Dålig dag

Har legat i sängen i 9 timmar, gissa om jag är less? Har legat där och hostat, haft frossa, ont i skallen, ont överallt. Nu är jag less på att vara sjuk. Är ett under att jag orkade upp ur sängen nu.. Fast ska hoppa ner under täcket nu igen, lär väl stanna där resten av dagen. GÖÖÖÖR MIIIIG FRIIIISK NÅGON!

Howie Day - Collide

Vaknade 11, slog på oth och mamma kom ner med frukost åt mig. Så har legat i sängen i 5 timmar och kollat oth, tog nyss en paus och gick upp och åt middag. Nu ska jag fortsätta kolla oth, tar väl en duschpaus där emellan nån gång. Skön söndag!

02:06

Ikväll var det tänkt att jag bara skulle vara hemma, eftersom att jag lovat att vara med vovven. Men Simon kom vid 9 :) Kändes för drygt att bara sitta hemma, så vi tog med oss vovven och hann fara och tanka min bil, plockat upp bror & Bergman, snurrat lite, varit på min morbrors 50års fest, varit hos Bergman & kollat oth. Så ungefär så har min kväll sett ut, och nu slutar den. 

Måste bara berätta, hahahaha... Vi satt och titta oth, så ringde det där uppe. Så klev jag upp och skulle springa och svara. Men hela ena mitt ben hade domnat bort, så jag flög pladask på golvet. Men reste mig leka snabbt upp för att fortsätta min springtur dit upp, men då ramlade jag igen. Hahahaha, hur det måste sett ut! :O :D Var som att jag inte hade nå ben alls att stödja mig på, hahahah.

Nä, nu har mamma & pappa kommit hem, så nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

Nattavaara








Igår vid 7 bar det av till Nattavaara, tillbringade kvällen där med S, Y & S :) Gjorde inte nånting speciellt, men hade det kul i alla fall. Vid 11 nån gång började jag & S rulla mot gällivare, där skjutsade vi nå grabbar lite vars dom nu skulle. Sen vid halv 2 for vi till mig, kollade lite oth. Sen gick jag och la mig direkt. 

Vaknade för ungefär en halvtimme sen. Nu ska jag gå upp och äta frukost, sen får jag se vad som händer. Har som lagomt med lust att fara typ ut med skotern eller nå när det är så fint väder.. Men blir väl en promenad med vovven eller nånting, bara jag får komma ut :)

John Mayer - Bold as love

For från skolan ett tag efter 1, orkade inte gå på idrotten idag, utan tog helg nån timme tidigare. När jag kom hem hade mitt paket från h&m kommit :) Fick bara byxorna och bikinin, och de ska jag då i alla fall behålla. Nu är de bara vänta tills jag får tröjan.



Ska slå på oth nu och bara vänta tills senare idag då man kan göra nånting. Om de blir enligt planerna så ska jag då umgås med Simon :) & jag fick värsta idén, hehehe. Ska höra med honom senare ifall han går med på det! :) Men nu oth.

05:54

Somnade redan innan 10 igår, så känner mig ganska pigg nu faktiskt :) Ska alldeles strax ta och hoppa i duschen, skönt att jag kan ta det lugnt nu på morgonen, hatar att stressa. 

Igår valde jag också gymnasiet, fast vet ändå ännu inte vad jag vill gå.. Kommer säkert inte in på teknik, så blir väl fordons eller nått i den stilen. 



Jag saknar inte den vänskap vi hade, jag är istället glad över den vi har


Nyduschad

Sitter här i en stor mysig t-shirt efter att just ha duschat. Ska leta fram nån tröja jag kan ha ikväll & någon att ha på nu. Sen fixa mig lite snabbt under tiden jag väntar på att Sandra ska ringa, ska umgås med henne ett tag innan jag ska och sjunga :)



Är förresten jätte nöjd över klippningen också :) Ni får bilder senare nån gång.

Godmorgon

Nu har jag vaknat av att Yonna ringde och väckte mig, hade inte hon ringt hade jag garanterat sovit vidare. Nu ska jag leta fram nå kläder jag kan ha på mig, sen ringa pappa och höra ifall jag kan ta bilen till skolan trots att det är så kallt. Om jag inte kan de då har jag problem, för isåfall kommer jag inte till skolan, hehe.

Slutar redan 11 idag från skolan, klockan 12 ska vi vara på blåforell och träna åh sjunga. Sen ikväll har vi nån konsert typ, haha :) Men nu ska jag skynda här lite så jag hinner med allting.

22-02-2011

Morgonen började med att bror kom in och väckte mig halv 8.. Hoppade i duschen och skyndade som ett svin, och kom bara några minuter för sent. Fick sluta redan 12 idag också, sköönt. Mamma hämtade mig, drog på konsum och köpte grillad kycklig, sen hem och äta. 

Nu ska jag fördriva tiden med oth tills jag ska och klippa mig, vilket är om ganska exakt två timmar. Efter det blir det att umgås med mina två fina vänner :)



Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv


Datasalen

Sitter i datasalen med Y och ska fortsätta att skriva om grizzlybjörnen. Men finns inge mer fakta om den än vad jag redan har skrivit, så blir lite svårt..

Har lunch om 20 min, då sticker jag och Y iväg med N bort från skolan, skööönt. Finns inge bättre än att fara iväg från skolan på rasterna, hehe.

Nä, nu ska jag försöka skriva lite till om björnen, sen tar jag lunch.


Jag ska fan gifta mig med en björn ♥

Humor på hög nivå

Simons mamma: Men den där dammsugaren är ju så dålig, funkade den? 
Simon: Den sög.


Våra stunder

Jag & min lilla bil har nog varit med om det mesta ändå.. 
Jag har lyckats söndra en slang, så det kommit vatten in i tanken, så bilen stannat efter vägen ett x antal gånger. Jag har kört in i plogvallen. Jag har fått punka, två gånger. Jag har fått bärga hem bilen en gång. Jag har fått putta upp bilen på släp, för att få hem den från gällivare. Jag har fått byta dieselfilter, två gånger. Jag har fått byta luftfiler en gång. Jag har fått be den som åkt med hoppa ut och putta bilen när jag fastnat i uppförsbackar på grund av mina dåliga däck jag hade. Jag har fått leta bilen när jag kommit ut från skolan, för att tre idioter flyttat på den, två gånger. Jag har fått motorhuven avsliten. Jag har hållt på att krocka. Jag har fått stå mitt på parkeringen med motorhuven öppen och skakat på en slang och några kablar för att bilen ska starta, två gånger. Ja.. Listan kan bli lång.. & nu har gummisaken till drivknuten/axeln (?) gått sönder.. 



Så nästa projekt med bilen blir oljebyte, ny gummisak, och så ska vi ta ner tanken och kolla. Förhoppningsvis går den som en dröm efter det.

Gymnasievalet

Har läst igenom programväljaren nyss, och det fanns fyra program som intresserade mig lite.. Men har ingen om jag ens vill gå nån av dom, eller om jag ens kommer in på dom. Hojja vad de ska vara svårt :( 

Annars har jag inte gjort nånting idag. Kollat oth, duschat, kollat oth, ätit, kollat oth, och nu ägnar jag lite av min tid till gymnasievalet. Ska nog gå upp nu och hämta ner ett glas saft, sen kolla två avsnitt oth.


Snart landar detta i min garderob


Dag 28: En tokig bild


03:42

Kom hem ett tag innan 2, pratstund med B 1 timme, sen har jag suttit och tittat klart ett avsnitt oth som jag pausade tidigare idag. Börjar känna mig lagomt trött nu, har varit vaken 18 timmar. Kissis är jag också, men orkar inte springa upp på toa..

Hade velat gå och sova, men väntar på att bror ska höra av sig så jag kan fara och hämta honom. Snäll som man är, hehe. Fast tror jag ska ringa honom nu och fråga ifall han ska ha skjuts eller inte, så jag nån gång får hoppa i säng :)

Yonnatime

Sitter här nyduschad och lyssnar på John Mayer, underbart. Ska slå på ett avsnitt oth, och låta håret självtorka så mycke som möjligt. Sen blir det klädval och lite sminkning, efter det ska jag umgås med Yonna som jag inte varit med på sviiiiin länge!



Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt


18-02-2011


En resa eller en kurs kanske inte blir av nu. En besvikelse är också möjlig på det ekonomiska planet.

Slapp morgon

Mil bil har stått ute över natten, så nyss när jag skulle fara till skolan så startade den inte.. Måste börja ställa in den i garaget på nätterna, hehe. Men skönt ändå, för nu hinner jag kolla ett avsnitt oth :) Åker med bror till skolan istället när han börjar, vilket var nån gång mellan nio och tio.

Dag 26: En bild på någon/några du alltid har roligt med


Min dag

Skola > hem > oth > ät-paus > oth > paus > oth > besök av bästavän.

Japp, så har min dag sett ut. Han for typ nyss, så ska packa färdigt mina idrottskläder nu, tills imorgon. Har lust att slå på ett avsnitt oth, men tror jag avstår från det och hoppar i säng direkt istället. Får se. Åter till mitt klädpackande nu.

Dag 25: En bild på någon person som alltid gör dig glad


06:15

Somnade redan halv tio igår, så hade inte speciellt svårt att kliva upp när klockan ringde för en kvart sen. Ska leta fram nå kläder jag kan ha på idag, sen ska jag ta och hoppa i duschen. Ska använda upp de sista silverschampoo jag har, får se vad som händer med mitt hår.. Ska förresten klippa mig på tisdag, fan vad jag längtar! Justja, duschen var det, hejdå :)

Grizzlybjörn



Sitter i datasalen med Sara & Hanna, och jobbar om grizzlybjörnar. Ska skriva nån text om dom på engelska, går inge vidare för mig, ehehe. Sitter bara och tittar runt på massa hemsidor på söta bilder på björnarna. Döööör vad dom är gulliga! :D Men ska försöka skriva litegrann nu, så jag får det bort gjort.


Dag 24: En bild som gör dig glad


Uppdaterar lite snabbt

Handikappad utan min bil är jag då verkligen.. Kom inte hem på nå sätt från skolan idag. Fast då skjutsade en snäll N hem mig :) Har just slängt i mig lite varmkorv, och nu måste jag skynda, ska tillbaka till skolan för att gå på ett onödigt möte.. Men de avslutar förhoppningsvis allt dehär tjorvet nu.
Måste skynda, hejdå.



Dag 23: En bild från i somras


Dag 22: En bild på en tid du saknar


Dag 21: En bild på någon person som alltid ställer upp för dig


Att inte veta vad man vill



Dag 20: En bild på dina närmaste



Får inte med alla på en bild.. M, P, B, Y & A ♥

EASY


CT

Vi satte oss mitt i smeten
så kom geten
så sket den.
Sen kom en korv
som hette lorv
oj, vilket tjorv.

Dagens projekt






Dag 19: En bild på någon person som är snygg


Dag 18: En bild på din fritid


Längtar



Idag kom jag fram till att jag ska dra samma race som jag gjorde i somras. De vill säga färga alla dom här färgerna igen :) Läääääängtaaaar! Får göra de fort nu innan jag ångrar mig igen.

Dag 17: En ovanlig bild


Att sakna någon man inte ens känner


Stone Sour - Zzyzx rd.

Väntar på att mamma ska komma hem, så hon kan skjutsa mig och Malin till gällivare. Min lilla bil klarar inte av att vara ute när de är såhär kallt, så den står i garaget och tinar upp sig. I gällivare ska vi lägga oss under de så kallade lysrören 20 minuter. Blir en 20 minuters solning, och 20 minuters fundering över allt som har med livet åh göra.. Skönt.

Dag 16: En bild på dig själv


~



What do u want from me 
Because I’ve giving u everything 
What do u need from me 
Are u not happy with anything

Dag 15: En bild på någon person som du vill vara med


♥ Sandra

Jmk

Nu är det såhär att min vän Ellinor helt har gett upp bloggandet, så då tänkte jag att jag skriver ett inlägg åt henne, för vet att ni saknar henne.

Idag vakna hon vid halv ett av att jag ringde henne. Då klev hon upp, fikade och klädde på sig. Sen vid halv tre kom Nisseson och hämta henne. Då for de och hämta mig. Sen bar det av och hämta upp två andra filurer, Fredrik och Elon. Så då for vi fem till Jokkmokk marknad för att köpa godis och ha det trevligt. Kom hem för inte allt för länge sen, vi sitter hos henne nu. Har just ätit kyckling och ris. Nu ska vi bara vänta på att Simon hör av sig så ska vi ut och göra något. Hejråå

/ Yonna



Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


Dag 13: En bild på dig och någon klasskompis


Dag 12: En bild på någon du har varit kär i


02-02-2011


Dag 11: En bild på någon person du kan berätta allt för


♥ Yonna

Dag 10: En bild på någon du tycker är väldigt snäll


♥ Elina

RSS 2.0