Tomt

Nu har jag huset helt för mig själv, läskigt. Det är mörkt, och tyst. Även fast jag har lampor tänt och musik på. Hatar att vara helt ensam hemma. Nu är det fredag också, och jag sitter hemma? Iofs så är klockan bara 7 ungefär. Ska hoppa i duschen nu, har lyckats bli svart i ansiktet från när vi höll på med bilarna hehe. Sen......... Det är ett tomrum.

Frånvaro

Efter skolan for jag med Alle & Jocke till gällivare, gick ut med hundarna, for på thai osv. Har just kommit hem, ska byta tröja nu. Sen fara till garaget och byta olja i motorn & byta oljefilter. Fast innan de måste jag logga in på dexter och kolla. Har tydligen kring 17 % frånvaro från skolan, fattar inte hur jag har lyckats med det men.

Har bestämt att jag ska lära mig den här låten på gitarr



Jag is inte vara sjuk


Glass i stora lass

Sitter uppe i soffan och snorar. Har just satt sista avsnittet av Chuck på nedladdning. Ska vänta på att det blir klart så ska jag kolla det och samtidigt smälla i mig min goda glass. Jag kommer bli tjock nån gång i framtiden. Mamma sitter och säger att jag har blivit en snorunge, skit kul hehe.

Hann visst inte ens skriva klart det här så var Chuck klart. Så nu ska jag bara publicera så ska jag ta och kika det. Tänkte fota en bild också så inlägget inte skulle bli lika tråkigt. Men jag ser så himla sliten ut när jag är sjuk så det var ingen fin syn. Nu Chuck.

Sjuk

Har just klivit upp. När mamma ringde och väckte mig vid 7 så bestämde jag mig för en sovmorgon. Har idrott på morgonen och eftersom att jag är sjuk kändes det inte nödvändigt att gå på den.

Så nu ska jag antingen snabbt hoppa i duschen, eller börja med att klä på mig och göra mig klar för att åka. Börjar tio över tio. Har bara tre lektioner tills vi slutar, skönt.

Mysigt

Har tillbringat sista timmarna av denna kväll med Sara & hennes Joakim. Först fikade vi på alla tiders, sen resten av tiden spenderades i Saras svarta lilla pärla. Sen fick jag också köööra, åååh vaaa kuuuuul. Har just skjutsat hem mig själv, ska tvätta bort sminket, läsa bloglovin och lyssna på dehär underbara låtarna som B lämnade på datorn. Sen ska jag ta med mig min älskade gitarr till sängen och spela tills jag somnar. Låter mysigt.

Broberg är här och fixar min gitarr


Jag har blivit sjuk



:(

Chuck

Sitter här och gråter som nått litet barn efter att ha sett de näst sista avsnittet av Chuck. Ska göra nån lista på spotify nu med bara musik som får mig att le och tänka på bra saker. Så ska jag krypa ner under täcket och somna till den. Sen imorgon kommer jag vakna till den musiken med ett leende på läpparna och förhoppningsvis få en galet bra onsdag tack vare det. Fuck Chuck.



I just need to take the step you never take


Punkter

Fick sluta en halvtimme tidigare från skolan idag. Så när jag kom hem tog med jag med vovven på en 50 minuters promenad med två skavsår rikare väl tillbaka. Har just fikat lite bananyoghurt & riskaka. Ska hoppa i duschen nu.

Blött

Sitter hemma nu och väntar medans mamma fixar lunch åt mig. Hinner bara äta så måste jag fara tillbaka till skolan igen, börjar halv. Ska mysa med min blöta vovve nu tills maten är klar, hejdå.

Mitt rum




Nu känner jag mig duktig, så jag tänker belöna mig själv med lite banan yoghurt & ett avsnitt Chuck tills jag ska hoppa i säng och sova. Sitter i min mysiga onepiece och sjunger till en låt samtidigt som jag skriver det här. Shit vad jag är bra som kan sjunga samtidigt som jag skriver en annan sak. Helt otroligt vad jag älskar den här låten, inte för att den är speciellt bra. Men den har en viss betydelse. Nu ser jag fram emot min yoghurt, så avslutar det här mysiga inlägget med en omysig bild på mitt älskade rum. Puss.



Fan, nu när jag såg den här bilden insåg jag hur tomt, grått och tråkigt det är på mina väggar. Har inte en enda tavla eller någonting liknande uppsatt. Ska till och börja med hitta nån stor fet klocka och sätta upp på väggis. Sen kanske jag får se till att skriva ut nå übersöta bilder åh rama upp? Sätt det på din att göra lista nu Gundis.

Best thing I never had

Okej, jag ljög litegrann i förra inlägget. Fastnade framför datorn och kommer mig till duschen först nu. När jag har duschat har jag bestämt mig för att dammsuga mitt rum, byta gardiner, plocka undan lite, bädda rent osv. Nog för att jag gjorde det nyss, men alltid lika mysigt med renbäddat, nystädat, nyduschad, allt så fräscht. Älskar mitt rosa lilla rum.

Gurka

I skolan så har jag våldat sönder mina händer en hel del. Den där satans borren har jag klämt mig i flera gånger, fått vassa flisor flygandes in i mina sår och rivit mig över allt. Så mina händer allt ifrån fina idag. Ont gör dom också.

Efter skolan skjutsade jag J & K, lämnade i samma veva in min htc och for tillbaka med Sandras mobil. Har mommo & moffas gamla mobil nu, ruttet med nokia. Men kändes bättre med det än att jag skulle råka ha sönder Sampis.



Sitter i alla fall nu och tuggar på ett gudomligt gott tuggummi, måste köpa nya åt mig själv. Helt beroende. Har just ätit, gott att för en gång skull få käka nå normalt som köttbullar. Har bara ätit konstig mat den senaste månaden. Ska hoppa i duschen vilken sekund som helst, hatar att känna mig såhär ofräsch efter en dag i verksan. 

25 september 2011



Juste! Pappa, om du läser det här så kan jag ju passa på nu åh säga att min handbroms har släppt igen. Kom och tänka på det när jag såg den här bilden. Tänkte att det är lika att jag skriver det här, för glömmer hela tiden bort att säga det till dig :)










Blev en kväll hos Bullis, med trevliga människor, cheesecake, bra musik, kortspelande, surrande osv. Vi vart otåliga och orkade inte vänta på att göra klart kakan, så den vart halvfärdig, dvs inge såndär jordgubbsgrej högst upp, men god i alla fall.

Nu ska jag publicera det här, sen stänga av datorn, tvätta bort sminket, klä av mig och slänga mig under täcket och fort somna. Inte alls taggad för skola, vill ha helg hela veckan.

Cheesecake




Sitter hos Bullis och bakar jordgubbscheesecake, fan vad gott. Carlén, bror, Löwe & Larsson är också här :) Eller dom är och inhandlar nån créme fraiche liknande grej som vi hade råkat köpa för lite av. Så dom borde nog komma tillbaka snart, så vi kan fortsätta med våran goda kaka. Puss.

Har huset helt för mig själv i väntan på Bullis




It beats for you





My heart's a stereo
It beats for your, so listen close
Hear my thoughts in every note
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo
My heart's a stereo
It beats for your, so listen close
Hear my thoughts in every note

Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Helt tomt

Sitter uppe i soffan i min mysa onepiece och gör ingenting. Det är helt tyst i hela huset, inte ens hunden är hemma. Undra vars alla är. Tycker inte om att ha de såhär tyst, eller att vara ensam, det är såååå tråkigt.

Tror jag ska ta och fixa någonting till frukost nu, och äta det till ett avsnitt Chuck. Beror på ifall jag orkar fixa någonting att äta. Eller så väntar jag på att mamma kommer hem så hon får fixa åt mig.

Cp

Ligger i Bullis soffa under filten och myser. Råkade somna hit en timme hehe. Vi bara ligger här och skrattar, är alldeles för trött för att vara vaken. Ska nog fara hem och sova strax. Förresten så funkar inte bloglovin, man kommer bara in på nån cpsida med en blond tjej på? I alla fall på Bullis dator. Cp. Allt är lite cp.

Hahahaha, nu kom all tect u mitten ocks,. 'DE går inte att stätta det åt sidan=? :s Jag ligger mer datorn i famen och kan inte skriva, orkar inte sudda ut allt sim vbir felm nu dattar säkert, haha,. hejåd. Ni ser jum aklt är co :S vcp , cp menar jag.

Soeta










Vackert

Har varit ute och promenerat med Julia, Charlie & hennes vovve i 2 timmar. Fan så mysigt. Efter det for vi till mig och åt nån god romantisk middag som mammsen hade gjort. Nu håller hon på att byta om, fixa sig och vad hon nu gör. De ska jag också ta och göra, eller ska pluffsa till håret så min fina mössfrilla försvinner i alla fall. När vi är klar så vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, men någonting lär vi ju hitta på förhoppningsvis :)



Lördag


Godmorgon

Sitter här under täcket och har just vaknat i princip. Har inte alls sovit bra inatt, hojja. Ska hoppa i duschen till och börja med nu, sen se om någon är hemma som kan fixa frukost åt mig. Så jag kan äta någonting till Chuck som jag hade tänkt kolla :)

Långt

Vid 8 tog jag med mig hunden till gällivare och samtalade med Broberg & Fredde. For sen och lämnade hem hundis, plockade upp Sara & hennes Joakim. Vi for till Sigurd, Line & Ruben, vare så dom hette? Tog det lugnt där, tog en promenad till statoil och tillbaka.

Sen åkte jag på att lika taxi, tjänade en hundring på det, nice. Efter det plockade jag upp S & J igen, skjutsade hem dom. Just när jag släppt av dom och kände mig ensam åh att min kväll var slut så ringde Jocke. Så for och var med han då, och har just kommit hem.

Har tvättat bort sminket, satt upp håret, klätt av mig och tagit med mig duntäcket hit till datorn. Så sitter inlindad i det, mys. Är egentligen astrött och borde sova. Men är fortfarande för sprallig för det känner jag, så slår på ett avsnitt Chuck och släpper en tår eller två till det som vanligt.



Hår åt alla håll + blomma + kinesögon + helt onödigt


Survive


Far till skolan nu


Tre

Har just vaknat. Orkade inte kliva upp till idrotten imorse, så jag slog av alarmet och sov två timmar till, fan va skönt. Nu ska jag hitta nå kläder att ha på mig, sen göra mig klar för att fara till skolan för matte & naturkunskap. Måste också ta en funderare ifall jag vill lämna stan över helgen eller om jag vill stanna i gällivare!


Något av det finaste.

Jag är skev




Jag råkade slänga i en färg i håret, mörkbrun faktiskt. Ser svart ut på bilderna, ja. Jag är sååååååååhäääääääääääääääääääääär nöjd. Älskar mörkt hår, finns inge finare. Nu ska jag ut med hundis bara, sen fara till Sampis ♥

Problem

Använde mammas röda hårinpackning igår när jag duschade, så nu har mitt hår blivit sig lite rött. Men jag vill inte ha rött hår, de är de som är problemet. Men jag vill heller inte ha den färgen som gömmer sig under det röda. Eller min naturliga. Utan jag vill ha antingen mörkbrunt, eller så mitt älskade lilasvarta. Tror jag.







Men saken är den att jag försöker låta bli att färga håret. Men färgen jag har nu, ser ju hemsk ut, de är också ett problem. Så jag har ingen aning om vad jag ska göra med mitt förbannade hår.. Grönt & blått igen kanske? Saknar fan de.





Nä hojj, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Mörkbrunt? Blond? Grönt? Lilasvart? Svart? Rosa? Slingor? Rött? Mörkbrunt är ju i alla fall jävligt snyggt, fan va jag älskar mörkt hår. Hjälp mig :(



Massa mys

På idrotten hade vi bara teori, så då var det ju lagomt onödigt att jag var ombytt. Men nu är jag i alla fall hemma, som vanligt efter idrotten. Har just bytt om, blev till ett par andra mjukisar, kände för att bara ha nå sköna kläder på mig! Mössa & halsduk också, mys. Ska slå på Chuck nu, och hinna gråta till ett avsnitt innan jag börjar igen.

Onsdag


Någonting

Har suttit och plågat mig själv i över en timme nu. Gått igenom varje sida, en i taget, läst varenda ord. Skakat och inte kunnat sitta still. Jag får ju helt och hållet skylla mig själv. Slutar inte skaka, slutar inte tänka. Ser bilderna framför mig. Varenda fint litet ord. Nu förstår jag helt. Det var någonting fint. Jag vill inte veta någonting mer. Måste sluta titta. Tänka på mitt egna. Le.

No colours can express the beauty inside you


Massor

Har just kommit hem, har varit och inhandlat en mössa, ett par vantar & en blomma :) Ska käka upp min päronsplitt nu, sen plocka upp blomman från påsen, vattna den, sen försöka plugga litegrann i alla fall. Blev aldrig att jag gjorde de den dagen jag nu skrev att jag gjorde de. Men varför ska man plugga? Har inte gjort de på flera år och jag klarar mig genom skolan i alla fall, hehe. Justja, måste hinna med ett avsnitt Chuck också, aslänge sen sist. Åsså zumba! Va mycket de helt plötsligt blev, kanske dags att börja med glassen då, hejdå.

De två bästa



Jag bara måste ha dehär täckgrejjset! För de första heter de Charlie som världens bästa vovve gör, och för de andra är det rosa? Kan de bli bättre?? Tvivlar på det. Måste be mamma klicka hem de åt mig nu :)

E Gundmalm

For och fotade mig, upptäckte sen att mitt hår stod rakt ut på ena sidan, haha men de får duga! Ska klistra fast bilden på det där pappret nu, skriva på det och sen skicka iväg det. Är officiellt en Gundmalm nu, inge mer Nilsson. Konstigt, men kul :) Heter det ens officiellt?



Haha, mongobild. Nu ska jag i alla fall fortsätta leta i kataloger osv efter påslakan, gardiner & mattor till mitt rum. Har hittar några än så länge i alla fall.

Helt fränt

Har alldeles nyss kommit hem från skolan. Ska till och börja med hoppa i duschen, känner ju mig inte speciellt ren efter en dag i verkstan. Sen ska jag höra med mamma och jag får fara och fota miiig, ååååååh va kul!!!! :) hehe. Har hänt en helt frän sak :) Är helt glad och sprallig nu, lyssnar på sprallig musik, basar på och bara ler :D Sen i allt det roliga så hade jag tänkt hinna plugga lite naturkunskap också, men bara kanske. Beror på om jag minns hur man gör, är ju som flera år sen sist jag la ner tid på skolan. Aja, duschen var det!

Kiruna

Vid 8 styrde Duvmo mot kiruna med mig, bror & Julia i bilen. Vet inte vad vi skulle dit och göra, men väl där så letade vi fram Yonnas lägenhet som vi hittade ganska direkt, satt inne i hennes lilla place ett litet tag och bara pratade. Nu har jag just kommit hem, blev kanske lite väl sent, hehe. Godnatt.



Något fint


Kände mig tvungen

Har du snusat? – Nej
Har du fimpat en cigg på nån annan? – Nej
Har du legat i sängen bredvid en tjej? – Ja
Har du blivit dumpad? – Kan man väl inte riktigt säga
Har du blivit slagen allvarligt? – Nae
Tar du droger? – Näfan
Har du pussat en kille? – Jodå
Hatar du någon? – Japp
Älskar du någon? – Helt klart
Har några av dina vänner svikit dig? – Kan man väl säga
Har du djur? – Jo
Har du legat brevid en kille i sängen? – Jadå
Gillar du orange? – Ahrå
Har du nån sjukdom? – Keratosis pilaris
Har du skämt ut dej för den du gillar? – Nejdå, skäms inte
Har du en gris? – Nä, men hade vela ha en minigris!
Har du en plattång? – Ah
Har du en bror? – Jo ♥
Har du sjukt bra humor? – Att jag har
Är du brunett? – Naae, vet inte vad jag är
Gillar du att stå i duschen flera timmar? – Nej
Röker du? – Nej
Har du en hund? – Ja
Har du skilda föräldrar? – Nej
Har du sagt bög till en kille? – Jo
Har du sagt fitta till en tjej? – Jadå
Har du fuskat? – Joo
Har du en teve på ditt rum? – Ja
Har du lunar? – Haha nej
Har du MSN? – Nej
Har du en syster? – Nej
Har du bruna ögon? – Nej
Gillar du att fota? – Ja
Har du sett dig själv brinna? – Hm, nä
Hjälper du dina vänner? – Så gott jag kan
Gillar du tacos? – Jodå
Tycker du att du är söt? – Ahrå
Har du dansat? – Ja
Har du spelat fotboll? – På idrotten?
Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? – Nae
Kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? – Nä, onödigt
Har du ätit sniglar? – Men nej
Äger du en locktång? – Nej
Gillar du att tugga tuggummi? – Älskar, är helt beroende
Borstar du tänderna varje morron och kväll? - Jies
Gillar du kläder? – Gillar är bara förnamnet
Hatar du falska vänner? – Förmodligen
Gillar du räkna matte? – Inget fel med det
Älskar du någon nu? – Jo
Har du gråtit inför en vän? – Ja
Kan du sjunga? – Alla kan väl
Har du sett nån död? – Nej
Säger du vad du vill? – Att jag gör
Svär du mycket? – Jo
Vad är ditt hela namn? – Isabella Ellinor Nilsson
Kan du tala spanska? – Kommer väl ihåg ett fåtal ord från åttan
Är du kortare än 1.60 –
Älskar du sommaren? – Jodå
Älskar du vintern? – Jarå
Har du mer än 6 par skor? – Jo
Brukar du sjunga när du är i duschen? – Nej
Har du hoppat ut ifrån ett fönster? – Jo
Har du mer än 3 par mjukisbyxor? – Ja
Gillar du att städa? – Ibland
Gillar du att sova länge? – Jaa
Har du vart med om en olycka? – Nej
Är du förvirrad? – Haha ja
Har du mer än 6 par byxor? – Joo
Har du förlorat en vän? – Ja
Gillar du att shoppa? – Ja
Har du varit i paris? – Nej
Gillar du ormar? – Usch nej
Klarar du dej själv? – Absolut inte
Har du lagat mat? – Ja?
Är du klantig? – Hehe ah
Har du foppatoffler? – Joo
Har du mer än 20 låtar på din data? – Ja
Sminkar du dej innan skolan? – Ibland, ibland inte
Har du träffat en kändis? – Jo
Har du mer än 7 par nagelack? – Ja
Har du busringt? - Haha har väl alla
Har du skällt på din bror? – Jodå
Har du en vän som skiter i dig? – Nej, då kallar jag det inte vän
Har du velat göra saker men vågar inte? – Njae
Sover du med nått gosedjur? – Har fyra hängandes på sängramen
Har du åkt nånstans utan att du får?Ja
Vill du bara bort ibland? – Jo
Har du tältat? – Ja
Har du bränt dig? – Ja
Har du lekt med levande ljus ? – Ja
Har du lekt anden i glaset? – Nej
Skäms du ibland? – Nej
Bor du i skåne? – Nej
Gillar du hip hop musik? – Jo
Är du på sista frågan nu? – Verkar inte så
Är du singel? – Antar det
Har du åkt flygplan nån gång? – Nej
Har du kul just nu? – Nää
Är du blyg? – Nej
Har du svarat ärligt på alla frågor? – Jadå
Vad har du ätit idag? - Nå grillat med klyftpotatis och sallad
Har du cam? – Ja
Vilken film såg du senast? – Nån skräckis
Och med vem var det? – Jocke
Brukar du lita på folk? – Ja
Vad är din största önskan nu? – Att ha kul
Vem saknar du? - Yonna antar jag
Vem vill du ringa just nu? – Ingen
Och varför? – Känner inte för de
Hur ofta sitter du vid datorn – Nån timme om dagen
Vad har du gjort idag? – Kollat Chuck, ätit osv
Vad var det senaste du köpte? – Nån doftgrej åt pappa
När var det? – Vid 5
Vilken affär var det – Coop
Hur mycket pengar spenderar du på kläder i månaden? – För mycket
Är utseende viktigt för dig? – Ibland
Har du någon vän du litar på till 100%? – Ja, fast egentligen kan man väl inte de
När var du i skolan sist? – Igår
Är du blond? – Nej
Vill du vara blond? – Nej
Vad ser du ifram emot? – Ingenting just nu
Har du smink just nu? – Ja
Vad har du för kläder just nu? – Sockar, trosor, bh & linne
Vart sitter du just nu? – I mitt rum
Om du kollar till höger, vad ser du? – En gardin
Vad vill du ha just nu? – Snö
Gillar du simpsons? – Nej
Har du blogg? – Verkar som de
Favorit färg på kläder? – Inge speciellt
Senaste låt du lyssna på? - Med brudar jag leker
När grät du senast? – Igår
Och varför? – Till Chuck
Har du slagit en kille mellan benen på allvar? – Inte med flit
Förtjänade han det? – Nej
Ett datum du alltid kommer minnas? – 4 någonting 2011
Varför just de datumet? – För att bara
När fyller du år? – 28 november
Hur mycket pengar har du nu? – Några tusenlappar
Vart får du pengar ifrån? – Mamma & pappa
Är du bortskämd? – Är jag väl
Vill du ha barn? – Usch
Vad hade du för skor idag? – Kilklackisar och tygskor
Vad heter du på bilddagboken? – Har inte
Något du vill göra just nu? – RÖÖÖJAAA
Bråkar du och din mamma? – Inte då nu
Älskar du din mamma? – Ja
Vem är 6e online på msn just nu? – Har inte msn
Hur många är online på msn? – 
Hur många är offline? – 
När går du upp när du ska till skolan? – Mellan 7 och 20 i 8
När börjar du skolan på morgonen? – 8
Har du legat på sjukhuset senaste halvåret? – Nej
Varför? –
Hur mår du just nu? – Braaaa
Älskar du din familj? – Jaa 
Hur ofta duschar du? – Varje dag 
Rakar du benen? – Ja
En person du saknar – Yonnsi
En person du skulle kunna göra allt för – Ingen
Chattar du med någon just nu? – Jo
Vem? – Sandra
Vad pratar ni om? - Inget typ
Vad föredrar du, smsa eller ringa? – Ringa
Hur många smsar du med nu? – En
Vad är klockan just nu? – 19:33
Är du mörkrädd? – Helt klart
Har du varit på lisberg i år? – Nej
Beskriv dig själv med tre ord – Knäpp, retard, störd hehe
Är du allergisk mot något? – Nej
Tar du mediciner mot något? – Nej
Vad har du för mobil? – Sandras sony ericsson
Är den bra? –
Vilken färg har den? - Vit
Hur många hus har du bott i? – Ett
Vad har du för färger i ditt rum? – Grått, vitt & rosa
När ska du sova? – Inatt
Ångrar du något i ditt liv? – Nej
Har socialen lagt sig i ditt liv? –
Vad är det för år? – 2011?
Vad är det för månad? – September om jag inte minns helt fel
Anser du dig själv som smart? – Verkligen inte
Vad brukar folk kalla dig? – Bello, Elli, pucko
Är du en bitch? – Nääfan
Sista frågan, hur gammal är du ? – 15


När vi två blir en




De tre vännerna, och Jerry



Mys

Nu är vi vaken, har sovit 12 timmar inatt, faaan va skööööönt. Men eftersom att Simon önskade mig att jag skulle drömma mardrömmar så har jag drömt värsta läskiga sakerna, snällt av honom. Nu ska vi i alla fall fixa frukost, sen kolla ett avsnitt Chuck, mycke mys.

Blåbärspaj

När jag & Sandra kom till Sara så var även Love här, sen kom Broberg också. Vi fikade blåbärspaj med vaniljsås och bara pratade åh hade det mysigt. 

Sen vart det bara jag & Sara kvar, då for vi till mig och hämtade tandborste, skor osv. Sen fick jag idén att vara lite busig, så vi for till gällivare och gjorde en skitkul sak. Sen for vi till Jocke & Alle ett tag :) 

Nu ligger jag & Sara i hennes säng i alla fall, passar på och sova här nu när hennes Joakim inte är hemma, hehe. Ska väl joina henne och ligga åh kolla upp i taket och babbla på massa tills vi somnat, godnatt.

Sprallig som en jude




Sitter i mitt rum och spränger min högtalare lite till. Har just fixat mig, så såhär ser jag ut ikväll! Ska bara fixa håret, har inte gjort det ännu. Är på asbra humör, heeelt glaaaad! När jag är klar far jag och hämtar Sandra, ska göra lite ärenden med henne. Sen ska jag fara till Sara och rädda henne! Får se hur kvällen slutar, hoppas på nått askalaskul när jag är helt sprallig.

Dagens





Efter skolan lekte jag taxi några minuter och kom hem halv ett ungefär. Nu blir det zumba för hela slanten, så man kommer sig i duschen sen nån gång. Ingen aning om vad jag ska hitta på idag, beror helt på vilka som stannar hemma, verkar som att de flesta lämnar gällivare över helgen.

Idrott

Mamma ringde nyss och väckte mig, är inte överdrivet trött idag faktiskt. Ska klä på mig nu i alla fall, sen gå upp och se vad hon har gjort för frukost. Börjar 8 med idrott, men orkar inte vara med idag känner jag, men far dit ändå. Slutar ju 12 idag som vanligt, fan va skönt.

Somnar hit och hoppas på en bättre dag imorgon


Kärlek till torsdagar



Hatar segt

Sitter på mammas otroligt sega stationära dator. Håller på att betala alla kläder och skor som jag har beställt. När jag har gjort klart det så bad Sara mig att skriva till henne. Jag ska tydligen vara med henne idag fick jag veta. Nä, nu ska jag göra klart det här så jag kan hitta på någonting nån gång.

25 minuter

Nu är jag hemma igen, har lunch den här gången. Har just plåstrat om mitt finger, glömde såklart det då när jag skrev att jag skulle de. Sitter här och väntar medans mamma fixar lunch åt mig. Börjar halv igen, hatar våra korta luncher.

Idrott

Sitter i mitt rum med datorn på fönsterbrädan. Håller på att fixa mig, börjar 10 över 10 igen. Har varit i skolan och haft idrott nyss, kanske var på tiden att jag for dit, har skolkat dom senaste idrottslektionerna. Måste plåstra om mitt finger också innan jag far tillbaka till skolan, fast det kommer jag ju hinna glömma bort.


Zumba

For hem redan innan 9 idag så jag skulle hinna dansa lite zumba, hehe. Efter jag gjort det hoppade jag i duschen och nu sitter jag här i soffan nyduschad i min mysiga onepiece. Har lust att kolla ett avsnitt Chuck, men kanske sparar det till en annan gång och går istället och blåser håret så jag kan gå och sova.

Hade nästan glömt bort hur fin du egentligen är


Cpbild

Sitter här påpälsad och klar i väntan på att vovven ska äta klart så jag kan gå ut med honom. Har just varit och fixat min handbroms också, så nu funkar den igen. Tråkigt för idioterna att dom inte kan roa sig med att flytta min bil nåmer, synd. Eller så inte. Nu är hunden klar, så nu drar vi ut på prommis.


Haha, cpbild.

Korkad Bacco

Idag på matten så frågade våran lärare oss vad de heter de man får i huvudet när man flyger, eller något sånt. Så öppnar jag käften och skriker LOOOOOOCK! Asså ni vet lock i örat? haha, tänkte man fick det av den höga höjden. Alla ba vände sig om och kollade på mig och skrattade.. :( Svaret var tydligen något helt annat, minns inte ens.

12 september

Slutade kvällen med att stå på stan och samtala med Victor, har kommit inrullandes på gården för några minuter sen. Är astrött, så ska gå och borsta tänderna när jag har pratat klart med Sara, sen gå och sova. Tvivlar på att jag orkar upp imorgon, hehe.

Humor

E till S - Men dom båda är ju så heta.
S till E - Visste ni att man behöver certifikat för heta arbeten?
E - Hahaha
S till J - Ska du ta heta arbeten?
J - *tystnad*
S till J - Om du ska ta de, ska du jobba på mig eller?

Skandal

Slutade 20 i 4, skjutsade då hem Joakim. Sen for jag och kolla hur det går med min dator, klar imorgon tydligen. Sen tog jag reda på hur mycket det skulle kosta att laga min mobil, för mycket. Lika att köpa en ny, hehe. For sen hem och gick ut med hunden. Nu sitter jag här och dricker oboy och kliar på mitt myggbett. Har fått ett myggbett, alldeles nyss? Skandal.

Ska slå sönder hela högen

Orkade upp imorse, i god tid till och med. Lagomt stolt, eller nått. Är i alla fall hemma på lunch nu, har just ätit. Börjar 20 i 1 igen och har verkstad två timmar till. Fast ska till och börja med hitta dom äckliga idioterna som flyttar min bil hela tiden och slå sönder dom så jävla mycket.


Älska rosa

Nu ligger jag nyduschad i min renbäddade säng, med min rosa fina lampa lysnade, under mitt rosa pluffsiga täcke, med flera rosa ljus tända. Mysigt. Ska slå på Chuck nu och försöka bli lite trött så man kanske somnar i tid, tvivlar på de med tanke på att jag somnade halv 5 inatt.

Har ställt färdigt 6 stycken alarm nu tills imorgon på morgonen. För imorgon så hade jag faktiskt tänkt gå till skolan, duktig jag är. Hoppas på att jag inte försover mig heller, brukar ju som ha en tendens till att göra det. Stavar man så? Tendens?

Ingenting funkar



Glasögonen är på, och jag sitter och försöker flytta över musiken från mitt usbminne som inte funkar till ett annat som faktiskt funkar. Går inge vidare, så jag raderade all musik och slänge iväg usbminnet. Gillar mitt humör.

För en gång skull

Somnade först halv 5 igår, och vaknade upp halv 1. För en gång skull lega jag inte i sängen femhundra timmar efter jag har vaknat. Utan jag hoppade i min onepiece och gick upp och fikade med bror & mamma, tror jag.

Nu sitter jag här uppe i soffan och lyssnar när bror & mamma sitter och pratar. Ska slå på ett avsnitt Chuck och stirra på datorskärmen några minuter.

Svängar hit och dit

Innan 6 nån gång började jag rulla mot nattavaara vars redan Sara & Sandra befann sig. Vi fixade eldar, fikade och bara hade det mysigt tills David & Joakim kom. Då badades det badtunna och bastu, fast jag skippade det den här gången.

Började rulla hemåt efter 11 nån gång, när jag kom till gällivare for jag till Jocke vars vi kollade nå film tills jag begav mig hemåt. Plockade upp Kasper i samma veva, så fick han också skjuts hem. Har alltså ganska så just snubblat in genom dörren.

Ska gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket osv nu. Sen krypa ner under täcket. Antar att jag kommer somna direkt, för är ganska så lagomt borta & trött. Godnatt.

Fem timmar

Har legat och kollat Chuck fram tills nu. Nu ska jag ta och hoppa i duschen istället och kanske göra mig klar för att hitta på någonting idag. Beror på om det skulle finnas någonting att göra.

Nyvaken



Ligger i sängen nu, har alldeles just vaknat. Orkar knappt hålla ögonen öppna ju. Ska slå på Chuck nu och vakna till liv till det, har inte kollat det på aslänge ju.

Vänskap



FAN VAD JAG ÄLSKAR EEEER, NI ÄÄÄÄR BÄÄÄÄÄÄÄST

Livet suger fortfarande

Blev ingen skola för mig idag, är otroligt less på allting. Vaknade i alla fall klockan 10, och legade i sängen enda till 2 då jag fick orken att hoppa i duschen. For sen på stan med bror, hämtade bland annat ut mitt paket från Gina, kärlek säger jag bara. Nu sitter jag här i köket och har just fått i mig lite middag. Julia ska komma hit nån gång under kvällen, får se vad vi ska hitta på.

Jag drar

Har inte farit hem ännu, vill inte. Men har fått låna Sandras gamla mobil i alla fall, snäll som hon är. Så nu vet ni att ni kan nå mig igen. Så nu har mamma också kunnat ringa mig och säga att jag måste komma hem. VILL INTEE, TÄNKER INTE FARA HEM. Ska rymma, långt långt bort. Livet suger.

Allt är äckligt

Började ju dagen med att försova mig, väl i skolan gjorde jag inge nytta. Skrattade hela tiden tills tårarna rann som aldrig förr. Sen tappade jag mobilen i backen så den gick sönder. Så nu är jag både mobillös & datorlös, duktigt Ellinor.

Befinner mig nu i alla fall inte hemma, tänker inte fara hem idag heller. Aldrig. Ååååh va sur jag är. Min mascara har också runnit bort helt och hållet efter mitt gråtkalas. Vet inte om jag grät för att jag skrattade eller om det var för att jag var ledsen, säkert någon blandning. 

Nu ska jag väl fortsätta ligga här i sängen och vänta, vet inte vad jag väntar på. Säkert nånting. Kul att inte ha någon mobil så folk kan höra av sig, eller så jag kan höra av mig. Då vet ni ju de i alla fall. FAN VILKEN ÄCKLIG DAG, HEJDÅ.

Dum Bacco

Ligger ännu i sängen, försov mig visst idag också, ovanligt? Eh, nej. Ska hoppa i duschen nu i alla fall. Nästa lektion som jag hinner till börjar halv 12, så har ju lång tid på mig. Kanske måste börja sköta skolan lite bättre, har bara hunnit gå några veckor och jag har hunnit missa massa lektioner redan. Aja, nu duschen.


Något onödigt inlägg

Har bara hunnit borsta tänderna och tvätta bort sminket sen jag kom hem från Jocke :) Ska väl inte göra speciellt mycket mer innan jag slår av datorn och försöker sova.

Tog en paus från Chuck

Hur har ditt år varit hittills?

Under 2011..
Har du gråtit? - Ja
Har du skrattat? - Att jag då har
Har du sovit i tält? - Inte vad jag kan minnas
Har du sovit under bar himmel? - Ja
Har du varit på Gröna Lund? - Nej
Har du varit på Liseberg? - Nej
Har du varit på Kneipbyn? - Nej
Har du varit utomlands? - Findland? hehe
Har du varit i en annan stad? - Ja
Har du bott hemma? - Ja

Under 2011..
Har en vän dött? - Vän och vän
Har en vän sökt tröst hos dig? - Ja
Har du sökt tröst hos en vän? - Ja
Har du sovit över hos en vän? - Ja
Har du varit kär i en vän? - Kan man väl säga
Har du fått mer en fem nya vänner under året? - Ah

Under 2011 har du..
Har du pussat någon? - Ahrå
Har du varit kär i någon? - Ah trore
Har du sovit med någon av motsatt kön? - Jodå

När har du som mest..
Gråtit under 2011? - Eh, ingen aning
Skrattat under 2011? - Alltid

Denna månad..
Har du kysst någon? - Ja
Har du pussat någon? - Ja
Har du kramat någon? - Ja
Har du skrattat? - Ja
Har du gråtit? - Ja
Har du varit glad? - Ja
Har du varit ledsen? - Ja

När..
Grät du senast? - Igår
Skrattade du senast? - Idag
Kallade du någon för fitta senast? - Idag typ
Duschade du senast? - Nyss
Lyssnade du på musik senast? - Några minuter sen
Hade du kul senast? - Idag 

Random..
Kramade du senast? - Sara
Pratade du i telefon med senast? - Pappa
Fick du sms av senast? - Bror
Hade du tråkigt senast? - Nuuuuuu
Hur gammal är du? - 15 år & 9 månader
När fyller du år? - 28 november
Tycker du om någon just nu? - De gör jag säkert
Jag samlar på? - Bilder, typ?
Gröna eller röda äpplen? - Antagligen gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Beror på vem jag är arg på osv osv
Vilken tid gick du upp idag? - 20 i 8
Har du sovit i din egna säng inatt? - Ja
Har du sovit ensam inatt? - Ja
Har du strumpor på dig nu? - Nej
Hur svarar du i telefon? - Oftast "hallå", men de beror på vem som ringer
Vad ska du göra ikväll? - Sova
Vad ska du göra imorgon? - Skolaaaa
Var vill du bo när du blir stor? - De vet jag inte
Vad vill du bli när du blir stor? - De vet jag inte heller
Är det okej att gråta? - Självklart
Vilken årstid tycker du bäst om? - Sommar, vinter & vår. Typ, hehe
Skulle du göra om du vann en miljon? - Köpa så mycke jag bara vela, typ?
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Nehrå
Har du piercing? - Ne
Vill du gifta dig? - Nej
Vill du ha barn? - Usch
Solar du ofta? - Nej
Är du bra på att laga mat? - Haha långt ifrån
Gillar du att dansa? - Jaaaa
Hur vig är du? - Vet inte?
Vilken är din favoritglass? - Twister, såklart
Tror du på ett liv efter döden? - Nej
Är du morgon eller kvällsmänniska? - Kvälls
Vilken ögonfärg har du? - Blåa, med lite grönt
Vilka hårfärger har du haft? - Blont, rosa lugg & underhår, rött, brunt, lilasvart, slingor, grönt & blått, blåsvart. Vad jag kan minnas.
Är du beroende av något? - Ja
Senaste låten du hörde? - Elecropop
Brukar du bädda sängen? - Bara fixa till täcket om det räknas
Har du kysst någon under den senaste veckan? - Joo

Apa

Sitter hemma hos mig med Julia, vi har ätit här för ett tag sen. Nu sitter vi bara och tar det lugnt, typ. Har suttit och pratat med mamma också :) Märkte just att jag hade beställt från h&m också, så har tydligen slösat 2700 på 1 dag :( Ångest. Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, någonting förhoppningsvis.






Mysmys

Jag vred musiken på högsta volym, sprang runt som nån dåre i några minuter tills jag fick lugnet till att diska. Fixade sen mat åt hunden, när han hade ätit tog vi en springtur till kullen, och tillbaka. Fan så skönt de var! Efter det väntade en dusch. Så nu sitter jag här i soffan nyduschad i min nytvättade onepiece & mina duntofflor. Ååååååh så mysigt.

Ska förflytta mig någon annan stans vars tv:n inte lever om, så ska jag slå på ett avsnitt Chuck och vänta på att mamma eller pappa gör kvällsfika åt mig ♥ Natti natti.

Golvet

Direkt efter skolan for jag och hämtade upp S & S. Vi for och fikade, hade det mysigt och pratade i 2 timmar. Har kommit hem för inte så länge sen. Är bara jag och vovven hemma, tyst och tråkigt. Kanske man drar hit ett gäng och röjer som fan.

Ska till och börja med försöka hitta nån sida vars jag kan klicka hem en liten grej. Men det lär jag ju hinna glömma bort innan jag har publicerat det här.


Ja, jag ligger på golvet. Jag gillar att ligga på golv. Golv ♥

Jag vet varför dom döper olika händelser till namn

Sitter i soffan och myser med vovven nu, har kommit hem för några minuter sen. Tog en dusch efter skolan, sen sov jag två timmar, åt, och for sen ut och umgicks med Sandra, Sara, Love & Gustav. Har inte skrattat såhär mycke på länge bortsett från i fredags när jag var helt cp. Nå har man allt kuliga vänner. Nu ska jag styra ner mot mitt rum för att sova, godnatt.

Äckliga jävla idioter

Fel att växa upp.

Palt

Har just ätit en palt och plåstrat om min tumme, fan va mätt jag är förresten. Ska fara tillbaka till skolan nu och ha verkstad i tre timmar tills vi slutar. Hejdå.

Bananyoghurt

Efter att jag hade orkat upp för en dusch for jag och var med Sara, Sandra, Love & Gustav. For en sväng förbi coop nu innan jag for hem, för att köpa en bananyoghurt, hehe. Ska fika det nu till nån film eller nått avsnitt Chuck. Godnatt.

!!

Nu gick det att beställa!! Hejdå 2000 kronor.

Fuck Nelly

Ligger ännu i sängen, hehe. Fick aldrig orken att gå upp, lär väl aldrig få det antar jag. Roar mig med att beställa kläder istället, klickade just hem kläder för 1600 från Gina hehe. Försöker beställa ett par skor från Nelly nu också, men de vill inte samarbeta med mig, så lär väl inte få mig dom där skorna. Gaaah. Får försöka imorgon istället.

Va ful jag är




När jag vaknade gick jag upp och hämtade ner furkost, sen har jag bara legat i sängen hela morgonen och kollat film, nog för att jag fortfarande ligger här. Har ingen lust att kliva upp, men kanske gör det strax i alla fall. Hoppar i duschen och slänger på nå sköna kläder, och gör någonting åt den här tråkiga söndagen.

Blä

Har för det mesta tagit det lugnt hemma hos mig idag med mina kååmpisar. Blev en sväng till gällivare med Sara & Jocke nu såhär på kvällskvisten också. Kom hem för en halvtimme sen, och försöker föra över bilderna från mina kameror till mammas dator, men det går inge bra. Saknar min egna daaator, fel att bli hel igen.

Påklädd & klar, jag drar


Sex nya

När jag skulle klä på mig så insåg jag att jag inte har nå många tröjor längre, och alldeles för få som jag ens gillar. Så nu har jag klickat hem 6 nya, fiint.

Ska försöka hitta någonting att ha på mig nu, sen far jag ut och hittar på någonting kul. Martin frågade om jag skulle följa med till tärendö, men jag stannar hemma och umgås med Sandra istället ♥ Åter till att hitta nå kläder att ha på sig, hejdå.

Superhjältarna



Ligger ännu i sängen, har varit vaken en timme i alla fall. Ligger och kollar superhjältarna på disney channel, eller va de nu heter. Den är ju fan läskig?

Lost

När S & S var klar for vi till Julia vars Jocke också kom. Dom åt där, och vi gjorde ingenting alls tills jag, Sara & Jocke for ut och svamlade. Fick också träffa andra Jocke nu några minuter innan jag for hem. Kom hem för ungefär en kvart sen. Är helt borta, har varit de hela kvällen, så skriver nog ganska konstigt och osammanfattande, heter de så?

Hade tänk ta med mig datorn ner till mitt rum och kolla film, men insåg nu att jag skulle bara somna. Så ska slå av datorn och gå ner och krypa under täcket direkt istället. Lär ju slockna innan jag ens hunnit stänga ögonen, så trött är jag. Godnatt.

Hos S

Har just kommit till Sandra, innan jag for hit for jag med mamma på coop för att hjälpa henne att hitta en hårfärg. Sara & Sandra håller på att fixa sig nu, så jag får roa mig på andra sätt under tiden. Fick nyss en ring av Sandra i alla fall, eller fick och fick. Jag hade betalat den, men den var förstor på S, så jag tog den, haha :)



Freak

Efter skolan for jag och plockade upp Jocke, han gjorde mig sällskap när jag for och köpte ett block till skolan. Sen så hämtade vi också ut mina dieselfilter innan jag skjutsade honom till skolan.

Har suttit uppe med bror och pratat när jag kom hem, men han for just. Så ska ta och hoppa i duschen nu, sen förflytta mig till soffan och kolla nått avsnitt Chuck i väntan på att klockan ska bli mer så man kan hitta på någonting.


Bloggar från mobilen

Ligger ännu i sängen, bror kom just ner med hunden och väckte mig. Råka visst försova mig lite, hehe. Jag som hade lovat bumbum boy att komma i tid :( Aja, nu ska jag kliva upp och fara till skolan för två lektioner. Slutar 12, skönt!


Inget utan Chuck



Sitter här på golvet i min rosa mysiga onepiece, eller just nu ligger jag faktiskt på golvet. Ska slå på ett avsnitt Chuck som jag fick kirra till mammas dator, skulle inte överleva utan Chuck. Kan ju nu när jag ändå är igång, säga att den här dagen var värdelös, godnatt.

Hunnit med massor

Har just ätit middag, eller jag åt egentligen ingenting eftersom att det var nå konstigt med lax. Jag hatar lax, usch. Har i alla fall hunnit vara och lämna in min dator idag, äntligen. Så nu får jag leva på alla andras de kommande dagarna. Har också hunnit ta en fika med Sara. Va har jag mer hunnit? Jo, jag har klippt mig. Asnöjd är jag, kort & oslitet, nice!



I'm ready

Är hemma på lunch nu, börjar igen om 25 minuter. Väntar på att maten ska bli klar så ska jag snabbt äta, macaroner ♥ Nu medans jag väntar ska jag byta om, för fjärde gången idag, jobbigt med kläder.

RSS 2.0