bar det ut med bror en sväng åh leka lite taxi. Sitter uppe i soffan nu med nån svensk film på tv:n, haha. Ska ta och kika en annan film nu som jag laddat ner. M & b gick i alla fall och sov nu, tråkigt. Hoppas Simon är vaken ett tag till i alla fall så jag får lite sällskap under mitt filmtittande :)


Sällskapssjuk

Jag & vovven har just kommit hem efter att ha varit en sväng till mommo & moffa. Både jag och han blev bjuden på massa gott :) Har försökt hela kvällen att få hit bror så jag har någonting att göra, i alla fall nån att prata med. Men icke, lyckas inte. Hundis är hyper, springer runt och leker med sin boll. Får den på massa konstiga ställen så han inte får ut den sen, så måste jag resa mig upp härifrån och hämta den, ooorkaaar inte. Nu försöker han slänga ner den för trappen, synd för han att jag stängt grinden, hehe.



Pratar i alla fall med mamma i telefon nu, gör mig lite gladare :) Kan ingen komma hit nu och vara med mig? :( Vill inte sitta här själv, vill inte sova själv, vill ha sällskap nuuuuuuuuuu! Nu ska jag ladda ner en film och krypa ner i soffan och kolla den, med vovven ♥

I'm so lonely

Tänkte berätta vad jag sysslat med idag, men orkar inte. Sitter i alla fall helt själv här nu, inte en kotte är i huset. Inte ens vovven.. Oerhört tyst & tråkigt.. Var tänk att jag skulle göra god sallad idag och äta den tillsammans med åtminstone en. Men nej nej, får äta min goda middag helt själv. Kul. Så får se ifall jag ens orkar göra nån middag här i min ensamhet. Börjar i alla fall med att hoppa i duschen, efter det får vi se vad som händer.


På äventyr med Dino

Var just ut med vovven, orkade inte ta på mig några byxor. Så var lagomt kallt och blött att gå i regnet :( Sitter i alla fall under filten i soffan och värmer mig nu. Sitter och kollar nån gullig film på canal+ family, haha :) Var den enda som verkade bra :D Nu ska jag ta och svara när mamma ringer så hon inte blir tokig ;)


Måste jag dansa soldansen?

Ställde alarm på halv 11, och klev upp ett tag efter 11. Mamma & pappa drog till piteå imorse, så jag och bror är själv nu.  Därför jag klev upp så tidigt så inte vovven behöver vara själv. Han hade behövt gå ut och kissa, men eftersom det är så jävla dåligt väder orkar jag inte ännu. + att han ändå ligger och sover :) Vill ha sol och värme nu, så jag kan ta med mig vovven på miiiils långa promenader i nå tunna kläder!


Livet leker


03-06-2011

Fyfan vilken sjuk dröm jag har haft inatt, herregud. 

Har i alla fall just vaknat, ska slå på filmen jag började se igår och se klart den nu. Sen efter det hoppa i duschen så jag är klar för idag. Vad som händer sen? Tror jag skulle busa med S & J efter dom hade varit någonstans.

No strings attached

Vid 8 fick jag skjuts av bror till Sara, vars Jocke också var. Vi gjorde inge speciellt tills vi for till J och åt. Sen hann vi fara en sväng till vassara med moppe, körde moppe för tredje gången i hela mitt liv typ idag, haha. Tog en promenad till statoil, där inhandlade jag pringels. Sen har vi bara suttit hos J och tagit det lugnt :)

Blev kvar i 2 timmar där eftersom jag inte kom hem på nå sätt, nog känner jag mig allt lite handikappad utan bil.. Aja, nu ska jag tvätta bort sminket och ta täcket till fotöljen och mysa mig ner där till en film.

Andra juni



Kände för nån liten färgklick idag, åh inte nå tråkiga svarta leggins. Kanske blir lite kallt, för började just regna. Men sak samma :)

Yeah 3x

När mamma & pappa skulle iväg, så åkte jag med dom till gällivare. Solade 20 minuter, har börjat få lite färg nu :) Sen åkte jag hem med Anton, har duschat just. Ska fixa mig nu, sen tror jag att Malin kommer och hämtar mig. Tror vi skulle äta nånting :) hehe.

Helt otroligt underbart

Hoppade i säng just efter 11 igår, och vaknade just. Har sovit 13 timmar, fyyyfaaaan va skönt & behövligt!! Sitter och knaprar på mitt godis som jag köpte igår, har inte köpt godis på typ flera veckor, så kände mig värd dehär nu :) Ska gå och försöka väcka min bror nu, sen hitta på någonting med han & malin :)

Dödade just en mygga


Usch

Jag orkar inte med alla dessa rester jag samlat på mig, jag vill vara helt klar i grundskolan, ha betyg och komma in på gymnasiet. Vill vara ute hela dagarna och nätterna med alla mina fina vänner, vill kunna gå i korta shorts och nån söt topp utan att frysa. Vill inte spendera en enda till minut inomhus, vill vara ute och ränna hela dagarna. Vill sola, bli brun och fin. Vill inte jobba 6 veckor i sommar, jag vill ha pengarna i handen utan att behöva anstränga mig. Usch..



Från hälsokällan i bergslagen

Vid 1 for jag till gällivare med bror, blev glass med Malinx2 & Jocke :) Har just kommit hem igen, följde med mamma till kaptensgården och rastade vovven just innan också. Sitter och smuttar på min loka nu, i väntan på att middagen ska bli klar. 

Var ju meningen att jag & Sx2 skulle sola & basta. Men eftersom det är så grönjävulsk bra väder så ångrade jag mig. Blir att kanske umgås med Malin istället. Tror det surrades nått om att grilla :P

Retard-elli

Kände för att skita i avslutningsfikat och sångträningen och drog hem redan nu. Fick med mig lite fler rester hem, fan så kul. Nu har jag ju nått att roa mig med hela lovet! Fast ne..

Helgens planer verkar vara fina, och idag blir det kanske att göra lite mysiga saker med mina fina vänner. Nu under tiden mamma står där uppe och lagar lunch åt mig, ska jag gå igenom biologiboken lite. Fick till och med en lätt läst, fan vilket retard jag är.



Första juni

Lyckades ta mig upp från sängen i ganska bra tid, duktigt. De dåliga är att jag gick till datorn.. Men ska slita mig härifrån och ta mig en dusch istället. Kanske måste skynda liiitee, hejdå!

RSS 2.0