Knasig dag

Den här dagen vart knas tror jag. For ut efter att ha grattat pappa en sväng, men gjorde ingenting vettigt. Typ varit irriterad eller så har jag sovit. Tror seriöst att jag somnade nu i slutet. 

När jag kom hem så fixade mamma bulla & mjölk åt mig. Så ska fika det i min ensamhet strax. Skönt ändå att vara hemma tidigt idag, är så förbannat trött också. + att jag har sminkborttagning i ögat, så ser ingenting med ena åsså bölar jag, kul. 




Förresten så lyckades Anders SPRÄNGA en jävla ölflaska i mitt jävla bagage, över hela jävla filten, över min halsduk, över mina duntofflor & lite över högtalarna. Så det lega öl hela bagaget & glassplitter, kul. Varav därför bilden ovan, hängde ut på tork! Aja, godnatt.

Födelsedagsfika

Nu är jag hemma igen, blev kvar på stan med Anders & Kasper efter frukosten. När jag kom hem lega mitt paket från style by Tyra på bordet, så har öppnat det nu. Innehöll en ring & en halsring, satan jag är nöjd! :)

Ska kila i duschen nu, sen smälla i mig lite middag och efter det klämma enormt mycket bulla & tårta! Världens bästa pappa fyller år dig, så grattis till han! :* ♥

Drar på frukost nån stans

Har just kommit in efter att ha varit ut med vovven och kissat, hade tre jobbiga ungar som ropade och gick efter mig typ. Aja, behövde ju inte gå själv i alla fall!

Ska dra borsten genom håret en snabbis nu, sen leta någon mössa att dra på. Sen ska jag fara och käka frukost någonstans med Kasper. Fast först får ni en ful sliten bild från igår! hehe.



Så mycket men ändå ingenting

Har så mycket jag vill skriva.
Har så mycket jag vill få sagt.
Men vars ska jag skriva det?
Vem ska jag prata med?

Vi gick skilda, men vägarna ledde tillbaka till en enda stor i slutet igen.
Den fick inte plats för fler än oss, så nu går han ensam på andra sidan.
Den här gången tror jag inte vi hittar tillbaka till samma väg en gång till.
Jag tror det där var slutet på vårat. Början på något nytt.
Vi skildes åt och finner nog inte varandra något mer.

Please, don't smile again.

Hemma

Nu har jag anlänt i sängen efter att ha tillbringat sista tiden av den här kvällen hemma hos Viktor. Ska ta och försöka sova ganska så strax, har ställt alarm på kvart i 11. Illa att man måste ställa alarm på lovet, men har man vovve så måste ju vovve få gå ut och kissa, och vovve kan inte gå ut och kissa utan mig. Aja, nu ska jag spela angry birds ett tag innan jag ska sova. Fast först få död på flugjäveln som flyger runt och surrar bredvid mig.

Hos Anders farmor

Sitter hos Anders farmor just nu med han, Kasper & Spunker och dricker kaffe och äter bulla :) bloggar från mobilen nu så orkar inte skriva nåmer, hejdå.

Hos K med A

Sitter hos Kasper just nu med han & Anders. Skulle bara skjutsa hit dom egentligen, men det slutade tydligen med att jag följde med. K är i duschen så under tiden sitter jag och surrar med A.

Ska ta och spela angry birds på datorn nu och samtidigt lösa lite problem med min kära man V ♥ Finns ingen anledning till att sura bara för att jag är otrogen med tre andra killar tycker jag.

Bilder från i fredags

Sitter i sängen nu och snackar hit och dit med massor av folk, tycker alla skriver just nu haha. Ingenting är kaos nu i alla fall, tur det. Tror det löste sig igår också det mesta :) Har inget speciellt att skriva, förutom att jag är sjukt sugen på plättar. Men här får ni några bilder från i fredags i alla fall. 





En fin kväll

Kvällens händelser började kring 7 hemma hos Patte tror jag han hette. Men där stannade jag inte länge då jag drog med mig Sundvall ut, vi hämtade Bullis drog till malmberget, gällivare, åh vars vi nu var. En kärring ringde polisen också dum i huvet som hon var.




For sen i alla fall till Ida, men där stannade vi inte heller länge då jag tog med mig samma folk till gällivare för att samtala med Viktor & Fanny. Så avrundade kvällen vi 1 och nu slutar den liggandes i min sköna säng.





Nä nu måste jag svara på alla sms och alla som skriver och alla ringer nu, hinner inte ens lägga på så ringer någon annan. Det verkar lite smått kaos just nu, ska försöka göra allt jag kan nu. Godnatt.

Kallabalik

Halvligger i min sängis med Bullis och lyssnar på musikis. Ska strax hoppa i duschen och duscha bort allt de ofräscha från mig, är ju inte mysig precis i alla fall. Men nån gång måste man få skämma ut sig litegrann, hehe. 

Gårdagen is jag inte ens berätta om. Kanske lite. Den började hos Emil med massa folkifolk, drog sen ut med Elin och massa folk och den slutade i malmberget hos Ida. Tog med mig min tjejjor hem till mig vid 3 efter lite kallabalik. Har inte vaknat till liv ännu riktigt, har sovit till och från hela morgonen.

Har massa bilder från igår, men is inte lägga in dom på datorn, så ni får dom nån annan dag. Nu var det duschen som gäller. Hejdå. 

Forever alone

Sitter alone in my room nyduschad och påklädd. Nej, de gör jag inte. Bullis är här också. Vi håller på att fixa oss och sånt. Inväntar att Sumpen ska ringa, så ska vi fara out med honom + Sandrislandris. 


Haha nån ful gammal bild på oss ♥

En tia

Tillbringade kvällen till en början med Sandra, men under kvällens gång har jag hunnit vara med en massa folk. Den slutade med Yonna & Bergman för ovanlighetens skull :)

Har just kommit hem efter att ha skjutsat hem Kasper & Anders, har bara hunnit tvätta bort sminket och borsta tänderna. Ska ställa tusen alarm nu och sen hoppa i sängen, en tia på att jag inte kommer orka upp imorgon. Godnatt.

Min vovve

Efter att ha ätit alldeles för mycket supergod pizza har jag satt mig på min underbara fotölj/stol framför datorn. Är så mätt att jag inte ens orkar röra mig, därför ska jag ägna några minuter till engelskan. Ska skriva en kort text om min vovve, sen prata om texten för läraren. Fast först måste jag ladda ner nått sorts word så jag har nått att skriva i.



Sen tror jag det blir ut i garaget med pappsen åh spänna fläktremmen, sen byta bromsklossar, äntligen!! Den har varnat för dåliga bromsar sen maj, gissar att det inte kan finnas så mycket kvar. Är du glad nu Julia? :*

Kallt










D-huset

Sitter uppe i D-huset med Löwe & Joakim. Slutade just svenskan och har hål till kvart över två nu. Trååkigt, för finns ingenting att göra, kan ju inte heller fara hem när jag inte har bilen.

Men nu ska jag skita i bloggandet och fortsätta spela wordfeud, fast först svara till Simon på facebook, hejdå.

Onsdag

Klev faktiskt upp för 10 minuter sen, har inte varit vaken såhär tidigt sen skolan började. Men klev upp i tid för en gång skull med tanke på att jag måste vara klar vid halv 8 om jag ska åka med mamma som också börjar 8. Men då sa hon just att bror också börjar 8, så om han kliver upp åker jag med honom istället slipper jag åka så himla tidigt :) Nu har mammsen gjort frukost där uppe, så ska kila upp och fika nu.


Opassande bild, men skit samma.

Dagen fortsätter kanon

Har just kommit hem efter att ha varit en sväng på stan med Sara & Joakim, och sen hos honom en stund. Kom hem två tröjor, ett par knäsockar, svarta små tärningar & en wunderbaum rikare! Hann bara få pengar så tog dom slut, illa att man inte kan handskas med pengar. Okej, allt är ju inte slut, så illa är det ju inte. Men några hundralappar fattigare blev man ju. Fast behövde inte betala nånting på mobilen i alla fall, då sparade jag ju ganska så mycket.


Jag tror min backspegel kommer ramla ner snart.

Nu ska jag prova sakerna jag köpte, sen ladda ner musik till usbminnet och efter det kanske slänga i sig nått att käka. Förresten så älskar jag min lilla bil trots att jag blir irriterad på den en gång i sekunden ♥

Vilken bra morgon

Vaknade några minuter innan 10 av mig själv, helt pigg & glad! Jag har också fått in flera hundralappar extra på mitt kort, och det kommer ännu fler idag. Att pengar kan få en så glad. Nu ska jag kika på SBT om jag hittar något jag vill ha, då beställer jag det direkt. Sen efter skolan ska jag nog beställa hem en baslåda & neon, har tänkt göra det i flera dagar nu, men glömmer alltid bort.

Allting känns verkligen så bra idag, hade världens bästa dröm inatt också. Sånahär morgnar borde man ha oftare! Nu är det bara fredag som saknas så skulle allt vara ännu mer perfekt :)

Update: Fick just sms från geracom om att min mobil är klar. Ganska många hundralappar fattigare nu, men det är det så värt! Åååååååh va glad jag är, det kan inte bli bättre.


Trött & nyvaken men glad tjej.

En otrolig känsla

Sitter hos Sandra just nu. Fick skjuts hit av Malin vid 6 kanske. Vi har inte gjort ett nå, bara suttit inne, skrattat och ätit godis. Ska nog dra på mig jackan & skorna strax och gå ut i väntan på Simon & Crille. Tillbringar de sista minutrarna av den här kvällen med dom. Måste bara meddela er om att jag börjar halv 1 imorgon, känns helt underbart.



I datasalen

Sitter i verkstan i nått datarum typ med Josefin & inväntar Ante. Ska ha data den här veckan, tråkigt. Är så förbannat trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna, orkar inte röra mig en millimeter.

Nu kom Jocki & Pilsner åh våldgästade mig här i det lilla rummet. Äh nu kom Steve, hejdå.

Bajs

Nu har jag parkerat bilen på gården, och där ska den fan få stå några dagar nu. Är så less på den. Fläktremmen har börjat tjuta, bromsarna är helt slut, handbromsen har släppt & batteriet dampar pga remmen, så stereon dör en gång i minuten. Allt är bara bajs och jag orkar inte med den nåmer. Hejdå plastrackel, hoppas vi inte syns på länge.



Plus & minus

Vid 12 drog Julia upp mig, hoppade i min onepiece och skjutsade henne till stallet. Nu har jag just ätit trerätters frukost, kunde inte bestämma mig vad jag velade ha, så tog lite av varje. Sitter här proppmätt och astrött, hade inte skadat om jag hade fått sova ut imorse. 

Ska nog krypa ut min overall och lägga mig under täcket åh försöka sova lite till. Ett stort minus med den här dagen är att det är söndag, hatar söndagar. Men ett stort plus är att det bara är en skolvecka kvar tills vi får lov. Fan vad jag inte ska sitta och ha tråkigt en enda sekund under lovet. Det tråkiga är ju bara att det inte finns nå snö, hade som suttit fint med ett lov fullt av skoterkörning.

Hej & hejdåå



Hej, nu är jag och Julia hemma. Nu ska vi sova efter att ha fått i oss lite kycklingh, godnatt hejdå.

Hos Julia

Vid 3 tog jag en promenad till stallet i min ensamhet, därifrån cyklade jag med Julia hem till henne. Nu är hon i duschen så jag roar mig med kameran & spotify. Vi ska äta när hon kommer ur duschen, sen måste vi nog ta oss till mig på nått vänster så jag kan ta bilen. För ikväll nån gång blir det nordan en sväng, annars har jag ingen aning om vad som händer och sker en lördag som den här. 


Dagens horoskop

Det kan vara så att folk har vissa planer för dig i dag. Spring din väg om du inte gillar det!

En jude

Nu har jag vaknat till liv, på grund av att jag fick sms. Annars hade jag nog sovit vidare. Är trött som nån jävla jude och känner mig sliten som jag vet inte vad. Ska hoppa i duschen nu i alla fall, sen måste jag gå och kolla ifall Sofia glömde sina grejer i min bil igår.

När barnen söker tröst

Under den här fredagen och början av lördagen har jag hunnit med att köra i fyllan, blivit tagen av polisen, fått böter, kört i diket, brytit benet, tauerat mig, piercat tungan & färgat håret.

Nä inte riktigt. Började kvällen hos Fredrik & Mallo i alla fall. Har hunnit vara hos Sara med henne & Sandra, tills vi for ut och träffade massa tokiga folk. Sen åkte jag & Sandra med Jonte & Johan till sikträsk, våldade där över järnvägen med två som knappt kunde gå. Ramlade ner i massa granar, så chillade där med rumpan upp i himlen. Fixade i alla fall hem dom, sen for vi tillbaka till gällivare.

Gjorde ingenting vettigare där än att snacka med en grabb tills Yonna kom. Rymde från två läskiga gubbar också. När jag skulle fara och skjutsa S & Y så startade bilen precis, mitt batteri är nog ganska slå slut om jag får säga det själv. Så på vägen hem när jag skulle slå igång mina hel lysen så slocknade stereon, när jag tröck på knappen så rutan skulle öppnas slog stereon av.

Nåja, nu har jag i alla fall tagit mig hem. Huvudsaken är väl det. Hade ju bajsat på mig om jag vart stående nån stans helt själv. Ska gå upp och tvätta bort sminket, borsta tänderna och allt vad man nu gör innan man ska sova. Sen måste jag slänga mig i säng, mina ögon orkar inte vara uppe länge till. 



But mama im in love with a criminal


Mama please don't cry
I will be alrigh


Verkligheten dödar

Bortsett från mitt förra inlägg så är jag jätte glad idag. Har mina humörsvängningar som vanligt så jag mitt i allt kan skrika och hata allting. Men det hör ju till mig trots allt. 

Kan ju skriva att skolan gick bra idag ifall jag nån gång nu kommer läsa igenom det här inlägget igen, så kan jag vara lite småstolt över mig. Efter skolan for jag till fammo med pappa & bror för en liten fika och pratstund. De fick mig trots allt att tänka till litegrann, sånt som har med skolan & jobb och göra till exempel. 

Nu sitter jag i alla fall här proppmätt efter att just ha ätit. Ska slänga på mig några kläder nu så jag kan fara och skjutsa Viktor. Sen när jag kommer hem igen ska jag leta fram en liljal och göra färdigt min ipläxa så är den bortgjord. Samtidigt ska jag ladda ner lite ny musik till bilen. Sen känner jag på mig att jag nog kommer somna en minut eller två. Efter det borde jag vara utvilad, och då förväntar jag mig en askalaskul fredag med massa dumheter och skratt.

Äckliga små fjortisar



Vill bara slå er alla så jävla hårt att ni aldrig mer kommer kunna stå upp.

Ingen bryr sig om

Var ett tag sen jag försov mig, men det lyckades jag med idag. Har skrikit mig hes imorse med min morgonröst, slutade med att jag sket i skolan. Viktor ringde och väckte mig för tjugo minuter sen, har just kommit ur duschen. Tror vi börjar 10 över 10, så ska snabbt hoppa i nå kläder nu så jag hinner. Kanske hinner få i mig nå frukost också. Sen smiter jag hemifrån, is inte vara hemma idag. Ingen bra start på dagen med andra ord.

Nu far jag till skolan och har prov



Rosett

Har snubblat in genom dörren för några minuter sedan. Har haft en behövlig kväll som bestått av tokighetere & skratt. Går inte att beskriva hur fina vänner jag har.


Såhär såg jag ut idag. Trött & sliten. Fina bilder, vet.

Ska plugga några minuter nu tills jag slocknar så jag kanske kan litegrann på provet imorgon. För övrigt så sitter jag och lyssnar på en låt som hörs om och om i mina öron för tillfället, den är så askalas bra.

Idag är en annan dag, en bra dag

Idag är jag på bättre humör! Har gjort bort alla läxor som legade bredvid mig igår. Har bara ett prov kvar att plugga till, som är imorgon.. Hej omprov. Iofs så har jag två engelska läxor också, men fuck engelskan. Kommer ju ändå inte klara den så orkar inte slösa min energi till det.

Sitter i alla fall här nyduschad med handuken snurrad uppe på skallen. Sjunger till härlig musik och ler som nån liten jude. Ska ta bort handuken när jag skrivit klart det här och börja fixa mig så jag blir klar någon gång. Sen draaaar jag och delar med mig av mitt braiga humör till mina vänner. Puss.



Isak Strand & the Resin Band




Gör naturkunskapsläxan & spränger mina öron



För idag är jag sur. Var på bra humör hela morgonen, men inge mer. Vill bara le, vara glad och skratta. Istället sitter jag hemma och är sur. Mungiporna är ju fan nere vid tårna. Ska i alla fall göra klart min läxa nu, sen slänga mig i duschen och inte kliva ut förän mitt humör stigit.

Helgen

Började den här dagen med en behövlig dusch, sen kirrade min brud plättar. Tog en promenad till stallet efter vi hade ätit, plockade bajs där borta, biffade och sånt. Tog sen en promenad hem igen, kan ju säga att mina vita skor inte riktigt gillade det.

Väl hos mig tog vi bilen till henne, åt romantisk middag för 1 höhö. Plockade sen upp Viktor och for till dundret. Vi tre satt där uppe och mös till den mysiga utsikten då Fredde ringde. Glad som jag blev kom han och sa hej, askul att träffa honom ju. Det gjorde min dag. Den här helgen har faktiskt varit helt ok med tanke på att jag trodde den skulle bli bajs.

Har kommit hem för lite mindre än en timma sen. Stannade uppe och fikade med mor & bror, surrade osv. Men slutade med att jag blev sur, som vanligt.. Så gick ner till mitt rum.

Mina ögon orkar inte hålla sig öppna länge till, så ska stänga av datorn och krypa ner under filten. Mitt täcke har varit med om en sån hemsk sak inatt så det är inte helt ok att ligga under det. Har inte orkat bädda rent ännu, så blir en natt under filten.

Oooooooj! Det vart inte ett lite långt inlägg. Utan bilder också till och med. Har förresten fått höra världens mysigaste och finaste låtar idag. Slänger upp dom imorgon, godnatt till dom som orkade läsa allting.

Hej

Lördagen blev en kväll med massor av roligheter. Lämnade gällivare och begav oss mot nattavaara vid 8. Mös framför elden, pratade och bara hade det allmänt roligt med alla människor som var där. Kom tillbaka till gällivare vid 2. Då träffade vi massa saknade folk osv. Fick till och med med mig grannen hem.

Vi snubblade in genom dörren för inte många minuter sedan. Vi har just tvättat bort sminket, borstat tänderna och sånt. Ska krypa in i en stor t-shirt nu och göra vad vet jag. Någonting i alla fall. Kanske sova?

Något att vila ögonen på





Morgonpigg

Kollade just klart filmen jag började på igår som jag aldrig heller kollade klart på kvällen. Varit vaken sen halv 10 har jag också, antar att jag vaknade så tidigt på grund av att jag hade rullgardinen lite uppdragen, så det var förbannat ljust i mitt rum.

Nu väntar jag på att Bullen ska vakna, då ska jag dra med mig människan på en promenad. Vare sig hon vill eller inte. Jag är assugen på en mysig promenad, prata om allt som finns att prata om. Älskar promenader.

Tråkig fredag




Här sitter jag i min onepiece och flashar min feta tunga. Fikar kvällsfika gör jag också. Macka & oboy. Så länge sen sist. Råkade blanda 1 liter oboy. Var nog i andra tankar när jag hällde upp möjlken.

Nu ska jag slå på filmen jag såg tidigare idag och kolla klart den. Sen sitta här och gråta i min ensamhet. Vill vara ute. Inte sitta hemma. Kul att man har kuliga vänner som far hem innan gud vet vad.

Levande död

Har just vaknat till liv efter att ha fått sova nästan tre timmar. Pratade med Bullis i telefon nyss, så ska hoppa ur min onepiece, gå och blöta mitt hår som står åt alla håll efter att ha somnat med fuktigt. Sen fixa mig så jag kan fara och göra någonting riktigt galet.

Vändningen på allt det trasiga


Jag förväntar mig en rimlig lögn i alla fall



Fast egentligen förväntar jag mig ingenting alls.

Just idag är jag inte stark


I feel the pain

Allt kretsar kring dig


Hos Kasper

Har inget bättre för mig nu när Kasper är i duschen, så jag bloggar. Har just slutat, fick sluta tidigare eftersom vi hade prov på sista lektionen. Antar att de gick bra, för er som bryr er. Vi väntar på att Julia ska äta så vi kan fara och hämta henne, då ska hon klippa Kaspris. Var på tiden, han ser ju ut som fan i håret.

Är jätte glad idag, har gjort en sak som fick mig att känna mig lite bra. Har egentligen ingen lust med en dryg dag som består av klippning där jag bara kommer titta på. Vill egentligen göra en annan sak. Men de vet både jag och människorna i min omgivning att det kommer inte ske. Vilket får mitt jätte bra humör att sjunka lite.

Hej och hejdå

Känner att jag inte har tid för att sitta vid datorn. Jag är och ränner hela dagarna för att slippa vara hemma, så därför har jag ingen tillgång till dator = bloggen får lida.

Men nu har jag i alla fall tagit mig hem efter att ha varit ute med Julia, Viktor, Sara, Sandra & Joakim. De är väl de enda jag har att skriva. Ska krypa ner under täcket nu och försöka somna. Ska försöka ta mig upp några minuter tidigare imorgon så jag hinner duscha. Intressant.

-



Jag vill komma bort från detta hus, bo någon annan stans några dagar. Vill fara nu på en gång. Det hade varit underbart.

Leendet är en täckmantel


Bara skolsnack

Har just kollat min frånvaro för den här veckan, lovade mammsen att inte skolka en enda lektion eller komma försent. Trodde aldrig jag skulle hålla det, men det hade jag tydligen :) Så hade alltså ingen frånvaro, duktig jag har blivit. När vi ändå snackar om skolan så kan jag ju säga att jag tänker vara duktig att göra min läxa i ritningsläsning. De kan ju inte ta många minuter. Fast först ska jag logga in på min hotmail och kolla de där kontonummret till Gina eller vad det nu är och ge det till mamma så hon kan betala mina kläder.

I start wondering the same as my friends always ask me



På fjällnäs

Sitter hos Sandra nu. Vi har hål, så jag & Kasper for hit. Börjar igen 10 över, så ska väl börja rulla tillbaka strax. Har egentligen ingenting att skriva, men kände att jag behövde blogga eftersom att det var typ 40 timmar sen sist :) hehe. Nu sitter Sampis och kollar vad jag skriver, så is inte skriva nåmer. Hejdå.

Stoltast i staden

Känner mig inte helt ok idag, så har fått ta en alvedon. Men efter att ha sänkt volymen och varit ut på en kort prommis så känns det bättre. Behövde väl helt enkelt en paus från bas + lite friskluft :) Nu ska jag invänta klartäcken från min bästis, sen drar jag till gällivare.



Här får ni nån dålig bild på vad jag har på mig idag. Blev i alla fall ett par jeans jag inte alls gillar. & en ny svart tröja med knövvel (haha?) på axlarna. + ett par örhängen & ett halsband som jag grävde fram bland mammas smycken!




Ehe



Insåg att jag har ett litet ärr på mitt ben nu såhär två månader senare :(

Tomt som vanligt

Vi hade ingen matte idag, så fick sluta en timma tidigare ungefär. När jag kom hem så låg det ett paket på bron och D's bil står här utanför, men ingen är hemma? Ingen aning vars alla håller hus :) 

Var i alla fall sjukt sugen på godis och hade en godispåse här hemma som jag inte ätit upp. Efter att ha vräkt i mig ungefär 5 godisar så insåg jag att det inte var så himla gott. Så nu sitter jag här proppmätt och kollar på mina grodsockar. Ska strax ta av mig dom och slänga mig i duschen. Hoppas jag inte hittar en spindel den här gången.

Det här gjorde min kväll



Gissa vem som ser framemot att få frukosten serverad imorgon? Nog är hon söt min
mamma :*

Släng hit flera meter snö nu, tack



Loveu



Kläder ♥

Sitter nere i mitt rum och pratar med mamma i telefon som sitter där uppe. Hon tycker jag pratar så mycket att hennes kaffe hinner kallna, hehe. Tänkte bara fråga henne ifall jag kunde få beställa kläder, som tur var fick jag de. Annars hade jag ju avlidit hit.

Sist jag beställde någonting var för ganska exakt en månad sen, så nu kände jag att de var dags igen!! Blir lite grejer från Gina. Fick förresten hem en tröja från h&m idag, bara en kvar nu. Älska deras sega leveranser.

This one's for you and me


En dag för några dagar sen





Because you're gone

När jag väl slagit på en film och lagt mig under täcket så får jag veta att Sara & hennes man var påväg hit. Klev upp och drog på min onepiece just innan dom kom. Pratade med dom 2 minuter tills dom for igen. Då drog jag av mig min dräkt och kröp ner under täcket igen.

Två sekunder efter det knackar det på dörren så kom Broberg. Men stannade kvar under täcket den här gången, orkade inte kliva upp. Han fixade med gitarren, vi pratade ett tag tills han for, kollade då klart filmen. Nu har den tagit slut och jag är pigg.

Nu ska jag väl kanske ta med mig täcket till sängen igen och slå på tv:n och somna till det istället. Trodde klockan skulle vara mer, men tydligen inte. Långt onödigt kvällsinlägg det här blev. Men har ju som inget bättre för mig precis.

Drömmer för mycket


Ponnyhest

När jag fikat med S & J så for jag med Malin, bror & Duvmo till sibylla. Skulle bara vara sällskap, men råkade köpa mig en varmkorv. Efter det for vi hem, och nu har jag suttit och satt in jätte många nya låtar på mitt usbminne :) Nu ska jag ta med mig bror upp till malmberget och köpa sånadär dåliga cigg, sen hem och hoppa i duschen. Kanske ska följa med Sarisen till stallet sen och kolla när hon rider. Saknar stallet.



Kaksugna

Sitter uppe i köket nu med mamma. Bloggar från ipoden, haha. Inväntar Sara & Joakim, dom var sugen på cheesecake. Så vi ska fika när dom kommer :) de borde inte vara så långt tills dess. Nu ska jag surra vidare med mammsen, hejdå.

Godnatt

När Sara & hennes man skulle hem så släppte dom av mig vid Jocke. Så var med han en timme eller två, vet inte. Sen fick jag åka hem med fyllisar, bättre de än att gå. Snellt. 



Nu ska jag tvätta bort sminket, klä av mig och krypa ner under täcket. Är sååååååååååå trött. Somnade nästan när jag var med Jocke, hehe. Godnatt.

Ballishäng

Sååååå! Nu har jag tagit ut kakan och kan blogga lite bättre. Sitter ute på ballis med Bergman nu. Vart dags för en rök. Fast nu började det regna, så ska springa in med datorn och ta med mig en filt ut, var lite kallt. Sofia & Adam skulle troligtvis också komma förbi.

Grej i ugnen

Sitter i köket och socialiserar med Bergman. Har en cheesecake i ugnen också som ska ut strax. Eller rättaresagt nu. Såååå, hejdå.

Har aldrig påstått att jag är normal


Ensamt

Har just vaknat efter att ha sovit jätte dåligt, sover inte alls bra nu när jag är sjuk. Har drömt helt sjuka saker också. Sen är det helt tyst i huset, hatar det. Ska gå upp och göra mig lite frukost nu. Verkar ju vara bra väder? Ser ut som att det lyser sol genom rullgardinen, har inte orkat kolla ut ännu.

RSS 2.0