Ändrar mig

Blir inge skola imorgon, tar en till skolfri dag då också, sköööönt.
& sen tar jag en bloggpaus nu också, syns nån gång.

Underbart

Var nyss ut med hunden och invigde ett par av mina nya skor, och min dunjacka. Fyfan vilka underbara skor, har aldrig gått med nå skönare! :D

Nu ska jag i alla fall ta ett varmt mysigt bad, ta bort mitt gamla nagellack & måla på nytt. Så jag i alla fall kan få känna mig lite fräsch, hähä. Sen är jag redo för att krypa ner under täcket och glo tv tills jag somnar. Har bestämt att jag ska dra mig till skolan imorn.

Nu är jag hemma igen

Med mig hem fick jag 2 par skor & 2 nagellack.
Vilken tur att jag har världens bästa mamma som
skämmer bort mig :) :love:



Skulle ladda upp en bild på skorna, men funkade det?
Svar: Nej.

Det är rätt så chill att var sjuk..

Blev inge skola idag, kände mig så himla sjuk när jag vaknade. Så nu när jag inte har varit i skolan, har jag hunnit med massa saker som aldrig annars skulle ha blivit gjort.

♥ Fara till eriksson och byta till en storlek större på min jacka. Mamma lyckades trots allt övertala mig..
♥ Följa med mamma till coop, så jag kunde plocka med mig hem lite onödiga saker. Min specialitet!
♥ Tagit en promenad med mamma mot kullen med hunden, för att möta pappa.
♥ & nu, ska vi fara till den så kallade stan och köpa...... SKOOOOOOOOOR!

Adjö, syns efter stan ;)

Hahaha..


Dagens..

Dagens låt: silversystrarna - swagger
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: puder, mascara & eyeliner
Dagens klädsel: mjukis, sen leggins och stor t-shirt
Dagens planer: slå på en film och somna till den
Dagens vill ha: vinter
Dagens saknad: vintern
Dagens drog:
nässpray
Dagens tråkigaste: att jag är sjuk
Dagens finaste: Kuntida ♥
Dagens kram: Sara
Dagens humör: irriterad, sur, glad
Dagens borde: just nu, sova?
Dagens parfym: vet inte vad den heter :(
Dagens sysselsättning: datorn
Dagens längtan: tills jag fyller år
Dagens fundering: tänker jag inte nämna här
Dagens middag: fläskfilé
Dagens skratt: åt mig och Sara när vi höll på att kissa på oss, haha
Dagens tanke: "när kommer snön?"
Dagens smycke: halsband, armband & ringar
Dagens önskan:
att jag skulle fylla år tidigare..

& till dig Sandra, tryck här.
(om du vela se vad jag har beställt)

Jag tar väl också och börjar med det här :')


Du får ett givande samtal med närstående i dag. Det är lätt att vara tålmodig. Lyssna på goda råd.

Gör mig frisk..

Mamma hämtade mig från skolan vid halv 12, då for vi till eriksson och köpte en jacka som jag la undan igår, de blev en svart dunjacka :D Så den här vintern kommer jag inte behöva frysa.. 

Sitter och kikar på skor och sånt nu, hittar massa fiiint.. Åh vill beställa massor! Synd bara att man är så rik då.. Kolla bara vilka snygga skor, tänk va fint till sommaren?!? GEE MIIIIG.


VAAAKEEEN

Ska slänga på mig nå kläder nu, sen börja rulla till skolan. Går nog hem efter jag har varit hos rektorn.. Äh, måste skynda nu, hejdå.

Måste soooovaaa

Orkade inte gå och sova när jag skrev att jag skulle de.. Utan istället fastnade jag här, vid den här idiotiska datorn! Har haft en tävling med en viss person, men personen vet inte ens om det, hahaha.. Men jag förlorade :( Så nu ska jag gå och sova!


Bjuder på en söt bild, hahaha.. Godnatt.

Datorn har skaffat sig ett eget liv

Då har min dator övergett mig, och skaffat ett eget liv. Den stänger av 24/7, är seeeeeeg & gör inte alls som jag vill.. :( Måste lämna in den på lagning också. KUL ATT ALLA MINA JÄVLA SAKER GÅR SÖNDER, ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH........ 

Det är nog inte meningen att jag ska göra nånting annat än att ligga i sängen hela dagarna, typ.. Lyckas alltid med nå dåligt då, blablabla. 



Kläderna passade i alla fall, så dom fick mig på lite bättre humör.. Förutom att jag bara fick 2/4 saker, men skit samma... Nu ska jag hoppa i säng, och försöka sova bort min ilska igen.

Gomorgon

Tänkte jag kunde sova bort min ilska! & de har jag gjort nu också. Riktigt skönt att få sova 2 timmar :) Men good luck att jag kommer somna ikväll.. Eller ah, tror nog jag kommer göra de. Nu ska jag smsa mamma, så hon inte glömmer att hämta ut mitt paket, sen kanske sova igen.. Ifall jag lyckas, puss.

BLÄÄÄÄ

USCH, JAG ÄR SUR. JAG HATAR SKOLAN, MASSA PROV OCH LÄXOR HELA JÄVLA TIDEN. MAN HINNER INTE ENS UMGÅS MED VÄNNERNA IFALL MAN VILL KLARA PROVEN. & DET ÄR JU VERKLIGEN INTE ETT + ATT EN VISS LÄRARE ÄR HELT JÄVLA BOMBAD I SKALLJÄVLEN. ÅÅÅH, SUR JAG BLIR...........

Rastade vilddjuren

Sara kom hit strax innan 8, vi mös på framför datorn och samlade krafter! För vid 9 tog vi en promenad till kullen med hunden, köpte klubba och snackade lite med Broberg. Sen började vi våran vandring hem igen.. Kan säga att det var rätt så jobbigt med alla uppförsbackar, och min dåliga kondis jag har när jag är sjuk. Men vi alla tre överlevde hela vägen iaf ;) Trots att vi inbillade oss att det stod massa folk överallt, hela tiden, haha.. 

Nu ska jag ta och hoppa i säng, min egna inatt faktiskt ;) Måste ladda batterierna så jag orkar med morgondagens skola! Natti :love:

Dags att fixa sig

Nu ska jag slänga på mig nå kläder, sitter ännu med pyjamas på, hehehe.. Sen snabbstäda mitt rum och sätta upp håret :) För sara är påväg! :D


Magen kurrar..

Nu ska jag slänga på mig nå kläder, sen äta min så kallade frukost! Magen kurrar inte bara lite heller.. Man blir fan rädd :S Nånå, hejdå.

Geeeeeee miiiiiiiiiig!


Ison & Fille - alla skrattar idag

Gårdagen slutade med tårar, & att jag satt i min ensamhet hemma och tittade film.. Så därför fick ni ingen uppdatering, men förhoppningsvis kommer vi lösa dehär!



Har i alla fall ganska nyligt vaknat, efter 11 timmars sömn. Gudomligt skönt! :) Näsan rinner, och jag nyser som ett psyk.. Har blivit ännu mer sjuk, kan ju som bero på att jag gick hem igårkväll med på tok för lite kläder..

Nånå, nu ska jag ta och gå upp och hämta min nässpray, sen ser vi ju vad som händer och sker en sånhär ful morgon.

Ändrade planer..

Nu ska jag kleta på lite mascara, platta håret & spruta på lite spray. Sen är jag redo att hoppa i bilen och dra till Malin med bror, för att glo sex and the city 2 med dom två filurerna :D

Overdrive

Har vaknat för 1 timme sen ungefär, eftersom att jag sover där uppe, så får jag inte sova ut. För dom springer och lever om som fan.. Måste nog ta och städa mitt rum, så jag kan ta och börja sova här nere igen! :)

På ett tag ska jag ta och hoppa i duschen, och börja fixa mig åde. Idag väntar nånting roligt med Sandra, kanske spela... ;)


Fredagsmys

Sitter hos Sandra och har det riktigt mysigt. Vi har köpt lite godis, så sitter och knaprar på det och tittar idol :) Vi båda tycker att alla godisar vi har köpt är goda, kanske för att vi inte har nån smak när vi är sjuk ;)

Men nu har idol börjar igen, hejdå.

Nyklippd


Började till skolan strax efter 10. När jag började gå, hade jag bland annat torra kläder, torra skor & två par sockar. När jag var framme, hade jag genomblöta kläder & skor, och bara en socka.. Fick stå ut enda till fyra, men de gick bra iaf :) Efter skolan for jag och klippte mig, blev då nöjd. Sen drog jag till gällivare en sväng med bror & Malin. 

Bjuder på några bilder från idag :D






Det hände igen..

Bra Ellinor! Då har jag försovit mig, igen.. & har ingen skjuts till skolan heller. Så nu tar jag och hoppar i duschen, sen ser vi när och hur jag kommer till skolan..

Love u



Ändrade planer

Jag sket i sista lektionen och stannade hemma istället. Mamma skjutsade mig till gällivare strax innan 3, lämnade in min mobil & var på moppekursen, orkade inte kolla efter någon jacka efter det.

Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, om en timme eller två ska jag slinga Malins hår :)

Har just klickat hem detta


Helt väck i skallen

Sitter hemma nu, och har varit hemma i 1 timma. Har egentligen typ matte, men orkar inte gå på den. För det första är jag före nästa veckas mål, + att Birger är helt efterbliven. Så ska tillbaka till skolan på no:n, som börjar 2. Sen efter den slutar jag igen :) Då blir det att fara och lämna in min mobil på rep, igen... & kolla efter en vinterjacka. Sen väntar moppekursen.. :(


Min mobilkamera funkar ju inte, så har inga nya bilder.. Så ni får nöja
er med en sjuuuukt gammal & ful bild ;)

Magen exploderar

Har nyss proppat i mig nästan ett helt skrovmål, så min mage håller helt seriöst på att sprängas.. Så har varit tvungen att öppna byxorna, hahaha.. Nu ska jag ta på mig nå mysigt och krypa ner under täcket och ta en femma eller två! :P

2 månader kvar..

Nu ska jag kila ut med hunden, sen äta en macka eller två. Efter det väntar moppekursen.. Jaaaag döööööör :(

Hej och hå

Var i skolan till 2. Då skjutsade Sara hem mig, hämtade lite grejer och sånt. Hann även upptäcka en spindel i mitt rum, fyfan.. :S Efter det for vi alla fall tillbaka till skolan, där hoppade jag på Yonnas moppe, och hon skjutsade mig till gällivare. Väl där så gjorde jag stadskörningen, så nu är den bortgjord!! :D inte länge kvar nu alltså..

For ut och gjorde lite ärenden senare med bror & Malin, drog några varv runt stan osv. Har mest tagit det lugnt hela dagen :) Har dock inte vågat gå in i mitt rum sen vi såg spindeln.. Så nu sitter jag i mammas datarum, och tänker övernatta här! De är lika bra att vara på den säkra sidan :)

"Kolla i diket, så det inte är någon där"

Halv 10 drog jag, bror & Malin ut i typ skogen. Men det var för läskigt, så vi hoppade in i bilen och snurrade runt lite istället, tog en promenad med hundarna osv. Kom hem strax innan 11 :) 



Två bilder från våran lilla skogsutflykt, haha.

Det går inte att beskriva min kärlek till dig ♥



Eey,

Palla vara anonym lixom, daah. Jag har världens roligaste liv, bortsett från andra. Yeeah, fan va cool jag är :D

.

Vilket kul liv vissa måste ha, när dom sitter eller går efter raggen hela kvällarna.. :D

Bildbomb från dundret












Det får räcka.. Fortsättning kommer :D

Hemmmmmaaaaa

Nån gång vid 7 for jag ut med bror & Malin, snurrade runt på stan och träffade folk åde, vid 11 blev det film hos Malin. & nu har jag nyss kommit hem. Är galet trött, så ska bara kolla bloglovin, sen hoppa i säng.

Funderingar

Satt och funderade om lite allt möjligt nyss. & då ploppade det upp i skallen vad jag hade drömt inatt, haha.. Drömde att vi hade en björn på besök, och försökte stänga in den på toan osv, men den var för tjock.. Så den härjade runt i huset och attackerade folk, fast ändå fick ingen några skador. Jaja, de var de! Haha.. Jag drömmer alltid så knäppa saker.. :)

:S

Förstår inte vad vi håller på med egentligen..

Godmorgon!

Då har man vaknat! Har sovit gudomligt bra inatt, helt sjukt :D Men nu är jag utvilad, så jag orkar med hela dagen, får se vad den har att bjuda på.. Nu blir det duschen i alla fall!

Måste... SOOOOVA

Somnade redan halv 11, fast vaknade 11 igen av att Broberg kom förbi. Efter ungefär 6 timmars tv tittande, pratande & sovande, är han nu hemskickad :) Så nu ska jag ta och krypa ner under täcket och sova!! Godnatt :)

Viiiiiiiiill uuuuuut

Trodde Sara skulle höra av sig när dom skulle ut om jag kunde hänga på.. Men det har hon då inte gjort.. :( Så lär väl tillbringa hela min kväll i min ensamhet, medans alla andra är ute och har kul.. Vilket roligt liv jag har, verkligen. Psyket nästa!

Som en dans på rosor

Har fått mitt körkortstillstånd idag, så nu är mitt humör på topp! :D :thumbup:
Ska ta och äta strax, sen börja fixa mig. Hoppas man hittar på nå kul att göra idag, är ju trots allt fredag..


Akutsug efter socker

Yonna kom till mig vid 6, gjorde ingenting alls. Sara kom och joinade oss vid 8, tittade på idol och hade det tråkigt & trevligt :) Kvart i 10 började vi promenera mot kullen.. Sara övergav oss efter 100 meter, men jag och Yonna kämpade på 50 meter till, sen blev vi upp plockade. Tur de, annars hade vi aldrig hunnit fram, hehe.. 

Vi köpte några klubbor, sen ringde jag mamma och bad henne hämta oss. Nu sitter jag här och smaskar på min klubba och tänker bjuda på några bilder.


Onyttig dag igen..

Skola till 4 idag. Bror hämtade mig, väl hemma så vräkte jag i mig min bubbelchoklad som jag beställt av mamma. Sen blev det pizza för min och brors del, vräkte i mig den också.. Fast dock inte hela :P & nu håller mamma på att baka nå vaniljbullar, så strax ska jag väl vräka i mig dom också.. Fast som tur är så ska jag och springa senare idag, då känns det nog lite bättre!

Somnade med blött hår igår..

Så idag blir det helt klart en mössdag!



Ellinor :love: Sara


Bilder från dom två första gångerna jag var med henne.

Idag har det gått exakt 1 år & 2 dagar sen jag var med Sara för första gången, hihi. Gulligt :) Älskarej ♥

Fördriver tiden..

1. pratar du fortfarande med personen du kysste senast? - typ inte, de händer väl ibland
2. har du sett din bästa vän gråta? - ja
3. har du gråtit över en kille/tjej? - ja
4. har du fått någon komplimang idag? - jies
5. bor din mamma och pappa tillsammans? - jaa
6. är du polare med grannarna? - polare & polare, släkt iaf :)
7. hur många förhållanden har du haft? - 1, typ
8. gillar du någon just nu? - nej
9. senaste piercingen? - läppen
10. vart åkte du sist du reste? - piteå? hahaha..
11. är du gay? - naaj
12. har du däckat/spytt för du druckit? - inte det
13. vad har du för telefon? - jalou 
14. har du täckt någons hus med toa-papper? - näe
15. suger det här? - ja :)
16. har du varit på stranden? - ja?
17. vem är din bästa vän? - ni vet själva :love:
18. vem träffar du mest av dina kompisar? - dom i skolan :)
19. har du bra syn? - ja, typ 
20. har du varit på ett party? - party? hm, nä
21. vilket är ditt favoritdjur? - hund
22. vilken är din favoritfärg? - rosa
23. har du varit utomlands? - ja, finland, hehe...
24. har du sett din bästa vän naken? -  vet inte
25. vilket är det bästa bröllop du varit på? - Kalle & Helens :)
26. skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål? - antar de
27. var är dina syskon just nu? - gällivare
28. hur är din drömtjej/kille? - ingen aning

29. vilken tid gick du upp imorse? - 8 :)
30. vad ska du göra i helgen? - SOOOOOVAAAAAA
31. vad står det i fjärde smset i din inkorg? - japp :)

32. vad står det i ditt nyaste sms? - okej :)
33. vad har du för kläder på dig just nu? - mjukisbyxor & linne

34. vad har du för färg på ditt hår? - blont, ljusrosa, gult? hähä
35. vad gjorde du igår? - umgicks med mina fina vänner
36. vad är det första du gör på morgonen? - går och tittar mig i spegeln

37. vad ska du göra efter det här? - städa
38. tänker du på någon viss person just nu? - ja
39. vad är klockan just nu? - 19:31
40. katter eller hundar? - hundar
41. har du varit kär i en lärare? - haha, nej
42. vad längar du mest efter till sommaren? - sommaren? haha
43. vad önskar du dig i julklapp? - min bil & pengar
44. sommar eller vinter? - båda :)
45. bästa låten? - call me - shinedown
46. bada eller sola? - sola & bada
47. är du kompis med någon nu som du varit tillsammans med? - typ inte, haha
48. sminkar du dig? - vissa dagar, vissa dagar inte
49. vill du dö? - nej
50. är detta sista frågan? - ja, ser så ut

When your eyes are open

For hem från skolan strax innan tre, då fixade mamma nudlar åt mig. Så åt de, sen skulle hon skjutsa mig till moppekursen. Men vi båda fastnade framför facebook, så missade den, hahaha.. 

Ska inte göra nånting speciellt idag, känner att jag inte har orken till det. Har varit helt trög hela dagen :S Men så kan det vara ibland..

Nu, hitta nå kläder att springa i > ta en springtur > duscha > städa mitt rum (igen..) > bädda rent > titta tv tills jag somnar!

Tunneln är på plats

Har ännu inte farit till skolan, istället har jag hunnit med det här:


Lagat gudomligt goda plättar, fast dom blev inte så fina..


Försök-se-söt-ut-när-du-är-nyvaken-och-lagar-plättar.


Satt i min tunnel.


Fotat mig och mitt slitna hår.

Nu ropar bror att vi ska fara, så nu drar jag till skolan!

...

Här sitter jag, helt nyvaken och ofixad. Har ingen aning om när vi börjar, och vars vi ska vara. & jag kommer inte till skolan på nå sätt heller.. Kanske borde börja fixa mig, ta reda på när vi börjar. & GÅ till skolan.. Det är hemskt att vara mig, jag vet..

Alla hatar reklam

Slutade skolan strax innan 2, då drog jag, Yonna, Elina & Sara till mig. Det slutade med att vi bytte om och drog till dundret för en liten springtur, fotade & hade det allmänt trevligt :) När jag kom hem därifrån drog jag med bror & Malin till gällivare, för att hämta ut mitt och M's paket, ni får se sen vad jag har beställt :D Väl hemma igen duschade jag, och sen kom mina fina vänner tillbaka. Vi åt fruktsallad som jag och Yonna gjort, och tittade på idol. 

Nu ska jag byta om till myskläder, gå upp och borsta tänderna, sen krypa ner under täcket och titta tv!

Jag har världens bästa vänner, älskar er :love:



Bättre bilder får ni en annan dag.

Vi är allt rolig vi

Yonna kom till mig vid 5, vi pluggade lite, duktiga som vi är ;) Vid typ 9 begav vi oss till coop och köpte glass.. Sen har vi bara virrat runt på tallbacka och haft kul. Har inte skrattat såhär mycke på länge, hahahaha.. Hojja! :D Tur att vi lever iaf! Nu ska jag kolla facebook och bloglovin, sen blir det sänghäng med tv:n på, godnatt :)

My chemical romance - the ghost of you

Slutade 20 i 3 idag, så då skjutsade Yonna hem mig. Eller ja, jag åkte till mommo och moffa, hade glömt mina nycklar hemma, haha.. Där blev jag i alla fall bjuden på mat och efterrätt, hihi. Dom är så söta :D Tänkte fara på moppekursen idag, har inte vart där på aslänge känns de som.. Men jag har verkligen inte orken att sitta där i över 1 timme, just efter att jag suttit i skolan 5 timmar! Men imorn får jag ta och pallra mig dit :) Nog om det..

Jag vet att ni gillar mina tråkiga bildlösa inlägg...

Everlast - what it's like

Har alldeles just vaknat :) Lite onödigt att vakna såhär tidigt eftersom att jag börjar 10 över 9. Men jag vaknade av mig själv, så tänkte att det var lika att kliva upp :cool: Så nu ska jag ta och börja fixa mig i lugn och ro, sen höra av mig till Yonna, så hon kan hämta mig :love:

Jag tror det heter godnatt

Drog till gällivare vid 7, har tagit det lugnt med bror & Malin. Kom nyss hem, så ska ta och krypa ner under täcket ganska så snart.

Hej, jag har slitet hår, hejdå


Sam - cold beer

Gårdagen började med att Broberg kom till mig vid 5, & vid 8 kom Elina & Sara. Vi tog det lugnt hela kvällen med lite onyttigt. Elina stannade över natten, och när vi vaknade började hon bleka mitt hår. Så nu sitter jag med färg på palten, ni får se resultatet sen :)


HELG!

Idag är det lördag.. Vilket betyder mys med Elina :) Hade velat fara till ett visst ställe och springa just nu, men då är problemet att jag inte kan ta mig dit.. Så det får bli en annan dag! Ska alldeles strax ta och hoppa i duschen, sen fram tills senare ska jag bara ta och pyssla om mig själv, & även städa mitt rum! 


Elina, Sara & jag ♥

Godmorgon!

Sitter här och drar på mig ett par sockar, men tog en paus och skriver lite här istället. Ska dra på mig nå byxor och en tröja nu också, sen gå upp och sminka mig. Måste också kika ifall de finns nån vaken människa här i huset som kan skjutsa mig till skolan :)

Endast för att tiden ska gå snabbare

Jag har extremt tråkigt, och väntar på att mitt hår ska torka.. Så därför tänker jag sitta och skriva något detaljerat om min dag! Vaknade 5 över 7, slängde snabbt på mig nå kläder, blev midjekjol & randig tröja. Åt en frukt, borstade tänderna, sen började jag vandra mot bussen. Första gången jag åker buss till skolan i 9an, fyfan, det var hemskt.. Väl i skolan hade vi hk, i 2 timmar och 40 minuter.. Sen hade vi engelska, och efter det lunch.. Åt lite mat, sen vandra jag och Frida till henne för att göra lite grejer. Tog cykeln tillbaka, hade kemi & typ en halv bildlektion (det där med lektionerna, vet jag inte om det är rätt.. Har inte så bra minne..). Efter den sista lektionen, de vill säga vid tre, började jag vandra hemåt. Hann komma till malmsta, då plockade mamma upp mig.

Hemma proppade jag i mig några kex och drack kräm, sen väntade den riktigt middagen.. Efter jag hade ätit så följde jag med mamma och pappa till sandviken för att rasta min vovve. På hemvägen stannade vi på coop och köpte lite godis. 

Väl hemma proppade jag i mig lite onyttiga godisar och efter det tog jag en dusch. & nu sitter jag här.. & har ingenting att göra, det verkligen suger..



Bara för att fördriva tiden mer, så bjuder jag på bilder från förra året i september!




















Sådärja, nu har jag fördrivit klart tiden! Mitt hår har blivit rätt så torrt :) Ska slå på tv:n nu, och se om det finns nån bra film att somna till. Först blir det en hejdå bild!


Haha, juni förra året..

Promenad efter promenad, efter promenad, efter promenad..

Jag är så jävla less på att fylla år så himla sent. Alla får göra allting före mig, alla får.. Ja, kan sitta och rabbla upp hundratals saker och ändå finns det hundra saker till. Är jävligt less på att vara tvungen att gå till och från skolan, medans alla andra hoppar på sina mopeder och kör iväg. Men jag då.. Som är född sent, får vänta i hundra år på att få mitt så kallade kort så jag nån gång kan börja köra. Går inte att beskriva med ord hur mycket jag längtar efter min bil.. JAG VILL VARA FÖDD I MITTEN AV MAJ, DÅ HADE MASSOR VARIT SÅ HIMLA MYCKET BÄTTRE, ÅÅÅÅH.


Jag borde nog lyssna på alla som säger att jag kommer tappa håret..





Nu är mitt hår sååååååååååååååååååhääääääääääääääär slitet, x 5640486486! Men eftersom att jag har kvar en blondering, så ska jag slänga i den på palten om nån dag. Sen boka tid till frissan, det är verkligen behövligt.. Ojoj, stackars hår...

Varför tror alla att jag kommer tappa håret?

Hoppade på cykeln och trampade till coop för inte så länge sen, med mig hem fick jag 2 blonderingar. Så nu ska jag springa upp och blanda skiten, sen smälla på det på skallen. Ni får se det fina gula resultatet när jag är klar :D


Bild från sist jag höll på att bli blond.

Maten kallar..

Har egentligen ingenting att skriva.. Men skriver bara för att jag fått ett nytt tangentbord, och den/det (?) har jätte sköna knappar, haha :)

Gamla.



Nya, hähä.

Obeskrivlig längtan

Har hjälpt pappa med att fixa massa kablar åsånt i mitt rum, så nu har jag äntligen alla kanaler på tv:n igen! :) Vi satt nyss och kikade runt på min dröm osv, hojja vad jag längtar! & nej, ni kommer såklart inte få veta. Nu ska jag göra nå vettigare, hejdå.


Nyduschad

Började klockan 9 med idrott, och efter den for jag hem, har nyss duschat, har hål till kvart över 12. Ska gå upp och äta nån frukost mamma har gjort nu. Sen börja fixa mig, och be mamma skjutsa tillbaka mig till skolan :)

Lifehouse - you and me

Har inte gjort en enda sak idag som har varit intressant eller kul. Ont i magen och skallen har jag också. + att min sminkborttagning är slut, så tvättade bort sminket med tvål nyss. & såklart fick jag tvål i ögat, så nu sitter jag här och typ bölar, gr8!

Ska ta på mig myskläder nu och krypa ner under täcket och SOOOOVAAAA!

Charice - pyramid

Har sovit 11 timmar idag, riktigt skönt! När jag vaknade så kikade jag direkt facebook, såg att mommo hade skickat en bild till mig:

Haha, något gammal bild på mig och Agnes.



Nu ska jag slänga på mig nå kläder, sen kolla om bror är vaken. & om han är det, tvinga honom att äta gröt med mig :)

Jag kommer inte på någon rubrik

Runa kom till mig vid typ 3, vi gjorde inte ett skit tills klockan blev 8. Då hämtade Yonna mig, och vi for till Elina, vars Sara även befann sig. For ut på lite äventyr, och det slutade med att vi hamnade hemma hos mig. Dom for hem för ungefär 1 halvtimme sen.. Så är helt jävla ensam i hela jävla huset, läskigt.

Fick förresten typ 4 väskor av Malin idag, hihi. Så ska ta och packa ner lite grejer i en av dom som jag ska ha på måndag, haha. Det är så kul att packa ibland! Sen efter det ska jag ta och hoppa ner under täckte, är dödstrött..

Looptroop - marinate

Bror vela äta nudlar med mig, hihi. Efter vi hade ätit så förhörde han mig på alla körkortsfrågor åde. & nu ska jag ta med mig mitt pick och pack dit upp och börja fixa mig! Ingen aning om vad jag ska hitta på.. Men nånting lär det väl bli iaf :)

"Där har du chansen att ge gamla prylar ett nytt hem"

Vaknade halv 9, av att mamma kom in och sa att dom skulle åka. Så nu har man en föräldrar & hundfri helg, lagomt skönt! Nu ska jag ta och hoppa i duschen, sen fråga bror om han vill äta nudlar med mig :)


Bjuder på en bild från igår.

Taaacooooos

Sitter hos Yonna nu :) Hon äter, och jag fördriver tiden med det här. När hon har ätit klart har vi bestämt att vi måste hitta på nånting kul. De kommer vi nog inte hålla, men återstår att se.. Nä nu ska jag kolla facebook, & vänta på att hon ätit klart :)

Haha, hitta nån gammal bild.
Saknar både mitt hår & utseende :(

Mohombi - bumpy ride

Nu ska jag ta och slå in ett paket som kom idag, som jag ska ge till mamma. Sen blir det att slänga i mig nå mat, och efter det hitta på nånting med Yonna ♥


.


Hej & hejdå

Har nyss suttit och läst igenom alla miljontals nya inlägg på bloglovin, så nu har jag tid för min egna blogg. Har ingenting att skriva, så bjuder på några bilder från igår.





Ifall ni vill förstå, tryck här.

RSS 2.0