Slapp dag

Nu har jag kommit hem igen efter att ha spenderat ungefär hela dagen hos Sumpen. Vi har bara tagit det lugnt, nördat med telefonerna, kollat film, fått besök av Jonte och bara haft det allmänt slappt.

Nu hade jag tänkt käka upp min choklad och sen slår jag nog på en film och försöker somna, känner mig ganska trött. 

Mysig måndag

Den här måndagen har bara runnit iväg. Har hunnit förbi stan en sväng med mamma och slösat många tusenlappar. Gick sen ner till Sumpen och blev bjuden på mat och efter det kikade vi en film.

Nu halvligger jag i soffan och kollar simning med mamma och pappa. Får se vad man ska hitta på nu..

 


Tjeena

23 juli


Fiskekväll i dokkas + vovve.

25 juli

Katt & hundvakt.

26 juli

Mysig kväll i piteå.

27 juli

Finaste vovven ♥

Söndag igen

Nu har vi lämnat piteå och kommit hem till gällivare igen. Har haft det helt okej där borta! En dag in på pdol, sen har jag mest umgåtts med Emelie och company. 

Sitter och dricker redbull för tillfället. Är helt slut, har sovit i princip hela vägen hem, men huvudet strejkar i alla fall. Kanske man skulle gå och sova.

Det sista

Nu har jag packat allt jag ska ha med mig, bortsett från tandborste och sånt jag behöver imorgon. Har även hunnit ut en sväng med mina vänner och förbi katterna en sista gång. Nu ska jag ladda ner lite till musik, sen måste jag sova. Är så himla trött, men envisas ändå om att vara vaken. 

Det slutar alltid på samma sätt


Packa packa

Idag har jag hunnit vara hos katterna, har varit och ätit glass med familjen, följt med moffa åh handlat, fixat pyttelite med min bil och sen varit ut med bror en sväng. Nu sitter jag här hemma nyduschad. Ska fortsätta packa nu så jag inte behöver stressa imorgon på morgonen. 

03:21

Nu ska jag tvätta bort sminket och hoppa ner under täcket efter ännu en fiskekväll i dokkas med Jonte, Anton & Sofia. Trött är jag, det är en sak som är säker. Och myggspray luktar jag, nå jävulskt, är kletig hela jag och alla mina kläder. Godnatt.

Påbörjat packningen

Har hunnit duscha, plocka undan lite smått i mitt rum och påbörjat packningen litegrann. På torsdag dammar vi återigen till piteå. Nu ska jag kika om jag har kvar nå dugliga kläder i garderoben som jag kan ta på mig, sen fixa mig litegrann och vänta på att Viktor hör av sig så ska jag kika förbi honom och säga grattis :)
 

Vovven & jag, sist jag var rödhårig.

Hos mommo & moffa

Vaknade för ungefär 1 timma sedan, tog en liten pizzabit och vandrade sen över till katterna och släppte ut dom. Påvägen hem gick jag förbi mommo & moffa så nu sitter jag här i köket och dricker te med dom. Ska alldeles strax traska hemåt igen och slänga mig i duschen sen får vi se vad jag hittar på. Resten av familjen har i alla fall farit till kiruna.

Sova sova

Jag har varit i full fart hela dagen, nästan i alla fall. Började med att färga håret, sen direkt till veterinären med hunden, runt på olika apotek för att få recept utskrivet, hem och äta, ner till Sumpen, städa lite garage, hämta mat, varit runt på stan nån minut och sen blev det till dokkas för att fiska & grilla lite korv med Anton, Sofia, Sumpen & Jonte.

Nu är mitt fula solblekta bruna hår borta, säg hej till det röda istället! Hunden har en knöl på tassen som ska tas hand om i 10 dagar, han springer runt med tratt och det ser jätte synd ut om honom.. Har fotat massa bilder idag, men eftersom att jag har en annan telefon så har jag ingen överförningssladd, så det får ni bli utan! Nu godnatt.

Måndag morgon

Ligger ännu kvar i sängen och bara slappar, har just klickat hem lite grejer från junkyard. Ska kliva upp och käka lite frukost nu i väntan på att bror kommer och hämtar mig. Då får han skjutsa mig till coop där jag tänker köpa hårfärg! Hejdå fula ljusa bruna slingiga gråa hår!

Söndag

Efter att ha fått sova ut en dag till är humöret på topp. Har inte hunnit göra någonting än idag, fixat frukost till mig och bror och bara legat i sängen och kikat lite film. Ska kila över till mommo & moffa nu, sen får vi se vad som händer.

Lördag

Nu njuter jag av att veta att jag har sommarlov på riktigt och inga fler jobbdagar! Började med att få sova ut, vilket var helt underbart skönt. Sen har jag bara tagit det lugnt här hemma med mamma. Vi var nyss förbi gällivare och köpte milkshake och promenerade en vända med hunden.

Nu håller hon på att laga middag till mig, blir nudlar med korv i, mums. Sen får jag helt enkelt se vad som händer idag, känns som att det inte kommer vara så värst mycke.

Onsdag

Nu ligger jag i sängen och har just vaknat utvilad och allt! Jobbar eftermiddag idag så börjar först halv 1, så himla skönt. Min mobil har blivit helt dum i huvudet, så jag har bytt till mammas gamla sony ericsson, känns lagomt onice, men vad gör man inte.

Nu ska jag börja kliva upp, få i mig lite frukost och sen ska mamma få följa med mig på banken och göra lite ärenden innan jobbet.

Så söta



En helg över och en vecka kvar

Nu är helgen över igen och bara en jobbvecka kvar. Har spenderat den här helgen i piteå med både den ena och den andra. Även fast jag fick tvingas med dit gråtandes så blev det bra när jag väl kom fram. Och nog finns det ju människor och idioter också.

Nu ska jag i alla fall bädda sängen för av någon konstig anledning har jag burit ut min madrass på fredagmorgon i regnet och lämnat den där, vad lider jag av?

Underbart

När jag vaknade imorse och insåg hur fint väder det var så sket jag i att måla och hoppade istället direkt i shortsen och for ut. Så har kommit hem först nu efter att ha varit ute hela dagen med mina fina vänner. Har fått så helvetes stort skavsår på hälen som gör så helvetes ont också. Och myggbetten då? Dom ska vi inte ens tala om. Bränt ryggen har jag också gjort såg jag nu när jag kom hem. Men nu ska jag slänga mig i duschen och sen försöka sova, för imorgon börjar man som sagt jobba igen.

Ett tag sedan

Nu försöker jag göra så mycket som möjligt av mina lediga dagar, så datorn har jag inte tid med. Idag blev jag väckt redan klockan 11, så jag har hunnit med en hel del känns det som. Även fast jag legade hos Sumpen och sov flera timmar för att jag mådde nå förjävligt dåligt. Men det gick som tur var över. 
 
Sen har kvällen bara runnit iväg, har varit på både det ena och det andra stället. Katterna har jag hunnit kolla till också, men Tigra har inte velat komma hem, så satt lite mat på bron ifall hon skulle kika förbi. Nu stängs mina blå sakta men säkert så ska lägga mig i sängen, slå av ljudet på telefonen och förhoppningsvis få sova ut! Imorgon står målning på mitt schema.

Fredag

Idag var alltså sista dagen på jobbet för den här veckan. Har just kommit hem efter att ha varit och kollat till katterna en sväng.
 


 
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen väntar en dusch för mig. Så efter det får vi se vad som händer ikväll. Förhoppningsvis något askalaskul.

En till dag avklarad

Slutade jobbet för 1 timma sedan, parkerade bara bilen hemma så gick jag förbi katterna. De var bara en där så ska springa förbi igen på en liten sväng.

Sitter i soffan nu och fikar nån chokladtårta mamma kom med. Sen efter jag varit förbi och kollat katterna är det bara slänga sig i duschen och försöka sova, för imorgon ringer alarmet tidigt.

Två dagar avklarade

Efter att ha slutat halv 5 idag också tog jag mig hem för lite middag, en dusch och nån minuts slappande. For sen ut med Bergman & Josefin en kort stund och återvände sedan till soffan för att kolla Rio. 

Nu är den slut och jag sitter i sängen och känner mig alldeles för pigg. Imorgon kör jag ett eftermiddagspass och börjar först halv 1. Men alarmet är ställt på halv 11 för att hinna förbi katterna som jag ska vakta några dagar nu i veckan. Sen hade jag behövt förbi gällivare på morgonen också, men det får vi se hur det går. Nu är det dags att försöka sova i alla fall!

2 juli

Första jobbdagen gick bra, men den var otroligt seg till en början. Efter att jag kom hemlegade jag och slappa en timma tills vi for och hämtade... fan vet inte vad hon heter. Men i alla fall Diva & hennes matte. Dom kom hit för en andra parning (dom var här i lördags också). Så nu får vi se om det blir nå fler valpisar.

Gick därefter ner till Anne & Sumpen en stund. Men nu är jag så förbannat trött och har huvudvärk så det sjunger om det. Så ska be mamma komma ner med en alvedon och slå på en film så ska vi se om det blir nå bra av dethär.

Tomt

Känslan. Lycka. Ensamhet. Saknad.

Real steel

Kom hem vid 11 och har ungefär sen dess legat och kollat fortsättningen av real steel som vi började kolla hos Jonte. Så nu ligger jag här med ögonen fylld av tårar, helt klart värd att se!
 

Sova kan jag då verkligen inte göra. Alarmet ringer om 7 timmar och jag är piggare än piggast, vilket jag inte lär vara väl imorgon. Nånå, nu ska jag slå på tv:n och se i fall det finns något att glo på i hopp om att somna.

Söndag

Direkt jag vaknade imorse klädde jag bara på mig sen blev det en lite längre prommis med Bergman & vovvarna. Därefter en sväng på marknaden med mamma.
 

Nu sitter jag här nyduschad och påklädd, ska blåsa håret lite snabbt. Sen drar jag mig ut, har en lugn söndagskväll att se framemot, imorgon är det jobbdags.

Vad jag vill och vad jag måste

Jag vill slänga dom där dumma idiotiska cigaretterna långt åt helvete, jag vill banka i mig vett i huvudet så jag börjar förstå och lyssna på mina föräldrar. Jag vill att dom ska ha förtroende för mig, lita på mig. Jag vill inte lägga alla mina pengar på skit. Jag vill göra så himla mycket, men först måste jag börja med det översta. Fan vad mycket som snurrar i huvudet just nu. Vill bara skärpa mig och få ordning på det viktigaste. Jag vill att min familj ska vara stolt över mig, för dom är det bästa som finns ♥

RSS 2.0