Freedag

Vid 3 hoppade jag & Julia på skotern och började köra mot sikträsk. Så har varit där hela eftermiddagen och snurrat lite med Jonte. & efter 5 timmar var vi hemma igen.




Sitter nu i soffan nyduschad och pratar med Bullis i telefon, får se vad den här kvällen har att erbjuda :)

Charlie & Diza




Ljushårig igen



Ett till bildlöst inlägg

Trots ledigheten vaknar jag upp halv 9, men ett plus var ju att jag ändå är helt utvilad och pigg med tanke på hur tidigt jag somnade igår. Idag har det trillat in några tusenlappar på kortet, så jag tänker börja den här dagen med att slösa upp lite. Blir bland annat på en eller flera hårfärger, vilket verkligen är på tiden. På återseende.

En sväng till garaget

Efter skolan for jag och snurra en sväng med Kasper. Sen vid 4 bar det av till garaget, fixade både min bil & audin. Nu har jag just kommit hem igen, ligger i soffan med hunden i famnen och bara myser. Väntar på att pappa ska komma hem med pizza så blir det att trycka i sig! Ska sen höra av mig till Julia och se ifall hon fortfarande är vaken så blir det att fara förbi vars hon håller hus. Har förresten helg nu, inge skola imorgon, helt underbart! Puss.

Hemma igen

For ju till piteå för att ögonlysa vovven, då det troligtvis blir parning till helgen. Passade då på att shoppa lite, fick med mig ett par svarta jeans & nån söt spets t-shirt av nå slag, ni får se bild sen nån gång i framtiden! När vi anlände i gällivare igen så hämtade mamma ut mitt paket från gina tricot också, så ska ta och prova de jag beställde nu! Sen slänga mig i sängen, är sjukt trött trots att jag sovit både till & från piteå!

Morgon

Har just kommit ur duschen, så sitter här med handuken på huvudet. Ska leta nå kläder jag kan ha på mig nu, är sugen på jeans, men det är så oskönt när man åker bil.. Så får leta lite till. Sen ska jag se vad tanten där uppe har fixat för frukost, om inte annat får hon göra det. Har ingen aning om när det bär av, men kanske borde skynda lite i alla fall.

Försvinner en sväng eller två

For hem från skolan tidigare idag, så la mig bara hemma och kollade film tills det vart middag. Efter det for jag ut med Malin, Strand & bror. Legade bara inne och kollade film hela kvällen, var lagomt skönt.

Imorgon blir det ingen skola för min del heller, för då försvinner jag iväg till piteå en sväng eller två. Skönt med lite omväxling. Men nu ska jag slänga mig under täcket, är dötrött.

-

Jag skulle göra vad som helst.

I fredags


Snodde bilden av Ninnie, bara för att vi var så söta ♥

Godmorgon

Godmorgon världen, fan vad skönt det var att sova! Det ser ut att lysa sol genom fönstret, så ska dra på mig onepiecen och sen kliva upp och äta hårdbröd med skagenröra på!!!! Sen slänger jag mig i duschen och förväntar mig någonting kul av denna söndag.

One day

Direkt jag vart klar så bar det av ner till Fredrik & Mallo. Var där en stund tills man for ut, kom tillbaka, for ut igen, kom tillbaka, och tillslut for jag ut med Jonne, Marcus & Malin enda fram tills nu. Jag ska erkänna att jag vart förbannat trött i slutet så jag somnade faktiskt.. Nu sitter jag i alla fall och käkar kall mat, de vill säga det som vart över från min middag. Sen när jag har ätit klart bär det av till sängen på direkten, såååå förbannat trött. Förresten, fan vad gott det var med mat.

Lördag

Vid 1 bar det av till tjotti med Julia, Barre & Sumpen. Gjorde inte någonting där i princip, kollade inte ens när dom åkte. Åt typ hamburgare och snackade med folk, haha. När det bar av hemåt så åkte jag skoter med Jonte istället. Helt sjukt hur mycket jag frös innan vi kom hem till honom. Väl där legade jag under filten och skakade, fyfan vad kall jag var. 

Kom hem från Jonte för kanske lite mer än en halvtimme sedan. Har hunnit duscha, fixa mig, laga middag & käka. Ska plocka undan nu, sen blåsa håret och dra på mig några byxor så ska jag se vars folket håller hus så man kan dra hemifrån igen.

Helt död

Jag äääär heeeelt döööööd! Mamma väckte mig klockan 10, endast för att säga att dom tog med sig hunden när dom for. Skönt det, då behöver jag inte hålla på att vara hemma hela tiden för att han ska ha sällskap. 


Snodde bilden av Hannah, från igår.

Har inte snackat med någon om hur det blir med tjotti än, så har ingen aning om hur de blir. Ska till och börja med smälla i mig nå frukost nu, är så jävla hungrig. Sen försöka se till så en lat jävla pojke pallrar sig hit.

Fredagen var över

Blev en sväng genom marknaden tidigare idag med Julia & Julia, sen tillbringade jag och ena Julia en sväng med bror & Dumvo tills dom släppte av oss i sikträsk med Barre, Sumpen, Jonte & Jhonny (?). Tillbringade sen i princip resten av kvällen hos Ninnie med massa folk, sen blev det några timmar i bilen utanför Jonte så seg som vi var att ta farväl. 

Men nu har jag i alla fall just kommit hem, är askalas trött och hade tänkt springa ner och sova ganska så direkt. Alarmet står på tidigt imorgon ifall det blir en sväng till tjotti, det återstår att se! Godnatt.

16 mars

Idag vaknade jag klockan 9 pigg & glad. Slängde på mig nå slappa kläder, drog på en mössa, käkade lite frukost och liftade sen till skolan med bror. Väl där hade vi bara matteprov som gick på två sekunder sen hämta mamma mig igen.

Har just satt in lite musik på usbminnet och är såååååå sjukt sugen på en skotertur idag också, men det skiter jag i och hoppar i duschen istället. Sen kan jag fixa mig i lugn och ro medans jag väntar på att Julia & Julia ska sluta :)

En spontan skotertur

Efter skolan la jag mig i soffan en stund tills Bergman frågade om jag & bror skulle med och köra skoter. Så vi stressade iväg och tankade, så vid 5 var vi iväg. Nu har jag just anlänt i soffan igen. Skippade ju middagen då vi istället for ut, så nu håller mamma på att fixa mat till mig. Kommer sitta fint! Sen ta en dusch och efter det kanske lägga sig och sova, hade ju varit helt underbart skönt.

Swagger

Skolan har varit rätt lugn idag, och tandläkaren gick också bra, tror jag. Har suttit ett tag nu och kikat igenom Duvmos usbminne för att hitta nå vettiga låtar, ska tjorva med att byta namn på dom nu så dom inte heter sådär konstigt. Sen borde nog maten vara klar, och efter det hade jag tänkt ta en dusch. Idag är jag verkligen sugen på nå gott, så ska höra om nån söt vill följa med och fika med mig!

Onsdag

Vaknade för 10 minuter sen ungefär, och hade ingen aning om hur jag skulle komma till skolan. Men hade tur att Spunker hade försovit sig, så kan åka med honom på ett tag! Så ska klä på mig lite snabbt nu sen se om jag hinner få i mig nå käk, efter det väntar skolan. Ska även till tandläkaren senare idag, usch!

Number seven

For ut en sväng med Björn & Kasper tills jag fick skjuts till Sumpen vars jag tillbringade kvällen medans dom skruvade i deras skotrar. Så jag slapp undan städandet, inte för att jag hade orkat ifall jag blev kvar hemma, men skönt i alla fall.


Nu ska jag försöka fixa skjuts till skolan på nå vänster, kanske lite sent ute att börja med det nu. Men bättre sent än aldrig. Sen av med sminket och hoppa i säng så man hinner få sig några timmars sömn. 


Lagomt trött tjej!

I started to cry

It's not normal, I think.

Tisdag

Idag fick jag lifta med Löwe till skolan då glödstiften i bilen har gett upp totalt, men nya är påväg! Skolan har faktiskt gått snabbt idag, kan det bero på att jag har gjort någonting kanske? Bror hämtade mig efter skolan, och har ganska nyss kommit hem.

Sitter med sminket framför mig och hade tänkt kleta lite i ansiktet bara för att fördriva tiden, annars så vet jag inte vad som händer idag. Förhoppningsvis nånting, för annars har jag lovat mig själv att städa mitt rum.

12 mars

Började med att försova mig imorse, men det spelade nog inte så stor roll med tanke på att vi satt i ett klassrum och gjorde ingenting i en timma utan att ens läraren var där, värd lektion. Har sen haft verkstad fram tills 20 i 4. Men den tillbringade jag mesta dels på databänken sovandes eller på en stol och gjorde ingenting.

Nu sitter jag i alla fall med handuken på huvudet och funderar över vad jag ska ta på mig för kläder. När jag väl kommit på det ska jag fläta håret så det blir lite vågor sen när det torkar, efter det ska jag slänga i mig lite kyckling, sen beger jag mig till coop en sväng för att hämta en låda. Därefter rullar jag vidare mot Julia och tillbringar troligtvis resten av dagen med henne ♥


Söndag

Var hemma fram till 3 ungefär, då plockade jag upp Kasper och kollade gällivare en sväng tills vi for till Kasper och tillbringade en hel del tid med Björn & Runa. For sen med K till stan igen en sväng tills vi for till Björn vars vi tillbringade i princip resten av kvällen, bortsett från ett statoil & coop besök.

Nu är jag hemma igen och hade tänkt kissa, borsta tänderna och tvätta bort sminket. Sen ta med mig datorn ner för att kolla sex and the city ett tag tills jag måste sova. Gooodnatt.

9 mars




Weird

I don’t wanna chase
I pull my arms
upon around your waist
We’re holdin’ on tight
Cause no feelin’ is so right
We flotin’ away
And we’re feelin'
We’re in flight
And all of de night
See only you with my sight
And I don’t wanna let you go
So hold on
If you love it in my arms
You’re feelin’ it’s alright
When you’re movin’ in my arms
Hold on
If you love it in my arms
Cause I don’t wanna let you go
So I don’t wanna let you go
I don’t wanna chase
I pull my arms
upon around your waist
We’re holdin’ on tight
Cause no feelin’ is so right
We flotin’ away
And we’re feelin'
We’re in flight
And all of de night
See only you with my sight
And I don’t wanna let you go

So hold on
If you love it in my arms
You’re feelin’ it’s alright
When you’re movin’ in my arms
Hold on
If you love it in my arms
Cause I don’t wanna let you go
So I don’t wanna let you go

Ännu mera

Gårdagen spenderades en stund med Bergman & Crille tills jag plockade upp Julia och for hem till mig. Mös med chips & dipp, fick sällskap av Sumpen & Barre också. Men det slutade med att Jag & Julia fick stå mitt i natten och torka spya, i min bil. Det kändes såhär lagomt nice när jag insåg att jag hade suttit på det och i princip hade matrester på rumpan.

Vid 9 imorse ringde alarmet, vi tog oss upp för lite frukost, sen hoppade jag & Julia på skotern, mötte upp Barre och vi for mot dundret för att fika lite i finvädret. Slutade dock med smälld rem för hans del, men vi hade det bra i alla fall.

När han for hem insåg vi att det än inte var dags att fara hem, så drog med oss B & C för ännu lite mer skoter. Dom drog med oss på nå högt jävla berg som jag tvingades köra upp och ner för. Sen vart det lite snurrande på nå myrar (?) bara tills jag & Julia for hem till mig och klämde i oss nå kött mor & far hade grillat. Satt hur fint som helst!



Efter maten for jag & J ut på stan en sväng och bara kikade lite. Vi var så jävla slut båda två. Kom hem för kanske en timma sen. Har suttit och kollat lite melodifestival med mor & far en sväng. Men nu känner jag att jag håller på att somna efter så lite sömn inatt + en hel dag med friskluft, så jag tänker lägga mig i sängen och sova vilken minut som helst. Hejdå, detta inlägg vart på tok för långt!

Spya

När bror slutade jobbet följde jag med honom och pantade burkar, sen fick vi bängla och bryta för att få upp nyckeln jag råkade tappa under bron till förådet, ehehe. Har just satt mig i soffan efter att ha fått springa runt med hunden som spytt både här och där, så har fått torka upp det just. Mysigt. Ska kolla sex and the city nu och fika bulla & dricka redbull som bror också tog med sig från jobbet. Seeen nån gång ska jag hoppa i duschen, har inte riktigt haft tid med det än, hehe.

Just let them go

Direkt jag vaknade for jag med pappa och köpte ett lås, tankade dunkar till skotern och köpte nån nyckel. For sen hem, tankade skotern och så for vi ut en liten kortis, han visade bara nån väg till mig.

Sitter nu i soffan efter att ha käkat hamburgare. Ska strax hoppa i duschen, sen får jag se vad jag gör. Är ensam hemma tills fram inatt/imorgon på morgonen. Så måste i alla fall vara med hunden litegrann, vilket suger. Tror jag.

Lite massa såhär onödigt

Idag blev det stan en sväng med mamma, blev endast lite underkläder rikare. Plockade upp Sandra när vi var klar och for till Maja & Anders. Men var inte med dom länge tills bror hämtade oss och vi for till mig för lite middag. Sen blev vi fast. 

Men Duvmo & bror kom och plockade upp oss senare på kvällen, skjutsade S, kollade stan en sväng tills vi for hem igen. Har suttit uppe i soffan sen dess, spelat ritspelet, kollat CSI, spelat angry birds på facebook och bara socialat med familjen för en gång skull. 

Men nu har alla gått och lagt sig, så är bara jag här helt ensam. Det enda jag gör är att svamla med Nisse på facebook. Börjar bli lite trött, så ska nog gå ner och sova alldeles strax. Godnatt.

Det hände en grej


Promenaden avklarad



Har en liten runda jag brukar gå med vovven, så idag tänkte jag att jag kunde för omväxlingens skull gå den åt andra hållet. Vilket slutade med att jag hade en brant liten stig att gå upp för, med uggs. Det slutade med att jag framför massa bilar som körde förbi ramlade flera gånger och till sist fick krypa upp för den. Haha, folk måste ha garvat åt mig.


Nu ligger hunden och tinar upp på golvvärmen och jag ligger med blöta knän i soffan och tänkte slå på sex and the city. Hejdå en sväng eller två.


8 mars

Sitter i soffan och myser i onepiecen med vovven. Ska försöka hitta orken till att ta mig upp härifrån och gå ut med hundis. Aaaaaaaaaaaaaah, jag vill köra skoter nuuuuuuuu. Hit med massa sol & inga minusgrader, taack.

Han

Underbara, söta, speciella, spralliga.
Du.

Gjort lite ärenden

For hemifrån en stund innan 3, och har kommit hem först nu. Tog med mig vovven för att posta min såndär bild & underskrift så man får skoterkortet, åsså skulle vi och kopiera reservnycklar till tanklocket. Men fick vänta typ 2 på dom där nyckelgrejerna, så tog det lugnt på stan med en glass och Sandra & Anders som sällskap en sväng.

Men nu är vi i alla fall hemma igen, har just ätit middag och det satt då fint. Ska fortsätta försöka rita bubbles till Sandra nu i det där ritspelet på mobilen. Puss så länge.

Problem

Problem som inte försvinner över en natt,
problem som aldrig försvinner utan ständigt finns där.

Ännu en dag med full rulle

Hann ta det lugnt en timma eller två idag på morgonen innan Sumpen ringde. Så for och fikade med honom ett tag, snurrade en kortis tills han var tvungen att fara på jobbet. Hoppade då i min egna bil för att fara och plocka upp Sandra. Vi gick på stan en sväng, hann äta grillmat, bryta av min tanknyckel, försöka dra lös biten som fastnade i låset, stå med hårtork och tina upp locket, snurra på stan en sväng osv!

Hoppade sen i Nattas bil med henne & Löwe, tillbringade en liten stund med dom tills jag & Löwe hoppade i min skrutt och for hem ;) Sitter nu i soffan och kollar pretty little liars i väntan på att Sumpen ska sluta. För om det inte blivit nå ändrade planer så ska jag nog umgås med honom när han slutar. Vilket kan vara om allt mellan 10 minuter & två timmar! Nu åter till det jag höll på med, hejs svejs.


En perfekt söndag

Vaknade redan mellan 9-10 idag, utvilad och allt. Lega och drog mig en stund tills Jonte & Sumpen plockade upp mig. Vi drog till sikträsk ganska direkt. Där har jag tillbringat ganska exakt hela min söndag. Var ut med skotern i flera timmar och bara mysåkte lite. Typ. Blev lite korv/hamburge grillande och sånt. Fan va härligt väder det har varit!



For sen in till stan och inhandlade lite mat som vi sen for tillbaka till sikträsk och tillagade, så lite god middag på det hela satt perfekt. Efter det tillbringades resten av tiden i soffan framför Monsters inc, gode söt film.

Nu ligger jag och mina onda knän i sängen och hade tänkt kolla pretty little liars ett tag eller två tills vi slocknar. Kan ju säga er en sak ifall ni vill veta, det är inte skönt att slå knäna mot kåporna på skotern i flera timmar. Därför mina knän ser ut som dom gör. Men jag klagar inte!


Natti

Har tillbringat den här dagen mestadels hemma. Var en sväng med mamma på coop, och sen nu ganska nyligt var jag ut med Nisse en kortis. Så har inte varit så händelserik dag, men har varit ganska skönt ändå. Ska lägga mig i sängen och kolla pretty little liars nu tills jag somnar. Natti natti.

De var den fredagen

Spenderade nån enstaka timme hos Julia, fixade lite grejer och sånt. Men vi var för dåliga så struntade i det. Plockade upp Jonte, Sumpen & Barre istället så for vi till Oliver en sväng tills vi styrde mot sikträsk och bara hade det mysigt ett ganska bra tag. Körde lite yoga och sånt också!


Har just anlänt hemma, är inte lite trött heller. Ska tvätta bort sminket, sen är det verkligen sovdags för min del. Godnatt!

Lite ändrat

Fick skynda i mig nå frukost och snabbt iväg på stan en sväng med Zedig. Gjorde sen lite ärenden åt mamma tills jag for hem igen, hann inte annat än att byta om innan jag for ut igen. Då väntade stallet med Julia i någon timma. Sen hem och äta, göra lite fler ärenden, och nu har jag äntligen hunnit duscha!

Väntar på att en viss seg Julia ska ta och svara när man ringer. Under tiden håller jag på att välja kläder och sånt. Ska ut och möta Spunker en sväng, sen dra vidare på nå coolt äventyr med nå coola. Typ.

De vart visst lov

Vad jag fattade så hade alla i min klass fått lov igår så bestämde jag mig för att inte heller gå till skolan idag. Inte speciellt taggad på att vara där själv. Så jag sjukanmälde mig redan igårkväll och tog sovmorgon idag.

Vaknade upp redan klockan 9, har legat i sängen och kollat film nu i ett bra tag. Men känner att jag håller på att hungra ihjäl, så ska ta mig upp nu för lite frukost. Sen väntar en dusch och efter det vill jag göra nå kuuuuul!!!!!

Inte en still sekund

Först skola från 8 till ungefär halv 9, hem, sjukanmäla sig, byta om, fara på skoteruppkörningen, vara där 3 timmar, hem, byta om, full fart till dundret för lunch med Kasper & Julia, hem igen, läsa igenom skoterfrågorna en gång, full stress iväg till medborgarskolan för att göra provet, hinner bara komma hem igen så blev det att fara på stan en sväng med pappa.

Så nu efter att ha varit igång ungefär 10 timmar så tänker jag belöna mig själv med en dusch. Sen får jag se vars vindarna tar mig. Förmodligen stannar jag kvar hemma med tanke på att det inte finns något att göra när alla människor är konstiga är konstigast, eller drygare än drygast, eller så dom väl normala har ett jobb att vara på. Så kan det vara. Klarade förövrigt skoterkortet, tänkte så ni inte tror jag är nå retard som faila. Pussss.

RSS 2.0