-

Alarmet ringer klockan 8, jag är nå jävulskt trött, dags att sova. Imorgon väntar en heeel del grejer kan jag tänka mig. Hur ska jag hinna?

28 & 29

Dammade till kiruna igår nån gång under eftermiddagen med Bergman och kikade litegrann. Lämnade kiruna vid 11 tiden och for till sammakko med Robin, Hannes & Josefin istället. Var så himla trött när jag kom hem igår, så gick och la mig direkt. 
 
 
Tog mig upp vid 1 idag, åt en hamburgare och följde där efter med mamma till coop för lite övningskörning. Nu funderar jag på ifall jag ska orka slänga mig i duschen, eller om jag ska sitta kvar här ett tag. Återstår att se.
 

Soliga torsdag

Tog mig upp strax efter 11, åt frukost ute på ballkongen i solen som äntligen verkar kika fram. Sen blev det en liten skogspromenad med vovvarna & Sumpen, mysigt. 

Kom hem igen vid 2, la mig på ballis och solade en halvtimme. Fräknarna börjar verkligen komma fram nu, gulligt. Har kommit in nu igen och hade tänkt vara duktig och slänga i lite kläder i tvättmaskinen så man nån gång får sig lite rena kläder.

Onsdag

Slog jag skallen natten till igår eller? För idag fick jag för mig att laga middag också!? Bergman kom i alla fall förbi just när jag började med maten. Så åt lite, gick en vända med hunden och sen har vi bara varit ute och härjat på alla möjliga ställen.
 

Fixa avgasröret lite sådär mitt i allt.

 
Har några roliga filmer också, men dom orkar jag inte ladda upp. Men nog har jag skrattat idag i alla fall! Nu ska jag tvätta bort sminket sen hoppar jag förhoppningsvis i säng. Alarmet är ställt på 11, då ska jag försöka ta mig upp och gå ut med hunden. Godnatt! 

En lugn behövlig dag hemma

Idag fick jag mig en behövlig sovmorgon. Men då vaknar jag istället upp med tränigsvärk i typ armvecket, så har gått runt hela dagen och haft ajaj. 

Avanserade i alla fall ute på gården idag, plockade undan alla ruttna kvistar/blommor i fontänen. Tänkte även klippa gräset, men hittade inte gräsklipparen så det sket ju sig. Men jag tänkte i alla fall! Har även plockat undan alla miljontals klädesplagg från golvet/stolarna och sist av allt har jag bäddat rent. Nu har just kommit ur duschen, så ser fram emot att få krypa ner nyduschad i min renbäddade säng, vilken känsla ♥

Piteå





Hemma igen

Efter några helt underbara dagar i piteå så känns det nästan förjävligt att komma hem till gällivare igen. Hade ett litet hopp tidigare idag att det faktiskt kanske kommer lite sommar hit också, men när jag ligger ute i hängmattan så börjar det självklart.. regna?!

Piteå har som sagt varit otroligt roligt. Har hunnit med både det ena och det andra, men det förblir hemligt för er andra. Nu hade jag tänkt ta och måla mina naglar med mitt fina somriga nagellack som jag fick med mig hem från piteå.


Sista dagen i gällivare för stunden

Idag har jag tagit mig upp vid 12, och for i princip ut direkt. Har hunnit klippa Bergman lite sådär slarvigt men dugligt, fixa och dona litegrann. Sen slutade kvällen med film med Jonte & Sumpen.

Nu i skrivande stund sitter jag i mitt rum och funderar litegrann över vad jag ska packa. Imorgon på eftermiddagen någon gång lämnar jag gällivare och far vidare mot piteå. Nå gode skönt det kommer bli att fara iväg en sväng skulle jag tro.

Alarmet ringer klockan 11, då är det bara att ta sig upp och gå ut med hunden, sen packa allt jag nu kommer på. Vilket såklart kommer bli för mycket, jag lär mig aldrig det där med packning.
 

Vänjer mig snabbt


Äntligen

Nu har jag page & nu är jag brunhårig! Vet inte riktigt vad jag ska tycka och säga. Klippningen är jag mer än jätte nöjd över, men det bruna? Vet inte riktigt. Nog är jag väl nöjd, men inte så nöjd jag trodde jag skulle vara med tanke på hur mycket jag längtat efter det. Ni får se bild imorgon eller någon dag framöver, för nu ska jag njuta av mitt kvällsfika!

Imorgon

Har laddat med fet kvällsfika nu efter att ha varit i skogen och yrat med Jonte & Sumpen. Alarmet är ställt idag igen så jag inte lyckas sova bort hela kvällen. Imorgon är det ju äntligen dags för tant elli att klippa sig också, nå gode skönt att slippa allt hår. Förstår mig inte på er som har långt hår, det är ju hemskt.

Söndag

Idag har jag vaknat först halv 6, skandal. Fast missade ju i alla fall ingenting med tanke på att det är pissväder ute. Middagen blev klar precis när jag vaknade, så åt lite. Sen har jag bara hunnit duscha och satt mig här i soffan för att invänta Julia som är på g. Då vet ni!

Lite såhär på morgonkvisten

Somnade på soffan nån timma efter jag skrev förra inlägget. Sen for jag ut med Bergman & Simon vid 11 och har kommit hem för ungefär 10 minuter sen. Det vi har gjort är att skjutsa runt massa fyllskallar, men nog har jag haft kul för de. Nu ska jag då ta och lägga mig, är nå jävulskt trött.

?

Kom hem för ungefär en timma sen från skogen. Släppte av mamma & pappa i kirja sen fortsatte jag & bror vidare och kikade ritsem, sjöfallet osv. Var då helt under mina förväntningar, haha såååå fjuttit och knäppt. Åt sen grillat och for därefter hem.

Ligger i soffan nu och bara stirrar. Alla är ute på nå parrrty eller nått liknande medans jag sitter här i onepiece, luktar skit och är allmänt less. Min enda lilla plan jag hade sket sig, så vad gör man nu?

Nå åt helvete

Kom till Julia nån gång under eftermiddagen där vi har myst på och gjort ingenting fram tills klockan 1 ungefär. For då ut en sväng med massa pojkar och sen slutade det med Bergman & Jonte. Nå har besökt nå skogsvägar rynt byarna typ, och gjort ja ingenting i princip. Fast ändå kan man ha så kul.

Nu har jag just anlänt hemma i soffan och taggar för uppstigning klockan 10. Då äre bara ta sig upp och fara till kirja. Åh så kul att tillbringa morgonen/förmiddagen ute i skogen och göra ingenting med massa gamla. Mhm!

TISDAG

På tisdag klipper jag ju mig, kom fram till att det blir page. Har jag nog vetat ganska länge egentligen. Slänger sen i en mörk jävla brun hårfärg! FAN så jag saknar mitt mörka hår, det är ju helt sjukt. Kom på det såhär lagomt till sovdags.





Hejdå från mig.

00:22

Har legat i soffan enda fram tills 6 idag också, bror tycker jag borde skaffa ett liv istället för att bara ligga i soffan hela förmiddagen, men jag trivs med det. For i alla fall ut med Sumpen & Barre, var förbi Sofia & Anton en sväng, fixade Barres baklampor och for förbi stan en sväng. Har nu (som vanligt) legat i soffan och kollat revenge. Men har sett alla avsnitt nu som jag hittade med swesub. Jag kommer gå under, godnatt.

Inget alarm

Idag har jag fått min första sovmorgon under den här veckan. Annars har jag haft alarm på 11/12 för att kliva upp och gå ut med hunden. Men gode skönt det var att kliva upp först nu utvilad och glad. Nu står mamma i köket och fixar nå ätbart åt mig så magen slutar klaga. Mums ♥

Fina fisken

Tog det lugnt hela morgonen i soffan framför revenge. Sen vid 6 tiden tog jag mig till Simon och satt där och surrade till närmare 9. Då blev det en sväng till nån sjö med Jonte & Sumpen vars dom fiskade en kortis och jag försökte göra upp en eld. Men det gick ju som det gick. Nu är jag hemma och har lagt mig i soffan igen. Ska gå och göra lite kvällsfika, sen slå på revenge och kolla en stund. Godnatt.

Glass, i stora lass

Vid 2 hoppade jag på cykeln och trampade till gällivare för en solning på 20 minuter. Hoppade sen på cyklen och trampade hem i regnet. Det må va det jobbigaste jag gjort på jag vet inte hur länge, men nu i efterhand känns det rätt så bra.

Har just kommit hem igen efter att ha övningskört med mamma till coop där vi hämtade mat och köpte glass. Vovven fick en egen, det spårar ju totalt. Sitter i soffan nu och har precis ätit upp min glass, mamma står i köket och håller på med maten. Det är bacon som väntas, fyfan vad gott! 


Bajskorv

Alltså jag vet ingenting som har gått bra idag. Allt är kaos. Hanna är väl den enda som inte har lämnat mig under kvällen. Puss till henne. Har nu tillslut kommit hem i alla fall efter allt kaos allt och alla har ställt till med. Ska tvätta bort sminket nu sen sova och försöka vakna upp imorgon på ett bättre humör. Fyfan vad hungrig jag är.

Hela förmiddagen & eftermiddagen har bestått av att få min älskade finaste bästa vän i ordning. Kikade sen när hon gick röda mattan med Jonte, Barre & älskade Sumpen som äntligen kommit hem igen! Tillbringade sen resten av kvällen med dom, och är hemma nu igen. Ska försöka sova alldeles strax, skolavslutning imorgon 9:45, tror jag? Night.


Stress och ännu mer stress

Ont i ryggen har jag efter att ha suttit alldels för många timmar på golvet i hopp om att få till några snygga naglar till bästis ♥ Är hemma nu efter många om och men med den där jävla skjutsen hem när alla ska vara full eller sova, nånå löste sig till slut.

Är inte ens trött än, men måste hoppa i säng och försöka sova några timmar. Klockan ringer 9. Hur ska jag hinna med att fixa både mig själv och bästis? Känns som en ganska stressad dag. Hoppas på lite tank-pengar imorgon också så jag kan använda min bil. Hade lättat min stress 100 gånger. Är det bara jag som är nervös och stressad även fast jag själv inte ska gå? 


Jag & mamma innan jag hade balen förra året ♥

5 juni

Ätit cecarsallad, kollat studentbal, varit hos Julia, skrattat nå sjukt mycket åt en asrolig sak, skjutsat folk med Simon en snabbis, varit ännu mer hos Julia, övningskört i ungefär 1 timma, skrattat med 40+are. & nu är jag hemma. Funderar över mitt hår, page eller inte page? Klipper mig den 19, hinner fundera lite till. 

En dag som denna

En dag som denna har det inte hänt oerhört mycket. Hunnit vara på stan en sväng med Julia & Josefin, ätit jordgubbar & grädde och sen hunnit vara ut med Hannes & Oskar en stund.

Ligger hemma i sängen nu och är på tok för pigg. Men ska slå på en film så lär jag ju somna. Förlåt än en gång för de bildlösa tråkiga inläggen.

3 juni

Vaknade av att det ringde för en halvtimme sen. Nog är det illa att man efter bara två nätter har lyckats vända dygnet lite halft. Men när det väl blir sommar & varmt. Då får jag ändra på det.

Nu ligger jag i sängen och käkar mina pringoooals. Hade tänkt slå på en film och kolla lite, sen måste jag väl ta mig upp och göra något vettigt av denna dag innan den tar slut.

Än inga bilder tagna

Har hunnit vara och grilla på blå lagun med Hannes, Oskar, Ante, Kalle, Andre & Julia tidigare idag. Efter det for vi ut på stan, hoppade därefter in i BMWn med Jenny, Håkan, Jonte & Julia, efter det har bara tiden sprungit iväg. Har hunnit vara i harrträsk, käka pizza, bara snurra, skjutsa folk, hamna på nån speciell efterfest eller vad det nu var & åkt taxi, sen hände det inte så mycket mer. 

Har kommit hem för bara några minuter sedan, mina ögon är tyngre än tyngst. Så jag och min kära pringlesburk krypa ner under täcket och tillbringa natten tillsammans. Godnatt. Eller godmorgon.

En fredag

Blev en jeansjacka rikare när vi kom hem från stan. Såååååhäääär nöjd, + lite till. Åt lite middag, hoppade i duschen och fixade mig lite snabbt efter det. Sen kom Simon & Fredde och plockade upp mig så har jag tillbringat resten av kvällen med dom. 

Har just kommit hem, vovven studsar runt här med sin pipleksak vilket är störande till tusen. Har 10 minuter kvar av en film att se, så ska se det nu. Sen går jag troligtvis och lägger mig, är väldigt trött. Med tanke på hur sent jag somnade igår och hur tidigt jag klivit upp är det nog inte så kontigt.

JAAAAA

JAG ÄR KLAR MED SKOLAN, JAG FICK GODKÄNT I ENGELSKA, JAG HAR SOMMARLOV, JAG ÄR SÅÅÅÅÅÅ GLAD OCH STOLT ÖVER MIG SJÄLV. NU FAR JAG PÅ STAN MED MAMMA OCH KÖPER NÅGON BELÖNING TILL MIG FÖR ATT JAG ÄR SÅ DUKTIG. ÅÅÅÅÅÅÅH VA SKÖÖÖÖNT!!!!!!!


Läsa läsa läsa

Nu är jag hemma igen efter att ha tillbringat denna kväll i en bil, inte mycket mer har hänt, även fast det hänt ganska mycket. Nu ska jag läsa 4 sidor om Hitler på engelska, och försöka komma ihåg någonting till imorgon då jag ska prata om det. Kanske lite sent att börja med det nu?

RSS 2.0